2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sheyla msn ekledım ama onlıne degılsın galıba kızlara ekleyemıyorum senı

sıbser canım bana ozelden msj at msn adresını ekleyeyım senı de

bi değişiklik olmamış sonuçları iyi çoıuıkanlar hadi gözünüz aydın bende cumaya gideem saat 3 te umarım bebişim iyidir bu sefer öğreneceğim cinsiyetini allahıum kendisi sağlıklı olsunda herşeye razıyım
neyse siz nede olsa bunada cevap yazmayacaksınız hadi ben çıkıyorum kendinize iyi bkaın öpüldünüz hepiniz

sagol denizcimm
sende iyi haberlerle donersin insallah cuma gunu

ayshınce, cerez+, eda_edanur, elif_bs, enel_17+, galatea79, melek81, rebeca, SiBSeR hepiniz öpüldünüz iyi akşamlar

ay sen benden baya ilerdesin o vakit canım.
bende tam 32 de ayrilicam insallah.
ocak 30 yapiyor benim nasil gecicek bilmem :1shok:

canım geçer o bir ayda ...valla ilk günleri dün gibi hatırlıyom...burada saydığım 5 haftalık-10 haftalık diye.....şimdi ise cuma 30. haftaya gircem

canım geçer o bir ayda ...valla ilk günleri dün gibi hatırlıyom...burada saydığım 5 haftalık-10 haftalık diye.....şimdi ise cuma 30. haftaya gircem

öyle ayşincim, gecer o bir ayda.
zaten yıllık izinlerim var az biraz, onlari da dusurtucem.
allah saglik versinde, nasilsa uzun bir ara vericez calismaya hihoyyyt

öyle ayşincim, gecer o bir ayda.
zaten yıllık izinlerim var az biraz, onlari da dusurtucem.
allah saglik versinde, nasilsa uzun bir ara vericez calismaya hihoyyyt
haydi çüsss :teytey:

bende 34. haftamda tatile giriyorum.geri döndüğümde 36. haftada olucam ve okula 1 hafta daha gitmek zorunda kalacağım için 1 hafta daha önce göstericem doğumu böylece 2. dönem hiç gitmiycem :)

canım her ne kadar benim takvimim görünmese de biz senle aynı haftalığız ben de28+2 yim bu gün itibariylehihoyyyt peki 32. haftada alınması gereken raporu ne zaman alıcaz?

ayshınce, cerez+, eda_edanur, elif_bs, enel_17+, galatea79, melek81, rebeca, SiBSeR hepiniz öpüldünüz iyi akşamlar

sana da iyi akşamlar canım bis de seni öpüyoruz.... sen pc soğuk odada çok kalamıyorum diyince aklıma ne geldi... ben lisedeyken pcim soğuk odadaydı o zamanlar adsl falan da yok ama o sınırlı vakit+soğuk oda bilgisayarı daha bi cazip kılıyodu benim için...kaydirigubbakcemile3

attım şeker cimmm...ya kızlara sorun bi bakalım istediği bı nıc var mı almata çalışalım.onlar şifreyi değiştirir 1 hafta haber alamazsam çatlarım merak ederizzz..
Uyari:
Bunun suc oldugunu biliyorsunuz dimi. Giris yaptiklari anlasildigi an cezalarinin 2 ye katlanacagini da biliyormusunuz. Lütfen normal yazismalariniza gecin. Bu topice ilk uyaridir bu. şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…