cok kötü gacilarsiniz o msne neden ben eklenmiyorum ?
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif.. huuuuuuuuuuuuuuuu
(sana catmadanda yapamiyorum )
bi değişiklik olmamış sonuçları iyi çoıuıkanlar hadi gözünüz aydın bende cumaya gideem saat 3 te umarım bebişim iyidir bu sefer öğreneceğim cinsiyetini allahıum kendisi sağlıklı olsunda herşeye razıyım
neyse siz nede olsa bunada cevap yazmayacaksınız hadi ben çıkıyorum kendinize iyi bkaın öpüldünüz hepiniz
ay sen benden baya ilerdesin o vakit canım.
bende tam 32 de ayrilicam insallah.
ocak 30 yapiyor benim nasil gecicek bilmem :1shok:
ayshınce, cerez+, eda_edanur, elif_bs, enel_17+, galatea79, melek81, rebeca, SiBSeR hepiniz öpüldünüz iyi akşamlar
canım geçer o bir ayda ...valla ilk günleri dün gibi hatırlıyom...burada saydığım 5 haftalık-10 haftalık diye.....şimdi ise cuma 30. haftaya gircem
canım geçer o bir ayda ...valla ilk günleri dün gibi hatırlıyom...burada saydığım 5 haftalık-10 haftalık diye.....şimdi ise cuma 30. haftaya gircem
bende 34. haftamda tatile giriyorum.geri döndüğümde 36. haftada olucam ve okula 1 hafta daha gitmek zorunda kalacağım için 1 hafta daha önce göstericem doğumu böylece 2. dönem hiç gitmiycem :)
ayshınce, cerez+, eda_edanur, elif_bs, enel_17+, galatea79, melek81, rebeca, SiBSeR hepiniz öpüldünüz iyi akşamlar
noldu kız cadiii
msn muhabbeti bitti galiba ühüüüü biraktiniz bizi burada :1shok:
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:saol canım bende nisanannesi olucam inşallah. amasizi de takip ediyorum okumadığım sayfa yok kaydirigubbakcemile3 hepiniz çok tatlısınız. kendinize iyi bakın :teytey:
bizde onları çok seviyoruz döert gözle bekliyoruz....
ya acaba başka bı nıck le giremezler mi?
kızların heberini nasıl alcaz ulaşan arkadaşlar sizlere çok iş düşüyo bizleride haberdar edin.
haksizlik yaaa isyanlardayımklava: klava:
başka nickle aynı bilgisayardan girilmiyor.canım.başka bilgisayarda nick alırsa kendi bilgisayarında girebilir.nick alırken bilgisayarın ıp adresinide kayıt ediyorlar sanırım ondan olmuyor aynı bilgisayarda başka nick.
Uyari:attım şeker cimmm...ya kızlara sorun bi bakalım istediği bı nıc var mı almata çalışalım.onlar şifreyi değiştirir 1 hafta haber alamazsam çatlarım merak ederizzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?