2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm herkese..bende 1 saat kadar oldu doktordan geleli..biraz canım sıkkın..bebeğimin eşi aşağıdaymış..riskli göründü..doktorum..eğer kanaman olursa hemen hastaneye dedi..müdahale edilmesi gerekirmiş.dikkat etmem lazımmış.onun dışında bir sorun yok...kızım kilosunuda topiğine yazıyorum...

canım benim umarım hiçbir sorun olmaz. sonuna kadar rahat bir şekilde bitirirsin hamişliğini.

kızlar selam verip kaçıcam.
yarın müfettişler gelecek ve dosyalarımı düzenlemem lazım hepinizi öpüyorum. ayyyyyy muhabbetinizi özledim ya 2 gündür yoğunum girem,yorum zaten bilgisayarda sorun çıkardı dün girmedim. bebelere ve kendinize iyi bakın

esmacım nerelerdesin sen canım ya? merak ediyordum seni, oğluşunun iyi olmasına çok sevindim, kendine iyi bak, ihmal etme buraları.

ay kızlar maillemisler simdi sonuc raporunu.,
hepsi normal degerlerde gozukuyor 4 saatin. sadece bir tanesi digerlerine gore sinira yakın ama normalin icinde o da.
birazdan ariycam doktorcumu bakalim ne diycek.

elifçim gözün aydın, çok sevindim canım şekerinin normal çıkmasına.

hekat hayırlı olsun kızın, benim içinden oğlan geçmişti oyumu öyle kullanmıştım ama, Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin kızına, şimdi sırada isim var.

mystory canım geçmiş olsun, hemen endişelenme, dikkat et kendine canım.

hekatcım gözünaydın meraktan kurtuldun. sağlıklı bir cimcime olur inşallah.

elifcim şeker sonuçlarının iyi çıkmasına ççoooook sevindim. darısı başıma.

arkadaşım dikkat et kendine nasılsa Allahın izniyle yolumuzun çoğu gitti azı kaldı...:lepi:

arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim sırt üstü yatarken kalkmaya çalıştığımda göbek tarafımda değişik bir tümsek oluşuyo sizce neden oluyo ayva büyüklüğünde değişik bi şişlik oluyo kalkınca düzeliyo.

fenci sen 32. hafta izne ayrılacak mısın? yoksa 37. haftayı bekleyecek misin? ben bugün öğrendim benim 5 haftayı aktarma hayallerim suya düştü. raporluyum ya o yüzden aktarılmıyormuş, 32. haftada ayrılacağım mecburen doğum iznine. 2. dönem erkenden bitecek d. izni. artık raporla tamamlarım 2. dönemi.

kizlar elinizi göbeginizin üstüne koydugunuzda bebegin icinde gezdiginik, toplandigini,hickiriklarini hissedebiliyormusunuz? ben herseyi hissedebiliyorm basini döndürmesini bile hissedebiliyorum...

bir yandan cok güzel diger yandanda biraz korkutucu bir olay bence ? esimde ayni düsünüyor elini koyuyor karnimin üstüne bebis oynar oynamaz ayyyy diyor ürperiyor tekme atinca cok güzel ama öyle oynamasini, ayagini, elini hissetmek biraz ürpertiyor insani , sizce ?

tatlım eğer herşey normal giderse 5 haftayı ekletmeyi düşünüyorum. zaten sömestr giriyor ya araya dinlenirim o zaman. keşke sende ekletebilseydin ya iyi olurdu.

peki canım birşey soracağım sana diyelim ki ben 32. haftamda ayrılmadım ve 3 hafta kala ayrılacağım ve ben izne ayrılamadan o arada bebeğim doğdu. gene sona ekleniyor mu bu kullanmadığımız izin süresi.

bence gayet guzel bisey neden urperdiniz :ecrin_bebek:

onu tam bilmiyorum damlacım ya, ama tamamını aktaramazsın kanımca. dr.lar biliyorlar bence dr.una sor. eğer dr.un yaparsa doğumu 1 hafta sonra olmuş gibi gösterebilir belki.

sibser o kadar ayrıntılı hissetmiyorum ben. yani tekmeler dışardan rahat görülüyor ama elimi koyduğumda senin dediğin gibi hareketini hissedemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…