slm herkese..bende 1 saat kadar oldu doktordan geleli..biraz canım sıkkın..bebeğimin eşi aşağıdaymış..riskli göründü..doktorum..eğer kanaman olursa hemen hastaneye dedi..müdahale edilmesi gerekirmiş.dikkat etmem lazımmış.onun dışında bir sorun yok...kızım kilosunuda topiğine yazıyorum...
esmacım nerelerdesin sen canım ya? merak ediyordum seni, oğluşunun iyi olmasına çok sevindim, kendine iyi bak, ihmal etme buraları.selam kızlar nasılsınız oğlumu gördük cumartesi gerçi gördük denilmez sıpa göstermedi kendini yine yan profilden gördük sadece 1319 gr olmuş boddim sizlere selamı var giremiyorum sizleri çok özledim kendinize iyi bakın
ay kızlar maillemisler simdi sonuc raporunu.,
hepsi normal degerlerde gozukuyor 4 saatin. sadece bir tanesi digerlerine gore sinira yakın ama normalin icinde o da.
birazdan ariycam doktorcumu bakalim ne diycek.
merhaba arkadaslar az önce doktordan geldik.size haber verip cikiyim dedim biraz islerim var carsida.bebegimizin cinsiyeti belli oldu.anket sonuclari tuttu yani.kizimiz olacak.
hersey iyiymis bebis büyümüs 32cm 844gr olmus.hersey normal dedi doktor.kilom sinirdaymis dikkat edecekmisim.hepinizi öptüm daha sonra tekrar girerim belki.anket icin herkese tesekkürler.ayrica cezali arkadaslara üzüldüm gecmis olsun.misafir olarak okuyolarsa onlara da burdan selamlar.
slm herkese..bende 1 saat kadar oldu doktordan geleli..biraz canım sıkkın..bebeğimin eşi aşağıdaymış..riskli göründü..doktorum..eğer kanaman olursa hemen hastaneye dedi..müdahale edilmesi gerekirmiş.dikkat etmem lazımmış.onun dışında bir sorun yok...kızım kilosunuda topiğine yazıyorum...
Napiyonuz kizlar ? mystory dikkat et cnm kendine bol bol dinlen bencede...
fenci sen 32. hafta izne ayrılacak mısın? yoksa 37. haftayı bekleyecek misin? ben bugün öğrendim benim 5 haftayı aktarma hayallerim suya düştü. raporluyum ya o yüzden aktarılmıyormuş, 32. haftada ayrılacağım mecburen doğum iznine. 2. dönem erkenden bitecek d. izni. artık raporla tamamlarım 2. dönemi.
fenci sen 32. hafta izne ayrılacak mısın? yoksa 37. haftayı bekleyecek misin? ben bugün öğrendim benim 5 haftayı aktarma hayallerim suya düştü. raporluyum ya o yüzden aktarılmıyormuş, 32. haftada ayrılacağım mecburen doğum iznine. 2. dönem erkenden bitecek d. izni. artık raporla tamamlarım 2. dönemi.
kizlar elinizi göbeginizin üstüne koydugunuzda bebegin icinde gezdiginik, toplandigini,hickiriklarini hissedebiliyormusunuz? ben herseyi hissedebiliyorm basini döndürmesini bile hissedebiliyorum...
bir yandan cok güzel diger yandanda biraz korkutucu bir olay bence ? esimde ayni düsünüyor elini koyuyor karnimin üstüne bebis oynar oynamaz ayyyy diyor ürperiyor tekme atinca cok güzel ama öyle oynamasini, ayagini, elini hissetmek biraz ürpertiyor insani , sizce ?
peki canım birşey soracağım sana diyelim ki ben 32. haftamda ayrılmadım ve 3 hafta kala ayrılacağım ve ben izne ayrılamadan o arada bebeğim doğdu. gene sona ekleniyor mu bu kullanmadığımız izin süresi.
kizlar elinizi göbeginizin üstüne koydugunuzda bebegin icinde gezdiginik, toplandigini,hickiriklarini hissedebiliyormusunuz? ben herseyi hissedebiliyorm basini döndürmesini bile hissedebiliyorum...
bir yandan cok güzel diger yandanda biraz korkutucu bir olay bence ? esimde ayni düsünüyor elini koyuyor karnimin üstüne bebis oynar oynamaz ayyyy diyor ürperiyor tekme atinca cok güzel ama öyle oynamasini, ayagini, elini hissetmek biraz ürpertiyor insani , sizce ?
bence gayet guzel bisey neden urperdiniz :ecrin_bebek:
sibser o kadar ayrıntılı hissetmiyorum ben. yani tekmeler dışardan rahat görülüyor ama elimi koyduğumda senin dediğin gibi hareketini hissedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?