ben asiri derece hissediyorum...:CüvCüv:
onu tam bilmiyorum damlacım ya, ama tamamını aktaramazsın kanımca. dr.lar biliyorlar bence dr.una sor. eğer dr.un yaparsa doğumu 1 hafta sonra olmuş gibi gösterebilir belki.
sibser o kadar ayrıntılı hissetmiyorum ben. yani tekmeler dışardan rahat görülüyor ama elimi koyduğumda senin dediğin gibi hareketini hissedemiyorum.
onu tam bilmiyorum damlacım ya, ama tamamını aktaramazsın kanımca. dr.lar biliyorlar bence dr.una sor. eğer dr.un yaparsa doğumu 1 hafta sonra olmuş gibi gösterebilir belki.
arkadaslar gerci siz aranizda konusuyorsunuz bana laf dusmez ama
bildigim kadariyla aktarilmiyor damlacim. bir arkadasim aktaramadi da oradan biliyorum.
sibser muhtar diyo ki dr konusunda şanslısın, araplardan iyi dr. çıkar, araplar tıp konusunda becerikli oluyor hele de iranlıysa.
[B .!.:ayshınce[/B];4573627]hekatcım kızın hayırlı olsun..benim kızda hissetti sanki okudum an başladı hareketlere....
tesekkür ederim canim.kizini da öpüyorum.
gözün aydın canım herşey yolundaymış. ayrıca cinsiyetinide öğrenmişsin maşallah kızına canım allah nazardan saklasın
tesekkür ederim canim cok sagol.
elifcim sonucun iyi çıkmasına çok sevindim..
hekatcım hayırlı olsun prensesin..
bende cts gitcem doktora kısmetse..
çerez bacım güzel haberlerini bekliyoruz haaaaa:Şeniz:
tesekkür ederim.
hekatcim adacyomuzun selami var..
kizin hayirli olsun diyor..:1hug:
o demismis zaten kiz olacaginihihoyyyt
sen de tesekkür ettigimi söyle canim.evet o kiz olacak demisti
esmacım nerelerdesin sen canım ya? merak ediyordum seni, oğluşunun iyi olmasına çok sevindim, kendine iyi bak, ihmal etme buraları.
elifçim gözün aydın, çok sevindim canım şekerinin normal çıkmasına.
hekat hayırlı olsun kızın, benim içinden oğlan geçmişti oyumu öyle kullanmıştım ama, Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin kızına, şimdi sırada isim var.
tesekkür ederim canim evet sirada isim.onu da hep beraber buluruz artik :)
mystory canım geçmiş olsun, hemen endişelenme, dikkat et kendine canım.
[B .!.:fencidmlrm[/B]s;4577704]hekatcım gözünaydın meraktan kurtuldun. sağlıklı bir cimcime olur inşallah.
tesekkür ederim.merakim gitti gercekten rahatladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?