2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sibser o kadar ayrıntılı hissetmiyorum ben. yani tekmeler dışardan rahat görülüyor ama elimi koyduğumda senin dediğin gibi hareketini hissedemiyorum.

bende senin gibiyim.
içimde döndüğünü hissediyorum gerçi ben ama elimi koyunca hissetmiyorum içerden sadece.
ama tekmeleri görmek beni inanılmaz mutlu ediyor onu da görsem çıldırırım herhalde

bilmiyorumki yarin randevum var aksama ztn bakalim ne olucak ne cikicak, suyum hakkinda konusucak doktor, kalp atislarini dinleticek, vaginal ultrasyon yapicak, sekeri ve tansiyonu ölcücek... toptan kontrol yani bu doktorum cok iyi adam arap ve gercekten cok iyi biliyor ve bakiyor ve cokta güzel iglileniyor eski doktorumdan kurtuldum ya ona seviniyorum hehe..

onu tam bilmiyorum damlacım ya, ama tamamını aktaramazsın kanımca. dr.lar biliyorlar bence dr.una sor. eğer dr.un yaparsa doğumu 1 hafta sonra olmuş gibi gösterebilir belki.

arkadaslar gerci siz aranizda konusuyorsunuz bana laf dusmez ama
bildigim kadariyla aktarilmiyor damlacim. bir arkadasim aktaramadi da oradan biliyorum.

sibser muhtar diyo ki dr konusunda şanslısın, araplardan iyi dr. çıkar, araplar tıp konusunda becerikli oluyor hele de iranlıysa.

INS. cnm... Yarin doktordan cikar cikmaz gelir anlatirim size herseyi ... Gecen hafta yeni yazilip kontrole gittigimde bu doktora tam evlilik yildönümüydü esimle ve su kaybettigimi söylemisti doktor hem günümün icine tükürmüstü hemde beni sabaha kadar aglatti ama insallah bu sefer iyi cikar hersey:)

Böyle bende cikan durumlara bakiyorum sonra diyorumki : Allah´im ne olursun hic bir yavruyu annesiz hic bir kadinida yavrusuz birakma...

arkadaslar gerci siz aranizda konusuyorsunuz bana laf dusmez ama
bildigim kadariyla aktarilmiyor damlacim. bir arkadasim aktaramadi da oradan biliyorum.

arası mı olur elifçim, damla da öğretmen olduğu için ona sormuşum ben. hani şubat tatili giriyo araya doğum izni sonrası yaz tatili falan. :içelim:

sibser muhtar diyo ki dr konusunda şanslısın, araplardan iyi dr. çıkar, araplar tıp konusunda becerikli oluyor hele de iranlıysa.

aboww dedikodumumu yapiyonuz leng ? saka saka :lepi:sengözlerimebaksanab

hayir benim doktor iranli degil ama cok karisik :) müslüman/misirli ... adamin birde viyana misirli kadin doktorlari bilmem neyinin baskani oldugunu gecen hafta etrafta asili olan kagitlardan okudum şakkıdı iyi olsun bebisimin sagligiyla beni hep bilgilendirsin baskada birsey istemyom ztn.. ne hali varsa görsün sonra :CüvCüv::smiley-cool:

Son düzenleme:
ata binesim gelir
dağı delesim gelir
elin olu nem olur
hepte göresim gelir
ahanda benden size size karsı hislerimi beyan ettim
uyyyşş tirledim haaaaaa

çok güzel ifade ettin hislerini che cim:)))bayılıyorum dilber halaya zatihihoyyyt nası oynuyo mu bebiş??kız diyesim geldi

canlarım günaydın..dün başıma neler geldi bilseniz.
dün ben kocişle buluşacaktım şehir içinde.babana geç ben seni ordan alayım dedi.hazırlandım alt kattaki eşimin kuzenide o tarafa gidecekti onu da aldım.bilikte çıktık yola.herşey iyi ama.
neyse onu bıraktım.cadde nasıl yoğun.ilerde ışıklar var.yavaş yavaş ilerliyor yol.az ilerde küttt diye bir ses oldu.dedim herhalde biri bana geçirdi arkadan.aynalardan arkayı yanları kontrol ediyorum.
o ara baktım motordan duman çıkmaya başladı.hemen farları söndürdüm,arabayı istop ettim.dörtlüleri yaktım nasıl indim bilmiyorum.
yanıyor sandım araba.o kadar korktum size anlatamam elim ayağım boşaldı.
o kuzeni aradım ilk hani yakın ya hemen gelir diye.o da açmıyor.eşimi aradım dedim böyle böyle.
bu arada yerler hep su.
sonra köşedeki polisler geldi.arabayı boşa aldılar kenara çektiler sağolsunlar ben ağlama krizine girdim korkudan.beni arabanın içine oturttular su filan getirdiler bana.yazık ağlamama onlarda korktular.
o ara eşimin abisi geldi önce.eşim onu aramış.peşinede eşim geldi.benimle ilgilenmekten arabaya bakamıyorki kimse.
neyse çekici geldi arabayı servise götürdüler sonra.beni o ara babamlara bıraktılar dönüştede aldılar.
ya radyatör patladı diyor eşim,ya radyatör hortumu patladı diyor,yada devir daim patladı diyor.bugün bakınca ustalar anlayacaklarmış..
işte böyle canlar.çok korktum yeni gelmeye başladım.akşam giremedim şokda gibi yatıyordum.

aaaaa gülsahım cok gecmis olsun bebeeem yaa :teselli::teselli:
allah daha buyuk dert vermesin.
tahmin edebiliyorum yasadigin korkuyu, ben de kaylmistim bi kere benzer sekilde yolda.

neyse iyisin ya simdi.

gülsahcim cook gecmis olsun sana birsey olmamis ya ona cok sevindim ... Arabalara hic güven olmuyorki birden nerden ne cikacagini bilmiyorsun degilmi yani ? Simdi nasilsin peki atlatabildinmi üstünden korkuyu ?

Ha bu arada herkese günaydinlar canlarim *hihi*

sağolun canlarım.şu an iyim şükürler olsun.eşime diyorum o arabadan korktum ben.
biraz daha para biriktirip değişelim arabayı..tamam dedi yaza ancak..
kışada idare edelimde dedi..
ay Allahım kimselere yaşatmasın bunu.hamile hamile aklıma neler geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…