2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bocekcim cok gecmis olsun, bak sana birsey olmamis, o anda hızlı degilmissin sansa trafik varmıs,

araba iste sonucta insan yapımı, arızası muhakkak oluyor.

aman kızlar herkes cok dikkatli araba kullansin, insanlar cıldırmıs gibi gidiyor bugunlerde

sagdan sagdan kizlargamyoncuiremsu

özgürlüüüüüüüükkkk..hihoyyyt:sm_cool:...çıban başı geldikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nassınız bakalım..1 günlük nezerat hapsinden sonra burdayım işte..

gülşahcım çok geçmiş olsun kıyamam yaa..nasıl korkar insan...

hekat hadi gözün aydın kızın oluyormuş..için rahatlamıştır iyice..bir sen kalmıştın dimi..bende yanlışlık olmasın diye 3 kontroldur baktırıyorum kızmı diye...sonra erkek çıkarsa pembiş pembiş giymesin...
bende yarından sonra gideceğim dr a artık saattleri sayıyıroum yaa..sizede öyle oldumu bilmiyorum ama ben son 2 gündür hamileliğim hiç bitmeyecekmiş gibi hissetmeye başladım...hemen şubat gelsin istiyorum(dr lar büyük ihtimal şubat sonu dedide)
oturmam kalkmam,yatakta dönmem herşey zorlaştı ve daha 2 ay var kimbilir nasıl olacağım diyorumfisfisfis.

rehavetcim bende etrafimda dönemez oldum yatakta, ayaga kalkarken cok zorlaniyorum otururken bacaklar acik hahahah

yok benim henüz yürüyüşüm değişmedi.hadi kalkışlarım filan da oldukça hızlı..
ama bel ve sırt ağrıları yokmu..

gunaydın kızlar dun akşam çok işim vardı bebeğin kıyafetlerini herleştircek çantamı hazırladım eksiklerim var bugun annnemler onları alacak dun mevlut kıyafeti aldık yavruma bide mevlut için beyaz boncuklu alt açma çok mutluyum ve yorgunum bugfun işe başladım mama ısıtıcımız bebefonumuz geldi.onlarıda yerleştirdim çok güzel ve kullanışlı olduğunu tahmin ediyorum.annem bugun cam biberon emzik önluk alacak tatlı bir yorgunluk var usutumde nedense :) sizleri öpüyorum.

benimde bel ve sırt ağrım yok allahtan...ama bazen bacağım zorlayınca penguenleşiyorum hissediyorum bunu...kızlar çokta hızlı hareketler yapmayın özellikle sonay...çocuk gelmeyecek bile olsa suyun patlarmış hızlı hareket edersek...bide yataktan kalkışlarımıza ve ayağa kalkışlarımızada çok dikket etmeliymişiz...benim yengem çok hareketli bir insandır..çocuğun boynuna 2 kere dolanmış kordon..çok uzun sürmüştü doğumu ve bildiğiniz mor renkteydi...allah korusun dikkatli oalalım...

herkeze günaydın arkaşallar
gülşahcım geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış allah 2 kinizi korumuş canım
hekat gözün aydın canım prensesin oluyormuş geç oldu ama güç olmadı
ya bu arada ben daha hazırlık yapmadım yapamıyorum burda hiç mağaza yook ki bebekler için inanın çook sıkıcı
doğumuma 1 ay kala memlekete gidecem anacumun yanına orda yapmayıdüşünüyorum
sizce 13 saat yolculuk için 1 ay geçmi olur doktoruma daha sormadım

günaydınn böcüküm hayırdır ne oldu??

ayşecim 13 saati dinleene dinlene git diyecektir 2 saatte bir mola ver der sana tahmin,imce doktorun

hekat kiz hadi gözün aydin kizin oluyomus allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin ins

hekat gerçekten mi kız mı oluyo maşallah allahım kucağına almayı da nasip etsim bütün hamişleri :Saruboceq:
annişler kızlar çoğunlukta koca kalmıcak bizim kızlara :roflol::roflol: hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…