yok dunurcum saclarla ilgisi yok onun eskiler oyle dermis , migde asidinin yemek borusuna kacmasindan dolayi oluyomus, benim bir arkadasinda oyle cok eksiyordu kizi kel dogdu sahidende, 6 aylik oldu hala kelkaydirigubbakcemile3
anamm kel cocukta baska bi tatli oluyoryaa ben cok seviyorum valla kel :1closedeyes:
niye öyle diyonki cancazimmm benim ztn eksime cok var ama annem bana öyle birsey demedi wuahaha ben senin kel ciksin görüsürüm demene koptum...
hadi sana simdiden tatli rüyalar cnm...
cerezcim doktorum bana aksamlari sakin portakal, mandalina veya o tür meyvesulari icme dedi... Annem elma ye diyor ama nekadar yardimi olur bilmiyorum cünkü elma yemedim sevmiyorum...
cerezcim doktorum bana aksamlari sakin portakal, mandalina veya o tür meyvesulari icme dedi... Annem elma ye diyor ama nekadar yardimi olur bilmiyorum cünkü elma yemedim sevmiyorum...
NİYE OLE DİYOLAR Kİ BEN HER GECE 2 KG PORTAKAL YİYORUM mandalinan tadı değiştı artık portakal sozunu açıldı :roflol:
mutfagi topladim biraz soluk alayim yatakodasina giriscem. cerezcim muhtarda demisti elma iyi geliyo diye bi dene yavrusu.
iyi demekki anam birseyler biliyormus aman duymasin anam dört cocuk büyüttü simdi diycek herhalde birseyler bilcez ...
mrb lar ben de mart annesiyim yazılanları hep okuyorum ama kısmet bugün yeni yazabildim hepinizi yazdıklarınızdan tanıyorum gülşah çok geçmiş olsun senin yazılarını ve nazanınkileri okumaktan çok zevk alıuyorum cezalı arkadaşlarada geçmiş olsun bebbeğim kız eşim 1 haftalık asker hayırlısıyla bitirip gelecek inşallah.
mrb lar ben de mart annesiyim yazılanları hep okuyorum ama kısmet bugün yeni yazabildim hepinizi yazdıklarınızdan tanıyorum gülşah çok geçmiş olsun senin yazılarını ve nazanınkileri okumaktan çok zevk alıuyorum cezalı arkadaşlarada geçmiş olsun bebbeğim kız eşim 1 haftalık asker hayırlısıyla bitirip gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?