2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok dunurcum saclarla ilgisi yok onun eskiler oyle dermis , migde asidinin yemek borusuna kacmasindan dolayi oluyomus, benim bir arkadasinda oyle cok eksiyordu kizi kel dogdu sahidende, 6 aylik oldu hala kelkaydirigubbakcemile3

yokmu? kel olabilirmi yani kizim?
yahu ben eksimelere kizsam bile demekki sacli olcak diye seviniyodum
benneyaptımki

anamm kel cocukta baska bi tatli oluyoryaa ben cok seviyorum valla kel :1closedeyes:

söyle üzüm gibi saclari olsa fenami olur be ya :ecrin_bebek:

niye öyle diyonki cancazimmm benim ztn eksime cok var ama annem bana öyle birsey demedi wuahaha ben senin kel ciksin görüsürüm demene koptum...

ne edilirki bu eksimeye karsi.. söyle ilacsiz bi cözüm yokmuki.. bisey yesekde gecse?
:uhm:

cerezcim doktorum bana aksamlari sakin portakal, mandalina veya o tür meyvesulari icme dedi... Annem elma ye diyor ama nekadar yardimi olur bilmiyorum cünkü elma yemedim sevmiyorum...

cerezcim doktorum bana aksamlari sakin portakal, mandalina veya o tür meyvesulari icme dedi... Annem elma ye diyor ama nekadar yardimi olur bilmiyorum cünkü elma yemedim sevmiyorum...

NİYE OLE DİYOLAR Kİ BEN HER GECE 2 KG PORTAKAL YİYORUM mandalinan tadı değiştı artık portakal sozunu açıldı :roflol:

yok icmiyorum zaten meyvesuyu.. elma deniyeyim bide.. cok severim elmayi..

hamileligin basinda deli gibi yiyordum.. ki.. yesil elma bebisin ilerde asma gibi hastaliklari olmasini önlüyormus :CüvCüv:

NİYE OLE DİYOLAR Kİ BEN HER GECE 2 KG PORTAKAL YİYORUM mandalinan tadı değiştı artık portakal sozunu açıldı :roflol:

aklima ilk sen geldin sibserin yazisini okuyunca.. sırnaşık şey
ama o meyvesuyu demis zati.. sen yemeye devam et
cokacimcoook

bende hala kitliktan cikmis gibi havuc yiyorum..

ya ben korkuyom bu bebiş portala yada mandalinaya benzitek büro da yok bitti krizim tuttu koçişe dedim alcak jnm istiyo deli gibi portakallar gözümün önüne geliyo offffffffff offffffffff PORTAKALLLLLL

bende ilk aylarda portakalin kokusuna dayanamiyodum deli oluyordum...

kizlar ben hastaneye yattigim orda hep bana bu caydan veriyorlardi ve gercektende siskinlik, eksime olaylarinda rahat oluyordu.. ve cok rahatlatiyodu beni ...

iyi demekki anam birseyler biliyormus aman duymasin anam dört cocuk büyüttü simdi diycek herhalde birseyler bilcez ...

mrb lar ben de mart annesiyim yazılanları hep okuyorum ama kısmet bugün yeni yazabildim hepinizi yazdıklarınızdan tanıyorum gülşah çok geçmiş olsun senin yazılarını ve nazanınkileri okumaktan çok zevk alıuyorum cezalı arkadaşlarada geçmiş olsun bebbeğim kız eşim 1 haftalık asker hayırlısıyla bitirip gelecek inşallah.

mutfagi topladim biraz soluk alayim yatakodasina giriscem. cerezcim muhtarda demisti elma iyi geliyo diye bi dene yavrusu.

yedim bilem :icecream:

iyi demekki anam birseyler biliyormus aman duymasin anam dört cocuk büyüttü simdi diycek herhalde birseyler bilcez ...

tabiki onlar bilcek.. onlar bilmicekde kim bilcek baska
hihoyyyt

sende hosgeldin aramiza..
saglikla kucagina al kizini insallah..
rabbim hayirlisiyla kavustursun esine insallah
:Saruboceq:

JNM İNŞ SENDE bebişini sağ sağlim kucağına alırsın aramıza hoşgeldin.a.s.a.s. bu arada allah kavuştursun jnm:1hug:

hemserim sevgul.can öncelikle hosgeldi...
Sag salim kucagina alirsin kizini insallah
bende cereze katiliyorum ve esine en kisa zamanda kavusursun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…