elifcim ben zaten zar zor hamile kaldığım için şu ay diyemiyorum malesef..
çerez vallahi marifet benim için hamile kalabilmekte bide hamileliği geçirebilmekte..anam asıl zor olanı bunlar be ya..
eda her sağlık ocağında veriyorlarmıki acep..bizim burda bişe vermedilerde.
senindemi randevun 5de??
kizlar yeni bir baslik cikartmadan burda sormak istiyorum size :
aranizda esinin ailesine hamileliginden bu yana kirgin,dargin olan veya giciH olan varmi ?
Kendim yasadigimdan soruyorum aslinda, ben bi anlatayim siz devamini getirin gari haha: benimkinin ailesi hic sanki torunlari olmiycakmis gibi yani kayinpeder sagolsun hep arar sorrar nasilsin durumun nasil felan diye üstelik kayinvalidemle bile tartismis hani git gelinin yanina yardim et ona rahatsiz fln diye ama bendeki kaynana hem tembel hemde kizindan baska kimseyi düsünmez e birde benle kizi kavgaliysak 1,bucuk senedir hic ilgi göstermiyor ya hic demiyor ya su igneyide al benden taraf koy bebegin esyalarinin icine yada arayip birseye ihtiyacin varmi istermisin canin birsey cekiyormus HEECCCC üstüne birde ben hasta oldugumda kiskanclikmidir nedir esim bana nekadar cok ilgi gösterirse o daha cok rahatsiz oluyor hergün esimi arayip oram buram agriyor diyor NEDEN ACABA? ben hastanede kalmistim ya üc gün boyunca oraya geldiginde gördü esimin bana nasil hizmet ettigini davrandigini hemen offf amaan benimde suram buram agriyor cok rahatsizim dedi esimde e gelmeseydin ozaman mademki rahatsizsan diyince karina gelince parmagi agrisa aglarsin dedi bizde sustuk cünkü hastane doluydu ...
sibsercim sen yazarken kendi kayınvalidemi gördüm resmen benimkide ben hastanede yatarken "a burası güzelmiş benide burya yatırın bi kontrol etsinler "demişti
neler var anlatılacak ama aklıma geldikçe moralim bozuluyor ben de artık umursamıyorum yaptıklarını bana değer vermiyen bi insan için bebişimi ve kendimi strese sokamam:1no2:
elifcim ben zaten zar zor hamile kaldığım için şu ay diyemiyorum malesef..
çerez vallahi marifet benim için hamile kalabilmekte bide hamileliği geçirebilmekte..anam asıl zor olanı bunlar be ya..
eda her sağlık ocağında veriyorlarmıki acep..bizim burda bişe vermedilerde.
lavinacim neden aldin uyari msjini?
hayirdir lavinacim sen kimin tavuguna kist dedin:roflol:
bi kaldin ya.. alistin artik.. kalirsin yine bitanem.. allahin izniyle insallah.. hele su bacaksizlari bi kucagimiza alalim, biraz tecrübelenelimde..
icim eksiyor iki gündür.. anneme dedim, saclari cikiyordur ondandir dedi..
bu kadar eksimeye karsi cika cika bi kel kiz cikarsa sorarim ben anneme kaydirigubbakcemile
ben engellenen arkadaşlar başka şekilde giremezler mi yazmıştım ya sitenin aldığı karara saygısızlık yaptığımdan dalayı... ikaz aldım kuzey den
:roflol: ben pışt demişim senağlama bişi yok sadece ikaz sizde yapmayın diye yazdım gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
kiz sigmiyo hanimefendi ultrasona.. -tatlicadiarzu-cerezim hadi bakalim guzel haberlerle donersin inslh, bu arada oglusum sozlusunu ozlemis fotosunu istiyo getirmeyi unutma:asigim:
icim eksiyor iki gündür.. anneme dedim, saclari cikiyordur ondandir dedi..
bu kadar eksimeye karsi cika cika bi kel kiz cikarsa sorarim ben anneme kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?