2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum canım ama kuponun üzerinde kocaeli belediyesi yazıyordu belki her belediye vermiyo olabilir..sanırım seçim yatırımı

tskler hanimlar hemen bildiricem ztn buraya haberleri.... bugün randevusu olan arkadaslar sizlerde insallah iyi haberlerle dönersiniz...

BEN DE SİNİR OLANLARDANIM YA bişi göruyorum ben yarın alıcam diyorum kendi kendime çok beğeniyorum akşam eve bi gidiyorum almak istediğim şeyin başka türlüsünü kayınvalidem almış getirmiş tmm güzel şeyler alıyo da özendiğim şeyleri alamıyorum delircem -tatlicadiarzu- yada delirtcem

kız çok güldum benide yatırsınlar buraya olayına :roflol::roflol: kzı çok istiyo ise bi tanıştır bizi kaynanla kim baksa gözleri yan geliyo zati klava: takma salla be bebeşimi üzcen

dr gidecek arkadaşların güzel haverlerini bekliyoruz....hihoyyyt
nazan dönüşün muhteşem oldu hg.a.s.

kızlar ben de uyarı mj aldım senağlama

bu süt meselesini kk da okumustum ben. Aradım o zamanlar sordum saglık ocagına yok oyle bısey dedıler :) bundan 3 ay kadar once.

böcüğüm geçmiş olsun canım ya allah korumuş valla binme şu arabaya son 2 ay sanki ne olacak otur oturduğun yerde yüreğimizi ağzımıza getirme
melek arabanın suyu erken gelmiş ha :))) koptum burda ya :)) bol su içsin bi de yatsın hiç kalkmasın :))
doktora gidecek arkadaşlar iyi haberlerle dönün inşallah

bi kaldin ya.. alistin artik.. kalirsin yine bitanem.. allahin izniyle insallah.. hele su bacaksizlari bi kucagimiza alalim, biraz tecrübelenelimde..

icim eksiyor iki gündür.. anneme dedim, saclari cikiyordur ondandir dedi..
bu kadar eksimeye karsi cika cika bi kel kiz cikarsa sorarim ben anneme
kaydirigubbakcemile

cerezim hadi bakalim guzel haberlerle donersin inslh, bu arada oglusum sozlusunu ozlemis fotosunu istiyo getirmeyi unutma:asigim:

lavinacim neden aldin uyari msjini?

ben engellenen arkadaşlar başka şekilde giremezler mi yazmıştım ya sitenin aldığı karara saygısızlık yaptığımdan dalayı... ikaz aldım kuzey den

hayirdir lavinacim sen kimin tavuguna kist dedin:roflol:

:roflol: ben pışt demişim senağlama bişi yok sadece ikaz sizde yapmayın diye yazdım gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

anam koptum burda...

yok dunurcum saclarla ilgisi yok onun eskiler oyle dermis , migde asidinin yemek borusuna kacmasindan dolayi oluyomus, benim bir arkadasinda oyle cok eksiyordu kizi kel dogdu sahidende, 6 aylik oldu hala kelkaydirigubbakcemile3

neyden dolayi ikaz aldin canimcim, dunku bizim meseleden dolayimi

cerezim hadi bakalim guzel haberlerle donersin inslh, bu arada oglusum sozlusunu ozlemis fotosunu istiyo getirmeyi unutma:asigim:
kiz sigmiyo hanimefendi ultrasona.. -tatlicadiarzu-
biseye benzemiyo doktorumuzun verdigi ultrasonlar artik.. ama belkim bu sefer güzel bi poz yakalar..

kaydirigubbakcemile

anam koptum burda...[/QUOTE]

kop sen kop.. senide görcez daha kaydirigubbakcemile

niye öyle diyonki cancazimmm benim ztn eksime cok var ama annem bana öyle birsey demedi wuahaha ben senin kel ciksin görüsürüm demene koptum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…