2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolun kızlar..
melek sorma bizimkinin erken suyu geldi ay ne güldüm..ilahi..
demin eşim aradı radyatör kapağı patlamış arabada değişiyorlarmış.akşam üzeri gidersin alırsın servisden arabayı dedi..
mystry dinlen canım..Allahın izniyle bişe olmaz.
ruhe haben ve çerezim doktora gidiyosunuz iyi haberleriniz ve güzel bi vesikalığınızı bekliyoruz..
adacyom sağol tatlım.öpüyorum senide

bu arada kaynana sohbeti demek
benim aram iyidir severim kendisini..hiç çatışmada yaşamaık şükürler olsun..
olgun bi kadın..hep der ben çok çektim yemin ettim gelinlerime çektirmicem diye..gerçektende 3 geliniz hiç bişeyimize karışmaz.evlerimize gelip gitmez.siz gelin der.
görümcem de iyidir.onu da severim..

sen ikinciyi icgüdüsel olarak planlamaya baslamissin bile sanki

kiz seni sevmicekde kim sevcek.. sevecensin sen. oyyy

yok ayol icgudusel degil disgudusel olarakta direk planli bizim ikinci
allah saglik verirse insallah bi aksilik cikmadigi surece 2 yil sonra 2011 mart anne adaylarinda buradayim sırnaşık şey

ayrica ben seni yerim yerr Şeniz

yok ayol icgudusel degil disgudusel olarakta direk planli bizim ikinci
allah saglik verirse insallah bi aksilik cikmadigi surece 2 yil sonra 2011 mart anne adaylarinda buradayim sırnaşık şey

ayrica ben seni yerim yerr Şeniz

abow, ne kadar hizlisiniz..
benim gözüm kesmiyor hic.. bakalim.. hayirlisi allahtan..

ayrica yi beni yi
cokacimcoook

abow, ne kadar hizlisiniz..
benim gözüm kesmiyor hic.. bakalim.. hayirlisi allahtan..

ayrica yi beni yi
cokacimcoook

eeee şekerim biz sizin gibi gencligimizin baslarinda degiliz, yaslandik artik, bir an once coluk cocuk sahibi olup bu defterleri kapamamiz gerek sırnaşık şey

doktor randevusuna son 4.5 saat hehe... dört gözle degilde 400 gözle bekliyorum hehe

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. :Saruboceq:

sibserim canım seninde doktora gideceğini öğrendim..senden de güzel haberler bekliyoruz.
bende Allah verirse ikinciyi düşünüyorum bakalım hangi ay annesi olurum onu kestiremiyorum.

sibserim canım seninde doktora gideceğini öğrendim..senden de güzel haberler bekliyoruz.
bende Allah verirse ikinciyi düşünüyorum bakalım hangi ay annesi olurum onu kestiremiyorum.

ben donem olarak hamile kaldigim donemden cok memnunum yaa.
bebek dogucak ama daha 40 i cikmadan hava iliklasacak.
yazin o deli sicaklarinda agir hamile olmak cok zor onuda biliyorum. gene nasip olsa gene aynı zamanlarda isterim.hihoyyyt

doktor randevusuna son 4.5 saat hehe... dört gözle degilde 400 gözle bekliyorum hehe
hayırlı haberler alırsın inşallah doya doya izle bebişini..
benim dün tetanoz aşım vardı ikinci dozu.sağlık ocagından 12litre süt verdiler 6 ay boyunca hep verilecekmiş çok şaşırdım

ama bu defter hamila kalmanla bi acildi ya.. allah size uzun ömür versin bida zor kapanir kaydirigubbakcemile2

hadi insallah böcüküm..
kizlar ne kadar azimlisiniz.. masallah

elifcim ben zaten zar zor hamile kaldığım için şu ay diyemiyorum malesef..
çerez vallahi marifet benim için hamile kalabilmekte bide hamileliği geçirebilmekte..anam asıl zor olanı bunlar be ya..
eda her sağlık ocağında veriyorlarmıki acep..bizim burda bişe vermedilerde.

ben dogumdan sonra 36ay boyunca parali izinden sonra bir sene calismayi düsünüyorum o arada tabiki calismalara baslayacagim yarim sene fln calisayim o arada hamile kalip tekrar izine ayrilacagim ve 36 ay boyunca gine izine ayrilacagim ondan sonrada cocuk yapmayi düsünmüyorum tabiki Allah´in isine karisilmaz artik ne olur onu hic birimiz bilemeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…