allah nazarlardan saklasin
sende onun gibi bi kayinvalide olursun insallah süpürgesiz cadim benim :1hug:
amin yawrukusum, insallah gelinlerim (Allah mi soyletti ikincide oglan olcak heral) beni bizim onu sevdigimiz kadar sever.
sen ikinciyi icgüdüsel olarak planlamaya baslamissin bile sanki
kiz seni sevmicekde kim sevcek.. sevecensin sen. oyyy
yok ayol icgudusel degil disgudusel olarakta direk planli bizim ikinci
allah saglik verirse insallah bi aksilik cikmadigi surece 2 yil sonra 2011 mart anne adaylarinda buradayim sırnaşık şey
ayrica ben seni yerim yerr Şeniz
abow, ne kadar hizlisiniz..
benim gözüm kesmiyor hic.. bakalim.. hayirlisi allahtan..
ayrica yi beni yi cokacimcoook
doktor randevusuna son 4.5 saat hehe... dört gözle degilde 400 gözle bekliyorum hehe
sibserim canım seninde doktora gideceğini öğrendim..senden de güzel haberler bekliyoruz.
bende Allah verirse ikinciyi düşünüyorum bakalım hangi ay annesi olurum onu kestiremiyorum.
hayırlı haberler alırsın inşallah doya doya izle bebişini..doktor randevusuna son 4.5 saat hehe... dört gözle degilde 400 gözle bekliyorum hehe
ama bu defter hamila kalmanla bi acildi ya.. allah size uzun ömür versin bida zor kapanir kaydirigubbakcemile2eeee şekerim biz sizin gibi gencligimizin baslarinda degiliz, yaslandik artik, bir an once coluk cocuk sahibi olup bu defterleri kapamamiz gerek sırnaşık şey
akliniz nerdeydiklava:
saka bi yana aralarinda fazla yas olmamasi en güzeli..
ama benim yinede gözüm kesmiyor o baska.. benneyaptımki
sibserim canım seninde doktora gideceğini öğrendim..senden de güzel haberler bekliyoruz.
bende Allah verirse ikinciyi düşünüyorum bakalım hangi ay annesi olurum onu kestiremiyorum.
doktor randevusuna son 4.5 saat hehe... dört gözle degilde 400 gözle bekliyorum hehe
haklisin Gülşahım; allah hayırlısını versin hepimize.elifcim ben zaten zar zor hamile kaldığım için şu ay diyemiyorum malesef..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?