2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar tekrardan,biraz geç kaldım muhabbete ama kaynana konusunda şanslı olanlardanım. sanki o gelin ben kaynana. görümcemde öyle kendi ablam gibi, eksik hayatta aramazlar aksine eksik varsa kapatmaya uğraşırlar. kociş zaten çok ilgili daha çok ilgilendikçe hoşlarına gider. 10 gündür yatıyorum evinde Allah razı olsun hiç bi sıkıntım yok.
amma velakin çok tuttuğum bi laf vardır: "kaynana pamuk ipliği olmuş raftan düşmüş gelinin başını yarmış ne kadar iyi anlayışlı içten olursa olsun adı kötü işte kaynana.
çerez, ruhe_haben, sibser iyi haberlerinizi bekliyoruz,

Son düzenleme:

hosgeldin aramiza bebegine saglikla kavusmani dilerim canim, esinede Allah kavustursun.

adayim haha delüsün kiz... dur öyle deme hangi kaynanain adi ciktiysa ciksin bak sen cok sanslisin degmesin...

hadin kizzlar kendinize cici davranin bebislerinize cook iyi bakin..

Öptüm hepinizi ben hazirlanayim randevuya gecikmiyim sonra...

QUOTE=SiBSeR;4585961]haaa unutmadan dualarinizi biz randevusu olan annelerden eksik etmeyin ins. iyi haberler aliriz degilmi yanii..[/QUOTE]

inş jnm benim güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle :Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar arkadaşlar banlanmış, neden oldu ki?
çok merak ettim şimdi:SSS

bu arada kan ve şeker yüklemem belli oldu. şekerim 78 çıkmış. sevindim yani. ama kansızlık var. neyse demir ilacı verdi doktorum. o da geçer sanırım.

canım geçmiş olsun sevindim iyi çıkmasına.....demir kan ilacı bizlerde içiyoz .....geçer geçer merak etme.....msn ye gelsene adaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…