2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazan sende cerezin cebi varsa bi arasana
dunden beri ses yok merak ediyorum gelsin cabuk :1no2:

ahanda anami aradim uzun uzun konustuk güldük dedikodu yaptik hehe... siz napiyonuz kizlar ? hersy yolundami ? cerezi bende merak ettim yahuuu

Tünaydın kızlarr yazılanları okudum şimdi
doktora gidecekler varmış buket ve deniz iyi haberlerle dönün inşallah bizi merakta bırakmayın
gülşahcım sende kafana takma fazla bazen oluyor öyle tatsızlıklar akşama senin gönlünü alır kocişin. sende doktoruna bugün gidecekmişsin hadi bekliyoruz güzel haberlerini
enelim sen nasılsın canım karşılaşamıyoruz bir türlü..

evet fundacım sen fazla girmiyorsun sanırım.iyiyiz şükür.siz nasılsınız?
bizde iyiyiz işte aynı sıkıntılar var tabii
aslında hergün giriyorum ama bazen okumakla geçiyor yazmaya fırsatım olmuyor işim çıkıyor falan derken eskisi gibi çok yazamadım. ama özlüyorum valla sizleri :)
bu arada sen o takımı ne yaptın aldın mı?

gunaydin kizlar ben sabah erkenden hastaneye gittim yeni geldim sayilir gece cok agrim oldu nasil desem vajinanin icinde sol tarafta kasildim kaldim kipirdayamadim bile sabah 4 e kadar kivrandim sonra uyuyup kalmisim sabah 7 de yine agriyla uyandim hastaneyi aradik gelin hemen dediler muayene ve testler yapildi smear testine benzer bi test yaptilar hani metal biseyle aciyolar ya vajinayi offf iste o an bittim cook acidi ciglik cigliga bagirdim esimin alyansi parmagina gecmis oyle sikmisim. simdi dusunuyorum peki dogum nasil olucak. sonuc yine bobrek enfeksiyonu yine antibiyotik meger mide bulantilarim enfeksiyondan dolayiymis. simdi cook yorgunum ama uyumak istemiyorum ve canim hala aciyo

CHE cim guzel haberlerle gel insallah ayrica doktoruna herseyi sor bilmek istedigin tum detaylari cunku sen pek sik gidemiyorsun doktora o yuzden butun soru isaretlerini coz doktordayken canim. evet hacer gorunmuyo nerdeki?

yok gülüm almadım daha hem kararsızda kaldım diyebilirim.birde kemeraltından bakayım ondan sonra karar vericem.

ege denizcim kiyamam cok üzüldüm ya gecmis olsun ama simdi birazdaha iyi olman ve bebisinn iyi olmasi sevindirdi beni

çok geçmiş olsun canımcım.dikkat ediceksin artık az kaldı.dün nette konuşmuştuk senle dimi?bebek hareketlerini belkide bu yüzden hissetmemiş olabilirsin canım.

çok geçmiş olsun canım
doğru enfeksiyon mide bulantısı yaparmış. acil şifalar diliyorum bol su iç
ilaçlarını kullan bol bol da dinlen inşallah bişeyciğin kalmayacak

kızlar birazdan apartman komşumuza hoşgeldine gideceğiz hazırlanayım artık.
geldiğimde hastaneden gelenlerden iyi haberler bekliyorum inşallah
öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

kizlarrrr hani demistim ya su bir hastalik var fln diye doktorum isaretlemis/yazmis defterime diye kardesimi doktora gönderdim kan sonuclarini götürsün diye oda sagolsun iceri girip sormus ne oldugunu ve ne anlama geldigini oda kötü birsey degil 29+1 haftaya göre 1-2 hafta geride büyüdügünden demis oda benim demir ve vitamin eksikligimden kaynaklaniyormus...

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ICIM BI RAHATLADI BILEMEZSINIZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…