lavinia senin bebis bir dogsun herkezden bebisini kiskanacaksin, benim oglum dogdugunda gordugum an, benim minyaturum gibi geldikaydirigubbakcemile3, oyle degisik hissediyorsunuz ki, ben baslamistim aglamaya ama nasil agliyorum, bir anda dunyamin merkezi olmustu, halada oyle asigim ogluma , onun kadar hickimseyi, hicbirseyi sevemem , esimde kim oluyomus, oglumun hicbirseyine degismem o kadar seviliyor evlat yani
bizde iyiyiz işte aynı sıkıntılar var tabiievet fundacım sen fazla girmiyorsun sanırım.iyiyiz şükür.siz nasılsınız?
bizde iyiyiz işte aynı sıkıntılar var tabii
aslında hergün giriyorum ama bazen okumakla geçiyor yazmaya fırsatım olmuyor işim çıkıyor falan derken eskisi gibi çok yazamadım. ama özlüyorum valla sizleri :)
bu arada sen o takımı ne yaptın aldın mı?
gunaydin kizlar ben sabah erkenden hastaneye gittim yeni geldim sayilir gece cok agrim oldu nasil desem vajinanin icinde sol tarafta kasildim kaldim kipirdayamadim bile sabah 4 e kadar kivrandim sonra uyuyup kalmisim sabah 7 de yine agriyla uyandim hastaneyi aradik gelin hemen dediler muayene ve testler yapildi smear testine benzer bi test yaptilar hani metal biseyle aciyolar ya vajinayi offf iste o an bittim cook acidi ciglik cigliga bagirdim esimin alyansi parmagina gecmis oyle sikmisim. simdi dusunuyorum peki dogum nasil olucak. sonuc yine bobrek enfeksiyonu yine antibiyotik meger mide bulantilarim enfeksiyondan dolayiymis. simdi cook yorgunum ama uyumak istemiyorum ve canim hala aciyo
çok geçmiş olsun canımgunaydin kizlar ben sabah erkenden hastaneye gittim yeni geldim sayilir gece cok agrim oldu nasil desem vajinanin icinde sol tarafta kasildim kaldim kipirdayamadim bile sabah 4 e kadar kivrandim sonra uyuyup kalmisim sabah 7 de yine agriyla uyandim hastaneyi aradik gelin hemen dediler muayene ve testler yapildi smear testine benzer bi test yaptilar hani metal biseyle aciyolar ya vajinayi offf iste o an bittim cook acidi ciglik cigliga bagirdim esimin alyansi parmagina gecmis oyle sikmisim. simdi dusunuyorum peki dogum nasil olucak. sonuc yine bobrek enfeksiyonu yine antibiyotik meger mide bulantilarim enfeksiyondan dolayiymis. simdi cook yorgunum ama uyumak istemiyorum ve canim hala aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?