2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ezgiii cok gecmis olsun bitanem yaa
aman neyse yinede allah korusun erken dogum filan degil ya. gecer acın bir an once tatlim.

gozun aydin canım cok sevindim.

içinin rahatlamasına sevindim.ne demek olduğunu iyi biliriz hepimiz :teselli:

cok saolun arkadaslar, cok su icmem gerekiyormus peniciline alerjim olmasa daha kolay atlatirmisim ama alerjim var kullanamiyorum. enelcim sordum doktora bebek hareketlerini etkilermi diye net bisey soyleyemem kanitlanmis bisey yok ama annenin huzursuzlugunun bebege yansidigini dusunuyoruz dedi. lutfen herkes dikkat etsin insan hastaneye gidince o yataga yatinca anliyo caninin kiymetini yatircaklar diye odum koptu geldigimden beri 1 litre su icmisimdir :))

ama ben sana dedim ezgicim.stres yapma bebeğe yansır oda korkar hareket etmez.neyse çok büyük bir sorun olmadığına ve rahatladığına sevindim.en azından herşey yine yolunda birazda dikkat edersen tamamdır.hadi geçmiş olsun.

aaa benimde penisiline alerjim var, cok cektim bu konudan.
her ilaci icemezsin. tereddutle yaklasirsin filan

aaa benimde penisiline alerjim var, cok cektim bu konudan.
her ilaci icemezsin. tereddutle yaklasirsin filan

evet elifcim aynen hep bi tereddutluk oluyor. ben kucukken olumden dondum bu yuzden test yapmadan vermis doktor, komsumuz emekli hemsire igneyi o yapcakti kadinin icine sinmemis azicik enjekte etmis koluma derimin altina benim kol olmus davul gibi vede kipkirmizi. tesadufen yasiyorum yani:) cuzdaninda tasiyorsundur mutlaka peniciline alerjim var diye demi canim.

kızlar zor bir durum sizler için.inşallah hayatınız boyunca bir sorun çıkmaz bu sebepten.
hepinizi kocaman öpüyorum.benim biraz işlerim var.
hastaneden dönen arkadaşlar gelinceye kadar gelirim.

benim basima da geldi benzer bisey, yalniz benimki kocam yuzunden oldu, 2 sene once.
ben rahatsizlaninca panikleyip bana yasak olan agri kesicilerden birini vermis, bende hasta halimle hic kontrol etmemistim.bir ictim aynen dedigin gibi basladim sismeye dil dudak.
nasil gittik hastaneye adam o panikle arabayi nasil kullandi canım yaa. kiyamadim da ama insan boyle biseyi nasil unutur ne kadar paniklesede. saskın koca Çok üzgünüm çoook
ezgicim; kader arkadasim, penisilin arkadasim benim Şeniz
tasiyorum canım. sagol
a.s.

hey Allahim cok kotu bi deneyim olmus senin icin ama kocanin dustugu durumda cok kotu yani yazik halini dusunebiliyorum tutma canim evde oyle ilaclari. ikimizde tesadufen yasiyoruz :1hug:

Selam kızlar,
Uzun zamandır yoktum aranızda...Artık çok şükür evimdeyim...Bir görseniz o kadar pislenmiş ki evim...Geldiğim gün iyi kötü şöyle bir toparladım koliler valizler derken canım çıktı..Dün de tüm gün ölü gibi yattım geceleyin ağrılardan uyuyamadım..Bugün çok şükür iyiyim ancak şimdi de bir sürü ütü birikti onları yapmam lazım...

mts cnm kendine dikkat et kendini yorma derim ben ütü fln cok önemli degil ya bebeginden ve senin sagligindan ? bende delüü gibi evi bastan alltan topladim sonra ardindan iki gün agri cektim en sonunda üc gün hastanelik oldum erken sancilar basladi hele bu haftalarda cok dikkat etmeliyiz ...

Ayy canım yaaa..Çok geçmiş olsun..Valla ilk geldiğim gece kolumu koparıp atasım geldi ağrılardan...O gün bir yandan temizlik yapıyorum ortalığı topluyorum bir yandan da dua ediyorum Allahım nolur bebişime birşey olmasın diye...Çok şükür sadece kol ve parmak ağrım oldu..Ee tabii bir aydır annemdeydim hiçbir iş yapmadım vücudum ham olmuş haliyle..
Şimdide gelecek hafta şööyle güzel baştan aşağı bir temizlik yapasım var ama bakalım artık....

kizlar ya belim koptu bende hicbir is yapamiyorum artik, benim buyuk oglanin odasina girdim biraz toparladim, odayi bir gorseniz, kurt caliyo cingen oynuyo derler ya o hesap, arkadasima gidiyorum dedi, cocugu almis eve getirmis ayyy delircem bu cocuk beni oldurcek hastayim zaten kendi yetmiyor baska cocuklarida topluyo basimasenağlama

hadi kizlar öptüm sizi ben yemek yemeye kacar cok aciktim... hic doymuyorum ztn...
öptüm hepinizi kendinizi fazla yormayin benide germeyin haha

Selamm kızlar dun aksamdan berı gıremedım yıne.. ne olurrrrrrr bırı bana ozet gecsın.gecmısı okuyamıyorum

ben geldim kizlar.. kusura bakmayin merakta birakmisim sizi.. giremedim dün aksam..
cok sükür iyiyiz..
önce bilgileri paylasayim..
kizim 1450 gr olmus.. boyunuda söyledi ama heycandan unuttum..kaydirigubbakcemile3
suyumuz iyimis.. gelisimizmiz haftamizla denkmis.. ne ileri ne geri.. bastan beri böyle zaten..
böyle devam et dedi.. 1 kilo almisim 2 haftada.. kocaman bi aferim verdi bu sefer
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…