2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

NAZAN hayılrılı uğurlu olsun darısı başımıza ay 30 haftalar şu an hayal gibi geliyor ama aslında zaman çok çabuk geçiyor yaa hihoyyyt

ruhe_habencim.. sordum doktoruma o evet diye isaretlenmis olan yeri.. organlariyla alakali biseydir ama görmedigim icin fazla bisey diyemem dedi..
isini garantiye almak icin göndermistir.. ama korkulack bisey yoktur, yoksa söylerdi zaten dedi..
meraklanma sen

oooo masallah ne kadar buyumus canım benimm
cok sevindim cerezim. allah sonuna kadar boyle devam ettirsin.

sibser o ne güzel bi yazıydı öyle cok duygulandım buarada bebişinin iyi olmasına cok sevindim
ege deniz cok geçmiş olsun
çerez maşallah ne kadar büyümüş kızın benimde yarın kontrolum var inşallah bende iyi haberler alırım

tesekür ederim cerezcim kizinada masallah Allah nazarlardan saklasin benim oglanda 1413 gr mis boyunu ölcemedi söylemiyi unutmusum

sibsercim sanada gözün aydin canim oglum kucagimda yazamiyorum hadi öptüm sizi Şeniz

mrb lar arkadaşlar güzel temennileriniz için teşekkürler allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın çerezcim çok sevindim bebişinin gelişimine. sibser, burada bir hemşerimi bulacağım hiç aklıma gelmezdi allah hepimize hep hayırlı haberler almayı nasip etsin

kızlar selamlar.....bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün...çok şükür normale döndü şimdilik sorun yok..bakalım yarın dr.um neler diycek.....yarın muayene günü....çerez sevindim iyi haberlerle dönmene...

ege-deniz çok geçmiş olsun.....alerji zordur ablamda senin gibi kaç defa hastanelik oldu alerjiden dolayı şimdi ilaç almaya kalksa hemen dr.a sorar...
sibser sevindim iyi haberlerine...bak bi sorun yokmuş rahat ol artık...
mts canım yorma o kadar kendini birden bire kalkışma herşeye....yavaş yavaş bundan sonra....
nazan senin bu oğlanlardan çekeceğin var anacım...doğruya doğru....sen erkenden bi gelin al kendine...bu gidişle öyle olacağa benziyor ama...

kızlar herkese merhabalar. ben pek giremiyorum umarım herkes iidir.ben çok kötü gribe yakalandım. sürekli yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…