kızlar herkese merhabalar. ben pek giremiyorum umarım herkes iidir.ben çok kötü gribe yakalandım. sürekli yatıyorum.
kızlar selamlar.....bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün...çok şükür normale döndü şimdilik sorun yok..bakalım yarın dr.um neler diycek.....yarın muayene günü....çerez sevindim iyi haberlerle dönmene...
kızlar herkese merhabalar. ben pek giremiyorum umarım herkes iidir.ben çok kötü gribe yakalandım. sürekli yatıyorum.
doktora 2 haftada 1 mi gidiyorsun yoksa hala ayda 1 mi ? ben hala ayda 1 gıdıyorumdagecmek bılmıyor günler
benimde hesaplama 28 şubat diyor ama bence mart'a sarkacak...hatta 1 mart olsun benim doğum günümde diyom hayırlısı...ben şuan iki topiktede yazıyom.dr. henüz gitmediğim için tam bilmiyom tarihi...
aynen canim benim hesaplamada martin 1 diyor..
ama bana sorucak olursan martin ortasi gibi geliyor..
doktora gitsek biraz daha netlesirde.. bende daha gitmedim.. 10 gün sonraya randevu verdi doktorum.. bekliyoruz iste :asigim:
bende Temmuz 9'na randevu aldım...zaten henüz çok küçük ve yeni biraz zaman geçmesi daha iyi gibi geliyor bana....tabi bi sorunun yoksa..benim şimdilik yok Allaha şükür birde uyku yapmasa..hiç hissetmiyorum ama gece yüz üstü tam yatamıyorum onu anlamadım daha şimdiden etkilemez ama sancı yapıyor hafiften bazen bende yatmamaya çalışıyorum..
ya birde ben çok hapşırıyorum korkuyorum inanki her hapşırdığımda...
kızlar herkes güzel haberlerle gelmiş çok sevindim..
Ayşin sen artık 31.haftana girmişsin canım. Bak Kağan Kocatepe'nin sitesine..40 haftayı doldurduğumuz günleride görürüz inşallah...
İnşallah canım yaa.. Bende şöyle 34-35.haftayı bir görsem. Sabretse benimki :Saruboceq:
kızlar herkes güzel haberlerle gelmiş çok sevindim..
Ayşin sen artık 31.haftana girmişsin canım. Bak Kağan Kocatepe'nin sitesine..40 haftayı doldurduğumuz günleride görürüz inşallah...
kizlarrrr hani demistim ya su bir hastalik var fln diye doktorum isaretlemis/yazmis defterime diye kardesimi doktora gönderdim kan sonuclarini götürsün diye oda sagolsun iceri girip sormus ne oldugunu ve ne anlama geldigini oda kötü birsey degil 29+1 haftaya göre 1-2 hafta geride büyüdügünden demis oda benim demir ve vitamin eksikligimden kaynaklaniyormus...
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ICIM BI RAHATLADI BILEMEZSINIZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?