2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktora 2 haftada 1 mi gidiyorsun yoksa hala ayda 1 mi ? ben hala ayda 1 gıdıyorumda gecmek bılmıyor günler

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım daha misafirim gelecek.
ben bu aralar pek bi sulugöz oldum herşeye ağlar oldum ya. yoğunum dinlenemedim ve bu nedenle çıldırmak üzereyim o da ters tepiyor ağlıyorum herhalde. yarın şeker testim ve indirekt combs testim var.

ÇOK SEVİNDİM jnm normal olmasına geçmiş olsun a.s.

kızlar herkese merhabalar. ben pek giremiyorum umarım herkes iidir.ben çok kötü gribe yakalandım. sürekli yatıyorum.

geçmiş olsun jnm bu hastalığın en büyül ilacı istirhat bol bol dinlen imkanın varsa
ıhlamur iç. ve bi meyve canavarı olarak onerim bol bol portakal c vitamini tüket. :1hug:

kızlar verdiğiniz destek için çok teşk ederim...
KENDİMİ DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM :)

doktora 2 haftada 1 mi gidiyorsun yoksa hala ayda 1 mi ? ben hala ayda 1 gıdıyorumda gecmek bılmıyor günler

valla şimdiye kadar ayda birdi...bundan sonra ne olur yarın belli olacak..bir kere yarından sonra rapor vermek için çağıracak sanırım yılbaşına kadar bi günlerimi hesaplasında...bence 15 günde gitmede yarar var bu haftadan sonra...30. haftaya girdim kızlar...ne kaldı geriye...ne çabuk geçti yaa...daha dün gibi hatırlıyom bu topice yazmaya başladığımızı...

benimde hesaplama 28 şubat diyor ama bence mart'a sarkacak...hatta 1 mart olsun benim doğum günümde diyom hayırlısı...ben şuan iki topiktede yazıyom.dr. henüz gitmediğim için tam bilmiyom tarihi...

aynen canim benim hesaplamada martin 1 diyor..
ama bana sorucak olursan martin ortasi gibi geliyor..
doktora gitsek biraz daha netlesirde.. bende daha gitmedim.. 10 gün sonraya randevu verdi doktorum.. bekliyoruz iste
:asigim:

eskiye döndüm nostalji yapayım dedim biraz.......:çok üzgünüm: nerden nereye

saolun kızlar sizde benim gibi hasta olmayın sakın.hapşurdukça karnım ağrıyo.bebişlerime bişi olacak diye ödüm kopuyo.
kızıldeniz ben dr a 2 hafata da 1 gidiyorum.Dr um sorun olmadıkça ayda bir yeterli demişti ama ben bebişlerimi riske atmak istemiyorum.fakat illa ki 2 hafta da ir demiyorum bazan 3 haftayı da buluyor.
Allaha emanet olun aradaşlar.Allah bebişleriizi korusun

kızlar herkes güzel haberlerle gelmiş çok sevindim..

Ayşin sen artık 31.haftana girmişsin canım. Bak Kağan Kocatepe'nin sitesine..40 haftayı doldurduğumuz günleride görürüz inşallah...

nerden nereye dimi aysincim..
vay be.. amma yol kat etmisiz hep beraber..
insallah finalede hep beraber el ele ulasacagiz
kaydirigubbakcemile5

Ayşin sen artık 31.haftana girmişsin canım. Bak Kağan Kocatepe'nin sitesine..40 haftayı doldurduğumuz günleride görürüz inşallah...

ya o site öyle diyor ama bende tam bilmiyom aslında hangi hafta olduğunu...dr ne derse ona uycaz...
inşallah burada sırayla doğurucaz......sorunsuz sıkıntısız...

evet kızlar kağan kocatepe 30+1 i 31 olarak alıyor...ama benim dr gerisini alıyor ne hikmetse...mesela 30 u doldurdum ya kağan kocatepe 31 diyorsa bizimki 29-30 diyordelikafadulden ayy bayıldım bu smileye....

melekcim inşallah bebeğin istediğin vakitte doğar..ama sıkıntıda yapma nolur stres etkiler..32. hafta dolduktan sonra küvezsiz yaşıyorlarmış..bizim arkadaş öle demiş dr

merhaba mesaj yazan herkese tesekkürler.

ege-deniz gecmis olsun.umarim daha iyisindit.

hadi gecmis olsun canim.

cerez hayirli haberlerle gelmene sevindim.masallah sanada bebisinede.

kızlar göğüs kafesimin altı ağrıyo işten çıkıyorum şimdi grz evde biraz dinleniyim bırazda kızarmış hayırdır inş. kızım dediklerimi mi duydu acaba? onu çok seviyorum ama alışcam. bugun öğlen arasında alt açma aldım günlük kullanmak için .çorap aldım zıbın aldım...seviyorum onu çooookkk sizleri de akşam resşmleri eklerim yiğenlerime iii bakın herkezi öptüm.

kimsecikler kalmamış, ben de bugün kızıma kapı süsü yaptım resimini paylaşmayı çok istiyorum ama bağlantı kablomuz evde kaldı. web cam la çekeyim dedim onu da beceremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…