2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bütün bebişlere kocaman masallah
asyamla beraber baktık pcye bakıp bakıp kayyyyyy (sanırım ayyyy demek istio ) dio sonrada gülücükler atıo pek sevdi arkadaşlarını kızım

teşekkür ederiz teyzeleri.hepimizin bebişlerine maşallah.Allah nazarlardan korusun

Genç anne maaşallah ikinizede çok şirinsiniz.

Kız Esma oğluşun koca adam olmuş maaşallah bide oturuyo tombiş...

teşekkürler buketciğim gece gündüz suluyorum çabuk büyüsün diyeeekaydirigubbakcemile3

valla esma bek datlu bek gözel bebeğin maşallah en böyök bebeğemizde senin velet heralda

Hızlıresımden yukle boyutu 640x480 yap ve forum3 kopyala yapıstır canım

valla esma bek datlu bek gözel bebeğin maşallah en böyök bebeğemizde senin velet heralda
12 şubatta doğdu danam 19 gün erken geldi sabırsız bekleyemedi en büyük benim oğlan ama en küçük annede benim galibaakaydirigubbakcemile3
Esma masallah batuya
teşekkürler canım
maaşallah ring kenarindaki boksörler gibi.. besili canım.. o kadar süte kim dayanır..

besili canım maşallah gerçi bende kendime hollanda ineği diyorum artıkkkkaydirigubbakcemile2

maşallah nisaya çok tatlııı

masallah tüm bebisler cok tatli
boddim sen 12 subattami dogurmustun aramizda 1 gün var bende 11 subattda dogurmustum

masallah tüm bebisler cok tatli
boddim sen 12 subattami dogurmustun aramizda 1 gün var bende 11 subattda dogurmustum

haklısın canım ya o aralar hep senden haber bekliyorduk bende 11inde nişan geldi tekrar eve gönderdiler 12sinde sancılanıp gittim dediğim gibi pırt diye doğurdum allah şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…