2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burcucum maaşallah canım kızın çok tatlı. Faceden istek gönderdim sana. Ordan daha çok resimlerini görürüm.
cnm kabul ettim face den çok teşekkürederiz buketcim
çok tatlılar maşallah
çok teşşekkür ederiz cnm

kızlar pazardan beri hastanedeyiz.Nisanı pazar günü 41 derece ateşle yatış yaptık.Kanında mikrop çıktı. Serumlar filan çok zor düştü.Bugün taburcu olduk.Evde tedaviye devam
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin cnm

geçmiş olsun canım bizde iki haftadır hastaydık sadece biraz öksürü ve kulağında orta kulak iltihaplanması varmış antibiyotiği kaldı bitsin tekrar doktora gidicez.
sizide çok geçmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun

füsuncum çok çok geçmiş olsun 41 derece ateş allah korumuş..... bu kızlar ne süslü böyle yaa kıskandım ben rabbim acılarını göstermesin çok tatlı bu bebişler maşallah asyamada reyyannazada

maşallah kuzuma , ben bu boncuk gözlüye ne alsam sönük kalacak ya :)))

daha bir telaş yaparım şimdi !!!
telaş yapmayın sakın sıkıntıya girmenizi istemem..efede çok yakışıklı maşallah kızım ilk kez bi erkekten hediye alacak

amin canım rabbim kuzularımızın acısını göstermesin
cnm çok teşşekkür ederiz hemde ne havalar makinayı görünce ne yapıcağını şaşırıyo
ama senin kuzucuk ta çok tatlı mavi boncuğum
reyyanda poz veriyor makinayı görünce ama çok komik oluyor suratını buruşturup gülüyor..

Benim tosun paşamda geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $Resim 032.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 80
burcucuğum masallah bu nasıl artist bir kız eller cepde güzelliğe diyecek yok zaten rabbim nazarlardan saklasın
gülcüğüm reyyannazada maşallah çok güzel bocuk gözlü
buketciğim anıl paşaya diyecek yok zaten o benim brad pitim
füsun canım kıvırcık kızıma çoook geçmiş olsun kıyamam ona

buketcim masallah anılıma tam tosun valla yavrum benim çok büyümüş erkek olmuş valla boncuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…