2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi Akşamlar KIZLAR

Meltem gelmiş hoşgelmiş.Bacım napıyosun,nerelerdesin.Özledık yahu

Semoş sukur bıttı mısafırlern.Ay benım bugun bıle vardı.Sırıcam ya hergun pasta borek yapıyorum.Yettı valla.

Birso hayırlı olsun.Canın cıktı koşturmaktan.Ama değdi sanırım.Foto bekliyoruz acılınden.

Bora sızdı sonunda.Alp tv takılıyor.Ben de sıkıldım.

Ay bıde Burcu noldu canım.Kım kızdırdı yıne senı
.

Ben geldim ama fena sinirliyim klava:

Sözüm ona bu akşam arkadaşlarla sinemaya gidicektik. Arkadaşın annesi aniden hastalanınca kaldı gitmemiz. Eşimde hazır kayınvalidemlere gitmişken Defne'yi bırakır akşam dışarı çıkarız dedi. Saat 9 oldu Defne bi huysuz. Uyumak istiyor. Uyutda çıkalım dedi eşim. O sırada telefon çaldı. Kayınvalidemin karşı komşusu. Çaya gelicez dedi. Oda demez mi aaa gelin gelin Halit, Pınar, Defne hepsi burda diye. Ya biz dışarı çıkıcaz demedik mi ne söylüyosun kadın klava:

Karşı komşuyu da çok severiz. Kadına ayıp olmasın diye gidemedik tabi. Öyle bütün akşam salak gibi oturduk. Aslında orda kalıcaktık sinirimden saat 11'de hadi gidelim artık eve dedim. Kayınvalidem de bozuldu ama iyi oldu çok sinir oldum çok. Cumartesi akşamımı komşularla harcadım ya ayyyy sinirimi atamadım hala klava:

Ne oldu bu kayınvalideme ya. Bazen inadına yapıyor diyorum, bazende buldun da bunama hep iyi niyetinden yapıyor kadın milletde ne kaynanalar var diyorum. Ay ağlıcam sinirimden vallahi mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aaaa bende misafirden kafayı yemek üzereyimkafamçokkarıştı ama sanırım bitti:Saruboceq: oğlum için gelenler,ev için gelenler, arkadaşlarla olağan toplantılarımız derken Allah hayrını kaçırmasın,misafirsiz haftamız geçmedi yani. neyseki bitti. ikinci döneme ben gezicem artıkzemuszemus yarın da arkadaşlarda toplanıcaz. erken gidip yardım edicem. görüşemeyiz heralde. hepinize mutlu bir pazar diliyorum.

kızlar bu arada,doğum kontrol hapı depresyonu tetikliyormuş diye duydum. sizde hiç oldu mu bu tarz bişi? ben normalde çok pozitif bakan,neşeli bir insanım. ama son zamanlarda herşeyin kötü yanını görmeye başladımboshayallersmile acaba haptan mı diyorum ne dersiniz?? sıkılıyoruuummmmsenağlama

iyi aksamlar kizlar karneleri bitirdim sukur ama cok zorlandim hak gecicek diye
neyse sadece davranislar kaldi
annem bu hafta gidiyo bana kayinvalide bakicak tabi kizcemede
ay bu arada Ahsende hasta cok oksuruyor balgamli bigun kustu hep nasil bakicaz bakalim annemsiz zor olucak

meltem hosgeldin canim
birseniyi eglendin mi kiz nasil gecti
burcu giderayak noldu canim ya kim ne yapti

bir hafta sonu bunalımlısı dahaakannehir kaynanan da ayıp etmiş canım. sizin dışarı çıkacağınızı bile bile! ben olsam bende çıldırırdım,bütün akşam surat yapar,Özay'ın kafasını yerdim heralde. hoş şimdi bile yiyesim var ama ya sabır diyorum.kafamçokkarıştı bu günlerde Özay'dan da çok gıcık alıyorum. niye acaba?boshayallersmile

Vallahi boğuluyorum bazen, msn yi açtım hiçbirinizde yoksunuz iki laf anlatayım, burayada yazmak istemiyorum şimdi pöf.....

kız burcu nooldu? geçmişi tam takip edemeyince atlamışım,kızlar yazınca farkettim. bende boğuluyorum bu aralar! msn'de karşılaşsak ne güzel olurdu:çok üzgünüm:

pinarcim sakiin ol bacim iyiliginden de
mistir kadin ya yine iyi kaynanan var millette neler var iyi yanlarini gor bosver

yaa bende yangına körükle gitmişim!! Esen, senin yazdığığnı görünce farkettim. eee bende bunalımdayım ya, en iyi teselli böyle gibi geldi içimden sanırım ((

senniye bunalima girdin ayse cik cabuk ordan:))
saka bir yana insan kotuyum dedikce daha kotu oluyor iyiyim de tatlim oku bol bol

Hadi gözün aydın canım bitirdin misafirleri a.s.

Artık sen gez. Bende duymuştum depresyon yaptığını ama hiç kullanmadığım için bilmiyorum tatlım :uhm:

Canım hoşgeldin a.s.

Anneciğin gidiyormuş olsun ya kaynananda bakar güzelce size sıkma canını a.s.

Ya Halit'te üzüldü adama kızsam ne fayda bacım. Sende fena takmışsın belli CADIARZU

pinarcim sakiin ol bacim iyiliginden de
mistir kadin ya yine iyi kaynanan var millette neler var iyi yanlarini gor bosver

Ne bileyim canım ya dediğin gibi ne kaynanalar var yine sağolsun iyi yanları çok ama bazen böyle düşüncesizlik yapınca çok kızıyorum çok klava:

yaa bende yangına körükle gitmişim!! Esen, senin yazdığığnı görünce farkettim. eee bende bunalımdayım ya, en iyi teselli böyle gibi geldi içimden sanırım ((

yatıyorum. ama oğlumun odasında. niye derseniz, bilmiyorum:uhm:
iyi geceler.

Yok kız ben anlıyorum seni, sıkılmışsın belli. Olur arada öyle bacım ya ama fazla kaptırma bu depresyon olayını kendini :umursamaz:

Ben kaçayım artık. Bu sinirle uyuyabilirsem iyi :1no2: Herkese iyi geceler a.s.

İyi geceler Esen'cim a.s.

woowww son sayfalar buzzzzzzzz sıkıntılı okudumohaoldumsmile

üstünede lay lay lommm diye bişiler yazmak istemiyorum..

çok soguk var donuyorum bu ne be.......................

aynen katılıyorum nurtenee cok soguk ama evde sortlada gezmesı gıbı guzel sey yok
bende sut sagmya kalktım ama son demlerını yasıyorus galıba 50cc ye gelemedık dahaa.
sagmaktan gogüslerım pörsüdü vallasenağlama duruyu üşüttüm glıba bugun uyurken 2 3 kere oksurdu pedıtus verdım ama ınsallah hafıf atlatırıs
pınarın aysenın burcunun keyfı yok gıbı herkez bırılerıne takmıs benımde 2 haftadır kocamla aram bozuk bı sogukluk var aramızda düzelır ınsallah ne dıyelım sızde takmayın kızlarrr optum hepınızı uyku sersemlıgıne ne okudugumu unuttum unuttuklarım ıcın ozur dılerım

ha buarada bırsen senın canavarlar superler 41 kere masallah papyonlarına bayıldım allah dugunlerını gormeyı nasıp etsın arkadasıma.s.

Selam canım naber? Zeynep'e maşallah ne tatlıdır şimdi emeklemeye çalışmasıkaydirigubbakcemile3
Defne de galiba emekleyecek baya baya yapmaya başladı zilli çok komik yakaydirigubbakcemile3

[.s.
selam cnm,ay evet çok şekerler ya,demek defne de başladı ne güzel maşallah cimcimeye
Allah kavuştursun cnm
İyi dersler canım bende çalışcam kuzu uyuyunca kolay gelsin a.s.
sağol cnm sanada
aynen cnm merak etme tuvalete bile beraber gidiyoruz
kızlar ben geldim. sonunda... İnşallah kendimi unutturmamışımdır
hoşgeldin cnm
merhaba cnm boşver dert detme karşı komşuyu çok muhatap olmazsın olur biter,yarasın kuzuya tarhana çorbası ohhh
sağol tatlım Zeynep nasıl ve tEMMUZannesi temmuz bebşimiz nasıl

kız görelim benim kız daha oturacak valla.....

cnm zeynep de daha oturamıyor ama emeklemeye başladı kuzuya
ağustıoos annesi olucam kız dur erken doğurtma beni
yarın kzuuzmua görmeye gidicem bakalım inş bi problem yoktur

boşver ya ne sinir oluyorsun keşke kayınvalidene söyleseydin anne ışarı çıkacaktık ya neden davetettin diye anlardı ne yaptığını

herkese günyadın
kızlar zeynebin odasını ayırmayı düşünüyorum hala bizim oda da yatıyor
ama geceleri çok kalkıyor ne yapsam ki
toplam 125 cc mam yiyiyo ama gece hep kalkıyo sallıyorum bazen uyuyo mıkır mıkır sabaha kadar
odasına alışssın istiyorum yeni bebeiş gelene kadar
bana akıl verin aciklinden

ayy ne güldürdün beni gülşah ya sabah uyku sersemi oldugun bellii yani:roflol:
kız sizde ne soguklugu var sana öyle geliyodur şekerim kocalar çok çalışınca kafaları başka türlü çalışıyo takma derim bayanssulusmile duru yagmuru ve seni öpüyorumopuyorumnanaktan

slm cnm ama defnede bizimle yatıyor ben rahatsız olmuyorum, gerçi ayırmaya kalksamda evde oda yok oda ayrı mesele.. ama senin durumun farklı, alıştırmaya başla derim bilemiyorum vallabilmiyorumkismile
herkese iyi pazarlar opuyorumnanaktan

sanada canımmŞeniz

selammm

kızıma hala kahvaltı yedirmeye çalışıyorum midesi kalkıyo 3 gündür böyleyiz ve kabızızz duphalac veriyorum fayda etmedi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…