2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar Herkese,

Haftasonunu dinlenerek geçirdim valla.Çok sakin ve güzeldi.Dün biraz ev topla yemek falan onlarla ilgilendim.Sonrasında kuaförüm geldi tüm bakımımı yaptı.Süper hissediyorum kendimi.

Hepimize bu hafta iyi gelir inşallah.

sibelcim çok teşekkür ederim cnm,foto ya dinede kadar halledeyim dedim ama olmazsa orda yaptırırım,yağız da gece çok kalıyormuydu cnm ya,bu hafta ayırıcam odasını kısmetse

ne güzel pamuk gibi olmuşssundur,keşke hiç çıkmasalar di mi:kedi:

vallaadam bize omur boyu maddi yuk ben bes kurusun hesabini yapiyorum kizim icin onun bize yaptigina bak

gunaydın canım
guzel gecmesıne sevındm hafta sonunun ya ben hafta sonları evde duramıyorum kesınlıkle cıkmam lazım alısverıs merkezıne bı yere ne bogazımı durdurabılıyorum nede ıcımdekı gezme ıstegını:sm_cool:
yagızda ıyılesmıstır ınsallah a.s.

GÜnaydın kızlar naıslsınız? Sıbelcımm ohh rahatlamıŞssındır valla.benımde son 4 kılom kaldı bu haftaya sÜper baŞladım:):)ınŞallah ay sonuna kadar 4 kılomda gıderse artık eskı kıyafetlerıme gırebılcem ama ya alırken ne kadar kolay alınıyormuŞ verırken xormuŞ valla(

oo daha ne hedıye verıceksın zeynep yanınızda dıger kuzunuz karnındaa sen hedıyenın en guzelı vermıssın esıne ama düşündüğün resım olayı guzel olur veya ıkısının resmını kupaya falan bastır eger esın ofıs ısınde calısıyosa guzel olur elınde olur hepa.s.

özlemcim hediyen güzel olur bence.bizimde babamızın d.günü martta bende farklı bişeyler istiyorumya bakalım artık.

buara bende fenalardayım sıkıntılıyım eşimle problemlıyım benım begendıgım herseye bı bahane buluyo kocam kafasının dikine gıdıyo böle soyleyıncede benı haksız duruma düşürüyo anlamadım gıttı konusup anlatmaya bıle mecalım yok cunku ne yapıp edıp benı suclu cıkarıyo görümcemde bızde ya 3kişi yasamak gercekten cok zormus hiç özelımız kalmadı herseyımızı bılıyo heryaptıgımıza bı yorumu var cok ıyı ınsan sevıyorum gorumcemı ama bukadar ozelımızı bılmesı rahatsız etmıyo degıl kafam cok karısık işi bırakmayı bıle dusunuyorum bu ay zam zamanı ya adam gıbı zam vermezlerse bakacam duruma.kızımın gelecegı ıcın calısıyorum ama kocamlada bıseyler erıyor aramızda
kafam cok karısık dokunsan aglayacak gıbı gezıyorum etraftasenağlama
neyse hepınıze ıyı haftalarrrrr allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızdaaaa

tülay sevıdnım kıloların gıtmesıne opuyorum senııısengözlerimebaksanab 4kılo nedırkı onuda verırsın sıkma canını

gülşahcım sağol canım.ya eşinide takmamaya çalış kendin züülürsün sadece erkelere bu kondua çok umrusamazlar çünkü.bence akışına bırak düzelir herşey belki onunda sıkıntı ettiği bişeyler vardır.

kısaca ödenmemiş faturalar faiziyle birlikte yüklü bir miktar başımıza kaldı hersene aynı şey eşiminde çok canı sıkılıyor ona da bişe diyemıyorum kendimi yiyiyorum

selamlar herkese.

sibel'cim yağızın daha iyi olmasına sevindim. güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz. inşallah hastalanmaz bi daha.
esen ve bigudi moraliniz bozuk anlaşılan. dertler hiç bitmiyor. herkeste var aynı sorunlar. boşverin kuzularınıza sarılın, sağlıklı olduklarını düşünüp şükredin. hepsi geçer yeterki onlara bişey olmasın. en azından ben öyle yapıyorum.
tülay'cım kiloların çoğu gitmiş. gözün aydın az kalmış onları da verirsin. maşallah
özlem'cim eşinin doğum günü kutlu olsun. güzel bir hediye düşünmüşsün.
ha bir de ayşe ve sibel doğum kontrol hapından bahsetmişsiniz. evet yan etkilerinden biri sürekli moral bozukluğu ve ağlama hali. depresyonu tetikliyor. ama bende göğüslerimi biraz dolgunlaştırmak dışında hiçbir yan etki yapmıyor. bünye meselesi. ceylin'e hamile kalmadan önce 2 yıl kullandım. şimdi yine kullanıyorum..

ayşecim saol evet gitti sayılırlar.:) canım kolay gelsin.banucummm merhaba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…