slm cnm ama defnede bizimle yatıyor ben rahatsız olmuyorum, gerçi ayırmaya kalksamda evde oda yok oda ayrı mesele.. ama senin durumun farklı, alıştırmaya başla derim bilemiyorum vallabilmiyorumkismile
bENCE KADININ HOŞUNA GİDİYORDUR OĞLU TORUN GELİN GİTMENİZİ İSTEMEMİŞTİR EMİRVAKİ OLMUŞTUR SİZEDE ÇOKTA KAFANA TAKMA DERİMBen geldim ama fena sinirliyimklava:
Sözüm ona bu akşam arkadaşlarla sinemaya gidicektik. Arkadaşın annesi aniden hastalanınca kaldı gitmemiz. Eşimde hazır kayınvalidemlere gitmişken Defne'yi bırakır akşam dışarı çıkarız dedi. Saat 9 oldu Defne bi huysuz. Uyumak istiyor. Uyutda çıkalım dedi eşim. O sırada telefon çaldı. Kayınvalidemin karşı komşusu. Çaya gelicez dedi. Oda demez mi aaa gelin gelin Halit, Pınar, Defne hepsi burda diye. Ya biz dışarı çıkıcaz demedik mi ne söylüyosun kadınklava:
Karşı komşuyu da çok severiz. Kadına ayıp olmasın diye gidemedik tabi. Öyle bütün akşam salak gibi oturduk. Aslında orda kalıcaktık sinirimden saat 11'de hadi gidelim artık eve dedim. Kayınvalidem de bozuldu ama iyi oldu çok sinir oldum çok. Cumartesi akşamımı komşularla harcadım ya ayyyy sinirimi atamadım halaklava:
Ne oldu bu kayınvalideme ya. Bazen inadına yapıyor diyorum, bazende buldun da bunama hep iyi niyetinden yapıyor kadın milletde ne kaynanalar var diyorum. Ay ağlıcam sinirimden vallahi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
NEYSE ATMIŞSIN ÜSTÜNDEN GEZME SIRASI SENDE SEVİLEN YERE GELİNİR DENİR BAK SEVİLİYORSUN DEMEKaaaa bende misafirden kafayı yemek üzereyimkafamçokkarıştı ama sanırım bitti:Saruboceq: oğlum için gelenler,ev için gelenler, arkadaşlarla olağan toplantılarımız derken Allah hayrını kaçırmasın,misafirsiz haftamız geçmedi yani. neyseki bitti. ikinci döneme ben gezicem artıkzemuszemus yarın da arkadaşlarda toplanıcaz. erken gidip yardım edicem. görüşemeyiz heralde. hepinize mutlu bir pazar diliyorum.
kızlar bu arada,doğum kontrol hapı depresyonu tetikliyormuş diye duydum. sizde hiç oldu mu bu tarz bişi? ben normalde çok pozitif bakan,neşeli bir insanım. ama son zamanlarda herşeyin kötü yanını görmeye başladımboshayallersmile acaba haptan mı diyorum ne dersiniz?? sıkılıyoruuummmmsenağlama
HADİ HOŞGELDİN TATİLiyi aksamlar kizlar karneleri bitirdim sukur ama cok zorlandim hak gecicek diye
neyse sadece davranislar kaldi
annem bu hafta gidiyo bana kayinvalide bakicak tabi kizcemede
ay bu arada Ahsende hasta cok oksuruyor balgamli bigun kustu hep nasil bakicaz bakalim annemsiz zor olucak
meltem hosgeldin canim
birseniyi eglendin mi kiz nasil gecti
burcu giderayak noldu canim ya kim ne yapti
KIZ YANGIN VAR YAPMAbir hafta sonu bunalımlısı dahaakannehir kaynanan da ayıp etmiş canım. sizin dışarı çıkacağınızı bile bile! ben olsam bende çıldırırdım,bütün akşam surat yapar,Özay'ın kafasını yerdim heralde. hoş şimdi bile yiyesim var ama ya sabır diyorum.kafamçokkarıştı bu günlerde Özay'dan da çok gıcık alıyorum. niye acaba?boshayallersmile
DONDUM BENDE ÇOK SOĞUK KAR GELİYORwoowww son sayfalar buzzzzzzzz sıkıntılı okudumohaoldumsmile
üstünede lay lay lommm diye bişiler yazmak istemiyorum..
çok soguk var donuyorum bu ne be.......................
HEPSİ HASTA BEBİŞLERİN AMAN DİKKATaynen katılıyorum nurtenee cok soguk ama evde sortlada gezmesı gıbı guzel sey yok
bende sut sagmya kalktım ama son demlerını yasıyorus galıba 50cc ye gelemedık dahaa.
sagmaktan gogüslerım pörsüdü vallasenağlama duruyu üşüttüm glıba bugun uyurken 2 3 kere oksurdu pedıtus verdım ama ınsallah hafıf atlatırıs
pınarın aysenın burcunun keyfı yok gıbı herkez bırılerıne takmıs benımde 2 haftadır kocamla aram bozuk bı sogukluk var aramızda düzelır ınsallah ne dıyelım sızde takmayın kızlarrr optum hepınızı uyku sersemlıgıne ne okudugumu unuttum unuttuklarım ıcın ozur dılerım
ha buarada bırsen senın canavarlar superler 41 kere masallah papyonlarına bayıldım allah dugunlerını gormeyı nasıp etsın arkadasıma.s.
KIZ KARIŞTIRDIM AĞUSTOS ANASIselam cnm,ay evet çok şekerler ya,demek defne de başladı ne güzel maşallah cimcimeye
Allah kavuştursun cnm
sağol cnm sanada
aynen cnm merak etme tuvalete bile beraber gidiyoruz
hoşgeldin cnm
merhaba cnm boşver dert detme karşı komşuyu çok muhatap olmazsın olur biter,yarasın kuzuya tarhana çorbası ohhh
cnm zeynep de daha oturamıyor ama emeklemeye başladı kuzuya
ağustıoos annesi olucam kız dur erken doğurtma beni
yarın kzuuzmua görmeye gidicem bakalım inş bi problem yoktur
boşver ya ne sinir oluyorsun keşke kayınvalidene söyleseydin anne ışarı çıkacaktık ya neden davetettin diye anlardı ne yaptığını
BENDE AYIRMAK İSTYORUM AMA BİZİMKİ GİTMEZ YOKSA BABASI İSYANDAherkese günyadın
kızlar zeynebin odasını ayırmayı düşünüyorum hala bizim oda da yatıyor
ama geceleri çok kalkıyor ne yapsam ki
toplam 125 cc mam yiyiyo ama gece hep kalkıyo sallıyorum bazen uyuyo mıkır mıkır sabaha kadar
odasına alışssın istiyorum yeni bebeiş gelene kadar
bana akıl verin aciklinden
CANIM ÇOK AZ KAYISI SUYU İÇİRselammm
kızıma hala kahvaltı yedirmeye çalışıyorum midesi kalkıyo 3 gündür böyleyiz ve kabızızz duphalac veriyorum fayda etmedi(
BİRAZ DAHA İYİ ama hala huysuznerdesinzi bea?? tutkunum naber nasıl oldu türko??
pazara indim ıspanak çok güzeldi aldım yemegini yapıcam kızımada azcık haşlar yogurtlar yediririm..
hava acayip sıkıcı gözlerim kapanıyo yaa..
aaa dıdım kalktı
gerçekten bugün çok kötü hava ve sıkıcı bizde bugün Carfura gidelim dedik ama soğuk olunca vazgeçtik büyük paketse çok iyi.knk, tutkun09
merhaba kızlar. çok sıkıcı bir gün ya. hava soğuk diye eve tıkılıp kaldık.
bi ara eşim dışarı çıktı. carefoor'da molfix bezlerde kampanya varmış. 3 paket alıp gelmiş. 14.99 tl'ye düşmüş.molfix kullananlara duyurulur. ben artık 4+plus boyunu kullanıyorum. siz de geçtiniz mi 4+ ya?
evet canım büyük paket. çok ucuz valla.BİRAZ DAHA İYİ ama hala huysuz
gerçekten bugün çok kötü hava ve sıkıcı bizde bugün Carfura gidelim dedik ama soğuk olunca vazgeçtik büyük paketse çok iyi.
Şu an sinir durumdayım arkadaşlar aradı 15 tatilde 3 günlüğüne pazartesi salı çrşmbaya yer ayırtmışlar Abanta tamam gideriz dimi dediler eşim annem gelecek gidemeyiz dedi zaten bi tatilim var ondada kaynana kahrı çekicem o kadar üzüldümki zaten diyo eşim gidip gelsek bile sonra annem mahvedicek günlerimizi burnumuzdan gelecek falan bende hiç olmazsa 2-3 günüm iyi geçerdi dedim bırakamayız dedi Allahım kaynanamdan nefret ediyorum yaalsanaalsanasmilebende o zaman son hafta sepetle ben dinlenicem sabahın 7 sinde işte oluyorum akşama kadar çalışıyorum bi tatilim var onuda onunla heba edemem dedim 2. hafta göndermezsen kovarım dedim yeter çektiğim ondan sinirlerim altüst şimdide baktım bizimki süpriz olsun diye sanırım tiyatroya bilet arıyor braz gönül almak için of of
ahsen'in röntgeninin iyi olmasına sevindim canım. az kaldı şu tatil gelse de sen de rahatlasan. kolunda iyileşir inşallah o zamana kadar.biz geldik
ahseni drav gotuduk film cekildi temiz cikti sukur ilac verdi atlatir insallah
bu arada evime geldim annem gitti yarin kayinvalidem gelecek su haftada gecsede kurtulsam iki hafta ohhhhh
evet canım büyük paket. çok ucuz valla.
kayınvaliden niye tatilde geliyor ki. sen çalışırken gelseydi ya işe yarardı bari. yemek filan yapardı türkizle ilgilenirdi. şimdi tatilin ona hizmetle geçecek. planlarını da alt üst etmiş. ah biraz düşünceli olsa ya bu insanlar.
ahsen'in röntgeninin iyi olmasına sevindim canım. az kaldı şu tatil gelse de sen de rahatlasan. kolunda iyileşir inşallah o zamana kadar.
herkese günyadın
toplam 125 cc mam yiyiyo ama gece hep kalkıyo sallıyorum bazen uyuyo mıkır mıkır sabaha kadar
bir hafta sonu bunalımlısı dahaakannehir kaynanan da ayıp etmiş canım. sizin dışarı çıkacağınızı bile bile! ben olsam bende çıldırırdım,bütün akşam surat yapar,Özay'ın kafasını yerdim heralde. hoş şimdi bile yiyesim var ama ya sabır diyorum.kafamçokkarıştı bu günlerde Özay'dan da çok gıcık alıyorum. niye acaba?boshayallersmile
knk, tutkun09
bi ara eşim dışarı çıktı. carefoor'da molfix bezlerde kampanya varmış. 3 paket alıp gelmiş. 14.99 tl'ye düşmüş.molfix kullananlara duyurulur. ben artık 4+plus boyunu kullanıyorum. siz de geçtiniz mi 4+ ya?
BİRAZ DAHA İYİ ama hala huysuz
gerçekten bugün çok kötü hava ve sıkıcı bizde bugün Carfura gidelim dedik ama soğuk olunca vazgeçtik büyük paketse çok iyi.
Şu an sinir durumdayım arkadaşlar aradı 15 tatilde 3 günlüğüne pazartesi salı çrşmbaya yer ayırtmışlar Abanta tamam gideriz dimi dediler eşim annem gelecek gidemeyiz dedi zaten bi tatilim var ondada kaynana kahrı çekicem o kadar üzüldümki zaten diyo eşim gidip gelsek bile sonra annem mahvedicek günlerimizi burnumuzdan gelecek falan bende hiç olmazsa 2-3 günüm iyi geçerdi dedim bırakamayız dedi Allahım kaynanamdan nefret ediyorum yaalsanaalsanasmilebende o zaman son hafta sepetle ben dinlenicem sabahın 7 sinde işte oluyorum akşama kadar çalışıyorum bi tatilim var onuda onunla heba edemem dedim 2. hafta göndermezsen kovarım dedim yeter çektiğim ondan sinirlerim altüst şimdide baktım bizimki süpriz olsun diye sanırım tiyatroya bilet arıyor braz gönül almak için of of
woowww son sayfalar buzzzzzzzz sıkıntılı okudumohaoldumsmile
üstünede lay lay lommm diye bişiler yazmak istemiyorum..
çok soguk var donuyorum bu ne be.......................
aynen katılıyorum nurtenee cok soguk ama evde sortlada gezmesı gıbı guzel sey yok
bende sut sagmya kalktım ama son demlerını yasıyorus galıba 50cc ye gelemedık dahaa.
sagmaktan gogüslerım pörsüdü vallasenağlama duruyu üşüttüm glıba bugun uyurken 2 3 kere oksurdu pedıtus verdım ama ınsallah hafıf atlatırıs
pınarın aysenın burcunun keyfı yok gıbı herkez bırılerıne takmıs benımde 2 haftadır kocamla aram bozuk bı sogukluk var aramızda düzelır ınsallah ne dıyelım sızde takmayın kızlarrr optum hepınızı uyku sersemlıgıne ne okudugumu unuttum unuttuklarım ıcın ozur dılerım
ha buarada bırsen senın canavarlar superler 41 kere masallah papyonlarına bayıldım allah dugunlerını gormeyı nasıp etsın arkadasıma.s.
boşver ya ne sinir oluyorsun keşke kayınvalidene söyleseydin anne ışarı çıkacaktık ya neden davetettin diye anlardı ne yaptığını
bENCE KADININ HOŞUNA GİDİYORDUR OĞLU TORUN GELİN GİTMENİZİ İSTEMEMİŞTİR EMİRVAKİ OLMUŞTUR SİZEDE ÇOKTA KAFANA TAKMA DERİM
herkese günyadın
herkese iyi pazarlar opuyorumnanaktan
selammm
kızıma hala kahvaltı yedirmeye çalışıyorum midesi kalkıyo 3 gündür böyleyiz ve kabızızz duphalac veriyorum fayda etmedi(
kızlar faceye defne ve kanki arkadaşlarının resimleriini koydum :)))
knk, tutkun09
biz geldik
bu arada evime geldim annem gitti yarin kayinvalidem gelecek su haftada gecsede kurtulsam iki hafta ohhhhh
offf kizlar icerde otur otur bi hal oldum heee,bunaldim.önce kizim grip oldu sonrada oglum iki haftadir ugrasiyorum.
canım aslında bende ayırmak istemezdim ama mecburum,şu an ayırırsam iyi olur zeynep için,sonra hem odasına alışamayacak hem ben olamayacağım yanında hep burnumuzdan gelir,yavrumun psikolojisi bozulsun istemiyorum cnm yaKIZ KARIŞTIRDIM AĞUSTOS ANASI
BENDE AYIRMAK İSTYORUM AMA BİZİMKİ GİTMEZ YOKSA BABASI İSYANDA
çok iyiyimiş ya,biz prima kullanıyoruz 4+ şimdi ama bir sonrakinde 5numara alıcam,geçenlerde denedim,iyi geldi çok büyük değilknk, tutkun09
canım ya,niye gelecekmiş ki kaynanan türkizi mi özlemiş,sen iştenken gelip hem sana yardım etse olmaz zaten hepsi aynı bu kaynanaların.
esenin sonuçları iyi çıkmış cnm sevindimbiz geldik
ahh benim oglumda öyle her gece iki kere kesin kalkar ya sallarsam yatar yada sabahlarizz,anlam veremiyorum gündüzleri pek uyutmamaya calisiyorum,yinede sonuc ayni.eger yoldaki bebisinle ayni odada yatirirsan yandin bacim..benim kizim extra odam olmadigi icin benim odamda yatiyordu 3 yasina kadar..zorla alisti simdi bazen geceleri kalkip geliyo yanima ..o yuzden buyuk eve gectim ikiside rahatsiz olmasin diye..simdiden akli ermiyorken alistir odasina derim ben..
çok haklsısın cnm bakalım,inş yapabiliim,2 kere kalksa öpüp başımda gezdiririm kızımı nerdeyse 10 kez kalkıyor bazen daha fazla off
aynen cnm kıyamaıyorum bende sabahları aramızda yatıyor,fena alıştı ama almama lazım onun iyiliği için artık:çok üzgünüm:Canım bizim Defne'de bu dişileri ilk çıkarma zamanında o kadar sık kalkıyordu ki artık uykumun arasında farkında olmadan yanıma almaya başlamışım. Hani en azından yatarak emziririm diye. Bi alıştı şimdi hep yanımızda yatıyor. Geçen gece salıncağı ile yere koyayım en azından aynı odada ama ayrı yatsın dedim. Sabah bi baktım ki yanımızda. Yine uykumun arasında almışım hatırlamıyorum bile. Çocuk olmadan önce çok atıp tutardım 4-5 aylıkken alıştırıcam da falan da filan diye. Olmuyomuş valla anladım. Şimdi odasına yatırayım desem eşimle öyle alıştık ki kıyamıyoruz. Ne yapıcaz bilmiyorum valla :uhm:
.
güle güle kullan cnm çerçeceni,ne güzel eğlenmişssinizHerkese iyi geceler kızlar a.s.
Bugün yine 1 gibi kalkınca kahvaltı et , ortalık topla derken saat 3 oldu tabi. Sonra ütülerimi yaptım. Tam evi temizleyecekken arkadaşlar aradı İkea'ya gidelim dediler. Bikaç eksiğim vardı, gidelim dedik. 5 resimlik uzunca bir çerçeve aldım. Salona asacağım. Defdef'in doğum resimlerinden oluşacak. İstiyordum ne zamandır iyi oldu alkisalkisalkis
Sonra oranın cafesinde yemek yiyip bize geldik arkadaşlarla. Evde yemek yoktu da kaydirigubbakcemile3 Erkekler kağıt oynarken bizde kızlarla kestane keyfi yaptık. Az önce gittiler. Defdef'i uyuttum. Şimdi makinada çamaşırım var onları asayım :bbo:
Yarın sabah erkenden anneme gideceğim. Eşim akşam alıcak. Yarın olamam.
Herkese şimdiden iyi haftalar a.s. Öptüm bacılar a.s.
kız hala mı ytmadınAnam yaticam dedim ama isim ancak bitti. Çamaşır as, bulaşık makinasını doldur, Defdef'in çantasını hazırla derken bu saat oldu. 5:30'da kalkicam oyyyy akannehir
Yataktan bile durum bildiriyorum size ya alemim ben kaydirigubbakcemile3
Hadi kapadım gozumu muck a.s.
Herkese gunaydinlaaaar biz kizimla hazırlandık anneme gidiyoruz optuuuuk sizi a.s.
oo kalkıkmış annesine bile gitmiş hamarat hatun,günaydın cnm
gunaydin
aksam kotu gecti kizlar ahsen uyandi durdu
ayrica cok sinirliyim kayinbabamaklava:
merhaba kızlar sabahtan beri hiç bişey yapmadım walla imreniyorum size hiç boş durmuyorsunuz haftasonu olunca yorgunluktan sızıp kalıyorum bir markete gittik geldik ev öylece duruyor yarında kayınvalidemlere gideriz büyük ihtimalle bu işleri nezman yapıcam bilmiyorum kızın yanından hiç ayrılamıyorum odadan çıktığım anda sanki bir tarafını koparmışım gibi çığlık .ğlığa ağlıyor wc yw bile zor gisiyorum sizinkilerde öylemi ya yoksa tek kalmaktan korkuyormu acaba?
kızlar ben geldim. sonunda... İnşallah kendimi unutturmamışımdır
cerencim, sibiko+
ayşe,sibel hoşgeldiniz kızlar.
sibel yağız nasıl oldu?
ayşe misafirlerini ağırlayıp rahatlamışsındır. ayaklarını uzat dinlen canım.
bugün herkeste bir sıkkınlık varmış aşağı yukarı. bende de var( biraz karşı komşuma canım sıkıldı. biraz da apartmandaki tek görüştüğüm arkadaşıma (
günün iyi yanı, sibelciğimin kargosu geldi. oğluşuma tarhana göndermişti. canım çok sağolopuyorumnanaktan pişirdim oğluma hemen ama sanırım fazla koymuşum tarhanasını. birascık muhallebi kıvamında oldubilmiyorumkismile oğlum çok açtı,biraz yedi. inşallah hep yer. bide dediğin gibi süt ekleyim içine pişirirken.a.s
bugünkü toplantımıza gelince de bikaç ufak aksiliği saymazsak iyi geçti. apartmanda görüşülecek,kafama uyan 2-3 kişi var. ama karşı komuşm çok korkunçççeyvahedigeldismile hani bazı şirret tipler olur ya, aynı onlardan. kavga etmek için yer arıyor!!!ohaoldumsmile
meltem hoşgeldin canım. unutmadık seni tabiki! bende merak ediyordum niye yoksun diye?? katıl sende aramıza!olumunekankayizsmile
ceylin ayşecim, sağol canım. bi size bakıp dinlenecem. yarın da gezmem var. arkadaşa,sana muhallebili kadayıf yaparım diye söz verdim ama çok yoruldumboshayallersmile
Ben geldim ama fena sinirliyimklava:
Sözüm ona bu akşam arkadaşlarla sinemaya gidicektik. Arkadaşın annesi aniden hastalanınca kaldı gitmemiz. Eşimde hazır kayınvalidemlere gitmişken Defne'yi bırakır akşam dışarı çıkarız dedi. Saat 9 oldu Defne bi huysuz. Uyumak istiyor. Uyutda çıkalım dedi eşim. O sırada telefon çaldı. Kayınvalidemin karşı komşusu. Çaya gelicez dedi. Oda demez mi aaa gelin gelin Halit, Pınar, Defne hepsi burda diye. Ya biz dışarı çıkıcaz demedik mi ne söylüyosun kadınklava:
Karşı komşuyu da çok severiz. Kadına ayıp olmasın diye gidemedik tabi. Öyle bütün akşam salak gibi oturduk. Aslında orda kalıcaktık sinirimden saat 11'de hadi gidelim artık eve dedim. Kayınvalidem de bozuldu ama iyi oldu çok sinir oldum çok. Cumartesi akşamımı komşularla harcadım ya ayyyy sinirimi atamadım halaklava:
Ne oldu bu kayınvalideme ya. Bazen inadına yapıyor diyorum, bazende buldun da bunama hep iyi niyetinden yapıyor kadın milletde ne kaynanalar var diyorum. Ay ağlıcam sinirimden vallahi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
aaaa bende misafirden kafayı yemek üzereyimkafamçokkarıştı ama sanırım bitti:Saruboceq: oğlum için gelenler,ev için gelenler, arkadaşlarla olağan toplantılarımız derken Allah hayrını kaçırmasın,misafirsiz haftamız geçmedi yani. neyseki bitti. ikinci döneme ben gezicem artıkzemuszemus yarın da arkadaşlarda toplanıcaz. erken gidip yardım edicem. görüşemeyiz heralde. hepinize mutlu bir pazar diliyorum.
kızlar bu arada,doğum kontrol hapı depresyonu tetikliyormuş diye duydum. sizde hiç oldu mu bu tarz bişi? ben normalde çok pozitif bakan,neşeli bir insanım. ama son zamanlarda herşeyin kötü yanını görmeye başladımboshayallersmile acaba haptan mı diyorum ne dersiniz?? sıkılıyoruuummmmsenağlama
iyi aksamlar kizlar karneleri bitirdim sukur ama cok zorlandim hak gecicek diye
neyse sadece davranislar kaldi
annem bu hafta gidiyo bana kayinvalide bakicak tabi kizcemede
ay bu arada Ahsende hasta cok oksuruyor balgamli bigun kustu hep nasil bakicaz bakalim annemsiz zor olucak
meltem hosgeldin canim
birseniyi eglendin mi kiz nasil gecti
burcu giderayak noldu canim ya kim ne yapti
yatıyorum. ama oğlumun odasında. niye derseniz, bilmiyorum:uhm:
iyi geceler.
herkese günyadın
Herkese gunaydinlaaaar biz kizimla hazırlandık anneme gidiyoruz optuuuuk sizi a.s.
herkese günaydın kızlar
içimde bir sıkıntı var anlatamam
akşam çok karışık rüyalar gördüm
annem kalktı o da aynı çok karışık şeyler görmüş,içim sıkıldı iyice yaa
şu dr.a gidip gelsek bi rahatlıycam,akşam 6 da randevum,baya da geç,artık yarın haber veririm size
eşimin ablası memlekete gidecekmiş,onlara oturmaya gidicez akşam,bişeyler alıp göndericez kardeşlerine falan
gunaydin
aksam kotu gecti kizlar ahsen uyandi durdu
ayrica cok sinirliyim kayinbabamaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?