2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar faceye defne ve kanki arkadaşlarının resimleriini koydum :)))

slm cnm ama defnede bizimle yatıyor ben rahatsız olmuyorum, gerçi ayırmaya kalksamda evde oda yok oda ayrı mesele.. ama senin durumun farklı, alıştırmaya başla derim bilemiyorum vallabilmiyorumkismile

canım bende rahatsız olmuyorum zeynebin bizimle yatmasından,hatta daha rahatım odasını ayırınca zorlanıcam,ama bize iyice alışıyor uyanınca bazen bizimle yatmak istiyor sonrasında bir bebiş daha olcak evde,aynı oda da olunca uyutmazlar birbirlerini,sonradan alıştırmak daha zor olacak şimdi bende dah ağırlaşmamışken alışssın odasına,bende başlarda kızımın odasında kalırım bişeyler düşünüyorum bakalım artık

bENCE KADININ HOŞUNA GİDİYORDUR OĞLU TORUN GELİN GİTMENİZİ İSTEMEMİŞTİR EMİRVAKİ OLMUŞTUR SİZEDE ÇOKTA KAFANA TAKMA DERİM

NEYSE ATMIŞSIN ÜSTÜNDEN GEZME SIRASI SENDE SEVİLEN YERE GELİNİR DENİR BAK SEVİLİYORSUN DEMEK
HADİ HOŞGELDİN TATİL
KIZ YANGIN VAR YAPMA
woowww son sayfalar buzzzzzzzz sıkıntılı okudumohaoldumsmile

üstünede lay lay lommm diye bişiler yazmak istemiyorum..

çok soguk var donuyorum bu ne be.......................
DONDUM BENDE ÇOK SOĞUK KAR GELİYOR
HEPSİ HASTA BEBİŞLERİN AMAN DİKKAT
KIZ KARIŞTIRDIM AĞUSTOS ANASI
BENDE AYIRMAK İSTYORUM AMA BİZİMKİ GİTMEZ YOKSA BABASI İSYANDA
selammm

kızıma hala kahvaltı yedirmeye çalışıyorum midesi kalkıyo 3 gündür böyleyiz ve kabızızz duphalac veriyorum fayda etmedi (
CANIM ÇOK AZ KAYISI SUYU İÇİR

nerdesinzi bea?? tutkunum naber nasıl oldu türko??

pazara indim ıspanak çok güzeldi aldım yemegini yapıcam kızımada azcık haşlar yogurtlar yediririm..

hava acayip sıkıcı gözlerim kapanıyo yaa..

aaa dıdım kalktı

knk, tutkun09
merhaba kızlar. çok sıkıcı bir gün ya. hava soğuk diye eve tıkılıp kaldık.
bi ara eşim dışarı çıktı. carefoor'da molfix bezlerde kampanya varmış. 3 paket alıp gelmiş. 14.99 tl'ye düşmüş.molfix kullananlara duyurulur. ben artık 4+plus boyunu kullanıyorum. siz de geçtiniz mi 4+ ya?

BİRAZ DAHA İYİ ama hala huysuz

gerçekten bugün çok kötü hava ve sıkıcı bizde bugün Carfura gidelim dedik ama soğuk olunca vazgeçtik büyük paketse çok iyi.

Şu an sinir durumdayım arkadaşlar aradı 15 tatilde 3 günlüğüne pazartesi salı çrşmbaya yer ayırtmışlar Abanta tamam gideriz dimi dediler eşim annem gelecek gidemeyiz dedi zaten bi tatilim var ondada kaynana kahrı çekicem o kadar üzüldümki zaten diyo eşim gidip gelsek bile sonra annem mahvedicek günlerimizi burnumuzdan gelecek falan bende hiç olmazsa 2-3 günüm iyi geçerdi dedim bırakamayız dedi Allahım kaynanamdan nefret ediyorum yaalsanaalsanasmilebende o zaman son hafta sepetle ben dinlenicem sabahın 7 sinde işte oluyorum akşama kadar çalışıyorum bi tatilim var onuda onunla heba edemem dedim 2. hafta göndermezsen kovarım dedim yeter çektiğim ondan sinirlerim altüst şimdide baktım bizimki süpriz olsun diye sanırım tiyatroya bilet arıyor braz gönül almak için of of

biz geldik
ahseni drav gotuduk film cekildi temiz cikti sukur ilac verdi atlatir insallah
bu arada evime geldim annem gitti yarin kayinvalidem gelecek su haftada gecsede kurtulsam iki hafta ohhhhh

evet canım büyük paket. çok ucuz valla.
kayınvaliden niye tatilde geliyor ki. sen çalışırken gelseydi ya işe yarardı bari. yemek filan yapardı türkizle ilgilenirdi. şimdi tatilin ona hizmetle geçecek. planlarını da alt üst etmiş. ah biraz düşünceli olsa ya bu insanlar.

biz geldik
bu arada evime geldim annem gitti yarin kayinvalidem gelecek su haftada gecsede kurtulsam iki hafta ohhhhh
ahsen'in röntgeninin iyi olmasına sevindim canım. az kaldı şu tatil gelse de sen de rahatlasan. kolunda iyileşir inşallah o zamana kadar.

evet canim son bes gun sonra rahatim kolumda daha iyi gibi
bakalim alci ne zaman cikicak

ahh benim oglumda öyle her gece iki kere kesin kalkar ya sallarsam yatar yada sabahlarizz,anlam veremiyorum gündüzleri pek uyutmamaya calisiyorum,yinede sonuc ayni.eger yoldaki bebisinle ayni odada yatirirsan yandin bacim..benim kizim extra odam olmadigi icin benim odamda yatiyordu 3 yasina kadar..zorla alisti simdi bazen geceleri kalkip geliyo yanima ..o yuzden buyuk eve gectim ikiside rahatsiz olmasin diye..simdiden akli ermiyorken alistir odasina derim ben..

cerencim ayy valla bende acayip oldum bugunlerde ,esime gicik oluyorum aynen,adamin en kucuk hatasini yakalamaya calsiiyorum,anlamadim bende,ayrica dogum kontrol hapindan olabilir,kiloda yapior haberin vardir belki...

ben pampers (prima) kullaniyorum 5 numara ..cunki ancak oluyor...

yaa cidden düsüncesizlik yapmis kaynanan..calisan bir kisiye tam da dinlenecegi,ailesiyle vakit gecirecegi tatilde gidilirmi yaaa.

offf kizlar icerde otur otur bi hal oldum heee,bunaldim.önce kizim grip oldu sonrada oglum iki haftadir ugrasiyorum.

woowww son sayfalar buzzzzzzzz sıkıntılı okudumohaoldumsmile

üstünede lay lay lommm diye bişiler yazmak istemiyorum..

çok soguk var donuyorum bu ne be.......................

boşver ya ne sinir oluyorsun keşke kayınvalidene söyleseydin anne ışarı çıkacaktık ya neden davetettin diye anlardı ne yaptığını

bENCE KADININ HOŞUNA GİDİYORDUR OĞLU TORUN GELİN GİTMENİZİ İSTEMEMİŞTİR EMİRVAKİ OLMUŞTUR SİZEDE ÇOKTA KAFANA TAKMA DERİM

Valla kızlar ya taktım kaynanama bu aralar Allah sonumuzu hayır etsin üzülmüyorda değilim yani :çok üzgünüm:

Canım bizim Defne'de bu dişileri ilk çıkarma zamanında o kadar sık kalkıyordu ki artık uykumun arasında farkında olmadan yanıma almaya başlamışım. Hani en azından yatarak emziririm diye. Bi alıştı şimdi hep yanımızda yatıyor. Geçen gece salıncağı ile yere koyayım en azından aynı odada ama ayrı yatsın dedim. Sabah bi baktım ki yanımızda. Yine uykumun arasında almışım hatırlamıyorum bile. Çocuk olmadan önce çok atıp tutardım 4-5 aylıkken alıştırıcam da falan da filan diye. Olmuyomuş valla anladım. Şimdi odasına yatırayım desem eşimle öyle alıştık ki kıyamıyoruz. Ne yapıcaz bilmiyorum valla :uhm:

herkese iyi pazarlar opuyorumnanaktan

İyi pazarlar canım a.s.

selammm

kızıma hala kahvaltı yedirmeye çalışıyorum midesi kalkıyo 3 gündür böyleyiz ve kabızızz duphalac veriyorum fayda etmedi (

Allah Allah niye öyle oldu kuzucuğa ya :uhm:

kızlar faceye defne ve kanki arkadaşlarının resimleriini koydum :)))

Yarın ilk fırsatta bakarım canım a.s.

Ben uzun zamandır 4+ kullanıyorum canım ama Prima kullanıyorum a.s.

Amaannn zehir etmeseler ölürler zaten klava:

biz geldik

Canım ya çok sevindim temiz çıkmasına hadi gözün aydın a.s.

Geçer geçer bir haftacık idare et tatlım a.s.

offf kizlar icerde otur otur bi hal oldum heee,bunaldim.önce kizim grip oldu sonrada oglum iki haftadir ugrasiyorum.

Çok geçmiş olsun canım a.s.

Herkese iyi geceler kızlar a.s.

Bugün yine 1 gibi kalkınca kahvaltı et , ortalık topla derken saat 3 oldu tabi. Sonra ütülerimi yaptım. Tam evi temizleyecekken arkadaşlar aradı İkea'ya gidelim dediler. Bikaç eksiğim vardı, gidelim dedik. 5 resimlik uzunca bir çerçeve aldım. Salona asacağım. Defdef'in doğum resimlerinden oluşacak. İstiyordum ne zamandır iyi oldu alkisalkisalkis

Sonra oranın cafesinde yemek yiyip bize geldik arkadaşlarla. Evde yemek yoktu da kaydirigubbakcemile3 Erkekler kağıt oynarken bizde kızlarla kestane keyfi yaptık. Az önce gittiler. Defdef'i uyuttum. Şimdi makinada çamaşırım var onları asayım :bbo:

Yarın sabah erkenden anneme gideceğim. Eşim akşam alıcak. Yarın olamam.

Herkese şimdiden iyi haftalar a.s. Öptüm bacılar a.s.

Anam yaticam dedim ama isim ancak bitti. Çamaşır as, bulaşık makinasını doldur, Defdef'in çantasını hazırla derken bu saat oldu. 5:30'da kalkicam oyyyy akannehir

Yataktan bile durum bildiriyorum size ya alemim ben kaydirigubbakcemile3

Hadi kapadım gozumu muck a.s.

Herkese gunaydinlaaaar biz kizimla hazırlandık anneme gidiyoruz optuuuuk sizi a.s.

KIZ KARIŞTIRDIM AĞUSTOS ANASI

BENDE AYIRMAK İSTYORUM AMA BİZİMKİ GİTMEZ YOKSA BABASI İSYANDA
canım aslında bende ayırmak istemezdim ama mecburum,şu an ayırırsam iyi olur zeynep için,sonra hem odasına alışamayacak hem ben olamayacağım yanında hep burnumuzdan gelir,yavrumun psikolojisi bozulsun istemiyorum cnm ya
çok iyiyimiş ya,biz prima kullanıyoruz 4+ şimdi ama bir sonrakinde 5numara alıcam,geçenlerde denedim,iyi geldi çok büyük değil
canım ya,niye gelecekmiş ki kaynanan türkizi mi özlemiş,sen iştenken gelip hem sana yardım etse olmaz zaten hepsi aynı bu kaynanaların
biz geldik
esenin sonuçları iyi çıkmış cnm sevindim

herkese günaydın kızlar
içimde bir sıkıntı var anlatamam
akşam çok karışık rüyalar gördüm
annem kalktı o da aynı çok karışık şeyler görmüş,içim sıkıldı iyice yaa
şu dr.a gidip gelsek bi rahatlıycam,akşam 6 da randevum,baya da geç,artık yarın haber veririm size
eşimin ablası memlekete gidecekmiş,onlara oturmaya gidicez akşam,bişeyler alıp göndericez kardeşlerine falan

gunaydin
aksam kotu gecti kizlar ahsen uyandi durdu
ayrica cok sinirliyim kayinbabamaklava:

kılzr ya size bişey sorucam,eşimin doğum günü yarın bende süpriz yapıcam tabi,zeyneple bir resimlerini buldum,ona babacım doğum günün kutlu olsun yazmak istiyorum ama beceremedim bir türlü,naısl yazabilirim bilen var mı? bugün fotoğrafçıya bastırayım,güzel de bir çerçeve alayım,yarın zeynep kendi versin babasına

Aynı canım benimoğlanda öyle evde olduğum zamanlarda muhakkak bana yakın olmak istiyor sanırım tüm gü görmediklerinden özlüyorlar ondan bu kaprisleri

kızlar ben geldim. sonunda... İnşallah kendimi unutturmamışımdır

Unutulurmusun hiç sen bizi unuttun boşladın burayı

cerencim, sibiko+

ayşe,sibel hoşgeldiniz kızlar.
sibel yağız nasıl oldu?
ayşe misafirlerini ağırlayıp rahatlamışsındır. ayaklarını uzat dinlen canım.

Canım biraz daha toparladı çok şükür saolasın

Afiyet şeker olsun oğluşuma sütlede dene bakalım umarım sever.

Bilerek yapmamıştır diye düşünüyorum senin kaynana hep siz ona yapışık olsun istiyor biliyosun.Onla vakit geçirmenizi sağlamak için bir taktik işte :umursamaz:

Aaaaaa olabilirmi acaba benimde pek keyfim yok bu aralar. akannehir

Mercimek halen iyileşmemiş esencim üzüldüm valla çocuklar perişan olsu biranönce havalar düzelsede hastalık riski biraz azalsa babanenizde güzel bakar size merak etmeyin.

yatıyorum. ama oğlumun odasında. niye derseniz, bilmiyorum:uhm:
iyi geceler.

Haydaaaaa sana noldu kuzum bende bu aralar senden pek farksız değilim yoksa şu hapmı bizi bu ruh haline soktu takıldım bu işe bir araştıracam.

Canım bence biran önce alıştırmaya bak belki 1 hafta odasında yatarsın sonrasında alışır belki birkaç haftada arada uyanır zorlanırsın ama rahat edersin biz yağızı odasına yeni alıştırdık önceden yanıma çok alıyordum.Çok uyanıp ağlıyordu.Halen huysuzluğu olmasına rağmen yatağına odasına çabuk alıştı,hatta çokta rahat yatıyor.

Herkese gunaydinlaaaar biz kizimla hazırlandık anneme gidiyoruz optuuuuk sizi a.s.

Günaydın canım iyi gezmeler.

Hayır olsun tatlım.İyi haberlerle gelirsin inşallah.Birde şu foto işini fotoğrafçıda hemen hallederler.

gunaydin
aksam kotu gecti kizlar ahsen uyandi durdu
ayrica cok sinirliyim kayinbabamaklava:

Günaydın esencim rahatsızya mercimek uyuyamamıştır.Kayınbabana neden kızdın hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…