2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydınlar bacılar a.s.

Annemi yolcu ettim şimdi. Bugün okullar erken dağıldığı için erken gitti mecbur. Kahvaltımızı yaptık o burdayken. Yazlık çoraplarım hala çoraplıktaydı. Onları kaldırdım, eskileri attım, yeni kışlık çorapları yerleştirdim. Eşimin atletlerini ütüleyebildim ancak. Annemin gitme vakti gelince diğerleri kaldı ama fazla bişey yok Allah'tan.

3 gün evde olmayınca hafta sonu nasıl oldu anlamadım valla ya. Evim temiz bi yemek yapmam lazım. Ne yapsam diye düşünüyorum CADIARZU

Defdef'im de kahvaltısını 3-5 kaşık yemişti. Şimdi altını değiştirdim , mamasını yedirdim, koltukta yatarak tv izlerken uyumuş kuzum ya opuyorumnanaktan

Havada fena valla. Balkona bi çıkayım dedim buzzzz eyvahedigeldismile

Bu arada Defdef'in altını değiştirirken kaka yaptı diye kukusunun içini de siliyodum. Baktım ki ıslak mendile kan gelmiş azıcık. Korktum bi baktım dudakların içindeki bölümde tahriş olmuş. Hiç ıslak yada moklu da bırakmam. Niye oldu şimdi bu ya. Canı da yanar kuzumun. Trosyd sürdüm akşama geçer inşallah :çok üzgünüm:

pınarcımm yediği bişeyler den olmuştur.sanırım bazı yiyecekler asit salgılıyor popolarını tahriş ediyor.

pınarcımm yediği bişeyler den olmuştur.sanırım bazı yiyecekler asit salgılıyor popolarını tahriş ediyor.

Olabilir tatlım ya. Hani kızarık olsa sadece korkmamda öyle kan görünce üzüldüm kuzuma :çok üzgünüm:

Yaptıklarım rutİndİ ÖzlemcİĞİm bugÜn yemek yapmayacaĞım ÇamaŞırla uĞraŞmayacam ...yataĞımı bİle toplamadım ....sadece Çocuklarla İlgİleneceĞİm..
hai yaşadı o zaman ömerle ali
Yaa kızlar benİm Çocuklar bÜtÜn dolaplarımı kurcalıyolar yaa Çekemceler eŞyaları alıp alıp atıyolar bÜtÜn ÖrtÜlerİmİ Çekİyolar ....
Sİzdede varmı yawww...
evet cnm ya zeynep sadece yeni yeni emekliyo her yeri mahvediyo,hele yürüteçde olunca sehpaları boşlatılltım,çekmeceleri falan üzenledim,hele çamaşır dolu sepete dayanamıyo tek tek atıyo hepsini

evet ya burda da hava çok soğuk,geçmiş olsun defneye ye,dertlerini de anlatamıyorlar ya o yüzden çok üzülüyorum bende konuşmaya başlayınca rahat olacak bizim için.

burcuuuuum doğum günün kutlu olsun tatlım!!!

biz çıkıyoruz kızlar yola. hepinize öpücükler,tatile gidiceklere iyi tatiller!!

saüol cnm ama bende birinci derecen şeker hastası adayıyım benim babamın tarafında kople var insülin kullanıyor halam...hakkımızda hayırlısı olsun ben kiloluyumda al sana bir sebep daha püffff

demek herkesde var bende alacağım bebek güvenliği olmuyor yaa nevresimler donlar yerlerdeee

ayşe güle gülee

selam kızlar,,
dün bütün gün giremedim kk ya,evde temizlik vardı kadıncağız halime acımış olsa gerek camları silmeye karar verdi,neyseki parıl parıl oldu ev adınlandı cidden kirlenmişti,bugünde yağmur yağıyor ama olsun ne yapalım artık..
kızlar birsürü alıntı yapmıştım ama Dağhanla git gel bağlantı hatası oldu sanırım hepsi gitmiş hatırladıklarımı yazıcam şimdide..
Öncelikle bana destek olan bütün arkadaşlarım çok sağolun sizde olmasanız kime anlatıcaktımki derdimi,annem uzakta onu üzmek istemem bunlarla..Birsen çok haklısın bundan sonra senin taktiği uygulucam,hem senin yanında bizim böyle yapmamız çok anormal sen iki çocukla tek başına ilgileniyorsun,başediyorsun diyim,ama yinede dua et uslular seninki benimki biraz yaramaz.hatta ben bugünlerde beni hiç sevmediğini bile düşünüyorum bazen oturup ağlıyorum şimdi yaptığım gibi,yine zorla kavga döğüş uyuduk,anlamıyorum ben bi çocuk uykusu gelince niye adam gibi yatıp uyumaz,Pınarı oukudum şimdi kız koltukta uyuyakaldı diyor,maşallah diyorum dicek hiçbişeyim yyok!!
Sibel,Ceren,Esen,Pınar,Gülhan kızlar belki ddaha okuyamadıklarım veya hatırlayamadıklarım var ne olur kusura bakmayın sabah 9 dan beri bu yazıyı bile Dağhanla ancak yazabiliyorum beni anlayın lütfen hepinize teşekkürler..
Tülaycım dün doğum gününmüş hiç bakamamıştım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara..
Ceren doğum hikayeni okudum çok güzel olmuş...bravo ben beceremedim normal doğumu yapmışsın..
Ayşecim Dağhan ne devam sütü ne pınar,ne pastorize hiçbirini içmiyo varsa yoksa beni emiyor..sadece yoğurtlarını sek günlük sütle yapıyorum çok güzel oluyor onu kana kana yiyor ...
Tubacım dicektim sütten olabilir diye doktor demş bencede ara ver cnm,benim doktorum bazı çocukların bağırsaklarını bozabiliyo o yüzden yasak demişti..
Pınarcım konuşmuşsunuz ne güzel,bakalım benimki ne yapacak

Bu arada dün 5 te geldi kayınvalidem hiçbişey olmamış gibi davrandı bende öyle yaptım,saygısızlık yapmak istemedim,kendisi utansın ne diyim,büyüğüm ne de olsa..bugünde daha teşrif etmedi..

Ayşecim iyi yolculuklar iyi tatiller..umarım iyi geçer,oğluna bol bol oku nazar değmesin akıllı uslu oğlum benim..

hatırladıklarımı yine yazıcam kızlar..

Bucucum doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara....eşinle ve yavrunla!1
ne çok ocak doğumlu varmış dimi aramızda...

Evet canım her yer fena soğuk Haftasonu dahada beter olucakmış. Allah dışarıdakilere yardımcı olsun valla :çok üzgünüm:

Bi konuşmaya başlasalar bu seferde sus ya yeter deriz çocuklara. Büyüyene kadar böyle sürecek mecbur a.s.

Hayırlı yolculuklar canım, iyi tatiller a.s.

Al canım al bende bu hafta e-bebek'e gidebilirsem alacağım a.s.

Biz her zaman yanındayız tatlım. Birbirimize sıkıntılarımızı anlatmasak çatlarız herlade. Sen yine saygılı davranmışsın bravo. Hatasını anlamıştır inşallah a.s.

hadi iyi yolculuklar cnm kazasız belasız gidersiniz inş.

dert etme ferdaya bizde aynen öyle uyuyoruz hatta bazen gözlerini kapatıyor uykusundan ama hala bağırmaya ağlamaya devam
az öncede ben kızdım uyusana artık diye kundak yaptım sanırım küstü susutu uyudu,üzülüyorum bende böyle olunca ama ne yapsam ki of ya
boşver kayınvalideni de bazen laf dokundur sende,herksein içinde oğlum sen doymuyormuşssun bak herkes öyle diyo de falan
abartmadan arada sok sokabildiğin kadar bende hiç yapmazdım artık yapıyoırum valla

Kuzu kulağım uyandı, emzirdim şimdi yerde oyuncak sepetini boşaltıyor tek tek. Bende bişeyler yesem ama ne yesem :uhm: Kayınvalidem elmalı kurabiye yapmıştı canım istedi diye ondan atıştırayım bi sallama çay ile bari a.s.

afiyet olsn cnm

hadi yaa varmı Gülhanla bende başka yaşayan bunları,nebiliyim hep iyileri duyunca..insan kendinde hata arıyor..
Ayy laf sokmayıda hiç becerememki cnm yaa keşke yağpabilsem,elim ayağım titrer hemen..
ohh afiyet olsun,yorumların içinde sağol cnm alıntı yaptım ama sanırım iyi basamamışım,iyiki varsınız...
cnm ksıır istedi su ısınsın hemen yapıcam
dikkat ettim özlemcim sen çok kısır yiyosun,bigün bizde gelicez valla yemeye..bende severim ama yalnız üşenirim aslında yapsam ne iyi olur..

özlemcimm sende kısırı çok seviyon ben gibi galiba.bende yarın yapıcam:)) ferdacım saoğal canım.. selinde mesela uykusu gelince zor uyurdu ama artık uykusu gelince ben uzun süredir sallamıyorum baktı olmuyor şimdi uykusu gelince paçama yapışıyor bende yastık atıyorum orda uyuyup kalıyor:))) istersen uyutmak için çok zorlama.

tünaydin kizlarr nasilsinizz??

aksam biraz okumustum aklimda kalan kadariyle yazmaya calisacagim;

beyaz cim herseyin yolunda olmasina sevindim..ruya gördum demissin .ruyada altin görmek erkek cocuga isarettir derler..

mutahhara bende inek sütü veriyorum,kabiz yapiyor..(istersen sulandir biraz)..daha direkt biberonla vermedim,mamasina ve kahvaltiya katiyorum..

ayrica tum dogumgunu olanlar (liste kabarik baya:))(tam olarak aklimda tutamadim isimlerinzii) dogumgununuz kutlu olsun,nice senelere..

dirimkizi sendemi tombul 2009 anneleri listesindesin bizim gibi yaa 80 den 70 dustum takildim kaldim beeeee eski kiloma daha 12 kg varrrrrr:tomato:

dolap ve cekmece guvenligi icin en basitinden ikea da plastik halkalar var..görmustum gecenlerde...

hee unutmadann oglum baya baya konusmaya calisiyor yaa,baba geeeel diyo telefondaa,ablasina aba diyorr,yeni yeni desteksiz oturmaya basladi oda tam dik oturamiyor öne dogru egiliyoo..

hos sohbetler kizlar ben kacar oglum uyandi

FERDACIĞIM cnm benimkilerde öle çok uslu değiller merak etme birbirleri ile sürekli boğuşuyolar biri sürekli ağlıyor kardeşi ona dokunduğunda ...gece biri uyusa biri uyumuyor tam öteki uyudu diyorsun öteki kalkıyor.....bizdede bazen kavga dövüş uyuma oluyor mesela dün gözler ikisindede kan çanağa ama uyumamak için direniyolar ve uykudan katıla katıla ağlıyolar .....
yani öle yedir içir uyusun çocuk değillerki hiç bir bebek öyle değil biri yemek yerken öteki gelip üzerine çıkıyor benim elimde tabak birinin ağzına yemek tıkarken ayağımla diğerini kontrol ediyorum çünki kimle yerde ilgilensem yemek yada alt alsam açıkta kalan kardeşine saldıyor....
bu sabah biri 10 kalkarken öteki 8 de kalktı ....yani hiçbişey göründüğü gibi olmuyor al kuzunu bağara çağarada olsa git ....hee sevmeme işine çok güldüm bende bazen öle diyorum aksam babası eve girince ikisde ona saldırıyo odanadan .çıksa babası ikisi koro gibi ağlıyor....ama çocuklar hep bizle babaya daha özlem duyuyoa-lar ...mesela benimkiler babasının yüzünü avuçlayp hayran hayran bakıyolar
bende bunu çok kıskanıyroum meselaa

maşallah kayınvalıdene arada dengesızlık yapsada ne guzel yapmıs canın ıstedı dıye gönül almasınıda bılıyor maşallahh

cnm ksıır istedi su ısınsın hemen yapıcam

afıyet olsun sana hersey serbest bol bol ye yarasın kuzucugunaa:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…