banu hava nasıl oldu ya kapkara valla offff çarşıya çıkmam laızm bankada işler var nasıl olcak şimdi..
pınarcımm yediği bişeyler den olmuştur.sanırım bazı yiyecekler asit salgılıyor popolarını tahriş ediyor.
hai yaşadı o zaman ömerle aliYaptıklarım rutİndİ ÖzlemcİĞİm bugÜn yemek yapmayacaĞım ÇamaŞırla uĞraŞmayacam ...yataĞımı bİle toplamadım ....sadece Çocuklarla İlgİleneceĞİm..
evet cnm ya zeynep sadece yeni yeni emekliyo her yeri mahvediyo,hele yürüteçde olunca sehpaları boşlatılltım,çekmeceleri falan üzenledim,hele çamaşır dolu sepete dayanamıyo tek tek atıyo hepsiniYaa kızlar benİm Çocuklar bÜtÜn dolaplarımı kurcalıyolar yaa Çekemceler eŞyaları alıp alıp atıyolar bÜtÜn ÖrtÜlerİmİ Çekİyolar ....
Sİzdede varmı yawww...
Tünaydınlar bacılar a.s.
Annemi yolcu ettim şimdi. Bugün okullar erken dağıldığı için erken gitti mecbur. Kahvaltımızı yaptık o burdayken. Yazlık çoraplarım hala çoraplıktaydı. Onları kaldırdım, eskileri attım, yeni kışlık çorapları yerleştirdim. Eşimin atletlerini ütüleyebildim ancak. Annemin gitme vakti gelince diğerleri kaldı ama fazla bişey yok Allah'tan.
3 gün evde olmayınca hafta sonu nasıl oldu anlamadım valla ya. Evim temiz bi yemek yapmam lazım. Ne yapsam diye düşünüyorum CADIARZU
Defdef'im de kahvaltısını 3-5 kaşık yemişti. Şimdi altını değiştirdim , mamasını yedirdim, koltukta yatarak tv izlerken uyumuş kuzum ya opuyorumnanaktan
Havada fena valla. Balkona bi çıkayım dedim buzzzz eyvahedigeldismile
Bu arada Defdef'in altını değiştirirken kaka yaptı diye kukusunun içini de siliyodum. Baktım ki ıslak mendile kan gelmiş azıcık. Korktum bi baktım dudakların içindeki bölümde tahriş olmuş. Hiç ıslak yada moklu da bırakmam. Niye oldu şimdi bu ya. Canı da yanar kuzumun. Trosyd sürdüm akşama geçer inşallah :çok üzgünüm:
saüol cnm ama bende birinci derecen şeker hastası adayıyım benim babamın tarafında kople var insülin kullanıyor halam...hakkımızda hayırlısı olsun ben kiloluyumda al sana bir sebep daha püffffSağolasın Özlemcim kolay gelsina.s.
Sağol canım evet şekeri normal çıksında annemde işte bazen dikket etmiyor walla en yalancı hastalar şeker hastalarıymış yiyolar yemedim diyolarkaydirigubbakcemile3rabbim korusun walla bende korkuyom ya şeker hastası olcam diye şimdiden dikkat etmeye çalışıyom babana da geçmiş olsun canım astımda varmış allah şifa versina.s.
Defne de yapıyo komidinin çekmecesini açıp içini boşaltıyo korkuyorum ya eli sıkışcak diye mutfak çekmecelerine gücü yetmiyodu onlarıda açmaya başladı zilli bunlar yürüyünce işimiz var kızlar ama çok şirinleropuyorumnanaktan
Sağolasın canım a.s. Ohhh hazırlıklar bitmiş. HAdi çok eğlenin inşallah a.s.
Sağolasın canım valla düzelttik mi görücez bakalım a.s. Sorma ya bülbül mübarek kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım a.s.
Günaydın tatlım hayırlı cumalar a.s.
Sağolasın canım a.s.
Maşallah kuzuma a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
Günaydın canım a.s.
Günaydın canım a.s. Anneciğin hayırlı haberlerle döner inşallah a.s.
Kolay gelsin bacım başlamışsın yine trafiğe Allah kolaylık versin a.s.
Aynen canım aynen. Allah'tan tüm çekmecelerimiz ve dolap kapaklarımız stoplu yoksa kesin sıkıştırırdı ellerini :çok üzgünüm: Hele ben ütü yaparken ne ütülersem alıp yere indiriyor. Mutfaktaki plastik çekmecesi zaten hiç düzelmiyor. Hepsi Defne'nin elinde yerimseniben
Burcu canım kuzunla, eşinle, tüm sevdiklerinle ve tabi ki bizimle nice senelere inşallah a.s.
burcuuuuum doğum günün kutlu olsun tatlım!!!
biz çıkıyoruz kızlar yola. hepinize öpücükler,tatile gidiceklere iyi tatiller!!
hai yaşadı o zaman ömerle ali
evet cnm ya zeynep sadece yeni yeni emekliyo her yeri mahvediyo,hele yürüteçde olunca sehpaları boşlatılltım,çekmeceleri falan üzenledim,hele çamaşır dolu sepete dayanamıyo tek tek atıyo hepsini
evet ya burda da hava çok soğuk,geçmiş olsun defneye ye,dertlerini de anlatamıyorlar ya o yüzden çok üzülüyorum bende konuşmaya başlayınca rahat olacak bizim için.
burcuuuuum doğum günün kutlu olsun tatlım!!!
saüol cnm ama bende birinci derecen şeker hastası adayıyım benim babamın tarafında kople var insülin kullanıyor halam...hakkımızda hayırlısı olsun ben kiloluyumda al sana bir sebep daha püffff
demek herkesde var bende alacağım bebek güvenliği olmuyor yaa nevresimler donlar yerlerdeee
ayşe güle gülee
selam kızlar,,
dün bütün gün giremedim kk ya,evde temizlik vardı kadıncağız halime acımış olsa gerek camları silmeye karar verdi,neyseki parıl parıl oldu ev adınlandı cidden kirlenmişti,bugünde yağmur yağıyor ama olsun ne yapalım artık..
kızlar birsürü alıntı yapmıştım ama Dağhanla git gel bağlantı hatası oldu sanırım hepsi gitmiş hatırladıklarımı yazıcam şimdide..
Öncelikle bana destek olan bütün arkadaşlarım çok sağolun sizde olmasanız kime anlatıcaktımki derdimi,annem uzakta onu üzmek istemem bunlarla..Birsen çok haklısın bundan sonra senin taktiği uygulucam,hem senin yanında bizim böyle yapmamız çok anormal sen iki çocukla tek başına ilgileniyorsun,başediyorsun diyim,ama yinede dua et uslular seninki benimki biraz yaramaz.hatta ben bugünlerde beni hiç sevmediğini bile düşünüyorum bazen oturup ağlıyorum şimdi yaptığım gibi,yine zorla kavga döğüş uyuduk,anlamıyorum ben bi çocuk uykusu gelince niye adam gibi yatıp uyumaz,Pınarı oukudum şimdi kız koltukta uyuyakaldı diyor,maşallah diyorum dicek hiçbişeyim yyok!!
Sibel,Ceren,Esen,Pınar,Gülhan kızlar belki ddaha okuyamadıklarım veya hatırlayamadıklarım var ne olur kusura bakmayın sabah 9 dan beri bu yazıyı bile Dağhanla ancak yazabiliyorum beni anlayın lütfen hepinize teşekkürler..
Tülaycım dün doğum gününmüş hiç bakamamıştım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara..
Ceren doğum hikayeni okudum çok güzel olmuş...bravo ben beceremedim normal doğumu yapmışsın..
Ayşecim Dağhan ne devam sütü ne pınar,ne pastorize hiçbirini içmiyo varsa yoksa beni emiyor..sadece yoğurtlarını sek günlük sütle yapıyorum çok güzel oluyor onu kana kana yiyor ...
Tubacım dicektim sütten olabilir diye doktor demş bencede ara ver cnm,benim doktorum bazı çocukların bağırsaklarını bozabiliyo o yüzden yasak demişti..
Pınarcım konuşmuşsunuz ne güzel,bakalım benimki ne yapacak
Bu arada dün 5 te geldi kayınvalidem hiçbişey olmamış gibi davrandı bende öyle yaptım,saygısızlık yapmak istemedim,kendisi utansın ne diyim,büyüğüm ne de olsa..bugünde daha teşrif etmedi..
Ayşecim iyi yolculuklar iyi tatiller..umarım iyi geçer,oğluna bol bol oku nazar değmesin akıllı uslu oğlum benim..
hatırladıklarımı yine yazıcam kızlar..
hadi iyi yolculuklar cnm kazasız belasız gidersiniz inş.burcuuuuum doğum günün kutlu olsun tatlım!!!
selam kızlar,,
dün bütün gün giremedim kk ya,evde temizlik vardı kadıncağız halime acımış olsa gerek camları silmeye karar verdi,neyseki parıl parıl oldu ev adınlandı cidden kirlenmişti,bugünde yağmur yağıyor ama olsun ne yapalım artık..
kızlar birsürü alıntı yapmıştım ama Dağhanla git gel bağlantı hatası oldu sanırım hepsi gitmiş hatırladıklarımı yazıcam şimdide..
Öncelikle bana destek olan bütün arkadaşlarım çok sağolun sizde olmasanız kime anlatıcaktımki derdimi,annem uzakta onu üzmek istemem bunlarla..Birsen çok haklısın bundan sonra senin taktiği uygulucam,hem senin yanında bizim böyle yapmamız çok anormal sen iki çocukla tek başına ilgileniyorsun,başediyorsun diyim,ama yinede dua et uslular seninki benimki biraz yaramaz.hatta ben bugünlerde beni hiç sevmediğini bile düşünüyorum bazen oturup ağlıyorum şimdi yaptığım gibi,yine zorla kavga döğüş uyuduk,anlamıyorum ben bi çocuk uykusu gelince niye adam gibi yatıp uyumaz,Pınarı oukudum şimdi kız koltukta uyuyakaldı diyor,maşallah diyorum dicek hiçbişeyim yyok!!
Sibel,Ceren,Esen,Pınar,Gülhan kızlar belki ddaha okuyamadıklarım veya hatırlayamadıklarım var ne olur kusura bakmayın sabah 9 dan beri bu yazıyı bile Dağhanla ancak yazabiliyorum beni anlayın lütfen hepinize teşekkürler..
Tülaycım dün doğum gününmüş hiç bakamamıştım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara..
Ceren doğum hikayeni okudum çok güzel olmuş...bravo ben beceremedim normal doğumu yapmışsın..
Ayşecim Dağhan ne devam sütü ne pınar,ne pastorize hiçbirini içmiyo varsa yoksa beni emiyor..sadece yoğurtlarını sek günlük sütle yapıyorum çok güzel oluyor onu kana kana yiyor ...
Tubacım dicektim sütten olabilir diye doktor demş bencede ara ver cnm,benim doktorum bazı çocukların bağırsaklarını bozabiliyo o yüzden yasak demişti..
Pınarcım konuşmuşsunuz ne güzel,bakalım benimki ne yapacak
Bu arada dün 5 te geldi kayınvalidem hiçbişey olmamış gibi davrandı bende öyle yaptım,saygısızlık yapmak istemedim,kendisi utansın ne diyim,büyüğüm ne de olsa..bugünde daha teşrif etmedi..
Ayşecim iyi yolculuklar iyi tatiller..umarım iyi geçer,oğluna bol bol oku nazar değmesin akıllı uslu oğlum benim..
hatırladıklarımı yine yazıcam kızlar..
Kuzu kulağım uyandı, emzirdim şimdi yerde oyuncak sepetini boşaltıyor tek tek. Bende bişeyler yesem ama ne yesem :uhm: Kayınvalidem elmalı kurabiye yapmıştı canım istedi diye ondan atıştırayım bi sallama çay ile bari a.s.
hadi yaa varmı Gülhanla bende başka yaşayan bunları,nebiliyim hep iyileri duyunca..insan kendinde hata arıyor..hadi iyi yolculuklar cnm kazasız belasız gidersiniz inş.
dert etme ferdaya bizde aynen öyle uyuyoruz hatta bazen gözlerini kapatıyor uykusundan ama hala bağırmaya ağlamaya devam
az öncede ben kızdım uyusana artık diye kundak yaptım sanırım küstü susutu uyudu,üzülüyorum bende böyle olunca ama ne yapsam ki of ya
boşver kayınvalideni de bazen laf dokundur sende,herksein içinde oğlum sen doymuyormuşssun bak herkes öyle diyo de falan
abartmadan arada sok sokabildiğin kadar bende hiç yapmazdım artık yapıyoırum valla
ohh afiyet olsun,yorumların içinde sağol cnm alıntı yaptım ama sanırım iyi basamamışım,iyiki varsınız...Kuzu kulağım uyandı, emzirdim şimdi yerde oyuncak sepetini boşaltıyor tek tek. Bende bişeyler yesem ama ne yesem :uhm: Kayınvalidem elmalı kurabiye yapmıştı canım istedi diye ondan atıştırayım bi sallama çay ile bari a.s.
dikkat ettim özlemcim sen çok kısır yiyosun,bigün bizde gelicez valla yemeye..bende severim ama yalnız üşenirim aslında yapsam ne iyi olur..cnm ksıır istedi su ısınsın hemen yapıcam
maşallah kayınvalıdene arada dengesızlık yapsada ne guzel yapmıs canın ıstedı dıye gönül almasınıda bılıyor maşallahhKuzu kulağım uyandı, emzirdim şimdi yerde oyuncak sepetini boşaltıyor tek tek. Bende bişeyler yesem ama ne yesem :uhm: Kayınvalidem elmalı kurabiye yapmıştı canım istedi diye ondan atıştırayım bi sallama çay ile bari a.s.
cnm ksıır istedi su ısınsın hemen yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?