2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.a.s. Teşekkürler kızlar,
Bugün tekirdağa gezmeye gittik, tabi anneanneyi kağan paşa ile evde bıraktık, oyyy çok iyi geldi, kendime ve kağan paşaya ciciler aldım, amaaaaaa şu kilo mevzusu çokkk canımı sıkıyo ya, uzunca bi örgü tunikten başka bişi yakıştıramadım kendime, diyetisyende kilo verirsen vücut strese girip sütü kesebilir 1-1.5 yaşından sonra başlatalım dedi.... onada moralim bozuk zaten... neyse bunun haricine tatil süper vallahi :))) tavsiye ederim çokkk iyi geliyor,

Pınarcım kayınvalidenle konuşmuşsun cnm ama konuşmasaydın dahamı iyiydi acaba, çünkü bu işler konuştukça dahada sarpa saran işler... en azından bizimki öyle olmuştu, neyse iş işten geçmiş artık konuşmuşsunuz , inş bundan böyle aha dikkatli davranır sana karşı, defneyede maşallah ya kuzummm ne tatlı olmuştur kimbilir bülbül :))))

Birsencim inan bende şaşırdm , ilaç vermeyeyim diyoum ama bi yandanda kötülerse diye tırsıyorum, şimdilik takipteyim bakalım ateşi çıkarsa bişeyler veririm... alişimede geçmiş olsun ya , buralar soğuk istanbulda keza öyle, napalım hasta ola ola alışacak bünyelri antikor üretecek, gerçi bizimki babasından kaptı...

iyi akşamlar herkeseeee çıkıyorum

bu arada burcum merhaba kağana çok geçmiş olsun...

nurten cicileriniz hayırlı olsun.
sağol şekera.s.
canım defnede bi ara öyleydi sürekli hapşuruk vardı ve azda burnu akmıştı ben evde aferim vardı ondan verdim günde 2defa 2günde geçti dr söyledigimde iyi yapmışsın dedi.. sende vaesa eferim ver canım..
canım inş. süttendirde hemen kesersin sorunda çözülmüş olur kar zarar hesabı olmuş sizinki öyle düşün.. ayyy tuba o çiş çok ama çok zor iyiki beklememişsin yoksa yanmıştın ben 4 poşet harcadım yine kaymıştı çok gıcık çokkk annemin evine ççok yakın hast. ben poşetlerden aldım ilk önce mama verdim ardından 100 cc meyve çayı verip altını açtım ve poşeti taktım bekledim cicim başka çözüm yokk yapınca hemen poşeti kaptım labratuara yetiştirdim.. kolay gelsin..
sagol teyzesi.. kız defneye bak sen demek yayak heee ayyy kamaraya çek çok merak ettim konuşurken nasıl oluyo bunlar bzizmkide ağlarken anne diye ağlıyo başka türlü tık yokkopuyorumnanaktan
öfff tuba yaa,ne salak bi cümle kurmuşum:roflol::roflol:
sadece, bi ara süt bizde de kabızlık yaptı. ama şimdi normal sayılır demek istemiştim.:roflol::roflol:

biz herşekilde anlıyoz artık..... sen şimdi öğretmensin hemen düzelttin:roflol::roflol:

Cnm güle güle kıllasın prenses cicilerini iyi düşünmüşsün
burcu canım nasıl oldu kağaniş?? bende veriyorum peditus. öskürüyor oğluşum! gitmeden düzelsin,orda daha kötü olur diye düşündüm.

Cnm burnu tıkanıyo ya, ben otri bebeyle açıyorum ama sorun birazda genizden kaynaklı sanırım, burun açılsada bi sümük atamma olayı var, aslında bi kendi mış yapsa atacak ama bilmiyo kuzum (( melih kaanımada çok geçmiş olsun cnm, genelde yolculuktan sonra hasalık oluyo bencede yolculuktan sonra dahada artardı azken geçirmekte fayda var, ben evden çıkarmıyorum kağanı zaten her yerde buz...

Cnm trosyd kullaannnnn, çokkk iyiolumunekankayizsmile

Canım ya demek süttenmiş. Kes bacım da bakalım rahatlasın çocuk azcık. Belki yemeklerde falan verdiğin yapmazda direk olan yapıyordur. Ayranla falan idare et azcık yazık kuzuma da ya a.s.

Özellikle konuşmayı açmadım tatlım ya öyle konuşurken laf geldi a.s.

Sağolasın canım a.s. Valla diyorum ya her zaman severim kayınvalidemi. Allah razıda olsun ama bazen tahammül edemediğim zamanlar oluyor. Bakalım daha dikkatli olacağız artık a.s.

Seninki ayrı bi alem zaten. Boşver hiç canını sıkmaya değmez a.s.

Ay bilmiyorum canım ya konuşurken birden konu oraya geldi öyle konuşmuş olduk. Diyorum ya benimki birazda iyi niyetinden tutamıyo çenesini a.s.

Sorma tam bülbül ya bide ağzıyla buuuu yapmayı öğrendi. Suyu azğında tutup suratıma fışkırtıyor kaydirigubbakcemile3

Bacım benimki fotoğraf makinasının hastası olduğundan daha çekmeye çalışır çalışmaz seziyor mu ne yapıyorsa anında ilgi o tarafa kayıyor. Ama yarın falan denerim bakalım gizli bi yere koyarım söyletirim a.s.

Eşimde koltukta uyudu. Bende yatayım artık kızlar. Sabah görüşürüz. Öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı a.s.

pınarcım maşallah defneye:)))
teşekkürler pınar teyzesi senin yerinede kutlarım doğumgününü:)

herkese günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar dün gidergitmez hazırlıklara başladım tiramisi kakaolu pudingli pasta hindistancevizli toplar yaptım bugünde annemler börek ve kek yapacak akşam gidincede makarna salatası yaptımmı tamam pastamızda yapılmış dün gördüm bugün alacağız:))) umduğumdan güzel geçer inşallah

BANUCUM günaydın inşallah akşamın harika geçecek canım benim....

NURTENCıM cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyin...

PINARCIM kayınvaldenle düzelmeniz iyi olmuş canım benim. Defneye de maşallah yaa konuşuyormuş..

BURCUCUM tatilinin güzel geçnesine sevindim canım..

TUBıŞıM gördün mü demekki bünyeye göre değişiyormuş sütün kabızlık yapması.senin kıza dokunuyor demek ki. yoğurt ta aynı nasılsa kafanı takma canım..

unuttuğum varsa kusura bakmayınnn ne olurrrr

günaydın kızlar nasılsınız?? banucum güzel geçer merak etme .bitmiş sayılır hazırlıklıklar.

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

burada bugün yağmur, fırtına ortalık yıkılıyor valla. hafta sonu daha beter olacakmış. bundan beteri nasıl olacaksa.

günaydın cerencim nasılsın tatlım teşekkürler bitanem
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum güzel geçer merak etme .bitmiş sayılır hazırlıklıklar.

günaydın tülaycım nasılsın canım selincim nasıl benim bu havalardaa başım çok ağrıyor canım ya hazırlıklar bitti sayılır

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

burada bugün yağmur, fırtına ortalık yıkılıyor valla. hafta sonu daha beter olacakmış. bundan beteri nasıl olacaksa.

ceylinim sanada günaydın hayırlı cumalar nasılsın

şimdiden iyi yolculuklar cnm,eşinle barışmanıza da sevindim.
kızlar bıde hala emzırmeyen annelere bır sorum var benım goguslerım cok buyuk hala emdıgı ıcın sanırım emmeyı bırakınca normale doner dımıherseyı gectım onlara taktım
döner cnm ya,ben hla eski kiloma dönemediğim için az büyükler,ama eskiye yakınlar yine.
herkes bir olmuyor işte cnm,sen iyi niyetle sormuşssun,boşver takna kafana
oyladım cnm
mide ağrım olmadı cnm ama bel ve sırt ağrım çok fenaydı,çok düşünme normal olarak kabul et bebğini etkilemesin cnm
Merhaba güzel annişlerr ))))) a.s.kağanımın burnu akıyo hala, dr peditus şurup verdi ama ateşi yok diye vermiyorum...
geçmiş olsun cnm kağanaa.s.
güle güle giysin kızın cicilerini,iyi günlerde
cnm ya en azından neden olduğunu buldunuz,sen ayarlarsın bişeyler artık,ayşe serrayayoğurdu sevdirebilirsen formülünü bana da söyle cnm ben sevdiremedim çünkü,anca hazır yoğurdu 2-3 çy kaşığı yiyiyor o da zorla
tatlım laboratuar teknisyeniyim,çok bağladım bebeklre onlardana.s
idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmiştir kusma,bulantı falan ateş yapar çünkü o,nasıl bağlayacağını temizleyeceğini anlatmışlardır bide ben 2.baskı yapmayayım,poşeti bağlayınca geriye poposuna doğru yavaşça düzelt cnm,bezinide çok gevşek bağla altına,bağlama diyecem ama serra rahat durmaz gevşek olsun arada kontrol et,az da olsa yeter muhtemelen,poşeti aldığın gibi ağzını kıvır,sonra kültür falan isterlerse bi daha yorulmamış olursun.a.s.

kayınvalidenle aranızı düzeltmişssiniz sevindim cnm,iyi olmuş konuşmanız,Defneye de maşallah baya dillenmiş kuzuya
cnm o pişik ve kızarıklık ilk defa oldu zeynepde mahvolduk,tülay ve diğer kızlar da söyledi trosyd süper bişeymiş,2-3 güne geçti günde sadece 1 kez sürdüm.dene derim

sütün olsun da zayıflamayı boşver cnm ya,zayıflarsın sonra ne olacak.
cnm ya çok işin var kolay gelsin

günaydın cnmhihoyyyt

herkse günaydın kzıalr ay yazamıycam ağlayıp duruyor yerde zeynep uykusu mu geldi ne bi bakayım

banucum selin iyi ya onu atlamışım. dünden beri bişeyler anlatmaya çalışıyor ama çözemedim hala sanırım konuşcak az kaldı. bu arada babasının peşinin hiç bırakmıyor çok sevindim valla yemek yerken hele ondan bana hiç gelmiyor biraz da eşim aç kalsın hep benmi kalayım:)) baba baba diye dolanıyor valla peşinden:))))

selinime bak sen maşallah çok akıllı babasına gidiyor demek:))) ohh seni daha iyi anlar şimdi eşin

özlemcim günaydın nasılsın valla sonunda canlarımız olunca yorgunluğa deyiyor bitanem

oh çok şükür uyuttum kuzuyu
yataklarım yerde oturma odam dağınık heryer oyuncak ben geceliklerleyim,gidip toparlayayım hemen
zeynep uynamazsa arka oda diye tabir ettiğim boş bir odam var ıvır zıvır koyuyorum içine yüklerim falan var,orayı çok dağıtmışım onu toplayayım
sonra uğrarım yine
kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…