burcu alişinde burnu akıyor cnm yaa ne verecem bende bilmiyorum keyfi yerinde ateş vs. yok ama burnu akıyor....hapşırıyor çok sık olmasada ....ne vereceğim bende bilmiyorum
yaw bu kk ya birde çocuk doktoru üye olsada bizde soru sorsak
Kızlar bügün yine çok geride kaldım.mafoldumben
Tülaycım nice mutlu yıllara.
Aysuncum emzirmeyi bırakınca küçülüyorlar merak etme. :))
Burcucum çok geçmiş olsun boncuğuma halen toparlanamamış.
Ben çıkıyorum hepiniz öpüldünüz iyi akşamlar.
iyi akşamlar herkeseeee çıkıyorum
bu arada burcum merhaba kağana çok geçmiş olsun...
sağol şekera.s.nurten cicileriniz hayırlı olsun.
canım defnede bi ara öyleydi sürekli hapşuruk vardı ve azda burnu akmıştı ben evde aferim vardı ondan verdim günde 2defa 2günde geçti dr söyledigimde iyi yapmışsın dedi.. sende vaesa eferim ver canım..burcu alişinde burnu akıyor cnm yaa ne verecem bende bilmiyorum keyfi yerinde ateş vs. yok ama burnu akıyor....hapşırıyor çok sık olmasada ....ne vereceğim bende bilmiyorum
yaw bu kk ya birde çocuk doktoru üye olsada bizde soru sorsak
canım inş. süttendirde hemen kesersin sorunda çözülmüş olur kar zarar hesabı olmuş sizinki öyle düşün.. ayyy tuba o çiş çok ama çok zor iyiki beklememişsin yoksa yanmıştın ben 4 poşet harcadım yine kaymıştı çok gıcık çokkk annemin evine ççok yakın hast. ben poşetlerden aldım ilk önce mama verdim ardından 100 cc meyve çayı verip altını açtım ve poşeti taktım bekledim cicim başka çözüm yokk yapınca hemen poşeti kaptım labratuara yetiştirdim.. kolay gelsin..slm kizlar a.s.
doktordan geldik..nurtencim ve cerencimin tahmin ettiği maalesef sütten kaynaklaniyormus serranin kabizliği((( doktor kabiz yapan seyleri söyledi..ben onlarin hiçbirini vermiyorum..geriye bitek süt kaliyor bakalim bi süre sütü kesip aptamil conformil kullancam süt yerine..hazir muhallebileride yapabilirmişim..cok canim sıkıldı bildiginiz gibi diil :S he doktor dediki bide sen süt vermek istiyorsun sanirim dedi..evet dedim..yogurt ver ozaman bolbol dedi..ayni kalsiyumu alir ama kabiz yapmaz dedi o açidan biraz rahatladim sanki..serrada yogurdu pek sevmiyor..ama ayran seklinde bi denicem yarin..su gibi bolbol vereyim diyorum :S anca öyle mutmain olcam aksi takdirde ac kalcak gibime geliyor nedense :S muhallebilerede izin verdi..suyla yapilanlari yada mamayla yapilanlari yani..eski hale döndük yani :S üff su yogurdu vereyim bolbolda içim rahat etsin yaaa :S
böyle işte haberler..
he hülyacim gazelin iştahsizliğinida sordum cicim..diştendir dedi..
ay bu arada serrada böyle kusmak istiyor gibi hareketler yapiyordu..idrar tahlili istedi ne alakaysa :S ay izim kiz bi türlü çişini yapamadi..okadar su içirdim..tam yapti bu sefer o zimbirti kaymiş..ay sinirlendim ciktik..akalim yarin gündüz takicam gene..böyle işte..bunun kolay oylunu bilen varmi yaaa???
hayirli geceler kizlar a.s. öptüm hepiniziiii
sagol teyzesi.. kız defneye bak sen demek yayak heee ayyy kamaraya çek çok merak ettim konuşurken nasıl oluyo bunlar bzizmkide ağlarken anne diye ağlıyo başka türlü tık yokkopuyorumnanaktanİyi geceler kızlar a.s.
Dün sabahtan beri kayınvalidemlerdeydim o yüzden yazamadım size. Sabah kahvaltıya gittim. Akşamda eşimle dışarı çıktık. Bugünde kuaföre falan giderim diye kaldık orda. Akşam yemeğinden sonrada geldik a.s. Neyseki 2 gün bayağı dertleştik kayınvalidemle. Kırıldıklarımı, niye öyle davrandığını anlamadığım konuları sordum. Anladım ki benim kaynanam iyi niyetli ama çenesi durmuyor a.s Bundan sonra daha dikkatli olacağız birbirimize karşı a.s.
Defne arabada uyumuştu onu yatırdım ama 1 saat içinde 3 kere uyandı cadı. Emziriyorum uyuyor. Gerçi 5 dk emiyor sonra yalancı emzik niyetine kullanıyor beni ya :çok üzgünüm:
Bu arada ellememesi gereken bişey varsa yasak diyorum anında bırakıyor. Bide bana bakıp "yayak" diyor ya cadı. Telefonda babasına "baba del" diyor. Anneme "ayaye" diyor. Fena dillendi benim cadı. Eşimin kuzeninde şu Playskoll'un İlk Arabasından varmış. Al kullan, boşuna 1-2 ay için para verme dedi sağolsun. Defne bayıldı. Onunla yürüyüp duruyor.
Benden böyle bacılar a.s.
Gülhan'cım çok güzel i d.günü geçirmişsin çok sevindim. Eşine bravo. Hediyelerini de güzel günlerde kullan a.s.
Semra hastaymış çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm:
Tülay'cım doğum günün kutlu olsun tatlım. Nice senelere a.s.
Hülya'cım hoşgeldin tatlım özlettin valla a.s.
Banu'cum Yağmur'un d.günü şimdiden kutlu olsun canım a.s. Bizim yerimize kutla kuzumuzu a.s.
Ferda'cım kızlar herşeyi yazmışlar bencede. Yemiyor, uyumuyor dedikçe kendilerini söz sahibi hissedip boş boş konuşuyorlar. En iyisi söylememek. Bende senin gibi yapıp herşeyi iyi niyetimden söylerdim. Şimdi söylemiyorum a.s.
Tuba'cım inşallah doktor Serra kuzumun kabızlığına bir çözüm bulur çok zordur yavrum için ya :çok üzgünüm:
Spapatya canım gözün aydın anneciğin gelmiş a.s.
Ayşe'cim iyi yolculuklar canım a.s.
Burcu canım Kağaniş'in burnu akmaya devam ediyormuş. Bencede ateşi yoksa verme şurup. Ihlamur falan ver iyi gelir a.s.
Nurten'cim Defne kuzum güzel günlerde giysin cicilerini a.s.
Birsom eve dönmüşsün bacım. Allah kolaylık versin a.s.
öfff tuba yaa,ne salak bi cümle kurmuşum:roflol::roflol:
sadece, bi ara süt bizde de kabızlık yaptı. ama şimdi normal sayılır demek istemiştim.:roflol::roflol:
kızlar slm
kızıma bügün ananesiyle çok güzel ciciler aldık şu mevsim indirimi bitmden seneye kışa giymesi için alışveriş yaptım çokta uygunlar seneye de mont falan alırım dedim çokta karlı oldugunu düşünüyorum çok cicler cokkk :))
ya tuba cım defnede çok kabız yapamıyo bende senin gibi hiç hazır bişi vermiyorum hatta muhallebi bile vermiyorum siyaherik kurusu ve kayısıdan haşaf yapıyorum onada alıştı dr duphalac verdi o bile işe yramıyo düşün ya günde kaşık vermeye başlayacagım..
canım sen süt demişsin ama süt acayip kabız yapıyor defneye ben kestim haftada 1-2defa kahvaltısına katıyorum sende bi ara verme bence bide öyle dene belkide süt kabız yapıyodur CADIARZU
kızlar süt mevzusuna gelince pınarın ilkadım sütü vanilyalı falan ama bimlerde nestlenin davam sütü var şekersiz ve aromasız tadıda baymıyo güzel yani bence onu kullanın ben kahvaltısına onu katıyorum artanıda muhallebi yapıyorum
yogurdunuda sütaşın günlük sütünden mayalıyorum çok güzel yiyor defne.. ama günlük süt bitek annemlerin orada bi markette bulabiliyorum 1lt alıyorum ve 3-4gün yiyor defne :)
gülhancım sabah bi ara bakmıştım defnenein kahvaltısını veririken ama eşim geldi hemen kapatıp evden çıktım görmemişim tatlım nasılsın??
burcu kağan daha iyimiş sevindim..
semra hastaymış üzüldüm ya çok geçmiş olsun çok zor oluyordur 2yaramaz ve hastalık allah yardımcısı olsun.
dıdım huysuz mama yapayım kızlar gelirim yine bye
burcu canım nasıl oldu kağaniş?? bende veriyorum peditus. öskürüyor oğluşum! gitmeden düzelsin,orda daha kötü olur diye düşündüm.
tubiş cnm yaa geçmiş olsun serraya ya inş.çözüm olur yaptıkların siizinkilerin popıosu kabızlıktan mafdoluyor ...benimkilerinde mıçmaktan alişin popo kısmı çok hassas yaa uyurken kaka yapsın hemen pişik oluyor fazla kaka yaptığı zaman da poposu kıpkırmızı yada kanıyor ama öle nokta gibi sürekli yıkıyorum poposunu ...kuzenim ebe onların sağlık ocağındaki doktor bizim mantar için kullandığımız bir ilaç var onu sürüyormuş bende deneyeceğim artık.... yaa
pınarım ne güsel mutabık olmuşsunuz cnm ....biyerde kıymetini bil cnm ya kaynananın
o bakmasa defneye hayatın çok kısıtlı olurdu anneciğinde çalışıyor
bak benimkine bayramdan sonra diş buğdayında gördü çocukları....
dahada yok benim etrafımdaki akrabalarımda babaanneleri hiç sevmiyormu seven insan vasıta ile gelemiyorsa taksi ile gelir diyor...biyerde doğruda diyolar ama kadın paranın kokusunu bile çok seviyor..
aman yaa canımı sıktım aksam üstüüü aksam üstüüü
slm kizlar a.s.
doktordan geldik..nurtencim ve cerencimin tahmin ettiği maalesef sütten kaynaklaniyormus serranin kabizliği((( doktor kabiz yapan seyleri söyledi..ben onlarin hiçbirini vermiyorum..geriye bitek süt kaliyor bakalim bi süre sütü kesip aptamil conformil kullancam süt yerine..hazir muhallebileride yapabilirmişim..cok canim sıkıldı bildiginiz gibi diil :S he doktor dediki bide sen süt vermek istiyorsun sanirim dedi..evet dedim..yogurt ver ozaman bolbol dedi..ayni kalsiyumu alir ama kabiz yapmaz dedi o açidan biraz rahatladim sanki..serrada yogurdu pek sevmiyor..ama ayran seklinde bi denicem yarin..su gibi bolbol vereyim diyorum :S anca öyle mutmain olcam aksi takdirde ac kalcak gibime geliyor nedense :S muhallebilerede izin verdi..suyla yapilanlari yada mamayla yapilanlari yani..eski hale döndük yani :S üff su yogurdu vereyim bolbolda içim rahat etsin yaaa :S
böyle işte haberler..
he hülyacim gazelin iştahsizliğinida sordum cicim..diştendir dedi..
ay bu arada serrada böyle kusmak istiyor gibi hareketler yapiyordu..idrar tahlili istedi ne alakaysa :S ay izim kiz bi türlü çişini yapamadi..okadar su içirdim..tam yapti bu sefer o zimbirti kaymiş..ay sinirlendim ciktik..akalim yarin gündüz takicam gene..böyle işte..bunun kolay oylunu bilen varmi yaaa???
yaa, geçmiş olsun canım yaa. bi süre, ilk kullanmaya başladığımızda bizde de kabızlık yapmıştı süt. bir ara bıraktık. düzeldi. ama sonra yeniden başladık. bidaha olmadı ama. yani tabi hala var kaabızlık ama,eskisi gibi değil. hergün yapıyor az da olsa, bide çok zorlanmıyor.a.s
ohhh konuşun bakem. ben öyle ciddi konulara gelemiyorum şekerim. strese girerimkaydirigubbakcemile3
tubiş cnm yaa geçmiş olsun serraya ya inş.çözüm olur yaptıkların siizinkilerin popıosu kabızlıktan mafdoluyor ...benimkilerinde mıçmaktan alişin popo kısmı çok hassas yaa uyurken kaka yapsın hemen pişik oluyor fazla kaka yaptığı zaman da poposu kıpkırmızı yada kanıyor ama öle nokta gibi sürekli yıkıyorum poposunu ...kuzenim ebe onların sağlık ocağındaki doktor bizim mantar için kullandığımız bir ilaç var onu sürüyormuş bende deneyeceğim artık.... yaa
pınarım ne güsel mutabık olmuşsunuz cnm ....biyerde kıymetini bil cnm ya kaynananın
o bakmasa defneye hayatın çok kısıtlı olurdu anneciğinde çalışıyor
bak benimkine bayramdan sonra diş buğdayında gördü çocukları....
dahada yok benim etrafımdaki akrabalarımda babaanneleri hiç sevmiyormu seven insan vasıta ile gelemiyorsa taksi ile gelir diyor...biyerde doğruda diyolar ama kadın paranın kokusunu bile çok seviyor..
aman yaa canımı sıktım aksam üstüüü aksam üstüüü
a.s.a.s. Teşekkürler kızlar,
Bugün tekirdağa gezmeye gittik, tabi anneanneyi kağan paşa ile evde bıraktık, oyyy çok iyi geldi, kendime ve kağan paşaya ciciler aldım, amaaaaaa şu kilo mevzusu çokkk canımı sıkıyo ya, uzunca bi örgü tunikten başka bişi yakıştıramadım kendime, diyetisyende kilo verirsen vücut strese girip sütü kesebilir 1-1.5 yaşından sonra başlatalım dedi.... onada moralim bozuk zaten... neyse bunun haricine tatil süper vallahi :))) tavsiye ederim çokkk iyi geliyor,
Pınarcım kayınvalidenle konuşmuşsun cnm ama konuşmasaydın dahamı iyiydi acaba, çünkü bu işler konuştukça dahada sarpa saran işler... en azından bizimki öyle olmuştu, neyse iş işten geçmiş artık konuşmuşsunuz , inş bundan böyle aha dikkatli davranır sana karşı, defneyede maşallah ya kuzummm ne tatlı olmuştur kimbilir bülbül :))))
Birsencim inan bende şaşırdm , ilaç vermeyeyim diyoum ama bi yandanda kötülerse diye tırsıyorum, şimdilik takipteyim bakalım ateşi çıkarsa bişeyler veririm... alişimede geçmiş olsun ya , buralar soğuk istanbulda keza öyle, napalım hasta ola ola alışacak bünyelri antikor üretecek, gerçi bizimki babasından kaptı...
sağol şekera.s.
canım defnede bi ara öyleydi sürekli hapşuruk vardı ve azda burnu akmıştı ben evde aferim vardı ondan verdim günde 2defa 2günde geçti dr söyledigimde iyi yapmışsın dedi.. sende vaesa eferim ver canım..
canım inş. süttendirde hemen kesersin sorunda çözülmüş olur kar zarar hesabı olmuş sizinki öyle düşün.. ayyy tuba o çiş çok ama çok zor iyiki beklememişsin yoksa yanmıştın ben 4 poşet harcadım yine kaymıştı çok gıcık çokkk annemin evine ççok yakın hast. ben poşetlerden aldım ilk önce mama verdim ardından 100 cc meyve çayı verip altını açtım ve poşeti taktım bekledim cicim başka çözüm yokk yapınca hemen poşeti kaptım labratuara yetiştirdim.. kolay gelsin..
sagol teyzesi.. kız defneye bak sen demek yayak heee ayyy kamaraya çek çok merak ettim konuşurken nasıl oluyo bunlar bzizmkide ağlarken anne diye ağlıyo başka türlü tık yokkopuyorumnanaktan
biz herşekilde anlıyoz artık..... sen şimdi öğretmensin hemen düzelttin:roflol::roflol:
Eşimde koltukta uyudu. Bende yatayım artık kızlar. Sabah görüşürüz. Öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı a.s.
BANUCUM günaydın inşallah akşamın harika geçecek canım benim....
NURTENCİM cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyin...
PINARCIM kayınvaldenle düzelmeniz iyi olmuş canım benim. Defneye de maşallah yaa konuşuyormuş..
BURCUCUM tatilinin güzel geçnesine sevindim canım..
TUBİŞİM gördün mü demekki bünyeye göre değişiyormuş sütün kabızlık yapması.senin kıza dokunuyor demek ki. yoğurt ta aynı nasılsa kafanı takma canım..
unuttuğum varsa kusura bakmayınnn ne olurrrr
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum güzel geçer merak etme .bitmiş sayılır hazırlıklıklar.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
burada bugün yağmur, fırtına ortalık yıkılıyor valla. hafta sonu daha beter olacakmış. bundan beteri nasıl olacaksa.
Aynen banucumya ruhum daralıyor valla.
şimdiden iyi yolculuklar cnm,eşinle barışmanıza da sevindim.kızlar merhaba hepinize. 2 gündür giremedim. eşimle sulh yaptık, ama pc başında çok vakit geçirmemden şikayetçi oldu. bende dün tarlamı bile ekmedim, o kadar yani!kaydirigubbakcemile3 zaten yarın cuma namazından sonra yola çıkacağız. 15 gün yokum. döndüğümde de işe başlayacağım. hem iş,hem ev,hem Melih Kaan, hemde internet bir arada götüremem sanırım. yani anlaşılan sizi çok özleyeceğimboshayallersmile siz de beni özleyin olur mu?:çok üzgünüm:
döner cnm ya,ben hla eski kiloma dönemediğim için az büyükler,ama eskiye yakınlar yine.kızlar bıde hala emzırmeyen annelere bır sorum var benım goguslerım cok buyuk hala emdıgı ıcın sanırım emmeyı bırakınca normale doner dımıherseyı gectım onlara taktım
herkes bir olmuyor işte cnm,sen iyi niyetle sormuşssun,boşver takna kafanaay kızlar moralim çok bozulduya.şimdi bizim ofiste 2 tane işyeri var. yemeği falan birlikte yiyioruz.ben genelde yemem.geçiştiririm yada birlikte yapar yeriz.bugün ıspanak yapmıştık burdaki kızla.neyse tabağa flana koydum ben arkadaşda içerdeydi onun kızı vardı.sordum yetermi sana diye kızına oda yeter dedi neyse yoğurt falan verdim çocuk yemeğini yiyor.arkadaş geldi kend,ne yemek kattı.sonra kızına ben az yesemde olur sen çok ye diyip tabağındakin,i boşalltt.sonra hışımla kaşığı falan lavaboya fırlattı.sonra elindeki tencereyi noldu anlamadım bile.sonra yoğurt aldı kendine b8u sefer o kaşığıda fırlatıp tabağını aldı gitti odasına.boğazıma dizildi resmen lokmalarya bende tabi yemedim kalktım. ayy çok şaşırdımya bide gelmiş özürdiliyor.bende yaptığın çok ayıp hiç hoş değil özre gerek yok konuşmayada dedim.(
oyladım cnm
mide ağrım olmadı cnm ama bel ve sırt ağrım çok fenaydı,çok düşünme normal olarak kabul et bebğini etkilemesin cnmarkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
geçmiş olsun cnm kağanaa.s.Merhaba güzel annişlerr ))))) a.s.kağanımın burnu akıyo hala, dr peditus şurup verdi ama ateşi yok diye vermiyorum...
güle güle giysin kızın cicilerini,iyi günlerdekızlar slm
kızıma bügün ananesiyle çok güzel ciciler aldık şu mevsim indirimi bitmden seneye kışa giymesi için alışveriş yaptım çokta uygunlar seneye de mont falan alırım dedim çokta karlı oldugunu düşünüyorum çok cicler cokkk :))
cnm ya en azından neden olduğunu buldunuz,sen ayarlarsın bişeyler artık,ayşe serrayayoğurdu sevdirebilirsen formülünü bana da söyle cnm ben sevdiremedim çünkü,anca hazır yoğurdu 2-3 çy kaşığı yiyiyor o da zorlaslm kizlar a.s.
böyle işte haberler..
İyi geceler kızlar a.s.
Dün sabahtan beri kayınvalidemlerdeydim o yüzden yazamadım size. Sabah kahvaltıya gittim. Akşamda eşimle dışarı çıktık. Bugünde kuaföre falan giderim diye kaldık orda. Akşam yemeğinden sonrada geldik a.s. Neyseki 2 gün bayağı dertleştik kayınvalidemle. Kırıldıklarımı, niye öyle davrandığını anlamadığım konuları sordum. Anladım ki benim kaynanam iyi niyetli ama çenesi durmuyor a.s Bundan sonra daha dikkatli olacağız birbirimize karşı a.s.
Defne arabada uyumuştu onu yatırdım ama 1 saat içinde 3 kere uyandı cadı. Emziriyorum uyuyor. Gerçi 5 dk emiyor sonra yalancı emzik niyetine kullanıyor beni ya :çok üzgünüm:
Bu arada ellememesi gereken bişey varsa yasak diyorum anında bırakıyor. Bide bana bakıp "yayak" diyor ya cadı. Telefonda babasına "baba del" diyor. Anneme "ayaye" diyor. Fena dillendi benim cadı. Eşimin kuzeninde şu Playskoll'un İlk Arabasından varmış. Al kullan, boşuna 1-2 ay için para verme dedi sağolsun. Defne bayıldı. Onunla yürüyüp duruyor.
Benden böyle bacılar a.s.
B]
cnm o pişik ve kızarıklık ilk defa oldu zeynepde mahvolduk,tülay ve diğer kızlar da söyledi trosyd süper bişeymiş,2-3 güne geçti günde sadece 1 kez sürdüm.dene derimtubiş cnm yaa geçmiş olsun serraya ya inş.çözüm olur yaptıkların siizinkilerin popıosu kabızlıktan mafdoluyor ...benimkilerinde mıçmaktan alişin popo kısmı çok hassas yaa uyurken kaka yapsın hemen pişik oluyor fazla kaka yaptığı zaman da poposu kıpkırmızı yada kanıyor ama öle nokta gibi sürekli yıkıyorum poposunu ...kuzenim ebe onların sağlık ocağındaki doktor bizim mantar için kullandığımız bir ilaç var onu sürüyormuş bende deneyeceğim artık.... yaa
a.s.a.s. Teşekkürler kızlar,
Bugün tekirdağa gezmeye gittik, tabi anneanneyi kağan paşa ile evde bıraktık, oyyy çok iyi geldi, kendime ve kağan paşaya ciciler aldım, amaaaaaa şu kilo mevzusu çokkk canımı sıkıyo ya, uzunca bi örgü tunikten başka bişi yakıştıramadım kendime, diyetisyende kilo verirsen vücut strese girip sütü kesebilir 1-1.5 yaşından sonra başlatalım dedi.... onada moralim bozuk zaten... neyse bunun haricine tatil süper vallahi :))) tavsiye ederim çokkk iyi geliyor,
B]
cnm ya çok işin var kolay gelsinpınarcım maşallah defneye:)))
teşekkürler pınar teyzesi senin yerinede kutlarım doğumgününü:)
herkese günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar dün gidergitmez hazırlıklara başladım tiramisi kakaolu pudingli pasta hindistancevizli toplar yaptım bugünde annemler börek ve kek yapacak akşam gidincede makarna salatası yaptımmı tamam pastamızda yapılmış dün gördüm bugün alacağız:))) umduğumdan güzel geçer inşallah
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum güzel geçer merak etme .bitmiş sayılır hazırlıklıklar.
banucum selin iyi ya onu atlamışım. dünden beri bişeyler anlatmaya çalışıyor ama çözemedim hala sanırım konuşcak az kaldı. bu arada babasının peşinin hiç bırakmıyor çok sevindim valla yemek yerken hele ondan bana hiç gelmiyor biraz da eşim aç kalsın hep benmi kalayım:)) baba baba diye dolanıyor valla peşinden:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?