2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın valla ama ben calıstugum halde eve babası gelsın bırakıyo benı atlıyo babasına bı işveler bı cılveler bı gorsen bu cocuklar babacıo oluyor ben onu anladım cıleyı bız sefayı onlar sürüyo

gelin beklerim cnm istediğiniz kısır olsun,
bende laf sokmayı pek beceremem,belli oluyor çok diye alıancaklar diye söylemezdim hiç bişeyi hatta eşime bile
baktım daha sonraalrı beni sallayan yok,ben herkesi düşüneyim üzülmesin diye özlem üzülmesin diyen yok
tak etti valla,anında değilde yeri gelince yapıştırıyorum lafı
zeynebe hamileyken kayınvalidem geldi emmleketten aon ayım son haftam hatta doğudum doğurucam
tüm sülale bize toplandı en az 20 kişi varzı ben çay demledim,bişeyle hazırladım tabaklara herkes kapıdan gelip elimden aldı salak kafam desene hazırladım götürüüm ben diye
çay biyito kızlar var herkse oturuyor bi amcası sağolsun eşimin o dedi sen otur kzılar baksın diye başka diyen yok görümcemde gelmiş mutfakta oturuyor
geçenlerde bize görümcemler geldi oturmaya öyel bir konu açıldı ki
tam zamanı söyledim bdne bi amcamn var zaten otur diyen herkes keyfine baktı dedim eşime,görümcem çok bozuldu
8 ay sonrada olsa söyledim ya rahatladım bundan onra hemen söylemeye çalışacağım bakalım sende dene ferda

evet cnm ya zaten severim şimdi daha çok cnm istiyo zeyne te de böyleydim
ahh ya zeynepde öyle uyusa keşke nerdeee

bazı kuzucuklar koşmaya baslıcak artık canım sende alıstır oturtmaya yurutmeye ara ara alıstırma yaptır
masasllah erken dıllenmıss

tünaydin kizlarr nasilsinizz??

beyaz cim herseyin yolunda olmasina sevindim..ruya gördum demissin .ruyada altin görmek erkek cocuga isarettir derler..
başlarda hep kzımış gbime geliyordu
hatta bişey görüğüm zaman hani onun için tadına bakayım diye içimden kzıım geçiyordu hep,ama ağız alışkanlığı mıdır zeynepden bilemiyorum cnm,şimdi de sanki erkek olacakmış gibi geliyor,bunuda tam anlayamadım hani karışık olsun diye mi bilmiyorum,hayrlııs olsun,eli ayağı düzgün olsun ,sağlıklı olsun ne olursa olsun

sağol cnm

kızlar buara buluşmaya ayarlıyalım cok uzak kaldıkk avrupa yakasındaKILER yapıyo ama haberımız olmuyo herkez ayarlasın kendınıdee goruselımopuyorumnanaktan

tülay ya nasıl alıştırdın selini öyle uyumaya anlat bi bakalım bizde deneyelim anam ağlıyor zeynebi sallarken

Sağolasın canım a.s. Sanada afiyet olsunnn bende çok severim kısırı a.s.

a.s.

pınarcım afiyet olsun.

Sağolasın canım a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Bende tombulum kız benide say kaydirigubbakcemile3

Aaa o konuda hakkını yiyemem tatlım. Şimdi arasam en zor yemeği yap desem yapar getirir. Arada kaynanalığı tutuyor işte. Yinede şükür diyorum a.s.

Oh iyi yapmışsın. Arada söyle rahatla sende a.s.

kızlar buara buluşmaya ayarlıyalım cok uzak kaldıkk avrupa yakasındaKILER yapıyo ama haberımız olmuyo herkez ayarlasın kendınıdee goruselımopuyorumnanaktan

Canım şu yoğun soğuklar bi geçsinde yapalım mutlaka a.s.

mutfağı toplayım buradyım kociş gelecek birazdan

Kolay gelsin canım a.s.

hee tülay bide günde kaç saat uyuyor,önceden de uyurmuydu selin okadar merka etim,zeynebi uyutmasam hiç uyumayacak bi yere gidince uyumuyor zaten

Bende çayımla kurabiyelerimi yedim, kızıma da bi kase sebze çorbası içirdim çok şükür. Biberonlarını yıkadım kuzumun. Buharlı pişirici alıcam da netten bi araştırma yap dedi eşim bi bakayım a.s.

bigudi cnm kız çocuklaRI babaya aşık olur cnm yaa senin kızdaki durum bu erken başalmış sanırım
erkeklerde anneye derler ama bakalım göreceğiz şimdilik bacaklarıma yapışıyolar
ki öyle bir yapışma oluyorki eşofmanımı indiriyolar:roflol:

sağol cnm

zeeynep kalkatı alıp geleyim

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler eşim geliyormuş,
iyi hafta sonları herkese

özlem canım valla yere yastık atıp ışığı kapatıyorum ben yatıyorum oda yatıyor sonra kalkar gider ama ben kalkmam baktı olmuyor oda artık yastığı atınca yatıyor:)) kendi alıştı.çünkü sallıyamıyorum ayaklarım hemen ağrıyor zaten çok kramp girer bana.işten eve gidince zaten pestilim çıkıyor iyi oldu böyle.bu arad gündüz bazen 2-2,5 saat uyuyormuş.ama bölük bölük.bzen 1saat hiç uyanmıyormuş. genel olarak gündüz uykusu o kadar çok değil. akşamda 1 saat şekerleme yapar 7 -10 arasında::) zaten 11 12 arasıda ben yatarım oda mecburen yatıyor:)) zorda olsa uyuyor ..bazende uyumaz ama(

pınar defne içinmi alıcaksın.ben bekodan aldım seline gayet güzel memnun kaldım.fikir olsun canım.

Ay Birsen aklıma geldi benimki de sabah mutfakta bi asıldı üzerimde şort indi aşağı. Annemle gül gül katıldık valla kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler eşim geliyormuş,
iyi hafta sonları herkese

İyi haftasonları canım a.s.

pınar defne içinmi alıcaksın.ben bekodan aldım seline gayet güzel memnun kaldım.fikir olsun canım.

Canım aslında Defne için ama kendimiz için de kullanırız dedik. Tefal'e baktım şimdi biraz büyük gözüktüler gözüme hepsi öyle mi acaba :uhm: Bide Beko'ya bakayım canım sağolasın a.s.

evet onlar büyük tefalin.ama benimki küçük pınarcımm gerçi bizede yetiyor ama normal buharlılara göre küçük.

maşallah kuzucuklarına bırsen

banada anlatırmısınız şu buharlı pısırıcıyı nede kullanıyosunuz?hıc dıkkatımı cekmedı sımdı sız konusunca farkettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…