FERDACIĞIM cnm benimkilerde öle çok uslu değiller merak etme birbirleri ile sürekli boğuşuyolar biri sürekli ağlıyor kardeşi ona dokunduğunda ...gece biri uyusa biri uyumuyor tam öteki uyudu diyorsun öteki kalkıyor.....bizdede bazen kavga dövüş uyuma oluyor mesela dün gözler ikisindede kan çanağa ama uyumamak için direniyolar ve uykudan katıla katıla ağlıyolar .....
yani öle yedir içir uyusun çocuk değillerki hiç bir bebek öyle değil biri yemek yerken öteki gelip üzerine çıkıyor benim elimde tabak birinin ağzına yemek tıkarken ayağımla diğerini kontrol ediyorum çünki kimle yerde ilgilensem yemek yada alt alsam açıkta kalan kardeşine saldıyor....
bu sabah biri 10 kalkarken öteki 8 de kalktı ....yani hiçbişey göründüğü gibi olmuyor al kuzunu bağara çağarada olsa git ....hee sevmeme işine çok güldüm bende bazen öle diyorum aksam babası eve girince ikisde ona saldırıyo odanadan .çıksa babası ikisi koro gibi ağlıyor....ama çocuklar hep bizle babaya daha özlem duyuyoa-lar ...mesela benimkiler babasının yüzünü avuçlayp hayran hayran bakıyolar
bende bunu çok kıskanıyroum meselaa
gelin beklerim cnm istediğiniz kısır olsun,hadi yaa varmı Gülhanla bende başka yaşayan bunları,nebiliyim hep iyileri duyunca..insan kendinde hata arıyor..
Ayy laf sokmayıda hiç becerememki cnm yaa keşke yağpabilsem,elim ayağım titrer hemen..
ohh afiyet olsun,yorumların içinde sağol cnm alıntı yaptım ama sanırım iyi basamamışım,iyiki varsınız...
dikkat ettim özlemcim sen çok kısır yiyosun,bigün bizde gelicez valla yemeye..bende severim ama yalnız üşenirim aslında yapsam ne iyi olur..
özlemcimm sende kısırı çok seviyon ben gibi galiba.bende yarın yapıcam:)) ferdacım saoğal canım.. selinde mesela uykusu gelince zor uyurdu ama artık uykusu gelince ben uzun süredir sallamıyorum baktı olmuyor şimdi uykusu gelince paçama yapışıyor bende yastık atıyorum orda uyuyup kalıyor:))) istersen uyutmak için çok zorlama.
tünaydin kizlarr nasilsinizz??
aksam biraz okumustum aklimda kalan kadariyle yazmaya calisacagim;
beyaz cim herseyin yolunda olmasina sevindim..ruya gördum demissin .ruyada altin görmek erkek cocuga isarettir derler..
mutahhara bende inek sütü veriyorum,kabiz yapiyor..(istersen sulandir biraz)..daha direkt biberonla vermedim,mamasina ve kahvaltiya katiyorum..
ayrica tum dogumgunu olanlar (liste kabarik baya:))(tam olarak aklimda tutamadim isimlerinzii) dogumgununuz kutlu olsun,nice senelere..
dirimkizi sendemi tombul 2009 anneleri listesindesin bizim gibiyaa 80 den 70 dustum takildim kaldim beeeee eski kiloma daha 12 kg varrrrrr:tomato:
dolap ve cekmece guvenligi icin en basitinden ikea da plastik halkalar var..görmustum gecenlerde...
hee unutmadann oglum baya baya konusmaya calisiyor yaa,baba geeeel diyo telefondaa,ablasina aba diyorr,yeni yeni desteksiz oturmaya basladi oda tam dik oturamiyor öne dogru egiliyoo..
hos sohbetler kizlar ben kacar oglum uyandi
başlarda hep kzımış gbime geliyordutünaydin kizlarr nasilsinizz??
beyaz cim herseyin yolunda olmasina sevindim..ruya gördum demissin .ruyada altin görmek erkek cocuga isarettir derler..
maşallah kayınvalıdene arada dengesızlık yapsada ne guzel yapmıs canın ıstedı dıye gönül almasınıda bılıyor maşallahh
afıyet olsun sana hersey serbest bol bol ye yarasın kuzucugunaa:içelim:
afiyet olsn cnm
hadi yaa varmı Gülhanla bende başka yaşayan bunları,nebiliyim hep iyileri duyunca..insan kendinde hata arıyor..
Ayy laf sokmayıda hiç becerememki cnm yaa keşke yağpabilsem,elim ayağım titrer hemen..
ohh afiyet olsun,yorumların içinde sağol cnm alıntı yaptım ama sanırım iyi basamamışım,iyiki varsınız...
dikkat ettim özlemcim sen çok kısır yiyosun,bigün bizde gelicez valla yemeye..bende severim ama yalnız üşenirim aslında yapsam ne iyi olur..
pınarcım afiyet olsun.
tünaydin kizlarr nasilsinizz??
aksam biraz okumustum aklimda kalan kadariyle yazmaya calisacagim;
mutahhara bende inek sütü veriyorum,kabiz yapiyor..(istersen sulandir biraz)..daha direkt biberonla vermedim,mamasina ve kahvaltiya katiyorum..
ayrica tum dogumgunu olanlar (liste kabarik baya:))(tam olarak aklimda tutamadim isimlerinzii) dogumgununuz kutlu olsun,nice senelere..
dirimkizi sendemi tombul 2009 anneleri listesindesin bizim gibiyaa 80 den 70 dustum takildim kaldim beeeee eski kiloma daha 12 kg varrrrrr:tomato:
dolap ve cekmece guvenligi icin en basitinden ikea da plastik halkalar var..görmustum gecenlerde...
hee unutmadann oglum baya baya konusmaya calisiyor yaa,baba geeeel diyo telefondaa,ablasina aba diyorr,yeni yeni desteksiz oturmaya basladi oda tam dik oturamiyor öne dogru egiliyoo..
hos sohbetler kizlar ben kacar oglum uyandi
maşallah kayınvalıdene arada dengesızlık yapsada ne guzel yapmıs canın ıstedı dıye gönül almasınıda bılıyor maşallahh
afıyet olsun sana hersey serbest bol bol ye yarasın kuzucugunaa:içelim:
gelin beklerim cnm istediğiniz kısır olsun,
bende laf sokmayı pek beceremem,belli oluyor çok diye alıancaklar diye söylemezdim hiç bişeyi hatta eşime bile
baktım daha sonraalrı beni sallayan yok,ben herkesi düşüneyim üzülmesin diye özlem üzülmesin diyen yok
tak etti valla,anında değilde yeri gelince yapıştırıyorum lafı
zeynebe hamileyken kayınvalidem geldi emmleketten aon ayım son haftam hatta doğudum doğurucam
tüm sülale bize toplandı en az 20 kişi varzı ben çay demledim,bişeyle hazırladım tabaklara herkes kapıdan gelip elimden aldı salak kafam desene hazırladım götürüüm ben diye
çay biyito kızlar var herkse oturuyor bi amcası sağolsun eşimin o dedi sen otur kzılar baksın diye başka diyen yok görümcemde gelmiş mutfakta oturuyor
geçenlerde bize görümcemler geldi oturmaya öyel bir konu açıldı ki
tam zamanı söyledim bdne bi amcamn var zaten otur diyen herkes keyfine baktı dedim eşime,görümcem çok bozuldu
8 ay sonrada olsa söyledim ya rahatladım bundan onra hemen söylemeye çalışacağım bakalım sende dene ferda
evet cnm ya zaten severim şimdi daha çok cnm istiyo zeyne te de böyleydim
ahh ya zeynepde öyle uyusa keşke nerdeee
kızlar buara buluşmaya ayarlıyalım cok uzak kaldıkk avrupa yakasındaKILER yapıyo ama haberımız olmuyoherkez ayarlasın kendınıdee goruselımopuyorumnanaktan
mutfağı toplayım buradyım kociş gelecek birazdan
Sağolasın canım a.s. Sanada afiyet olsunnn bende çok severim kısırı a.s.
a.s.
Sağolasın canım a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Bende tombulum kız benide say kaydirigubbakcemile3
Aaa o konuda hakkını yiyemem tatlım. Şimdi arasam en zor yemeği yap desem yapar getirir. Arada kaynanalığı tutuyor işte. Yinede şükür diyorum a.s.
Oh iyi yapmışsın. Arada söyle rahatla sende a.s.
Canım şu yoğun soğuklar bi geçsinde yapalım mutlaka a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
bigudi cnm kız çocuklaRI babaya aşık olur cnm yaa senin kızdaki durum bu erken başalmış sanırım
erkeklerde anneye derler ama bakalım göreceğiz şimdilik bacaklarıma yapışıyolar
ki öyle bir yapışma oluyorki eşofmanımı indiriyolar:roflol:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler eşim geliyormuş,
iyi hafta sonları herkese
pınar defne içinmi alıcaksın.ben bekodan aldım seline gayet güzel memnun kaldım.fikir olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?