özlem canım saol canım.bende iyiki sizleri tanışımışım.. sevgicim hayırlı haberlerle gelirler inşallah.
güzel habeerlerle dönerler inş cnm,anneler valla iyiki varlatr,herşeyimizler vallaMerhaba hanımlar hayırlı cumalarrra.s.Nasılsınız?
Ben bomba gibiyim çok şükür anneciğimle güzel vakit geçiriyoruz Defnoşda alıştı anneannesine ay iyiki var annelerimiz allah onları başımızdan eksik etmesin.:1hug:
Kahvaltımızı yaptık anneciğim şimdi hastaneye gitti annem şeker hastası dayımda Haydarpaşa da doktor annemi kontrole götürdü kötü bişi çıkmaz inşallah:Saruboceq:
Kızımda uyuyo uynmayıp izin verirse bi geçmişe dalayımboshayallersmile
tünaydınlar bizde kalktık ama aliş saat 8.30 kalktı mama verdim oynadı felan uyuttum yanıma yatırdım tuvalete gittim geldim yattım ....ömer uyandı aliş uyuyana kadar...
sonra kalktık mecbur kahvaltımız bitmiş hazır muhallebi yedirdim sonra bulaşıkları akıttım makinaya attım aman tencereler varmış ciledim kimini elimde yıkadım.....çayımı demledim
çocuklara çorba hazırladım ,ıhlamur demeledim...kahvaltımı yapim dedim....yumurta haşlamıştım kendime sarısını çocuklara yedirdim peynirle.....şimdi onları kaldırdım kk ma bakim dedim...
alişe meyve yedireceğim 15 dk. sonra .....
bu arada herkese hayırlı cumalar
BURCU CNM MUTLU SENELERE KUZUM BİR ÖMÜR MUTLU SAĞLIKLI OLUN CNM
merhaba hanımlar hayırlı cumalarrra.s.nasılsınız?
Ben bomba gibiyim çok şükür anneciğimle güzel vakit geçiriyoruz defnoşda alıştı anneannesine ay iyiki var annelerimiz allah onları başımızdan eksik etmesin.:1hug:
Kahvaltımızı yaptık anneciğim şimdi hastaneye gitti annem şeker hastası dayımda haydarpaşa da doktor annemi kontrole götürdü kötü bişi çıkmaz inşallah:saruboceq:
güzel habeerlerle dönerler inş cnm,anneler valla iyiki varlatr,herşeyimizler valla
hoşgeldin cnm,nasıslın koşturmaca başlamış yine
ben zeynebin altını değişeyim
saat 12 olmuş hala mutfağı toplamadım babamız 3 te gelek işleri bitirelim
allahın izni ile güzel haberle gelir cnm ...şeker hastasıymış şekeri normal çıksın yeter benim babamda şeker hastası
ve astımıda devamlı doktorda ama yemesine dikkat etmiyor iştee
herkese rabbim şifa versin
annenle güsel vakit geçir valla anne gibisi yok ...
Yaa kızlar benİm Çocuklar bÜtÜn dolaplarımı kurcalıyolar yaa Çekemceler eŞyaları alıp alıp atıyolar bÜtÜn ÖrtÜlerİmİ Çekİyolar ....
Sİzdede varmı yawww...
pınarcım maşallah defneye:)))
teşekkürler pınar teyzesi senin yerinede kutlarım doğumgününü:)
herkese günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar dün gidergitmez hazırlıklara başladım tiramisi kakaolu pudingli pasta hindistancevizli toplar yaptım bugünde annemler börek ve kek yapacak akşam gidincede makarna salatası yaptımmı tamam pastamızda yapılmış dün gördüm bugün alacağız:))) umduğumdan güzel geçer inşallah
BANUCUM günaydın inşallah akşamın harika geçecek canım benim....
NURTENCİM cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyin...
PINARCIM kayınvaldenle düzelmeniz iyi olmuş canım benim. Defneye de maşallah yaa konuşuyormuş..
BURCUCUM tatilinin güzel geçnesine sevindim canım..
TUBİŞİM gördün mü demekki bünyeye göre değişiyormuş sütün kabızlık yapması.senin kıza dokunuyor demek ki. yoğurt ta aynı nasılsa kafanı takma canım..
unuttuğum varsa kusura bakmayınnn ne olurrrr
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum güzel geçer merak etme .bitmiş sayılır hazırlıklıklar.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
burada bugün yağmur, fırtına ortalık yıkılıyor valla. hafta sonu daha beter olacakmış. bundan beteri nasıl olacaksa.
şimdiden iyi yolculuklar cnm,eşinle barışmanıza da sevindim.
döner cnm ya,ben hla eski kiloma dönemediğim için az büyükler,ama eskiye yakınlar yine.
herkes bir olmuyor işte cnm,sen iyi niyetle sormuşssun,boşver takna kafana
oyladım cnm
mide ağrım olmadı cnm ama bel ve sırt ağrım çok fenaydı,çok düşünme normal olarak kabul et bebğini etkilemesin cnm
geçmiş olsun cnm kağanaa.s.
güle güle giysin kızın cicilerini,iyi günlerde
cnm ya en azından neden olduğunu buldunuz,sen ayarlarsın bişeyler artık,ayşe serrayayoğurdu sevdirebilirsen formülünü bana da söyle cnm ben sevdiremedim çünkü,anca hazır yoğurdu 2-3 çy kaşığı yiyiyor o da zorla
tatlım laboratuar teknisyeniyim,çok bağladım bebeklre onlardana.s
idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmiştir kusma,bulantı falan ateş yapar çünkü o,nasıl bağlayacağını temizleyeceğini anlatmışlardır bide ben 2.baskı yapmayayım,poşeti bağlayınca geriye poposuna doğru yavaşça düzelt cnm,bezinide çok gevşek bağla altına,bağlama diyecem ama serra rahat durmaz gevşek olsun arada kontrol et,az da olsa yeter muhtemelen,poşeti aldığın gibi ağzını kıvır,sonra kültür falan isterlerse bi daha yorulmamış olursun.a.s.
kayınvalidenle aranızı düzeltmişssiniz sevindim cnm,iyi olmuş konuşmanız,Defneye de maşallah baya dillenmiş kuzuya
cnm o pişik ve kızarıklık ilk defa oldu zeynepde mahvolduk,tülay ve diğer kızlar da söyledi trosyd süper bişeymiş,2-3 güne geçti günde sadece 1 kez sürdüm.dene derim
sütün olsun da zayıflamayı boşver cnm ya,zayıflarsın sonra ne olacak.
cnm ya çok işin var kolay gelsin
günaydın cnmhihoyyyt
banucum selin iyi ya onu atlamışım. dünden beri bişeyler anlatmaya çalışıyor ama çözemedim hala sanırım konuşcak az kaldı. bu arada babasının peşinin hiç bırakmıyor çok sevindim valla yemek yerken hele ondan bana hiç gelmiyor biraz da eşim aç kalsın hep benmi kalayım:)) baba baba diye dolanıyor valla peşinden:))))
oh çok şükür uyuttum kuzuyu
yataklarım yerde oturma odam dağınık heryer oyuncak ben geceliklerleyim,gidip toparlayayım hemen
zeynep uynamazsa arka oda diye tabir ettiğim boş bir odam var ıvır zıvır koyuyorum içine yüklerim falan var,orayı çok dağıtmışım onu toplayayım
sonra uğrarım yine
kolay gelsin kızlar
hayırlı cumalar canlar...
kızıma kahvaltısını yaptırmaya çalışıyorum zilloş nazlanıyoooo...
BURCU DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL ARKADAŞIM MUTLULUKLARIN TÜMÜ KAĞANLA SENİN OLSUN BİTANEM
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Merhaba hanımlar hayırlı cumalarrra.s.Nasılsınız?
Ben bomba gibiyim çok şükür anneciğimle güzel vakit geçiriyoruz Defnoşda alıştı anneannesine ay iyiki var annelerimiz allah onları başımızdan eksik etmesin.:1hug:
Kahvaltımızı yaptık anneciğim şimdi hastaneye gitti annem şeker hastası dayımda Haydarpaşa da doktor annemi kontrole götürdü kötü bişi çıkmaz inşallah:Saruboceq:
tünaydınlar bizde kalktık ama aliş saat 8.30 kalktı mama verdim oynadı felan uyuttum yanıma yatırdım tuvalete gittim geldim yattım ....ömer uyandı aliş uyuyana kadar...
sonra kalktık mecbur kahvaltımız bitmiş hazır muhallebi yedirdim sonra bulaşıkları akıttım makinaya attım aman tencereler varmış ciledim kimini elimde yıkadım.....çayımı demledim
çocuklara çorba hazırladım ,ıhlamur demeledim...kahvaltımı yapim dedim....yumurta haşlamıştım kendime sarısını çocuklara yedirdim peynirle.....şimdi onları kaldırdım kk ma bakim dedim...
alişe meyve yedireceğim 15 dk. sonra .....
bu arada herkese hayırlı cumalar
BURCU CNM MUTLU SENELERE KUZUM BİR ÖMÜR MUTLU SAĞLIKLI OLUN CNM
Yaa kızlar benİm Çocuklar bÜtÜn dolaplarımı kurcalıyolar yaa Çekemceler eŞyaları alıp alıp atıyolar bÜtÜn ÖrtÜlerİmİ Çekİyolar ....
Sİzdede varmı yawww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?