2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar canlar...

kızıma kahvaltısını yaptırmaya çalışıyorum zilloş nazlanıyoooo...

BURCU DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL ARKADAŞIM MUTLULUKLARIN TÜMÜ KAĞANLA SENıN OLSUN BıTANEM

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Tülaycım dün doğum gününmüş görmemişim kusuruma bakma lütfem,doğum günün kutlu olsun cnm

Burcu cnm seninde bugün doğum günün faceden de kuıtladım,iyi ki doğmuşssun cnm

iyi ki doğmuşssunuz kılar,iyi ki tanımışsız sizleri

kızlar ya zeynebin altını şimdi aldım geldim,ben yazana kadar kak yaptı yaaa
offfffffffff

Merhaba hanımlar hayırlı cumalarrra.s.Nasılsınız?

Ben bomba gibiyim çok şükür anneciğimle güzel vakit geçiriyoruz Defnoşda alıştı anneannesine ay iyiki var annelerimiz allah onları başımızdan eksik etmesin.:1hug:

Kahvaltımızı yaptık anneciğim şimdi hastaneye gitti annem şeker hastası dayımda Haydarpaşa da doktor annemi kontrole götürdü kötü bişi çıkmaz inşallah:Saruboceq:

Kızımda uyuyo uynmayıp izin verirse bi geçmişe dalayımboshayallersmile

özlem canım saol canım.bende iyiki sizleri tanışımışım.. sevgicim hayırlı haberlerle gelirler inşallah.

burcuuu doğum günün kutlu olsun eşinle ailenle oğluşunla daha nice yıllara canım.

tünaydınlar bizde kalktık ama aliş saat 8.30 kalktı mama verdim oynadı felan uyuttum yanıma yatırdım tuvalete gittim geldim yattım ....ömer uyandı aliş uyuyana kadar...
sonra kalktık mecbur kahvaltımız bitmiş hazır muhallebi yedirdim sonra bulaşıkları akıttım makinaya attım aman tencereler varmış ciledim kimini elimde yıkadım.....çayımı demledim
çocuklara çorba hazırladım ,ıhlamur demeledim...kahvaltımı yapim dedim....yumurta haşlamıştım kendime sarısını çocuklara yedirdim peynirle.....şimdi onları kaldırdım kk ma bakim dedim...
alişe meyve yedireceğim 15 dk. sonra .....

bu arada herkese hayırlı cumalar
BURCU CNM MUTLU SENELERE KUZUM BıR ÖMÜR MUTLU SAĞLIKLI OLUN CNM

özlem canım saol canım.bende iyiki sizleri tanışımışım.. sevgicim hayırlı haberlerle gelirler inşallah.

Sağol Tülaycım doğum günün kutlu olsun sağlıkla nice senelere inşallah tatlımopuyorumnanaktan

Burcucum seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah opuyorumnanaktan

Kızlar ya bu ay ne kadar çok doğum günü var bana mı öyle geldii:uhm:

güzel habeerlerle dönerler inş cnm,anneler valla iyiki varlatr,herşeyimizler valla

hoşgeldin cnm,nasıslın koşturmaca başlamış yine

ben zeynebin altını değişeyim
saat 12 olmuş hala mutfağı toplamadım babamız 3 te gelek işleri bitirelim

allahın izni ile güzel haberle gelir cnm ...şeker hastasıymış şekeri normal çıksın yeter benim babamda şeker hastası
ve astımıda devamlı doktorda ama yemesine dikkat etmiyor iştee
herkese rabbim şifa versin
annenle güsel vakit geçir valla anne gibisi yok ...

Yaptıklarım rutındı ÖzlemcıĞım bugÜn yemek yapmayacaĞım ÇamaŞırla uĞraŞmayacam ...yataĞımı bıle toplamadım ....sadece Çocuklarla ılgıleneceĞım..

Yaa kızlar benım Çocuklar bÜtÜn dolaplarımı kurcalıyolar yaa Çekemceler eŞyaları alıp alıp atıyolar bÜtÜn ÖrtÜlerımı Çekıyolar ....
Sızdede varmı yawww...

birsencim aynen bizdede var. hatta dün akşam mutfağı toparlarken eşim evdeki tüm çekmeceleri koli bandıyla yapıştırmış .selin açmak için epey çaba harcıyor ama hala beceremedi çok sağlam olmuş valla.ama benim için kötü oldu sürekli aç kapa güvenlik sitelerine bakıcam bakalım varmı dolaplar için bişey:)) geçen akşamda sepet tte katlanmış çamaşırlar vardı ben dalmışım katlamaya bir baktım sepet boşalmış:))

Sağolasın Özlemcim kolay gelsina.s.

Sağol canım evet şekeri normal çıksında annemde işte bazen dikket etmiyor walla en yalancı hastalar şeker hastalarıymış yiyolar yemedim diyolarkaydirigubbakcemile3rabbim korusun walla bende korkuyom ya şeker hastası olcam diye şimdiden dikkat etmeye çalışıyom babana da geçmiş olsun canım astımda varmış allah şifa versina.s.

Yaa kızlar benİm Çocuklar bÜtÜn dolaplarımı kurcalıyolar yaa Çekemceler eŞyaları alıp alıp atıyolar bÜtÜn ÖrtÜlerİmİ Çekİyolar ....
Sİzdede varmı yawww...

Defne de yapıyo komidinin çekmecesini açıp içini boşaltıyo korkuyorum ya eli sıkışcak diye mutfak çekmecelerine gücü yetmiyodu onlarıda açmaya başladı zilli bunlar yürüyünce işimiz var kızlar ama çok şirinleropuyorumnanaktan

banu hava nasıl oldu ya kapkara valla offff çarşıya çıkmam laızm bankada işler var nasıl olcak şimdi..

KIZLAR MERHABA DUN YAZMAYA FIRSATIM OLMADI
TÜLAYCIM DOGUMGUNUN KUTLU MUTLU OLSUN CANIM BUGUNDE BURCUNUN DOGUM GUNUYMUS BEN FACE KISA SURE ARA VERDIM KAPATTIM BUARA ONDAN KACIRIYORUM DOGUM GUNLERINI KUSURA BAKMAYIN KIZLAR NICE YILLARA BURCUCUM ALLAH HERSEYI GONLUNUZCE NASIP ETSIN INSALLAHopuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s. Ohhh hazırlıklar bitmiş. HAdi çok eğlenin inşallah a.s.

Sağolasın canım valla düzelttik mi görücez bakalım a.s. Sorma ya bülbül mübarek kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız?? banucum güzel geçer merak etme .bitmiş sayılır hazırlıklıklar.

Günaydın canım a.s.

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

burada bugün yağmur, fırtına ortalık yıkılıyor valla. hafta sonu daha beter olacakmış. bundan beteri nasıl olacaksa.

Günaydın tatlım hayırlı cumalar a.s.

Sağolasın canım a.s.

Maşallah kuzuma a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Günaydın canım a.s.

Günaydın canım a.s. Anneciğin hayırlı haberlerle döner inşallah a.s.

Kolay gelsin bacım başlamışsın yine trafiğe Allah kolaylık versin a.s.

Yaa kızlar benİm Çocuklar bÜtÜn dolaplarımı kurcalıyolar yaa Çekemceler eŞyaları alıp alıp atıyolar bÜtÜn ÖrtÜlerİmİ Çekİyolar ....
Sİzdede varmı yawww...

Aynen canım aynen. Allah'tan tüm çekmecelerimiz ve dolap kapaklarımız stoplu yoksa kesin sıkıştırırdı ellerini :çok üzgünüm: Hele ben ütü yaparken ne ütülersem alıp yere indiriyor. Mutfaktaki plastik çekmecesi zaten hiç düzelmiyor. Hepsi Defne'nin elinde yerimseniben

Burcu canım kuzunla, eşinle, tüm sevdiklerinle ve tabi ki bizimle nice senelere inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…