2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerencim tülaycım sibelcim teşekkürler kızlar doğumgünümüz çok güzel geçti tülaycımda geldi çok mutlu etti beni tam 25 kişiydik:))
cerencim iyiyiz bitanem kızlarda iyi şükür sen nasılsın bebişin nasıl
tülaycım geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm inşallah selinim en kısa zamanda iyileşir
sibelcim günaydın nasılsın yağız nasıl

sağol bitanem eşime inat elbise giydim o gün:)) babannem izmirli tatlım gençlik resimleri çok güzeldir maşallah sende çok güzeldin tatlım

Günaydın hanımlar herkese iyi bir hafta diliyoruma.s.

ıki gündür yoğundum memleketten annemle birlikte teyzem ve kuzenimde geldi bizdelerdi ondan yoğunduk.Annemin şekeri kontrollerde iyi çıktı çok şükür ama dizinde menisküs çıktı galiba ameliyat demiş dr bide MR çekilcek bakalım ne olcak.

Çok soğuk ya doğalgazı açıyorum ama ev çok zor ısınıyo kuzum hasta falan olcak diye korkuyorum ya şu soğuklar bi geçeydi donuyorum resmen bırrr

Tülaycım çok geçmiş olsuna.s. yavrum ya inşallah hemen iyileşir canım benim o kadar dikkt ediyoz ama işte biyerden alıyolar şu kışı bi atlatırsak iyi olucak

banucum saol canım ya inşallah düzelir aklım evde ( eminim güzelmiştir babannen maşallah valla:)

unaydin kizlar
tulay selinime gecmis olsun insallah hemen iyiesirde yatis falan olmaz
sibel iyi yapmissin dinlenmekle gesmekte yoruyor nihayetinde
birsen Ahsende ayni uyumasi problemli surekli uyaniyo
banucum dogumgununun guzel gecmesine sevindim yagmura nice guzel seneler dilerim

Son düzenleme:

Maşallah kuzulara dişler gelmiş biraz rahatlamışlardır inşalah

Ayşecim kızımın da alt dişleri 5 aylıkken çıktı üstler şiş gibi şu an ve 4-5 gündür yemek istemiyo acaba diş mi gelcek diyorum eğer gelicekse çabuk gelsin walla yavrum bişi yemek istemiyo ya:çok üzgünüm:

sevgicim teşekkür ederim.evet ya o kadar dikkat ediyorum ama hasta oldu( çocuk sonuçta bu ama sanırım bu hafta biraz üşüttü(

esen canım çok saolasın.inşalllah düzelir.şimdi annemle konuştum gayet iyi dedi umarım öyle devam eder. bu arada alçın çıkmış inşallah çabucak ağrısı falan geçer canım.

valla sibelciğim benim ikitane olunca daha zor çünki biri uyudumu diğeri uyumuyor bağrıyo çarpı iki yaşıyorusz

tülay cnm çok geçmiş olsun ömerdede oldu hatırlarsan ishal ve kusma sebebi yoktu yani kilo kaybımız bile oldu bizim düşün

bizimde dişlerimiz çıkıyor 4 cüler ama benimde sinirim oynuyorr
sağol tatlım umduğumdan güzel geçti sen nasılsın bebişin nasıl

hayırlı olsun cnm yaa

Allah Allah bizimki ne bulsa ağzına götürüyor niyeki acaba..gerçi benimki acayipde hareketli bi dk durmaz durduğu yerde..

güzel kızım 9 aylık oldu teyzoşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ohh maşallah yavruyaa...
kardeşine güle güle kavuş cnm...cnm ya hiç duymadım mastit ne ki?bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dimi?:kedi:
slmmm ohh ne güzel maşallah bizimkilerde bi çıksaydı..
aman hepsi aynı cnm,sanki biz farklımıyız,kaç kere kalkıyoo gece bilsen..ne var anlamıyorum..
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar
günaydınn,sağol cnm iyi çok şükür..
çok geçmiş olsun cnm yaa atlatır umarım bir an evvel..
hiç mi uyumuyolar cnm yaa anlamadım...
günaydınnn...kaydirigubbakcemile3

evet birsencim hatırladım. ne diyelim allah daha ebterinden saklasın.ferdacımm saol canım..

ohh maşallah senın kuzucuk erken baslamıs konusmaya allah nazardan saklasın darısı bızımkılerın basına benımkı babababa dıyo kadar baska faalıyet yok sıpada:dance: allah kavustursun gondermıssın kardesını şu memelerden cektıgımı hıcbıseyden cekmedım sanırım 4 5 kere falan bende mastıt olup hastanelık oldum ben sagmakla üstesinden geldım dıkkat et eger ıltıhap sütüne gecerse bebişe içirmemen daha hayırlı olur o yuzden eger agrın ve atesın olursa gıt muhakkak doktora inat etme koca sözü dınleyerimseniben

canım gecmıs olsun cokkka.s.

sen kendıne ıyı bakmalısınkı oğullarına faydan olsun yemez içmezsen daha agresıf olursun kendıne zararın yanı allah yardımcın olsun bacım ıkı taneyle zor valla

banucum allah uzun ömürler nasıp etsın yagmura allah agzınızın tadını bozmasın a.s.

ısınmayan evle ugrasmakta zor eger ısınamıyosan bence ufo aldır esıne bu soguklara bız dayanamıyorus bıde hasta olmayın umarın annende bısey cıkmaz sıze ıyı muhabbetlerr

sanada gunaydın canıma.s.

sağol gülşahcığım....yedim cnm bişiler
ama başım ağrıyoo uykumu alamadım şimdi ömer yere yatıyor
uykusu geldi çünki uyutmayacam gündüz foss foss gece ıh ıhh

kasıklarımda ağrıyo ayaklarım çok üşüdü gece ondan olsa gerek

benim evde ısınmıyor ya dışarıdan girdinmi çok güsel ama soğuk bende oturma odasında
klimayı açıyorum kapısınıda kapatıyorum....bu ne soğuk yaa bu ay faturalara çalışacağız geçen haftadan beridir 3 de yanıyor kombi kimbilir kaç kuruş gelecek...

tulaycim cikti alci canim ben cikardim cok agridi ama simdi iyiyim sukur
birsen dogru diyorsun valla bu ay fatura batiracak bizi de evde buyuk anca isiniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…