banucum kusura bakma ya beynim çok dolu olduğundan( doğumgünü gerçekten çok güzeldi. ellerine sağlık canım herşey çok güzel olmuş.sende öyle maşallah çok güzeldin.bu arada babannen çok tatlı:) ama varya genç kız gibi maşallah allah nazarlardan saklasın):
günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
banucum saol canım ya inşallah düzelir aklım evde( eminim güzelmiştir babannen maşallah valla:)
selam kızlar.
sonunda ceylin'in üst ön dişleri de çıktı. bugün farkettim. alt iki dişi 5 aylıkken çıkmıştı. üstler niye bu kadar gecikti anlamadım. neyse çok şükür rahatladı yavrukuşum
Günaydınlar;
Haftasonu yine evde dinlenerek geçti,iyi oldu ama biraz güç topladım yoksa bu kadar uykusuzluk beni sağlam vuracaktı.Sonunda yağızın dişide çıktı.Altta hemen diğeride çıkacak ucu gözüküyor.
Herkesler iyi geçmişten okuduğum kadarıyla.
Filizcim şu ilk arabam benim araştırmalarıma göre avrupada ödül almış bir oyuncak ve doktorumuz bize kullanabileceğimizi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi şaşırdım valla.Gerçi bakış açısı farklılığı muhakkak olacaktır.
Banucum Yağmurun doğum günü nasıl geçti bakalım?
Umarım hepimiz için güzel bir gün,güzel bir hafta olur.
Banucum Yağmurun doğum günü kutlu olsun eminim güzel geçmiştir nice senelere inşallaha.s.
Çok geçmiş olsun tatlım ya noldu kuzucuğa acaba?Kıyamam inşallah kısa sürede toparlar.
Anacım bitek sen değilsin bizdede aynısı var noluyo anlamıyorum bende ağlayarak uyanıp duruyor uykusu var uyumuyorda perişan olduk bizde mafoldumben
sibelcim ya anlamadım.birden gelişen bişey yavrum kusmaktan boğazları tahriş oldu ya onun hlini görünce ağlamaktan gözlerim şişti.sanırım üşüttü biraz o kadar dikkat ediyorum ama bir yerden soğuk aldı galiba.bakalım kusma ve ishal olursa hastaneye tekrar gidip yatış yapılcak(
bizimde dişlerimiz çıkıyor 4 cüler ama benimde sinirim oynuyorrTülaycım çok geçmiş olsun rotavirüs olsa ishalde olurdu canım bende zannetmiyorum..
inş. başka birşey olmaz. belki midesini filan üşütmüştür.
al benden de o kadar bu gece her saat başı kalktı berke ya bende kafayı yedim sanırım dişten ...
sağol tatlım umduğumdan güzel geçti sen nasılsın bebişin nasıl
Allah Allah bizimki ne bulsa ağzına götürüyor niyeki acaba..gerçi benimki acayipde hareketli bi dk durmaz durduğu yerde..slm kızlar
bi kahve alıp yeni oturdum inanın.. yrn evimi temizleyecegim ben bugunden mutfagımı ve wcbanyo yıkadım offf bide sogukki sormayın bizim wc ve banyo(
aslıdirek ve siribron aslı bizimkide aynı sizingibi yan basıyo,dönmüyo agzına hiç bişi götürmüyo aslında bu hoşuma gidiyo fazla mikrop almamış oluyo ama ben bis.falan agzına degdirince ancak agzına goturuyo... oturdugu yerden kımıldamıyo bile :)) çok üşengeç çokkk ama çenesini hiç susumuyı hep çıglık hep yaygara :))
burcu al bacım al çok ucuzmş hakkaten geçen ay bende 2uçlu kalem aldım avondan çokta güzelmiş..
ferdacım iyi geceler
ohh maşallah yavruyaa...güzel kızım 9 aylık oldu teyzoşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kardeşine güle güle kavuş cnm...cnm ya hiç duymadım mastit ne ki?bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dimi?:kedi:Kizlar Iyi Aksamlar,
Ben geldim nihayet. Bu sabah kiz kardesimi yolculadik, yeri öyle belli ediyor ki! Yattigi odaya henüz giremedim:gitme:
Dolu dolu iki hafta gecirdik, sadece havalar bazen kirdi hizimizi. Birde gecen haftasonum feciydi. Mastit denen illetten oldum yine ve bu defaki feciydi. Atesim oldu 40,5.Sitmaya tutulmus gibi titredim durdum. Hastaneye de gitmeme konusunda diredigim icin, esim nöbetci eczaneden bitkisel bir ilac aldi geldi, o biraz kirdi. O stresle 1 haftadir sütümde bariz bir azalma var, cogaltamazsam alternatif olarak ne yaparim bilmiyorum:sinifsinif:
Doruk'a gelince, iki gündür acayip bagiriyor ve bunu oyun olsun diye yapiyor. Sanirim artik kendine daha cok güvenmeye basladi. Mizmizligi(yemek yememe konusunda) resmen tavan yapti. Hele teyzesini görünce iyice simardi. Kafasini saga sola salliyor "yemiyecegim" diye. Israr etmiyorum pek yemekten iyice sogumasin diye ama hem cok yorucu, hemde cok üzücü bir durum yasiyorum. Sürekli yeni birseyler yapmak ve onlari tattirmak, sevmesini umut etmek durumundayim. Disleri henüz cikmadi ama neredeyse damaklarinin görünen her yani bembeyaz ve eli sürekli agzinda, cildirir gibi damaklarini kasiyor.
Konusma konusu gecmis kisaca baktigim kadariyla. Doruk epeyce kelimeyi bilincli olarak kullanmaya basladi. Örnegin susadiginda, "Anne bübübüvv!"diye agzini sapirdatiyor. Bugün kardesimi tren garina götürürken, oyalansin diye eline bir dergi vermistim. Orada uyuyan bir bebek gördü. "Ne yapiyor oglum?" diye sordum, "nenne" dedi ve beni cok sasirtti. Ufak ufak iletisim kurma cabalari var ve ben bu konuda ne yapacagimi pek bilmiyorum. Bol bol ve tane tane konusuyorum sadece. Fiziksel aktiviteler konusunda tembeliz. Emeklemeyi hic tercih etmiyor, onun yerine yuvarlanma ve sürünmeyi tercih ediyor. Ama cogunlukla ayakta kalmak istiyor. Kollarindan tutup gezdiriyorum bende evin icinde. yürümeyi cok seviyor ve ciglik atiyor sevincten. Destekle bir yerde kisa süreli duruyor ama hemen ardindan korkuyor, sanirim zamanla daha cok güvenecek bu konuda kendine. Yürütece alternatif, Sibel'in Yagiz Pasa'ya aldigi arabayi almayi düsünmüstüm ama vazgectim. Cocuk doktorumuz cok karsi cikti, pek cok ülkede yasaklanmis ve cocugun erken yürümesini sagliyormus ama bunun cocuga yarardan cok zarari dokunuyormus. Uzun uzun konustuk bu konuyu ama özetle su sonuc cikiyor, bir cocuk zamanindan önce yürümemeliymis...
Bizden simdilik havadisler bu kadar kizlar, gecmise bir bakayim okuyabildigim kadariyla.
slmmm ohh ne güzel maşallah bizimkilerde bi çıksaydı..selam kızlar.
sonunda ceylin'in üst ön dişleri de çıktı. bugün farkettim. alt iki dişi 5 aylıkken çıkmıştı. üstler niye bu kadar gecikti anlamadım. neyse çok şükür rahatladı yavrukuşum
aman hepsi aynı cnm,sanki biz farklımıyız,kaç kere kalkıyoo gece bilsen..ne var anlamıyorum..offf kızlar ya şu uyku düzeni bitürlü istedigim gibi olmuyor saat 1e uyudu ya sinirlerimi bozuyo bu saate kadar ayakta olunca salla salla benim ayaklar onunda kafası bulanıyodur eminim offf yrndan itibaren erken kalkacagım bakalım bişiler degişecekmi?? bide artık uykuya çok zor dalıyor sizde de öylemi??
günaydınn,sağol cnm iyi çok şükür..günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar
çok geçmiş olsun cnm yaa atlatır umarım bir an evvel..günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
hiç mi uyumuyolar cnm yaa anlamadım...günaydınlar bugün tam 3 gün oldu bu çocuklar neden uyumuyolar yaa karıkoca kafayı yemek üzereyiz..
artık sinirimden ağlayacağım ne iş yapasım var nede yemek yiyesin var ya
şimdi çocuklara kahvaltı vereceğim.........
hepinizi öptüm
günaydınnn...kaydirigubbakcemile3Günaydınlar;
Haftasonu yine evde dinlenerek geçti,iyi oldu ama biraz güç topladım yoksa bu kadar uykusuzluk beni sağlam vuracaktı.Sonunda yağızın dişide çıktı.Altta hemen diğeride çıkacak ucu gözüküyor.
Herkesler iyi geçmişten okuduğum kadarıyla.
Filizcim şu ilk arabam benim araştırmalarıma göre avrupada ödül almış bir oyuncak ve doktorumuz bize kullanabileceğimizi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi şaşırdım valla.Gerçi bakış açısı farklılığı muhakkak olacaktır.
Banucum Yağmurun doğum günü nasıl geçti bakalım?
Umarım hepimiz için güzel bir gün,güzel bir hafta olur.
Kizlar Iyi Aksamlar,
Ben geldim nihayet. Bu sabah kiz kardesimi yolculadik, yeri öyle belli ediyor ki! Yattigi odaya henüz giremedim:gitme:
Dolu dolu iki hafta gecirdik, sadece havalar bazen kirdi hizimizi. Birde gecen haftasonum feciydi. Mastit denen illetten oldum yine ve bu defaki feciydi. Atesim oldu 40,5.Sitmaya tutulmus gibi titredim durdum. Hastaneye de gitmeme konusunda diredigim icin, esim nöbetci eczaneden bitkisel bir ilac aldi geldi, o biraz kirdi. O stresle 1 haftadir sütümde bariz bir azalma var, cogaltamazsam alternatif olarak ne yaparim bilmiyorum:sinifsinif:
Doruk'a gelince, iki gündür acayip bagiriyor ve bunu oyun olsun diye yapiyor. Sanirim artik kendine daha cok güvenmeye basladi. Mizmizligi(yemek yememe konusunda) resmen tavan yapti. Hele teyzesini görünce iyice simardi. Kafasini saga sola salliyor "yemiyecegim" diye. Israr etmiyorum pek yemekten iyice sogumasin diye ama hem cok yorucu, hemde cok üzücü bir durum yasiyorum. Sürekli yeni birseyler yapmak ve onlari tattirmak, sevmesini umut etmek durumundayim. Disleri henüz cikmadi ama neredeyse damaklarinin görünen her yani bembeyaz ve eli sürekli agzinda, cildirir gibi damaklarini kasiyor.
Konusma konusu gecmis kisaca baktigim kadariyla. Doruk epeyce kelimeyi bilincli olarak kullanmaya basladi. Örnegin susadiginda, "Anne bübübüvv!"diye agzini sapirdatiyor. Bugün kardesimi tren garina götürürken, oyalansin diye eline bir dergi vermistim. Orada uyuyan bir bebek gördü. "Ne yapiyor oglum?" diye sordum, "nenne" dedi ve beni cok sasirtti. Ufak ufak iletisim kurma cabalari var ve ben bu konuda ne yapacagimi pek bilmiyorum. Bol bol ve tane tane konusuyorum sadece. Fiziksel aktiviteler konusunda tembeliz. Emeklemeyi hic tercih etmiyor, onun yerine yuvarlanma ve sürünmeyi tercih ediyor. Ama cogunlukla ayakta kalmak istiyor. Kollarindan tutup gezdiriyorum bende evin icinde. yürümeyi cok seviyor ve ciglik atiyor sevincten. Destekle bir yerde kisa süreli duruyor ama hemen ardindan korkuyor, sanirim zamanla daha cok güvenecek bu konuda kendine. Yürütece alternatif, Sibel'in Yagiz Pasa'ya aldigi arabayi almayi düsünmüstüm ama vazgectim. Cocuk doktorumuz cok karsi cikti, pek cok ülkede yasaklanmis ve cocugun erken yürümesini sagliyormus ama bunun cocuga yarardan cok zarari dokunuyormus. Uzun uzun konustuk bu konuyu ama özetle su sonuc cikiyor, bir cocuk zamanindan önce yürümemeliymis...
Bizden simdilik havadisler bu kadar kizlar, gecmise bir bakayim okuyabildigim kadariyla.
günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
günaydınlar bugün tam 3 gün oldu bu çocuklar neden uyumuyolar yaa karıkoca kafayı yemek üzereyiz..
artık sinirimden ağlayacağım ne iş yapasım var nede yemek yiyesin var ya
şimdi çocuklara kahvaltı vereceğim.........
hepinizi öptüm
cerencim tülaycım sibelcim teşekkürler kızlar doğumgünümüz çok güzel geçti tülaycımda geldi çok mutlu etti beni tam 25 kişiydik:))
cerencim iyiyiz bitanem kızlarda iyi şükür sen nasılsın bebişin nasıl
tülaycım geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm inşallah selinim en kısa zamanda iyileşir
sibelcim günaydın nasılsın yağız nasıl
Günaydın hanımlar herkese iyi bir hafta diliyoruma.s.
İki gündür yoğundum memleketten annemle birlikte teyzem ve kuzenimde geldi bizdelerdi ondan yoğunduk.Annemin şekeri kontrollerde iyi çıktı çok şükür ama dizinde menisküs çıktı galiba ameliyat demiş dr bide MR çekilcek bakalım ne olcak.
Çok soğuk ya doğalgazı açıyorum ama ev çok zor ısınıyo kuzum hasta falan olcak diye korkuyorum ya şu soğuklar bi geçeydi donuyorum resmen bırrr
unaydin kizlar
tulay selinime gecmis olsun insallah hemen iyiesirde yatis falan olmaz
sibel iyi yapmissin dinlenmekle gesmekte yoruyor nihayetinde
birsen Ahsende ayni uyumasi problemli surekli uyaniyo
banucum dogumgununun guzel gecmesine sevindim yagmura nice guzel seneler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?