Fulyaaaa okuyup okuyup kaçıyosun cnmmmmmmmmm naberrrr nasılsınolumunekankayizsmile
selam kizlar annemdeyim kolumu yordum agridi anneme gectim bende
miniklerin gelisiminden bahsedilmis benim kucuk kelebegimin tum enerjisi cenesinde
yerden nefret ediyor oturtucagim zaman dizlerini bukmuyo
yere yuzustu koyunca da basiyo cigligi
bugun koltuga tutunarak siralamaya basladi
yurutecinde biraz oyalayabiliyorum evi cok karistiriyor
ve konusuyor bise isteyince mer diyo babasina bilincli baba diyo
günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
Günaydınlar;
Haftasonu yine evde dinlenerek geçti,iyi oldu ama biraz güç topladım yoksa bu kadar uykusuzluk beni sağlam vuracaktı.Sonunda yağızın dişide çıktı.Altta hemen diğeride çıkacak ucu gözüküyor.
Herkesler iyi geçmişten okuduğum kadarıyla.
Filizcim şu ilk arabam benim araştırmalarıma göre avrupada ödül almış bir oyuncak ve doktorumuz bize kullanabileceğimizi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi şaşırdım valla.Gerçi bakış açısı farklılığı muhakkak olacaktır.
Banucum Yağmurun doğum günü nasıl geçti bakalım?
Umarım hepimiz için güzel bir gün,güzel bir hafta olur.
Herkese slm kızlar.
Kızlar bu oğlan beni çıldırtmaya uraşıyor galiba ..Yeni yeni şeyler çıkarıyo hergün.Bikaç gündürde diş gıcırdatma çıkardı başımıza.O üç tane dişini nasıl becerip gıcırdatıyo anlamıyorum.üst dişleri çok iri galiba birisi çıktı kocaman 2.yi çıkarmaya uğraşıyor omu zorluyorda yapıyor acaba.Sizinkiler hiç böle bişi yaptımı kızlar ya normalmidir sizce.içim kalkıyo çok sinir oluyoruum.
mınju hıc bozma morelını benımkıde aynı buara unuttu allahtan ama arar ara yapıyo dişlerını farkettıgınden yapıyo sanırım anlamadım gıttı
fulya hosgeldın canımm
buarada donuyorum bennnnnnnn:1shok: sabah 8den ber ıhıc durmadan yagıyo koca koca burda mahsur kalcam galıbaaa:1shok:
ayyyyyy bu gece fark ettimmmm yaa bizim alide yapıyo o çeyrek dişi ile nasıl bezeceriyor yaa
sağol fulyacığımm.....iyiyiz kuzularda iiyi ben uykusuz ve agresfim o kadar cnm sen nasılsın kuzun nasıll
Selam kizlar,
Kisa bir bakayim dedim Doruk kendi kendine oynarken. Bu arada kremali sebze corbasi yaptim bugün, yemez diyordum ama cok severek yedi günlerden sonra birseyi. Keyfimiz yerinde anlayacaginiz.
Sibel'cigim, Kanada'da yasaklandigini söyledi bizim doktor, Almanya'da da ciddi cabalar varmis yürütec ve arabanin yasaklanmasina dair. Ödül aldigini bilmiyorum, internetten asagi yukari 3-4 ülkenin forumlarinda yorumlari okudum, yüzde doksana yakin önerilmiyor.
Sagol Gülsah'cigim, gecti mastit. Bende ilk ikisini pompayla atlatmistim, bu sefer ilac aldim.
Tülay'cigim gecmis olsun Selin'ime. Insallah sadece basit bir soguk alginligidir.
Mastit emziren annelerde görülen, süt kanallarinin tikanmasi sonucu asiri halsizlik, yüksek ates, gögüste sanci ve yanma belirtileri olan bir cesit illet Ferda'cigim.
Banu'cugum dogum gününmüs, haberim olmadi. Gecmis dogum günün kutlu olsuna.s.
Birsen'cigim nasil dayaniyorsun uykusuz peki? Allah sabir versin ne diyeyim. Bir degil ki iki tane. Birini uyutsan, digeri uyanir.
Selam kizlar,
Kisa bir bakayim dedim Doruk kendi kendine oynarken. Bu arada kremali sebze corbasi yaptim bugün, yemez diyordum ama cok severek yedi günlerden sonra birseyi. Keyfimiz yerinde anlayacaginiz.
Sibel'cigim, Kanada'da yasaklandigini söyledi bizim doktor, Almanya'da da ciddi cabalar varmis yürütec ve arabanin yasaklanmasina dair. Ödül aldigini bilmiyorum, internetten asagi yukari 3-4 ülkenin forumlarinda yorumlari okudum, yüzde doksana yakin önerilmiyor.
Sagol Gülsah'cigim, gecti mastit. Bende ilk ikisini pompayla atlatmistim, bu sefer ilac aldim.
Tülay'cigim gecmis olsun Selin'ime. Insallah sadece basit bir soguk alginligidir.
Mastit emziren annelerde görülen, süt kanallarinin tikanmasi sonucu asiri halsizlik, yüksek ates, gögüste sanci ve yanma belirtileri olan bir cesit illet Ferda'cigim.
Banu'cugum dogum gününmüs, haberim olmadi. Gecmis dogum günün kutlu olsuna.s.
Birsen'cigim nasil dayaniyorsun uykusuz peki? Allah sabir versin ne diyeyim. Bir degil ki iki tane. Birini uyutsan, digeri uyanir.
az kaldı tatlım kocaman oldular bile..azıcık daha sabır :))
zeynep 2 hafta önce diş çıkardı tek dişli canavarım uyuyor şimdi..
yaklasık 2 haftadırda emekliyor evin her tarafını geziyor valla odadan odaya peşindeyim sürekli :)
Bİrsencİm valla bende Şuan uykusuz bayılcak gİbİyİm bİde o akdar İŞ varkİ kafamı toplayıp bİr tÜrlÜ İŞlerİmİ yarılıyamadım bİle(
cnm zeynep de aynı ebnde yürüteçden olduğunu düşünüyorum biraz daha indirdim şimdi az daha tam basıyo yoksa sürekli banu alkan moıdunda:roflol::roflol:slmm kızlarrrrrrrrr...kımsecıkler yokkk bugun yafuu..tum gun net yoktuu bızdede havadan dolayıı baglantıda sorun vardı yenı geldıııı pazar faktorunude unutmamalı tabeee harkes pazar keyfıne anlasılannnnnn......
kızlar ya yagız yurutec kullanıyo yaaa nıyeyse bole vak basıyo ...daha tam yuruyemedıındenmı yoksa yurutectenmı anlayamadım teyzem aklımı karıstırdı yurutecten dıo sızın kuzulkar nasıl basıyo...ben kollarından tuttuumdada ayak uclarına basıyo hafıf vak tabı gene...kımısı yuruyunce duzelır dıooo daha yuruyemıyo dıo ama basmasında bısorunmu var acaba dıorum kafam karıstı benımdee yafuuuu
oy ne güzel cnm ya çok eğlenmişssin,hediyenide güle güle kullan cnmkaydirigubbakcemile5Kızlar süper bi gün geçirdim valla hala çocuk gibi hissediyorum kendimi :))) :kedi:
arkadaşımla karda gezintiye çıktık, hatta kartopu oynadık :))) utanmasak kardan adamda yapıcaktık da neyse... kaydirigubbakcemile3
Bu arada eşim doğum günüm için hediye göndermiş kargoyla bugün alabildim ancak :)))))))hihoyyyt
türkize geçmiş olsun cnm ya,kaynananda düzelmezde gelemez inş.selam kızlar bende dünden beri eve tıkıldım.Türko çok öksürüyor sabah 6 da uyudu uyuyamayıncada bastı yaygarayı şimdi iyi bakalım bende bugün o uyurken mutfağı toparladım buzdolabını falan sildim yıkadım diyim daha doğru olur eşim ayakkabılık yapıyor oda onla meşgul oldu kaynanam hasta olmuş grip salıya ancak gelirlermiş iyi olursa çooook üzüldümkaydirigubbakcemile2ağlasammı:gitme:hiç gelmese daha iyi olurdu ama kuduruk gelir illa çok öpüldünüz
cnm ehr bebek aynı olmazki,zeynepde öyle eskisi gibi elindekileri ağzına sokmuyo,bunlar dönem dönem olur endiş etme benceMerhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?
bence boşuna telaş yapıyorsun cnmbenim zilli ancak geri geri atıyo kendini.Amaa bazı bebekler emeklemeden yürürmüş belki de bizimki öle olur.Çünkü yüz üstü durmayı hiç sevmiyo.Hemen sıkılıp ağlıyo.Ama örümcekte kendini atıyo:) Hiç konuşma çabasıda yok bazen kendi kendine baba dede diyo nadir.Doktora götürsem mi acaba sorsam mı bilemedim şimdi
oy maşallah cnm kuzuna,hayırlı olsun inciniza.s.selam kızlar.
sonunda ceylin'in üst ön dişleri de çıktı. bugün farkettim. alt iki dişi 5 aylıkken çıkmıştı. üstler niye bu kadar gecikti anlamadım. neyse çok şükür rahatladı yavrukuşum
maşallah cnm kuzunaa.s.selam kizlar annemdeyim kolumu yordum agridi anneme gectim bende
miniklerin gelisiminden bahsedilmis benim kucuk kelebegimin tum enerjisi cenesinde
yerden nefret ediyor oturtucagim zaman dizlerini bukmuyo
yere yuzustu koyunca da basiyo cigligi
bugun koltuga tutunarak siralamaya basladi
yurutecinde biraz oyalayabiliyorum evi cok karistiriyor
ve konusuyor bise isteyince mer diyo babasina bilincli baba diyo
ah canım ya kıyamam çok geçmiş olsun,inş tamamne düzelmiştir şimdi.günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
doğum gününüz çok güzel geçmiş,tekrar doğum günü kutlu olsun cnm yağmurun,uzuun ve mutlu yıllar siiz beklesin inş.cerencim tülaycım sibelcim teşekkürler kızlar doğumgünümüz çok güzel geçti tülaycımda geldi çok mutlu etti beni tam 25 kişiydik:))
cerencim iyiyiz bitanem kızlarda iyi şükür sen nasılsın bebişin nasıl
tülaycım geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm inşallah selinim en kısa zamanda iyileşir
sibelcim günaydın nasılsın yağız nasıl
mr da da bişey çıkmaz inş cnm ya geçmiş olsun,evet bu faturalar bizi mahvedecekGünaydın hanımlar herkese iyi bir hafta diliyoruma.s.
İki gündür yoğundum memleketten annemle birlikte teyzem ve kuzenimde geldi bizdelerdi ondan yoğunduk.Annemin şekeri kontrollerde iyi çıktı çok şükür ama dizinde menisküs çıktı galiba ameliyat demiş dr bide MR çekilcek bakalım ne olcak.
Çok soğuk ya doğalgazı açıyorum ama ev çok zor ısınıyo kuzum hasta falan olcak diye korkuyorum ya şu soğuklar bi geçeydi donuyorum resmen bırrr
zeynep yapmıyo zaten 2 dişi varŞenizHerkese slm kızlar.
Kızlar bu oğlan beni çıldırtmaya uraşıyor galiba ..Yeni yeni şeyler çıkarıyo hergün.Bikaç gündürde diş gıcırdatma çıkardı başımıza.O üç tane dişini nasıl becerip gıcırdatıyo anlamıyorum.üst dişleri çok iri galiba birisi çıktı kocaman 2.yi çıkarmaya uğraşıyor omu zorluyorda yapıyor acaba.Sizinkiler hiç böle bişi yaptımı kızlar ya normalmidir sizce.içim kalkıyo çok sinir oluyoruum.
teyzeleri bu arad kızım 2 günüdr ben kızınca off diyor:)) sanırım sürekli ben of selin of diyorum ondan.bide ver al gibi şeyler söylüyor çok tatlıya.ver diyince elindekini uzatıyor al diyince alıyor :))
AY BENDE ŞİMDİ EVİ ARADIM. BEN GRİPİM ŞU AN. BERKEYE DE GEÇMİŞ. HAFTASONU BİRŞEYİ YOKTU AMA BUGÜN BAŞLAMIŞ. GÖZLERİ KIZARMIŞ,BURNU AKIYORMUŞ SÜREKLİ...
ÖFF ÖFFF BU GECE YATMAK YOK BANA SABAHLARIM ARTIK..VALLA ÖYLE OLURSA İŞE GELMEM SABAH BU NE YAAAAA mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?