2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese slm kızlar.
Kızlar bu oğlan beni çıldırtmaya uraşıyor galiba ..Yeni yeni şeyler çıkarıyo hergün.Bikaç gündürde diş gıcırdatma çıkardı başımıza.O üç tane dişini nasıl becerip gıcırdatıyo anlamıyorum.üst dişleri çok iri galiba birisi çıktı kocaman 2.yi çıkarmaya uğraşıyor omu zorluyorda yapıyor acaba.Sizinkiler hiç böle bişi yaptımı kızlar ya normalmidir sizce.içim kalkıyo çok sinir oluyoruum.

Fulyaaaa okuyup okuyup kaçıyosun cnmmmmmmmmm naberrrr nasılsınolumunekankayizsmile

tatlım eşimde hep bilgisayar o yuzden arada okuyup ona bırakıyorum işleri oluyor hep
muhabbete girmek çook istiyorum ama bi msj yazıp çıkmam gerekiyor hevesim kursağımda kalıoooo

cnm gec oldu ama çook gecmiş olsun.

ayy kuzum üsütmüş olabilir kıyamam gecmiş olsun cnm.inşallah hemen düzelir

hayırlı olsun dişiniz :))

BANUCUM yağmurun doğum günü gecmiş..güzel kızının doğum günü kutlu olsun hep beraber nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.

teyzeleri bu arad kızım 2 günüdr ben kızınca off diyor:)) sanırım sürekli ben of selin of diyorum ondan.bide ver al gibi şeyler söylüyor çok tatlıya.ver diyince elindekini uzatıyor al diyince alıyor :))

fulyacım sağol canım.evet ya sanırım havalarda kötü gidiyorya etkilendi biraz kuzucum.

mınju hıc bozma morelını benımkıde aynı buara unuttu allahtan ama arar ara yapıyo dişlerını farkettıgınden yapıyo sanırım anlamadım gıttı

fulya hosgeldın canımm

buarada donuyorum bennnnnnnn:1shok: sabah 8den ber ıhıc durmadan yagıyo koca koca burda mahsur kalcam galıbaaa:1shok:

ayyyyyy bu gece fark ettimmmm yaa bizim alide yapıyo o çeyrek dişi ile nasıl bezeceriyor yaa

sağol cnm..
dün evde iş güç o kadar yoruldum ki bugun hiç bi iş yapasım yok
sen nasılsın

ayyyyyy bu gece fark ettimmmm yaa bizim alide yapıyo o çeyrek dişi ile nasıl bezeceriyor yaa

cnm nasılsın kuzularım nasıl

sağol fulyacığımm.....iyiyiz kuzularda iiyi ben uykusuz ve agresfim o kadar cnm sen nasılsın kuzun nasıll

Selam kizlar,

Kisa bir bakayim dedim Doruk kendi kendine oynarken. Bu arada kremali sebze corbasi yaptim bugün, yemez diyordum ama cok severek yedi günlerden sonra birseyi. Keyfimiz yerinde anlayacaginiz.

Sibel'cigim, Kanada'da yasaklandigini söyledi bizim doktor, Almanya'da da ciddi cabalar varmis yürütec ve arabanin yasaklanmasina dair. Ödül aldigini bilmiyorum, internetten asagi yukari 3-4 ülkenin forumlarinda yorumlari okudum, yüzde doksana yakin önerilmiyor.

Sagol Gülsah'cigim, gecti mastit. Bende ilk ikisini pompayla atlatmistim, bu sefer ilac aldim.

Tülay'cigim gecmis olsun Selin'ime. Insallah sadece basit bir soguk alginligidir.

Mastit emziren annelerde görülen, süt kanallarinin tikanmasi sonucu asiri halsizlik, yüksek ates, gögüste sanci ve yanma belirtileri olan bir cesit illet Ferda'cigim.

Banu'cugum dogum gününmüs, haberim olmadi. Gecmis dogum günün kutlu olsuna.s.

Birsen'cigim nasil dayaniyorsun uykusuz peki? Allah sabir versin ne diyeyim. Bir degil ki iki tane. Birini uyutsan, digeri uyanir.

sağol fulyacığımm.....iyiyiz kuzularda iiyi ben uykusuz ve agresfim o kadar cnm sen nasılsın kuzun nasıll

az kaldı tatlım kocaman oldular bile..azıcık daha sabır :))
zeynep 2 hafta önce diş çıkardı tek dişli canavarım uyuyor şimdi..
yaklasık 2 haftadırda emekliyor evin her tarafını geziyor valla odadan odaya peşindeyim sürekli :)

fiiz cnm bilmiyorum nasıl dayandığımı kafam sersem gibi şuan onuyolar yanımda kapıda kapalı uyusam diyorum ama birbirlerini mıncıklıyolar...korkuyorum hem yemek saati geliyor.....aksam 8 gibi yatarım 10 kadar uyurum geceye daha sağlıklı olurum
dediğin gibi biri uyusa diğeri uyanıyor ama aynı odadalar biri bağra bağra ağlıyor
diğeriniğ uyandırıyor............odaları soğuk olmaya başladı ...bugün onları kanepede yatıracağım eşimlede biz yerde yatarız bakalım uyuyacaklarmı
çok zorl oluyor gündüz biri olsa ben uyusam biraz ama yok iştee.....çok kızıyorum kayınvalideme işteee...havadan babanne oluyor ....Çok üzgünüm çoook

cnm gecmiş olsun..neyseki gecmişte..
daha ne kadar emzireceğiz ya benim doktorum 2 yasına kadar diyor. çok değil mi ya

evet cnm bende yaza daha rahat olacağımı düşünüyorum 1 yaşını geçiyolar...
sende sıkıntılı dönemlere gelmişsin cnm
bizde 4 diş çıkıyor belkide ondan uyumuyolar....ev konusunda bizimkilerde daltonlar gibi geziyolar işte

Bırsencım valla bende Şuan uykusuz bayılcak gıbıyım bıde o akdar ıŞ varkı kafamı toplayıp bır tÜrlÜ ıŞlerımı yarılıyamadım bıle(

Bİrsencİm valla bende Şuan uykusuz bayılcak gİbİyİm bİde o akdar İŞ varkİ kafamı toplayıp bİr tÜrlÜ İŞlerİmİ yarılıyamadım bİle(

haklısın o yüzden ben biri hasta oldumu anneme gidiyorum diğerini annem bakıyor çünkiii..
işte kayınvalideme bişey desek elli laf verir şimdi yanıdma olsa ben uyurdum...lmaz:

AY BENDE ŞıMDı EVı ARADIM. BEN GRıPıM ŞU AN. BERKEYE DE GEÇMıŞ. HAFTASONU BıRŞEYı YOKTU AMA BUGÜN BAŞLAMIŞ. GÖZLERı KIZARMIŞ,BURNU AKIYORMUŞ SÜREKLı...
ÖFF ÖFFF BU GECE YATMAK YOK BANA SABAHLARIM ARTIK..VALLA ÖYLE OLURSA ıŞE GELMEM SABAH BU NE YAAAAA mafoldumben

cnm zeynep de aynı ebnde yürüteçden olduğunu düşünüyorum biraz daha indirdim şimdi az daha tam basıyo yoksa sürekli banu alkan moıdunda:roflol::roflol:
oy ne güzel cnm ya çok eğlenmişssin,hediyenide güle güle kullan cnmkaydirigubbakcemile5
türkize geçmiş olsun cnm ya,kaynananda düzelmezde gelemez inş.
Merhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?
cnm ehr bebek aynı olmazki,zeynepde öyle eskisi gibi elindekileri ağzına sokmuyo,bunlar dönem dönem olur endiş etme bence
bence boşuna telaş yapıyorsun cnm
oy maşallah cnm kuzuna,hayırlı olsun inciniza.s.
maşallah cnm kuzunaa.s.
ah canım ya kıyamam çok geçmiş olsun,inş tamamne düzelmiştir şimdi.
doğum gününüz çok güzel geçmiş,tekrar doğum günü kutlu olsun cnm yağmurun,uzuun ve mutlu yıllar siiz beklesin inş.
mr da da bişey çıkmaz inş cnm ya geçmiş olsun,evet bu faturalar bizi mahvedecek
zeynep yapmıyo zaten 2 dişi varŞeniz
teyzeleri bu arad kızım 2 günüdr ben kızınca off diyor:)) sanırım sürekli ben of selin of diyorum ondan.bide ver al gibi şeyler söylüyor çok tatlıya.ver diyince elindekini uzatıyor al diyince alıyor :))

maşallah seline

geçmiş olsun cnm ikinizedea.s.

merhaba kzılar naısslnız?bulantılarım bi kaçgündür daha iyi 1-1,5 kilo vermişim bu arada
çanbuk alırım geriye aşermeler başlayınca
zeynebi uyuttum bende portakal soyup yiyim kendime cnm istedi çokcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…