2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evde arada bir sana yardim edecek, en azindan cocuklarla ilgilenecek birilerinin olmasi sart gercekten. Kayinvaliden, bu görev icin uygun ama iste kendini geri cekiyor degil mi? Iki hafta kardesim buradaydi, gün icinde 1 saatlik uykular bile öyle isime yaradiki, kendimi daha dinamik hissettim. Uyumaya doydum iyice.

cnm gecmiş olsun..neyseki gecmişte..
daha ne kadar emzireceğiz ya benim doktorum 2 yasına kadar diyor. çok değil mi ya

2 yas üst sinir Fulya'cigim. Ben sütüm yettigi kadar emzirecegim ama iki yasina kadar emme egilimi olursa, keserim sanirim. Bagimli olsun istemem.

Off, kötü olmus gribin Berke'ye bulasmasi. Agizi kapatan maskelerden kullansaydin keske.

Moralim cok bozuldu kizlar. Annemle konustum az önce, bana gözlerinin cok bulanik gördügünü, ise gidecegini ve korktugunu söyledi. Cok caresiz hissettim kendimi birden. Hipertansiyonu var normalinde, gidip eczaneden ölctürmüs, eczaci normal demis. Hipertansiyona bagli bir bulaniklik degilse, aklima katarakt ve seker geldi Allah korusun. Tüm belirtileride var sekerin. "Tatli birseyler alip, dinlen bakalim biraz" dedim. Keske yaninda olabilsem...

filizcim geçmiş olsun canım.kan şekeri düşmüştür.annemde şeker olunca aynı şeyleri çok sık yaşıyor çünkü.hep yanında küçük şekerlerden taşır.

özlem canım saol. inşallah düzelirde benimde keyfim yerine gelir.

ceren sanada geçmiş olsun canım.

tulaycim cikti alci canim ben cikardim cok agridi ama simdi iyiyim sukur
birsen dogru diyorsun valla bu ay fatura batiracak bizi de evde buyuk anca isiniyoruz
sorma cnm bizde gçen yıl hep pilotta yaktık bu yıl 1 de yanıyo o da üç gündür ev iyi ısınıyor Allahtan ona rağmen geçen ay 120 gelmiş fatura düşün...
cidden kötü bişeymiş bilmiyordum öğrenmiş oldum sağol cnm .Allah kolaylık versin sana da..

kötü şeyler getirme aklına cnm yaa,dur bakalım bi gitsin doktora,inşallah kötü bişey çıkmaz..

cnm geçmiş olsun şekeri falan da düşmüş olabilir umarım bişeyi yoktur.

3 tane portakal yedim 5 dk ya wowwwwwww canım ne çok istiyomuş daha da yerim hee
dr.um yasakladı ama çok şekerliymiş boş kalori yani

selam herkese..
sabahtan beri açık ama yazabilene ..Dağhan paşam fırsat vermezki,kayınvalidemde bende ama iki kez dışarı çıktı bu havada,sabah doktora(hiç bitmez)öğleden sonra markete,(gerçi sağolsun bir sürü alışveriş yapıp da gelmiş)kadınada gelme dedik bugün çok kar var diye düşer müşer yollarda bi deee,,kayınvalideciğim dedi yanii,ama kendide oturamıyor...
neyse kızlar bide kayınvalidem marketten devam sütü almış dağhana muhallebilerine katacakmışız..ne diyim bişey demiyorum,yorum yok...
Birsen ya gelsene kayınvaliden cidden işin zor..uykusuzluk çok kötü!!
acayip kar var kızlar hiç durmadan yağıyor.Dağhanı çıkarıcam eşim gelsinde yatırıcam karlara..erken çıkıcaklarmış bugün yoğun kardan dolayı..
hadi Dağhan uyurken azcık uzanıcam..
görüşürüzzz..

Kızlar merhaba, gün e gitmiştik yeni geldim, nasılsınız bakalım, öptük hepinizia.s.

cnm geçmiş olsun şekeri falan da düşmüş olabilir umarım bişeyi yoktur.

Insallah dediginiz gibidir kizlar. Bir doktora gitsin bakalim, doktor ne diyecek?

3 tane portakal yedim 5 dk ya wowwwwwww canım ne çok istiyomuş daha da yerim hee

Afiyet olsun Özlem'cigim.

Iyiler hoslarda, birde bu müdaheleleri olmasa...

ceren gecmiş olsun cnm..
filizcim gecmiş olsun cnm annene

Sagol canim.zemuszemus

kızlar giremedim hiç yoğun birgündü herkese iyi akşamlar diliyorum birazdan çıkacağım nasipse inşallah

cnm çok geçmiş olsun yaaaa

ooo başladı dimi aşerme offf allah kolaylık versin cnm çünki ufak bebeğinde var

evet filiz ama evde kimse yok işte anneme yakın otursam annem olmasada illa birileri olur ama annemede uzağım inş.birbuçuk sene sonra evimi satıp annemlerin oradan ev alacağım...

aman allah korusun kötü düşünme yawww

cnm kayınvalidemi ben istemiyorum en son yaptığını hiç unutamıyorum...
onunda yüzü yok açsın tlf geliyorum desin...
keşke öyle davranmasaydıda böyle olmasaydık yaww

Kızlar merhaba, gün e gitmiştik yeni geldim, nasılsınız bakalım, öptük hepinizia.s.

hoşgeldinn gez bakalım kuzumm

kızlar giremedim hiç yoğun birgündü herkese iyi akşamlar diliyorum birazdan çıkacağım nasipse inşallah

ohhh eve gidiyonn erken çıkıyorsun ne güsel

kızlar iyi akşamlar.gidip kızımı alayım hemen aklım onda kaldı bugün.

banu ile aynı yerdemi çalışıyon kızz ikinizde aynı saatte çıkıyorsunuzz

Cnm sütü kilo alsın diyemi katacakmışsın muhallebisine, ay gıcık ya ona neymiş senden daha çok hak sahibi görüyo heralde kendini... senin görüşünü önemsemeden alıp getirdiğine göre...

kızzz o dr delimi neee portakal gibi bişey yasaklanırmı al kasalarla ye c vitamini dolu yağsız meyve şekeri içeriyooo aaa hiç bişiydende anlamıyomuş değiştir sen o dr u...

Cnm geçmiş olsun inşş kötü birşeyi yoktur

aferin zeyno kıza :) öp annesi benim için

ay yazık yaaa, birse anlat bunları kaynananada...

Cnm geçmiş olsn inş çabucsk geçirir kuzucum
ŞenizŞenizŞeniz

Cnm bulantılarının geçtiğine sevindim, biraz daha rahat bi dönem başladı artık...

aaaa cnm neden olurki bilemiyorum bi sor dr una..
ŞenizŞenizŞeniz
teyzeleri bu arad kızım 2 günüdr ben kızınca off diyor:)) sanırım sürekli ben of selin of diyorum ondan.bide ver al gibi şeyler söylüyor çok tatlıya.ver diyince elindekini uzatıyor al diyince alıyor :))

oyy kuzucum yaaa aferin ona
sağol tatlım umduğumdan güzel geçti sen nasılsın bebişin nasıl

Cnm yağmurn doğum günü kutlu olsun

Cnmm mastitteki iltihap asla bebeğe geçmiyo, bide geçsede zarar vermiyo öyle mucize bişey, çözümüde bol bol emzirmek zaten bi daha olursa emzirmeyi kesme, benimki biraz ileri boyutta oldugu için kuvvetli antibiyotik aldğımdan 3 gün kestik emzirmeyi, yoksa antibiyotikte alsan emzirmeye devam etmek gerekiyo cnm

Cnm geçmiş olsun annemdede var saydıklarının hepsi ama ameliyatlık kadar değil şükür

Cnm çok geçmiş olsn ya, alışık olmayınca gerçekten zor geliyo, kağanında burnu akıyo... inş. daha fazla bişeye gerek kalmadan geçer

Cnm hayırlı olsun dişiniz
iyi geceler burcucum
nurten ararim seni gelince canim insallah
hadi bende yattim gorusuruz
Şeniz
Cnm benim şu makyaj işini bilen biinden kurs almam farz oldu :)))

oyy bunların hepiciği aynı anam ya...

Cnm günde 10 15 dknın bi zararı olacağına inanmıyorum ben şahsen, he 15 dk için o kadar para vermem mevzusu ayrı tabi...

Hoşbulduk kızlar a.s.

Hosgeldin canim.

hoşgeldin burcu...

banucum yağmurun gecmiş doğum günü kutlu olsun tatlım

hoşgeldin cnm,biz iyiyiz sen nasılsın?

iyi akşamlar kızlara.s.

burcu anlatsam ne olur beni kırdı bitirdi herşeyi
rabbim muhtaç etmesin ona o burada olsa zati 1 saat beni uyutur ondan sonra sürekli hizmet et çenesi hiç durmaz..ve ben onun bana ettiği hakaretlerden sonra eskisi gibi olamam ona konuşmak istemiyorum işte.....keşke yapmasaydı bana öyle sucum yokken kovdun beni evden dedi annenle bir oldun dedi
ama allahın sopası yok...bana etmediği hakeret kalmadı onu evden kovmusum diye...

geçen konuşmadığımız eltimlere gitmiş almış pılısını pırtısını
küçük torunun yaşgünümüş.orada kutlama yapmışlar...eltim kaynıma sarılıp
demiş oğlumun yaş günü için beni dışarı çıkarırsın dimi hayatım demiş
ve kaynanamı hoppp eve getirmişler ...ama o o kadr yolu otobüsle gitmiş kalırım birkaçgün diye
ama çok güldüm iyi olduu ...bana iftira attınnn rabbim sana kovulmanın nasıl olduğunu gösterdi dedim içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…