fiiz cnm bilmiyorum nasıl dayandığımı kafam sersem gibi şuan onuyolar yanımda kapıda kapalı uyusam diyorum ama birbirlerini mıncıklıyolar...korkuyorum hem yemek saati geliyor.....aksam 8 gibi yatarım 10 kadar uyurum geceye daha sağlıklı olurum
dediğin gibi biri uyusa diğeri uyanıyor ama aynı odadalar biri bağra bağra ağlıyor
diğeriniğ uyandırıyor............odaları soğuk olmaya başladı ...bugün onları kanepede yatıracağım eşimlede biz yerde yatarız bakalım uyuyacaklarmı
çok zorl oluyor gündüz biri olsa ben uyusam biraz ama yok iştee.....çok kızıyorum kayınvalideme işteee...havadan babanne oluyor ....Çok üzgünüm çoook
cnm gecmiş olsun..neyseki gecmişte..
daha ne kadar emzireceğiz ya benim doktorum 2 yasına kadar diyor. çok değil mi ya
AY BENDE ŞİMDİ EVİ ARADIM. BEN GRİPİM ŞU AN. BERKEYE DE GEÇMİŞ. HAFTASONU BİRŞEYİ YOKTU AMA BUGÜN BAŞLAMIŞ. GÖZLERİ KIZARMIŞ,BURNU AKIYORMUŞ SÜREKLİ...
ÖFF ÖFFF BU GECE YATMAK YOK BANA SABAHLARIM ARTIK..VALLA ÖYLE OLURSA İŞE GELMEM SABAH BU NE YAAAAA mafoldumben
sorma cnm bizde gçen yıl hep pilotta yaktık bu yıl 1 de yanıyo o da üç gündür ev iyi ısınıyor Allahtan ona rağmen geçen ay 120 gelmiş fatura düşün...tulaycim cikti alci canim ben cikardim cok agridi ama simdi iyiyim sukur
birsen dogru diyorsun valla bu ay fatura batiracak bizi de evde buyuk anca isiniyoruz
cidden kötü bişeymiş bilmiyordum öğrenmiş oldum sağol cnm .Allah kolaylık versin sana da..Selam kizlar,
Kisa bir bakayim dedim Doruk kendi kendine oynarken. Bu arada kremali sebze corbasi yaptim bugün, yemez diyordum ama cok severek yedi günlerden sonra birseyi. Keyfimiz yerinde anlayacaginiz.
Sibel'cigim, Kanada'da yasaklandigini söyledi bizim doktor, Almanya'da da ciddi cabalar varmis yürütec ve arabanin yasaklanmasina dair. Ödül aldigini bilmiyorum, internetten asagi yukari 3-4 ülkenin forumlarinda yorumlari okudum, yüzde doksana yakin önerilmiyor.
Sagol Gülsah'cigim, gecti mastit. Bende ilk ikisini pompayla atlatmistim, bu sefer ilac aldim.
Tülay'cigim gecmis olsun Selin'ime. Insallah sadece basit bir soguk alginligidir.
Mastit emziren annelerde görülen, süt kanallarinin tikanmasi sonucu asiri halsizlik, yüksek ates, gögüste sanci ve yanma belirtileri olan bir cesit illet Ferda'cigim.
Banu'cugum dogum gününmüs, haberim olmadi. Gecmis dogum günün kutlu olsuna.s.
Birsen'cigim nasil dayaniyorsun uykusuz peki? Allah sabir versin ne diyeyim. Bir degil ki iki tane. Birini uyutsan, digeri uyanir.
Moralim cok bozuldu kizlar. Annemle konustum az önce, bana gözlerinin cok bulanik gördügünü, ise gidecegini ve korktugunu söyledi. Cok caresiz hissettim kendimi birden. Hipertansiyonu var normalinde, gidip eczaneden ölctürmüs, eczaci normal demis. Hipertansiyona bagli bir bulaniklik degilse, aklima katarakt ve seker geldi Allah korusun. Tüm belirtileride var sekerin. "Tatli birseyler alip, dinlen bakalim biraz" dedim. Keske yaninda olabilsem...
Moralim cok bozuldu kizlar. Annemle konustum az önce, bana gözlerinin cok bulanik gördügünü, ise gidecegini ve korktugunu söyledi. Cok caresiz hissettim kendimi birden. Hipertansiyonu var normalinde, gidip eczaneden ölctürmüs, eczaci normal demis. Hipertansiyona bagli bir bulaniklik degilse, aklima katarakt ve seker geldi Allah korusun. Tüm belirtileride var sekerin. "Tatli birseyler alip, dinlen bakalim biraz" dedim. Keske yaninda olabilsem...
filizcim geçmiş olsun canım.kan şekeri düşmüştür.annemde şeker olunca aynı şeyleri çok sık yaşıyor çünkü.hep yanında küçük şekerlerden taşır.
özlem canım saol. inşallah düzelirde benimde keyfim yerine gelir.
ceren sanada geçmiş olsun canım.
sorma cnm bizde gçen yıl hep pilotta yaktık bu yıl 1 de yanıyo o da üç gündür ev iyi ısınıyor Allahtan ona rağmen geçen ay 120 gelmiş fatura düşün...
cidden kötü bişeymiş bilmiyordum öğrenmiş oldum sağol cnm .Allah kolaylık versin sana da..
kötü şeyler getirme aklına cnm yaa,dur bakalım bi gitsin doktora,inşallah kötü bişey çıkmaz..
cnm geçmiş olsun şekeri falan da düşmüş olabilir umarım bişeyi yoktur.
3 tane portakal yedim 5 dk ya wowwwwwww canım ne çok istiyomuş daha da yerim hee
dr.um yasakladı ama çok şekerliymiş boş kalori yani
selam herkese..
sabahtan beri açık ama yazabilene ..Dağhan paşam fırsat vermezki,kayınvalidemde bende ama iki kez dışarı çıktı bu havada,sabah doktora(hiç bitmez)öğleden sonra markete,(gerçi sağolsun bir sürü alışveriş yapıp da gelmiş)kadınada gelme dedik bugün çok kar var diye düşer müşer yollarda bi deee,,kayınvalideciğim dedi yanii,ama kendide oturamıyor...
neyse kızlar bide kayınvalidem marketten devam sütü almış dağhana muhallebilerine katacakmışız..ne diyim bişey demiyorum,yorum yok...
Birsen ya gelsene kayınvaliden cidden işin zor..uykusuzluk çok kötü!!
acayip kar var kızlar hiç durmadan yağıyor.Dağhanı çıkarıcam eşim gelsinde yatırıcam karlara..erken çıkıcaklarmış bugün yoğun kardan dolayı..
hadi Dağhan uyurken azcık uzanıcam..
görüşürüzzz..
ceren gecmiş olsun cnm..
filizcim gecmiş olsun cnm annene
Kızlar merhaba, gün e gitmiştik yeni geldim, nasılsınız bakalım, öptük hepinizia.s.
kızlar iyi akşamlar.gidip kızımı alayım hemen aklım onda kaldı bugün.
hoşgeldin cnm,biz iyiyiz sen nasılsın?Kızlar merhaba, gün e gitmiştik yeni geldim, nasılsınız bakalım, öptük hepinizia.s.
kızlar giremedim hiç yoğun birgündü herkese iyi akşamlar diliyorum birazdan çıkacağım nasipse inşallah
cnm çok geçmiş olsun yaaaaAY BENDE ŞİMDİ EVİ ARADIM. BEN GRİPİM ŞU AN. BERKEYE DE GEÇMİŞ. HAFTASONU BİRŞEYİ YOKTU AMA BUGÜN BAŞLAMIŞ. GÖZLERİ KIZARMIŞ,BURNU AKIYORMUŞ SÜREKLİ...
ÖFF ÖFFF BU GECE YATMAK YOK BANA SABAHLARIM ARTIK..VALLA ÖYLE OLURSA İŞE GELMEM SABAH BU NE YAAAAA mafoldumben
merhaba kzılar naısslnız?bulantılarım bi kaçgündür daha iyi 1-1,5 kilo vermişim bu arada
çanbuk alırım geriye aşermeler başlayınca
zeynebi uyuttum bende portakal soyup yiyim kendime cnm istedi çokcokacimcoook
Evde arada bir sana yardim edecek, en azindan cocuklarla ilgilenecek birilerinin olmasi sart gercekten. Kayinvaliden, bu görev icin uygun ama iste kendini geri cekiyor degil mi? Iki hafta kardesim buradaydi, gün icinde 1 saatlik uykular bile öyle isime yaradiki, kendimi daha dinamik hissettim. Uyumaya doydum iyice.
2 yas üst sinir Fulya'cigim. Ben sütüm yettigi kadar emzirecegim ama iki yasina kadar emme egilimi olursa, keserim sanirim. Bagimli olsun istemem.
Off, kötü olmus gribin Berke'ye bulasmasi. Agizi kapatan maskelerden kullansaydin keske.
aman allah korusun kötü düşünme yawwwMoralim cok bozuldu kizlar. Annemle konustum az önce, bana gözlerinin cok bulanik gördügünü, ise gidecegini ve korktugunu söyledi. Cok caresiz hissettim kendimi birden. Hipertansiyonu var normalinde, gidip eczaneden ölctürmüs, eczaci normal demis. Hipertansiyona bagli bir bulaniklik degilse, aklima katarakt ve seker geldi Allah korusun. Tüm belirtileride var sekerin. "Tatli birseyler alip, dinlen bakalim biraz" dedim. Keske yaninda olabilsem...
selam herkese..
sabahtan beri açık ama yazabilene ..Dağhan paşam fırsat vermezki,kayınvalidemde bende ama iki kez dışarı çıktı bu havada,sabah doktora(hiç bitmez)öğleden sonra markete,(gerçi sağolsun bir sürü alışveriş yapıp da gelmiş)kadınada gelme dedik bugün çok kar var diye düşer müşer yollarda bi deee,,kayınvalideciğim dedi yanii,ama kendide oturamıyor...
neyse kızlar bide kayınvalidem marketten devam sütü almış dağhana muhallebilerine katacakmışız..ne diyim bişey demiyorum,yorum yok...
acayip kar var kızlar hiç durmadan yağıyor.Dağhanı çıkarıcam eşim gelsinde yatırıcam karlara..erken çıkıcaklarmış bugün yoğun kardan dolayı..
görüşürüzzz..
Kızlar merhaba, gün e gitmiştik yeni geldim, nasılsınız bakalım, öptük hepinizia.s.
kızlar giremedim hiç yoğun birgündü herkese iyi akşamlar diliyorum birazdan çıkacağım nasipse inşallah
selam herkese..
görüşürüzzz..
3 tane portakal yedim 5 dk ya wowwwwwww canım ne çok istiyomuş daha da yerim hee
dr.um yasakladı ama çok şekerliymiş boş kalori yani
az kaldı tatlım kocaman oldular bile..azıcık daha sabır :))
zeynep 2 hafta önce diş çıkardı tek dişli canavarım uyuyor şimdi..
yaklasık 2 haftadırda emekliyor evin her tarafını geziyor valla odadan odaya peşindeyim sürekli :)
fiiz cnm bilmiyorum nasıl dayandığımı kafam sersem gibi şuan onuyolar yanımda kapıda kapalı uyusam diyorum ama birbirlerini mıncıklıyolar...korkuyorum hem yemek saati geliyor.....aksam 8 gibi yatarım 10 kadar uyurum geceye daha sağlıklı olurum
dediğin gibi biri uyusa diğeri uyanıyor ama aynı odadalar biri bağra bağra ağlıyor
diğeriniğ uyandırıyor............odaları soğuk olmaya başladı ...bugün onları kanepede yatıracağım eşimlede biz yerde yatarız bakalım uyuyacaklarmı
çok zorl oluyor gündüz biri olsa ben uyusam biraz ama yok iştee.....çok kızıyorum kayınvalideme işteee...havadan babanne oluyor ....Çok üzgünüm çoook
AY BENDE ŞİMDİ EVİ ARADIM. BEN GRİPİM ŞU AN. BERKEYE DE GEÇMİŞ. HAFTASONU BİRŞEYİ YOKTU AMA BUGÜN BAŞLAMIŞ. GÖZLERİ KIZARMIŞ,BURNU AKIYORMUŞ SÜREKLİ...
ŞenizŞenizŞenizcnm zeynep de aynı ebnde yürüteçden olduğunu düşünüyorum biraz daha indirdim şimdi az daha tam basıyo yoksa sürekli banu alkan moıdunda:roflol::roflol:
oy ne güzel cnm ya çok eğlenmişssin,hediyenide güle güle kullan cnmkaydirigubbakcemile5
türkize geçmiş olsun cnm ya,kaynananda düzelmezde gelemez inş.
cnm ehr bebek aynı olmazki,zeynepde öyle eskisi gibi elindekileri ağzına sokmuyo,bunlar dönem dönem olur endiş etme bence
bence boşuna telaş yapıyorsun cnm
oy maşallah cnm kuzuna,hayırlı olsun inciniza.s.
maşallah cnm kuzunaa.s.
ah canım ya kıyamam çok geçmiş olsun,inş tamamne düzelmiştir şimdi.
doğum gününüz çok güzel geçmiş,tekrar doğum günü kutlu olsun cnm yağmurun,uzuun ve mutlu yıllar siiz beklesin inş.
mr da da bişey çıkmaz inş cnm ya geçmiş olsun,evet bu faturalar bizi mahvedecek
zeynep yapmıyo zaten 2 dişi varŞeniz
maşallah seline
merhaba kzılar naısslnız?bulantılarım bi kaçgündür daha iyi 1-1,5 kilo vermişim bu arada
çanbuk alırım geriye aşermeler başlayınca
zeynebi uyuttum bende portakal soyup yiyim kendime cnm istedi çokcokacimcoook
Herkese slm kızlar.
Kızlar bu oğlan beni çıldırtmaya uraşıyor galiba ..Yeni yeni şeyler çıkarıyo hergün.Bikaç gündürde diş gıcırdatma çıkardı başımıza.O üç tane dişini nasıl becerip gıcırdatıyo anlamıyorum.üst dişleri çok iri galiba birisi çıktı kocaman 2.yi çıkarmaya uğraşıyor omu zorluyorda yapıyor acaba.Sizinkiler hiç böle bişi yaptımı kızlar ya normalmidir sizce.içim kalkıyo çok sinir oluyoruum.
ŞenizŞenizŞeniztatlım eşimde hep bilgisayaro yuzden arada okuyup ona bırakıyorum işleri oluyor hep
muhabbete girmek çook istiyorum ama bi msj yazıp çıkmam gerekiyor hevesim kursağımda kalıoooo
cnm gec oldu ama çook gecmiş olsun.
ayy kuzum üsütmüş olabilir kıyamam gecmiş olsun cnm.inşallah hemen düzelir
hayırlı olsun dişiniz :))
BANUCUM yağmurun doğum günü gecmiş..güzel kızının doğum günü kutlu olsun hep beraber nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.
teyzeleri bu arad kızım 2 günüdr ben kızınca off diyor:)) sanırım sürekli ben of selin of diyorum ondan.bide ver al gibi şeyler söylüyor çok tatlıya.ver diyince elindekini uzatıyor al diyince alıyor :))
sağol tatlım umduğumdan güzel geçti sen nasılsın bebişin nasıl
ohh maşallah senın kuzucuk erken baslamıs konusmaya allah nazardan saklasın darısı bızımkılerın basına benımkı babababa dıyo kadar baska faalıyet yok sıpada:dance: allah kavustursun gondermıssın kardesını şu memelerden cektıgımı hıcbıseyden cekmedım sanırım 4 5 kere falan bende mastıt olup hastanelık oldum ben sagmakla üstesinden geldım dıkkat et eger ıltıhap sütüne gecerse bebişe içirmemen daha hayırlı olur o yuzden eger agrın ve atesın olursa gıt muhakkak doktora inat etme koca sözü dınleyerimseniben
canım gecmıs olsun cokkka.s.
sen kendıne ıyı bakmalısınkı oğullarına faydan olsun yemez içmezsen daha agresıf olursun kendıne zararın yanı allah yardımcın olsun bacım ıkı taneyle zor valla
banucum allah uzun ömürler nasıp etsın yagmura allah agzınızın tadını bozmasın a.s.
ısınmayan evle ugrasmakta zor eger ısınamıyosan bence ufo aldır esıne bu soguklara bız dayanamıyorus bıde hasta olmayın umarın annende bısey cıkmaz sıze ıyı muhabbetlerr
sanada gunaydın canıma.s.
Günaydın hanımlar herkese iyi bir hafta diliyoruma.s.
İki gündür yoğundum memleketten annemle birlikte teyzem ve kuzenimde geldi bizdelerdi ondan yoğunduk.Annemin şekeri kontrollerde iyi çıktı çok şükür ama dizinde menisküs çıktı galiba ameliyat demiş dr bide MR çekilcek bakalım ne olcak.
Çok soğuk ya doğalgazı açıyorum ama ev çok zor ısınıyo kuzum hasta falan olcak diye korkuyorum ya şu soğuklar bi geçeydi donuyorum resmen bırrr
günaydın kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.geçmişi okumak isterdim ama gözlerim kapanıyor valla uykusuzluktan.kızlar dün noldu anlamadım akşam 6 gibi selin kusmaya başlaıd ama o kadar şiddetliki eşimle rsmen elimiz ayağımız titredi.şimdiye kadar hiç hasta olmadığı ve kusma yaşamdığımız için olsa gerek.neyse hemen çıktık acile gittik. ama kusma haricinde neşesi eyrinde ateşi yok halsizlik yok hastalık belirtsii yok( doktor rotavirüs olabilir ama aşı olduğu için hafif atlatır dedi. epey hastanede kaldık gece yarısına kadar kusmaalrı azalınca eve geldik.eğer devm etseydi yatış yapılcaktı hastaneye ( gece boyu hiç bişey vermeyin dedi doktor kuzum açlıktan ağladı durdu sabaha kadar... sanırım biraz üşüttü rotavirüs olduğunu sanmıyorum çünkü ishal yada başka belirti yok. o yüzden yorgun ve uykusuzum ( şimdide uyuyormuş umarım kusma olmaz bugün.bizden böyle kızlar.
Günaydınlar;
Haftasonu yine evde dinlenerek geçti,iyi oldu ama biraz güç topladım yoksa bu kadar uykusuzluk beni sağlam vuracaktı.Sonunda yağızın dişide çıktı.Altta hemen diğeride çıkacak ucu gözüküyor.
Herkesler iyi geçmişten okuduğum kadarıyla.
Filizcim şu ilk arabam benim araştırmalarıma göre avrupada ödül almış bir oyuncak ve doktorumuz bize kullanabileceğimizi hiçbir sakıncası olmadığını söyledi şaşırdım valla.Gerçi bakış açısı farklılığı muhakkak olacaktır.
Banucum Yağmurun doğum günü nasıl geçti bakalım?
Umarım hepimiz için güzel bir gün,güzel bir hafta olur.
Şeniziyi geceler burcucum
nurten ararim seni gelince canim insallah
hadi bende yattim gorusuruz
Cnm benim şu makyaj işini bilen biinden kurs almam farz oldu :)))merhaba cnm kızkardeşin gitmiş allah kavuştursun.. bide geçmiş olsun şu mastit seni doruktan daha çok yordu dimi ya?? neyse inş. bidaha yaşamazsın cnm dorugda maş diyelim.. valla bizim kız adım bile atamıyodu yürüteç sayesinde şimdi fıldır fıldır geziyo bunun neresi kötü anlamıyorum...
sgolm cnm hepbirlikte inş.
aaa bende kalemsiz aslaaaa yapamam... hatta şuaarlar sadece kullandıgım şey kalem inan.. şarışınken illa far falan gerekiyo ama esmerken gerek kalmıyo en çok ta koyu rengi buyüzden seviyorum... bende rımeli hiç sevmem oda bende dagılıyo sadece uçlarına bi fırça atarım okadar..
valla kalemi ben hem göz içine hem kapagın diplenine çekiyorum farklı sürüyoruum ayyy anlatamamki:tomato: ama görenler nasıl çekiyon öyle acımıyomu falan diyolar :))
ohhh hayırlı olsun.. darısı bize..
sagol cnm hadi sende iyisin kaynana geç gelecekmiş inş. hiiçç gelemez
sagool cnm a.s.
iyi geceler a.s.
canım iyi yapmışsın yorma kendini... aaa mercimege bak sen sıralama baş. aferim onaopuyorumnanaktan
iyi geceler cnm hayatta şuanda popo mopo ısırama zor uyuttum cadıyı:sinifsinif:
ama yrn sözzzzzz
offf kızlar ya şu uyku düzeni bitürlü istedigim gibi olmuyor saat 1e uyudu ya sinirlerimi bozuyo bu saate kadar ayakta olunca salla salla benim ayaklar onunda kafası bulanıyodur eminim offf yrndan itibaren erken kalkacagım bakalım bişiler degişecekmi?? bide artık uykuya çok zor dalıyor sizde de öylemi??
Sagol canim. Yürüteci sormadim bile, kesinlikle önermiyorlar. Neden satilir bunuda anlamiyorum ya. "Playschool" ilk arabasi nasil birsey bilmiyorum ama sayet benim almak istedigimse, oda zararliymis. Cocuga cok baski yapiyormus ve bilincaltinda yürümeye zorluyormus. Buda yürüme egilimi kendiliginden gelismedigi icin öncelikle psikolojik olarak zararliymis. Birde kalcalari yürümek icin henüz tam yeterli olgunluga ulasmadiysa ve hic yürüme egilimi yoksa, fiziksel gelisimini cok olumsuz etkiliyormus. Ayrica kaza gecirme riskide var.
Sagol canim, bir daha yaza kadar görüsemeyiz artik. Yürütec konusunda genellikle kalcalara cok baski yaptigi icin, bebeklerin fiziksel gelisimini olumsuz etkilemesin, kalca cikikligina neden olmasin ve dogal ortami bozulmasin diye karsi cikiyorlar diye biliyorum. Yürütec kullanan her cocuk tehlike altinda diye bir kaide yok tabiki. Ama her risk, sonucta bir tehlike canim. Bence eger bu kadar risk varsa piyasada olmasida muamma. Bunu da sordum doktora. O da sigara da sagliga cok zararli, fastfood yiyeceklerde. Tercihini insanlarin kendisi yapar dedi.
Bu arada zaman epey gecmis, ben yatayim artik. Hatta olan herkesi öptüm, görüsürüz yarina.
Hosgeldin canim.
hoşgeldin burcu...
banucum yağmurun gecmiş doğum günü kutlu olsun tatlım
hoşgeldin cnm,biz iyiyiz sen nasılsın?
iyi akşamlar kızlara.s.
cnm çok geçmiş olsun yaaaa
ooo başladı dimi aşerme offf allah kolaylık versin cnm çünki ufak bebeğinde var
evet filiz ama evde kimse yok işte anneme yakın otursam annem olmasada illa birileri olur ama annemede uzağım inş.birbuçuk sene sonra evimi satıp annemlerin oradan ev alacağım...
aman allah korusun kötü düşünme yawww
cnm kayınvalidemi ben istemiyorum en son yaptığını hiç unutamıyorum...
onunda yüzü yok açsın tlf geliyorum desin...
keşke öyle davranmasaydıda böyle olmasaydık yaww
hoşgeldinn gez bakalım kuzumm
ohhh eve gidiyonn erken çıkıyorsun ne güsel
banu ile aynı yerdemi çalışıyon kızz ikinizde aynı saatte çıkıyorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?