2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl güldüm Birsencim ya.Var öle kayınvaldeler ne yapçan.Allah sana güç versin de kuzularına ii bak.
Ana gibi yar olmuyo valla

1,5 seneye kadar zor olur ama ondan sonra rahat edersin Birsen'cigim.

Parasi pek birsey degil ama olmazsa olmaz birsey olmadigi icin simdilik yürüme calismalarini birlikte yapalim bakalim.

slm kızlar evimi temizledim ohh beaaaa

size bakım dedim yayamaslık yokmuş iyi bare....

akşam yemegimi yiyim gelirim yine haydin göruşuruk.................

ooo başladı dimi aşerme offf allah kolaylık versin cnm çünki ufak bebeğinde var
yavaş yavaş başladı cnm artık 9.haftadayım,geçen gün rüyamda karaköy poğaçayı ısırıyordum ki zeynep ağladı,uyandım yiyemeden,eşime söyledim giiti buldu yedim ,sadece 1 tane kalmış ama o bile yetti valla
cnm zeynebe hanileykende çok seviyordum ama sadece su ve bol şeker olduğu için kalaorisi çokmuş,baya kilo almıştım tabi ebn abartıp haftada 10 kilo portakal yiyiyordum:kedi:şimdi de beni bildiği için hatırlattı dr.um elma armut gibi meyveleri daha çok ye kilo aldırma zdedi
zaten 3 kilom vardı doğum öncesinden çok kilo almamayım diyo cnm ya,ben kaptırdım mı gidiyorum da portakala hayır diyemiyorum nedenseboshayallersmile
oh çook iyi olmuş anlamıştır kayınvaliden belki insan kıymetini biraz
bugün takip edemedim sizi
hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamalr cnm
slm kızlar evimi temizledim ohh beaaaa

size bakım dedim yayamaslık yokmuş iyi bare....

akşam yemegimi yiyim gelirim yine haydin göruşuruk.................

güle güle kirlet evini nurten
afiyet olsun

anam kimsecikler kalmamış
çorbamızı yaptık geldik,zeynebe koydum soğusun yediricem
ama üzüldük ya tarhanamız bitttiiiii sonuncuyu yaptım hazırlar da güzel olmuyor ki offf annemelrde deyok bi araştırma yapayım bakim kim yapmış evde tarhana en güzeli en sağlıklısı o çünkü

slm kızlarrrrrr..bugun hıc bakamadım sıze.....ewı temızledımm sabahtan anneme mısafır gelıomus hem bebk tebrıgıne bana gelemeyenlerr hemde gun arkadasları ogleden sonrada oraya gıttık yagızla..gungun huy deiştirio yagız kızlar ya onceden herkeze gıen duran cocuk şimdi hep benı ıstıyo ben cıktımmı odadn basıyo yaygarayı valla yaaa tum gun yanımda durdu kımseye gıtmedı yafuuu:=((
yuruyusu için yorum yapan herkeze tesekkurlerrrrr....bısure koymıyım yurutece bakalım ama benımkını durdurmak zor cocuk hep ayakta durmak ıstıyorr ya kollarından tut tut nereye kadar bakalım dr a bı sorayım bende .....yurutectense eger cokk usulurum coookkkkk(((((((((
NURTEN gvule gule kırlen canım ohh temız temızz otur tadını cıkarttttt
BEYAZ hamışmısın bacım sen 1 ay olmayınca kacırdım ben de kılo mılo portakal falan demişin anlayamadım yafsss...
BIRSENNN kolay gele bacım kaynanlaaa...Allah SANA guckuvvet versın superr annemmmmmmm

merhaba kızlar.
bütün gün temizlik yaptım. çok yoruldum ama evim mis gibi oldu. sadece ütü kaldı. onları da yarın yapacağım.
sizler de ne var ne yok. biraz geçmişe bakayım.

bizde kızımla bitabak tavuklu pilav yedik çok seviyo bizim tabaklardan yemeyi brokoli haşlayıp yogutlamıştım yogurtlu diye onuda geri çevirmedi ama tadı geldikce suratı degişti...

özlemcim sanada afiyet olsun hakkaten evde yapılan tarhana gibisi yok biz gecen sene benim baolkonda yaptık iyide oluyo...
bide özlem sanki bana öyle geliyoki seninki kız olacak he??? çünki canın tuzlu ve ekşi şeyler çekiyo kısırdı, poğacaydı hayırlısı olsun nediyelim :))

eşim geldi azcık ilgileneyim gelirimzemuszemus

sorma canım ya bende İzmirden arkadaşıma sipariş verdim annesi yapmış.Bebişlere de ii oluyo

canım bazı çocuklar yapıyor galiba.

cnm Normalmi diyosun yani umarım öledir..

mınju hıc bozma morelını benımkıde aynı buara unuttu allahtan ama arar ara yapıyo dişlerını farkettıgınden yapıyo sanırım anlamadım gıttı
Saol cnm ya önce bende dişlerini yeni farketti ondandır diye düşündüm ama,bilemiyorum dişlerine zara verir diye korkuyorum.

ayyyyyy bu gece fark ettimmmm yaa bizim alide yapıyo o çeyrek dişi ile nasıl bezeceriyor yaa
Valla cnm ya artık herşeyi bekliyorum ben bunlardan.Gece de yapıyomu farketmedim ama gündüz gözümün içine baka baka yapıyo ben kızdıkça gıcır gıcır.ayy içim kalktı yinee boshayallersmile

zeynep yapmıyo zaten 2 dişi varŞeniz

Aman yapmasın cnm ya insanın içi bir tuhaf oluyo.lmaz: Bizimde 3 dişimiz var ama üçüde henüz yarım tam çıkmadı bile onlarlan beceriyo beyefendi.kaydirigubbakcemile3

aaaa cnm neden olurki bilemiyorum bi sor dr una..

cnm bi bilsem.biraz googleden arattım ama hemen felaket tellallığı yapıyo..iyice insanı işkillendiriyo yok yere kaydirigubbakcemile3 İnş normaldir.bazı afacanlarda yapıyomuş ama bakalım artık...

CERENN sanada berkeyede cokk geçmişolsun canım en kısa zamanda duzelırsınız ınsalalhhhh..
BANUCUM yagmurun gecmiş dogum gunu kutlu olsunnnnnn nıce yıllaraaa....
KNK canım bızım dogdugundan berı uykumuz sorun hıc duzelmedıı hem cok zor dalıyo hemde saat bası 2saate bı uyanıyooooo sabır sabıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
ZEYNEBIN VE YAGIZINN dişlerı hayırlı olsunnnnn..optum zuzularıııı

BIIZMDE 3.DİŞİMİZ GELIYOOO USSTTENN 1TANEEEkaydirigubbakcemile2

BIRSEN kaynanana yorum yokkkk yanı bacımm ıkı cocukkk yanı gelıwerse yaaa uyusan sende azcıkkk ama yok yanıııı...ne dıyım bacım PESSSSSSSS ne yapsan haklısın bu kadınalmaz:

çok yorulmuşssun yağız öyle yapınca bu aralar zeynep de öyle nedendir bilmem
evet cnm hamileyim yılın ilk bombası bende 9 haftalık olduk teyzesi
merhaba kızlar.
bütün gün temizlik yaptım. çok yoruldum ama evim mis gibi oldu. sadece ütü kaldı. onları da yarın yapacağım.
sizler de ne var ne yok. biraz geçmişe bakayım.
ohh güle güle kirlet cnm evini,keyifle şöyle.
evet cnm ya hep ekşili şeyler istiyo cnm,bi de tuzlu ama bulantıdan mı bilmem,çünkü tatlı yedikçe daha çok bulanıyo içim,böyle tuzlu olunca içimi bastırıyo biraz,bikaç hafta sonrada böyle olursam haklsın valla dicem nurten
sorma canım ya bende İzmirden arkadaşıma sipariş verdim annesi yapmış.Bebişlere de ii oluyo
evet cnm ya akrabaları bi araştırıcam bakalım bulabilecekmiyim

hayılrı olsun cnm dişiniz

Hoşgeldin cnm. Ayy aynı benim oğlanda öle odadan çıkınca basıyo yaygarayı ,yeni birini görsün tamam kıçı asla yere değmez alışana kadar bana yapışık.kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel temizlikte yapmışsın.ben de kaçgündür yapıcam güya ama soğuk diye hiiç kılımı kımıldatasım yok kafamçokkarıştı O yürüyüş işinide kafana takma cnm çoğu cocuk öle yapıyor yürütecinde etkisi var tabi ama zamanla düzeliyor merak etme.

Merhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?

normla canımmm benımkıde emeklemıyo yuzustu durmaktan nefrett edıo hatta ne bulsa goturuyo agzına herseyı yıycek gouzyle goruyolar sanırım..normal yanı telasetme camnımm....

gecmişols+un canım..içini ferah tut hemen koto seyler getırme fılızcım aklına bı dr a falan gıtsın bakalım....

Bİrsencİm valla bende Şuan uykusuz bayılcak gİbİyİm bİde o akdar İŞ varkİ kafamı toplayıp bİr tÜrlÜ İŞlerİmİ yarılıyamadım bİle(

ahhhh bu uykusuzlukkk ben artık uykusuzluk falan hıssetmıyorum oderce yanı 8 ayda alıştı bağışıklık yaptı bunyeme galıbakaydirigubbakcemile3

hergun yeni bişiler ogrenıyolarr o gıcırdatmayıda nerden ogrenmiş hınzırrrrrrrzemuszemus

hosbuldukk canım..opuyorumnanaktan
benımkı hiç bılmezdı yabancıyı herkezde dururdu ama şimdi yok kalmıyo babasıyla bıle durmıuyo kımı zaman ıllahı benı ıstıyooo...yıllık ızınde bıtıyoo 15 gundur beraberız sureklı işe başlayınca tekrar gene zorlancaz kesınnnnnbilmiyorumkismile
ınşallah duzelır yuruyusu canımmm yaaaa kollarından tutuncada VAK basıyo sıpa yaa ben duzeltıyom ayaklarını o VAK basıyoooo:uhm::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…