2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BEYAZZZZ canımmm hayırlııs olsuunnnn ayyyy sasırdım valla yaaaa cokkk sewındım yenı heyecann yenı hayattt ıkıncı melekkkkkkkkkksositososito...Allah saglıcakla kucaklatmayı nasıp etsın canım benımmm ıyı cesaret ne dıyım bacım sana ben yagızdan sonra dusunemıyom bıleee 2.bebişiii:kedi:
Aslımnda ıkısı bır buyur ne gusellll bende hem ıstıyorum ıkıncıyı hemde yok cesaret edemıyorumm yaa...meraktan soruyorum canım planlımıydı beyazcım ..ıkısı bır buyucek nasıpse ne guselllll

Maşallah cnm ya 9 haftalık olmuşsuun.a.s.
evet cnm ya zaman su gibi geçiyor

çok teşekkür ederim cnm
inan bende cesaret edemezdim planlı olmadı korunuyorduk öğrenince şok oldum ama şimdi baya alıştım bi kaç sene zorlanırım sonrası kolay lur artk inş

merhaba 2009 anneleri ben de 2010 mayıs annesi oalcağım inşallah, bir sorum olacak burdan sormak istedim çabuk cevap alayım diye 60x90 ölçülerinde bir beşik beğendik bebeğimize odamız küçük olduğu için ve o odaya ilk başlarda bebeğin yanında kalmam gerekebilir diye bir de tek kişilik yatak koyduk diye 1 yaşına kadar yatabilir mi bu yatakta diye merak ediyoruz satıcı kadın yatar dedi de kim yatabilir kimi yatamaz sığmaz dediler bebeklerinizin boyu ne kadar oluyor bir yılınsonunda ve bir de normal bir yatakta yatabilirler mi 1 yalına gelince?

surprız yaptı demek annsiiii...ama cok sewındım bayazcım yaaa...ne gusel ıkısı bır buyur efet bı ıkı yıl zor olur sonrası superrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

canım 1 aysına kadarrr bebişlerrr deişik boy atıyo bellı bı abıtı yok yanıı benım oglus 8 aylık ve 71cm suan yasında kac olur bılemıyorumm ...benım beşik tek ksıılık olmayanlardan 70x130 1yasına kadar sıgarr sanırım..60x90 kucuk gelebılır ama ..bızde kucuk bı beşik almılştık odamız kucuk dıye 4aya kadar anca kullanabıldıkk harekete baslayınca sıgmıyolar canım içine... 1 yasından sora tek kişilik yatakta yatabılırler bence ..ben sonra gencodası almayı dusunuyoırum meselaa...CADIARZU

teşekkürler

mrb arkadaşlar uzun zamandır okuyorum ama bitürlü yazmaya fırsat bulamadım.ben ve oğlum şükür iyiyiz oğlum şuan uyuyor burası -5 derece çook soğuk ve yarına -11 derece diye gösteriyor bu kış baya donacağız ALLAH ewsiz barksızların yardımcısı olsun.çok zor çokkk bizler sıcacık yuvalarımızda soğuk üşüyoruz diyoruz ya dışardakiler napsın.neyse kızlar ben sporuma devam ediyorum spora başlamadan önce 68 i bile gördüm şimdi 65 kiloyum çok değil ama genede veriyorum fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum spor salonuna tabi bunda kilo veren arkadaşların ve pınarın byük payı var ben onlara çok özendim ve devam ediyorum bakalım şimdilik.oğlum günde 3 defa mama alıyor diğer zamnlarda kavanoz meyve sebze babymix yoğurt ki yoğurdu nerdeyse hergün veriyorum pirinçunundan muhallebi yapıyorum.bu hafta daha çok çorba vereceğim.kızlar sizw birşey sormak istiyorum ben bugün migrostan ayşe kadın fasulye aldım konserve benbunu nasıl yemek yapıcam ben hiç konserveden yapmamıştım ne yalan söyliyeyim bana yardımcı olursanız sevinirim.bütün bebişleri kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan annişlerine ii akşamlar diliyoruma.s.

özlemin oğlu olacak nurtenciğimmm ben iki erkek doğurmuş biri olara hep ekşi tuzlu acı yedimmmmmmmmmmm....

simall hosgeldın canım...
bende rejıme baasladım hala 72 kıloyum ve 5 kılo wermem lazım ama spor falan yapaöıyorum yemekten kesmeye karar werdım bakalım..hatte suaralar regl zamanım tartı 73 74 e dogru kayıyo sınır oluyorum((

KONSERWEYE GELINCE kavanozu ac ıyıce yıka canım..sonra normal yemek yapara gıbı soganını kavur salca domatez koy fasulyelerı at ..bıraz ole pişir 5 10 dk su e
kle pişmeye bırakkk canım....afıyet olsun..
benım kuzu muhallebı yemıyo sanırım sıkıldı artık bende zorlamıyorum artık....babymix yourt verıyorum aradada BUYUMİX yedırıyorummm.....ohhh afıyet olsun paşaya annesiii

KIZLARRR BEN KACAR OGLUSS UYANDI YEMEK SAATI SONRADA ANNESININ EZEL SAATI HEPINIZI COKKSS OPUYORUMMMMMM.......................

hoşbulduk canım.ewt ya kilolar başımıza dert oldu artık psikolojim bile bozulmaya başlamıştı giydiğim hiçbirşeyi üzerime yakıştıramıyordum oyüzden başladım bende bakalım ama insan dayanamıyo bazen ben geceleri yemek yemyi çok seviyorum binevi alışkanlık oldu gece 12 de illa bişeyler yemem gerekiyor inş. yaza kadar kiloları veririz.canım tarif için çok sağol çokkk teşekkürler. paşan sade muhallebi sevmiyorsa canım içine pekmez kat ceviz kat armut rendele kat ben öyle yapıyorum.oğluşunu öp benim için yakışıklı paşaya afiyet bal şeker olsun.ewt yaa dimi bugün ezel var bende izleyeyim geçen hafta yoktu.şimdilik ii akşamllar kızlar.

ayyyyyyy deli olucam bu seferde gitmezse ne yaparım bilmem artık kakayı mı yoksa pc yi mi:mymeka:
cnm 1 yaşına kadar yatamaz sanırım içinde,geçen ay 67 cnm di benim kzıım,bizim beşiğin ölçülerini bilmiyorum ama yaşına kadar olur ,odan küçükse keşke küçük sepetlerden alsaydın başta kullanmak için,rahat ederdin,bide bir yaşından sonra normal yatakta yatamazlar cnm çok ahreket edşyorlar düşerler valla.hayırlı doğumlar diliyorum,sağlıcakla kucağına laırsın inş.
surprız yaptı demek annsiiii...ama cok sewındım bayazcım yaaa...ne gusel ıkısı bır buyur efet bı ıkı yıl zor olur sonrası superrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
evet cnm ya süpriz oldu,ama güzel oldu çok alıştım bu halime,inş bişey olmaz da doğurabilrim,hayırlısıyla.
maşallah hem sana hem kzuuna,inş kısa sürede istediğin gibi veririsin cnm kilolarını,ben hazır konserve yapmadım cnm hiç ya bilmiyorum
özlemin oğlu olacak nurtenciğimmm ben iki erkek doğurmuş biri olara hep ekşi tuzlu acı yedimmmmmmmmmmm....
bi kaç ay sonra öğrenicez bakalım,şimdilik skor 2-1 burcu-nurten kız sen oğlan diyorsun cnm,hayırlısyla gelsinde

iyi akşamalr cnm

zeynep uyandı ağladı salladım uyud odaya geldim tekrarağlamaya başaldı aldım bizim yatağa yatırdım uyuyo şimdi sıpa yaa,etrafına yastıklar dizdim inş uyandıpta düşmezeyvahedigeldismile

iyi geceler eşim geliyormuş yarın görürüşürz zeynebe de bakayım içim rahat etmiyo yaw

teşekkür ederim, sizden de aldığım bilgilerle almaktan vazgeçtim büyük ihtimalle, belki park yatak alırız onlar için de çok rahat değil diyorlar bir de açıkçası bana biraz dağ çadırı hissi uyandırıyor :sinifsinif:

Ohhh ne güzel ya eğlenmene çok sevindim canım a.s. Hediyeni de güle güle kullan a.s.

Defne'de sağ ayağını öyle dışarıya basıyor canım. Doktoruna sordum 3 yaşına kadar yani tam olarak yürümeye başladığı zamana kadar normal eğer ondan sonrada öyle basarsa araştırılır dedi a.s.

Türkiz'e geçmiş olsun canım. Kaynanana da üzüldüm mü desem kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar,benim kızım 3 gün sonra sekiz ayı dolduruyo,ama daha emeklemiyo.Bizimki mi tembel acabaa,Bide eline aldığı şeyleri ağzına götürmüyo norml mi sizce?

Yok canım belki emeklemeden yürüyecektir ya sıkma canını a.s.

Sağol cnmm, rimelide 6 tl kız ay kaçırmayalım kızlar ihtiyacı olan alsın bu ay :)))))

Anaaa ucuzmuş kız ben geçen ay Max Factor'e dünya para verdim klava:

güzel kızım 9 aylık oldu teyzoşlar

Maşallah kuzuma a.s.

Canım kardeşin için Allah kavuştursun diyeyim a.s. Mastit içinde geçmiş olsun a.s.

Maşallah Doruk'a. Defne'de yavaş yavaş derdini anlatmaya başladı aynı Doruk gibi. Karnı acıkınca bana bakıp "mamama" diye söyleniyor. Amcasına "Apo" diye sesleniyor. "Anne" ile "baba"yı zaten uzun zamandır söylüyordu. Geçen hafta da anneme "ayaye" demeye başladı. Hatta geçen hafta kakasını yapmış ve ben farketmemişim. Eline bezini alıp bana sallamaya başladı. Ben hiç anlamadım. Baktım almış bezini yanıma geldi. O zaman anladım. Bilinçli mi yaptı yoksa tesadüf müydü? Bu çocukların zekaları düşündürücü :uhm:

İlk arabam bizde de var. Bi sorun yaratacağını düşünmüyorum. Yürüteç te çevremde çok insan kullandı. Çok şükür koca adam oldular ama hiç sıkıntı yaşadıklarını görmedim. Çok da takmamak lazım ya. Neticede kullanacaklara kısa süre. O kadardan bişeycik olmaz a.s.

Hayırlı olsun canım dişiniz a.s. Bizim Defne hiç beklemiyor ya. 40 gün içinde 7 diş çıkardı :uhm:

İyi yaptın canım ya dinlen azcık yorma kolunu a.s.

Bizimkinin de ben spora başladıktan sonra bozuldu düzeni tatlım. Eskiden 9 dedi mi uyurdu. Şimdi erken yattığı çok nadir. Bizimle aynı saatte uyuyor ama Allah'tan yanımda emerek uyuyor bizimki. Çok şükür sallanmaya hiç alışmadı lmaz:

Çok geçmiş olsun canım ya Allah Allah yazık kuzuma niye öyle oldu ki CADIARZU

Allah kolaylık versin bacım ya diyecek bişey bulamıyorum :1no2:

Selam tatlım a.s. Dinlenmiş olmana çok sevindim.

Özledim seni ya yarın arayacağım a.s.

Canım doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim a.s.

Geçmiş olsun canım ya a.s. İnşallah hayırlı haberler alırsınız a.s.

kızlar biz soba yakıyoruz çok iyi oluyor evimde geniş kolay ısınıyor

Kayınvalidemlerde yakıyor iyi ama tek korkum Defdef'in yanması. Gözümüzü üzerinden ayıramıyoruz ordayken :1no2:

Canım Defne'de de var o. Hatta Gülhan'ın oğluşu Bora'da da vardı. Netten araştırdım. Diş çıkarma zamanı yaparmış çocuklar merak etme a.s.

Maşallah kuzumun hayırlı olsun tek dişi a.s.

cnm gecmiş olsun..neyseki gecmişte..
daha ne kadar emzireceğiz ya benim doktorum 2 yasına kadar diyor. çok değil mi ya

Ya bende düşünüyorum valla :uhm: Defne emmeden uyumuyor. 5 dk emip beni yalancı emzik niyetine kullanıyor. Doktoruyla bu ay konuşacağım bakalım CADIARZU

Çok geçmiş olsun canım ya offff :çok üzgünüm:

Selam canım a.s. Aman dikkat et çok da verme. Gerçi nasıl olsa kuzucuk beslenir senden. Artık tecrübeli olduk dimi yerimseniben

Geçmiş olsun canım ya önemli değildir sıkma canını. Kan şekeri falan düşmüştür belki CADIARZU

Ayyy karışmasa ölür heee klava: Ona neymiş çocuğun mamasından kötükedihüso

merhaba kızlar.
bütün gün temizlik yaptım. çok yoruldum ama evim mis gibi oldu. sadece ütü kaldı. onları da yarın yapacağım.
sizler de ne var ne yok. biraz geçmişe bakayım.

Selam canım a.s. Ohhh ellerine sağlık a.s.

Hayırlı olsun canım inciniz a.s.

Canım benim kuzumun yatağı 90x110. Büyüyebilen yatak. Açılınca 90x160 olacak. Bence 9 cm küçük ya :uhm: Ve 1 yaşından sonra ben normal yatakta yatabileceğini düşünmüyorum. Döner düşer Allah korusun :1no2:

Hoşgeldin canım a.s. Ooo kilolar gitmeye başlamış çok sevindim. Benim üyeliğim bitti. Tam eve yakın biyere kayıt olacaktım kar mevzu çıktı. Havalar düzelsin ilk fırsatta bende yeniden yazılacağım a.s.

iyi geceler eşim geliyormuş yarın görürüşürz zeynebe de bakayım içim rahat etmiyo yaw

İyi akşamlar canım a.s.

İyi akşamlar kızlar a.s.

Dün akşam arkadaşlar bize oturmaya gelmişlerdi. Saat 8'de hadi sinemaya gidelim dedik. Hooopp Defdef'i kayınvalideme bırakıp önce yemeğe sonra sinemeya ordan da nargileye gittik. Tabi dönüş saati 1 olunca mecbur orda kaldık.

Bugünde akşam yemeğinden sonra döndük eve. Şimdi eşim Ezel izliyor, Defdef yerde çığlık atıyor, bende size bakayım dedim a.s.

Hava cidden fena soğuk. Evimiz sıcacık Allah'ımıza şükürler olsun :Saruboceq: Rabbim sokakta kalanların yardımcısı olsun :Saruboceq:

Eşimde yarın işe gitmeyecek. O Defdef'le ilgilenir bende çamaşırlarımı falan hallederim. Kaç günlerdir doğru düzgün evde durmadım ama nasıl olduysa yine çamaşırlar dağ olmuş kaydirigubbakcemile3

Bi meyve tabağı hazırlayayım da c vitamini alalım gribe önlem olsun bu havalarda a.s.

ahhh cnm yaa ikiz annesi olarak ilk heves olarak gittim oda takımı aldım istediğimiz ürün yoktu erken doğum olunca kakaladılar adi malı bize ....
şimdi bin pişmanım iki park yatak alıp bir gardolap almadığamaa

kesinlikle park yatağı öneririm istediğin yere götürebilirsin hafif..temiz...iki şekide kullanıyorsun..yarın öbürgün katla sakla yer kaplamaz...

hiç düşünme al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…