canım seni anlıyorum ama bizimki yattamı bidaha hiç kalkmıyor maş. ne adar erken yatarsa erken kalkar diye düşünüyorum çok geç kalkıyo bazen 11de bile kalktıgı oluyo bende 10-11de yatsın 8-9 kalksın istiyom ama olmuyor malesef...CERENN sanada berkeyede cokk geçmişolsun canım en kısa zamanda duzelırsınız ınsalalhhhh..
BANUCUM yagmurun gecmiş dogum gunu kutlu olsunnnnnn nıce yıllaraaa....
KNK canım bızım dogdugundan berı uykumuz sorun hıc duzelmedıı hem cok zor dalıyo hemde saat bası 2saate bı uyanıyooooo sabır sabıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
ZEYNEBIN VE YAGIZINN dişlerı hayırlı olsunnnnn..optum zuzularıııı
BIIZMDE 3.DİŞİMİZ GELIYOOO USSTTENN 1TANEEEkaydirigubbakcemile2
BIRSEN kaynanana yorum yokkkk yanı bacımm ıkı cocukkk yanı gelıwerse yaaa uyusan sende azcıkkk ama yok yanıııı...ne dıyım bacım PESSSSSSSS ne yapsan haklısın bu kadınalmaz:
hayırlısı olsun cnm allah saglıkla versin kucagına ama benimde tatlı acyip midemi kaldırıyodu :)çok yorulmuşssun yağız öyle yapınca bu aralar zeynep de öyle nedendir bilmem
evet cnm hamileyim yılın ilk bombası bende 9 haftalık olduk teyzesi
ohh güle güle kirlet cnm evini,keyifle şöyle.
evet cnm ya hep ekşili şeyler istiyo cnm,bi de tuzlu ama bulantıdan mı bilmem,çünkü tatlı yedikçe daha çok bulanıyo içim,böyle tuzlu olunca içimi bastırıyo biraz,bikaç hafta sonrada böyle olursam haklsın valla dicem nurten
evet cnm ya akrabaları bi araştırıcam bakalım bulabilecekmiyim
hayılrı olsun cnm dişiniz
cnm sporun hayırlı olsun böyle dvm edersen gider kilocuklarda inş... azcık sabret ve yeme.. ayrıcada konserveyi bilmiyorum ama aslı anlatmış sagolsun..mrb arkadaşlar uzun zamandır okuyorum ama bitürlü yazmaya fırsat bulamadım.ben ve oğlum şükür iyiyiz oğlum şuan uyuyor burası -5 derece çook soğuk ve yarına -11 derece diye gösteriyor bu kış baya donacağız ALLAH ewsiz barksızların yardımcısı olsun.çok zor çokkk bizler sıcacık yuvalarımızda soğuk üşüyoruz diyoruz ya dışardakiler napsın.neyse kızlar ben sporuma devam ediyorum spora başlamadan önce 68 i bile gördüm şimdi 65 kiloyum çok değil ama genede veriyorum fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum spor salonuna tabi bunda kilo veren arkadaşların ve pınarın byük payı var ben onlara çok özendim ve devam ediyorum bakalım şimdilik.oğlum günde 3 defa mama alıyor diğer zamnlarda kavanoz meyve sebze babymix yoğurt ki yoğurdu nerdeyse hergün veriyorum pirinçunundan muhallebi yapıyorum.bu hafta daha çok çorba vereceğim.kızlar sizw birşey sormak istiyorum ben bugün migrostan ayşe kadın fasulye aldım konserve benbunu nasıl yemek yapıcam ben hiç konserveden yapmamıştım ne yalan söyliyeyim bana yardımcı olursanız sevinirim.bütün bebişleri kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan annişlerine ii akşamlar diliyoruma.s.
allah bilir onu.. ama çogunlukla ekşi ve tuzluda kız derler ya ondan dedim sende ayrı bi istisasın valla :)) abimin eşide hamile biliyon oda ilk aşermesinde acayip tatlı yedi ve halada tatlı dedigimizde agzı sulanıyo oluşumuz var:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:özlemin oğlu olacak nurtenciğimmm ben iki erkek doğurmuş biri olara hep ekşi tuzlu acı yedimmmmmmmmmmm....
hoşçakal cnm a.s.simall hosgeldın canım...
bende rejıme baasladım hala 72 kıloyum ve 5 kılo wermem lazım ama spor falan yapaöıyorum yemekten kesmeye karar werdım bakalım..hatte suaralar regl zamanım tartı 73 74 e dogru kayıyo sınır oluyorum((
KONSERWEYE GELINCE kavanozu ac ıyıce yıka canım..sonra normal yemek yapara gıbı soganını kavur salca domatez koy fasulyelerı at ..bıraz ole pişir 5 10 dk su e
kle pişmeye bırakkk canım....afıyet olsun..
benım kuzu muhallebı yemıyo sanırım sıkıldı artık bende zorlamıyorum artık....babymix yourt verıyorum aradada BUYUMİX yedırıyorummm.....ohhh afıyet olsun paşaya annesiii
KIZLARRR BEN KACAR OGLUSS UYANDI YEMEK SAATI SONRADA ANNESININ EZEL SAATI HEPINIZI COKKSS OPUYORUMMMMMM.......................
bye a.s.iyi geceler eşim geliyormuş yarın görürüşürz zeynebe de bakayım içim rahat etmiyo yaw
hoşgeldin cnm gezmişsin yine en iyisini sen yapıyon tabi kocanda seviyosa gezmeyi sorun olmuyo bizimkine ver çekirdegi ve pcyi ver cdfilm gezmek diye bi anlayış yok bide gezenlerede çok kızıyooo gıcık heriff.. neysem ayy sallanmaya alışmaması çok güzel gerçi bizimkide emseydi sallanmak isteemzdi dimi??Ohhh ne güzel ya eğlenmene çok sevindim canım a.s. Hediyeni de güle güle kullan
Defne'de sağ ayağını öyle dışarıya basıyor canım. Doktoruna sordum 3 yaşına kadar yani tam olarak yürümeye başladığı zamana kadar normal eğer ondan sonrada öyle basarsa araştırılır dedi a.s.
Türkiz'e geçmiş olsun canım. Kaynanana da üzüldüm mü desem kaydirigubbakcemile3
Yok canım belki emeklemeden yürüyecektir ya sıkma canını
Anaaa ucuzmuş kız ben geçen ay Max Factor'e dünya para verdim
Maşallah kuzuma a.s.
Canım kardeşin için Allah kavuştursun diyeyim a.s. Mastit içinde geçmiş olsun a.s.
Maşallah Doruk'a. Defne'de yavaş yavaş derdini anlatmaya başladı aynı Doruk gibi. Karnı acıkınca bana bakıp "mamama" diye söyleniyor. Amcasına "Apo" diye sesleniyor. "Anne" ile "baba"yı zaten uzun zamandır söylüyordu. Geçen hafta da anneme "ayaye" demeye başladı. Hatta geçen hafta kakasını yapmış ve ben farketmemişim. Eline bezini alıp bana sallamaya başladı. Ben hiç anlamadım. Baktım almış bezini yanıma geldi. O zaman anladım. Bilinçli mi yaptı yoksa tesadüf müydü? Bu çocukların zekaları düşündürücü :uhm:
İlk arabam bizde de var. Bi sorun yaratacağını düşünmüyorum. Yürüteç te çevremde çok insan kullandı. Çok şükür koca adam oldular ama hiç sıkıntı yaşadıklarını görmedim. Çok da takmamak lazım ya. Neticede kullanacaklara kısa süre. O kadardan bişeycik olmaz a.s.
Hayırlı olsun canım dişiniz a.s. Bizim Defne hiç beklemiyor ya. 40 gün içinde 7 diş çıkardı :uhm:
İyi yaptın canım ya dinlen azcık yorma kolunu a.s.
Bizimkinin de ben spora başladıktan sonra bozuldu düzeni tatlım. Eskiden 9 dedi mi uyurdu. Şimdi erken yattığı çok nadir. Bizimle aynı saatte uyuyor ama Allah'tan yanımda emerek uyuyor bizimki. Çok şükür sallanmaya hiç alışmadılmaz:
Çok geçmiş olsun canım ya Allah Allah yazık kuzuma niye öyle oldu ki CADIARZU
Allah kolaylık versin bacım ya diyecek bişey bulamıyorum :1no2:
Selam tatlım a.s. Dinlenmiş olmana çok sevindim.
Özledim seni ya yarın arayacağım a.s.
Canım doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim a.s.
Geçmiş olsun canım ya a.s. İnşallah hayırlı haberler alırsınız a.s.
Kayınvalidemlerde yakıyor iyi ama tek korkum Defdef'in yanması. Gözümüzü üzerinden ayıramıyoruz ordayken :1no2:
Canım Defne'de de var o. Hatta Gülhan'ın oğluşu Bora'da da vardı. Netten araştırdım. Diş çıkarma zamanı yaparmış çocuklar merak etme a.s.
Maşallah kuzumun hayırlı olsun tek dişi a.s.
Ya bende düşünüyorum valla :uhm: Defne emmeden uyumuyor. 5 dk emip beni yalancı emzik niyetine kullanıyor. Doktoruyla bu ay konuşacağım bakalım CADIARZU
Çok geçmiş olsun canım ya offff :çok üzgünüm:
Selam canım a.s. Aman dikkat et çok da verme. Gerçi nasıl olsa kuzucuk beslenir senden. Artık tecrübeli olduk dimi yerimseniben
Geçmiş olsun canım ya önemli değildir sıkma canını. Kan şekeri falan düşmüştür belki CADIARZU
Ayyy karışmasa ölür heeeklava: Ona neymiş çocuğun mamasından kötükedihüso
Selam canım a.s. Ohhh ellerine sağlık a.s.
Hayırlı olsun canım inciniz a.s.
Canım benim kuzumun yatağı 90x110. Büyüyebilen yatak. Açılınca 90x160 olacak. Bence 9 cm küçük ya :uhm: Ve 1 yaşından sonra ben normal yatakta yatabileceğini düşünmüyorum. Döner düşer Allah korusun :1no2:
Hoşgeldin canım a.s. Ooo kilolar gitmeye başlamış çok sevindim. Benim üyeliğim bitti. Tam eve yakın biyere kayıt olacaktım kar mevzu çıktı. Havalar düzelsin ilk fırsatta bende yeniden yazılacağım a.s.
İyi akşamlar canım a.s.
ayyy bu ivedik beni çatlattı yaaaa
canım seni anlıyorum ama bizimki yattamı bidaha hiç kalkmıyor maş. ne adar erken yatarsa erken kalkar diye düşünüyorum çok geç kalkıyo bazen 11de bile kalktıgı oluyo bende 10-11de yatsın 8-9 kalksın istiyom ama olmuyor malesef...
hayırlısı olsun cnm allah saglıkla versin kucagına ama benimde tatlı acyip midemi kaldırıyodu :)
cnm sporun hayırlı olsun böyle dvm edersen gider kilocuklarda inş... azcık sabret ve yeme.. ayrıcada konserveyi bilmiyorum ama aslı anlatmış sagolsun..
allah bilir onu.. ama çogunlukla ekşi ve tuzluda kız derler ya ondan dedim sende ayrı bi istisasın valla :)) abimin eşide hamile biliyon oda ilk aşermesinde acayip tatlı yedi ve halada tatlı dedigimizde agzı sulanıyo oluşumuz var:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hoşçakal cnm a.s.
bye a.s.
hoşgeldin cnm gezmişsin yine en iyisini sen yapıyon tabi kocanda seviyosa gezmeyi sorun olmuyo bizimkine ver çekirdegi ve pcyi ver cdfilm gezmek diye bi anlayış yok bide gezenlerede çok kızıyooo gıcık heriff.. neysem ayy sallanmaya alışmaması çok güzel gerçi bizimkide emseydi sallanmak isteemzdi dimi??
ayy düşünki ben onu 6-7 aylıkken izlemiştim güldükçe göbiş hop hop hopluyodu yanımda oturan kız habire bana bakıyodu korktu doguracam diye:roflol:
ayyy bu ivedik beni çatlattı yaaaa
hoşgeldin cnm gezmişsin yine en iyisini sen yapıyon tabi kocanda seviyosa gezmeyi sorun olmuyo bizimkine ver çekirdegi ve pcyi ver cdfilm gezmek diye bi anlayış yok bide gezenlerede çok kızıyooo gıcık heriff.. neysem ayy sallanmaya alışmaması çok güzel gerçi bizimkide emseydi sallanmak isteemzdi dimi:
benim koca seviideee arkadaşlarınla seviii gezmeyi.. ya bide bizimkilerin işleri hep böyle gezilen tozulan en güzel yerlerde ya angare geliyo ona bıkmış artık o tiplerden öyle diyoo offf keyfi bilir defne azcık serpilsin bacaklarına yapışacak haberi yokk haberiiii:dance: :dance:ayyyy nurten hatırladım ivediğe gittik demiştin
senin koca neden sevmiii
benimkide senin o dediğini sever ama gezmeyide seviyor
bizime arabamız olaydı kesin bende her h.sonu kaçardım
çocuklarla taksiyle zor bikere arabayı indir 6 kattan aşağa o sorun
nurten kızz gelsene bana cnm oturmaya evde yanlızım çokda uzak değiliz hani:hulya:
belkide cnm valla ilk salladıgımm günü hiç unutmuyorum hatta kk da yazışıyoduk sibel'in yagız'ı durmuyordu sabahtan buyana agladıgını ve mmecburen ayagımda sallıyorum demişti.. ve ogün defnede acayip huysuzdu ve ayagıma yatırdıgım anda susmuştu şaka gibi!!! ve oan kuş kadar hafif gelmişti bana hiç rahatsız edici bi durumda degildi... ama tabiii bu anımı bilseydimmmm aslaaaaamafoldumben oyyy oyy hey idi günler heyyyolumunekankayizsmileŞubat'ta 3 geliyo tatlım fragmN izledik oda süper belli a.s.
Evde oturup film ve çekirdeği benimkide çok sever ama gezmeyide seviyo Allah'tan. Daha dogrusu benim cenemi cekmektense gezmeyi kabul ede ede alıştı kaydirigubbakcemile3
Emme ile alakası yok heralde bacım yaalistirmakla ilgili :uhm: Ben 2 aylikken o salıncağı aldım ya o zaman iyioldu yoksa bende mecbur ayağa alistirirdim a.s.
iyi uykular canımcım ŞenizBende yataktayim. Defdef'i emzirdim uyudu. Kocis gelsin bende uyuyayım artık. Herkese iyi geceler kızlar. Öptüm hepinizi a.s.
ohhh inş. kalmaz paşalar :)) inci dedigin gülhan dimi kız bian şeyettiremedim:sm_confused:Kızlar erken uyudular bu aksam saat 10 da arı mamadan muahllebİ verdİm benİmkİlere bİrer kase yedİler...belkİ kalkmazlar gece İnŞ.6 kadar uyurlarda bende uyurum İyİ geceler......
İncİ cnm bugÜn ruhunla takıldık yarın senİ İsterİz ÖptÜmmm sİzlerİ byby
selam kizlaar yataktan yaziyorum hala annemdeyim
tufan geldi eve gittik bi baktik elektrik yok ev buz geri anneme dondum bu aksamda burdayiz yani
kolum cok sukur iyi hala agir kaldiramiyorum ama iyi gibiyim
bu kiz beni cildirticak cok bagrikci oldu yaaa surekli ciglik atiyor bi de yeni bise ogrenmis yemek tabagini gprdugu zaman ufuf uf diye ufluyor:)))))guya yemegi sogutacakmis annemden ogrenmia
tulay, bırsen,pınar,banu sızede gunaydın bacılarrrrr
tulay selıncıgın düzelmesıne sevındım kuzular hastalanınca benım hayat duruyo valla öff ya annelıgın zorlugu ısteee :1hug:
bırsen delıksız uyumussun bacım masallah paşalaraaa
pınar kocişle keyıfteymıssın bugun ohh allah agzınızın tadını bozmasına.s.
bende ıkı gundur otobuse talim edıyorum maglum araba karın altında kaldı kocısle sabah yuruyus yapıyorum sonra ayırıyorus yolları ınsan basbasa kalmak ıstıyo 5dk bıle olsa ya onunda kafasına bıseyler düştü sanırım dun bugun pek ılgılı bende fazla pas vermıyorum ama maşallah nazar deymesın
duruda hiç bukadar evde kalmamıstı sıkılmıs sanırım pek huysuzluk yapıyo aksamları hep kucak ıstıyo gezdırelım ıstıyo velet nasıl parmagında oynatıyo bızı ama ıyıkı dogurmusum dedım sabah onsuz ev nekadar boşmuş megerrr:asigim:
neyse kızlar maglum kardan dolayı pek iş yok bugun ofıstede kımsecıkler yok herkez bı bahane buılmus gelmemıs
kolay gelsın hepınızeeee:1hug:[/QUOT
günaydın tatlım nasılsın sanada kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?