2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım seni anlıyorum ama bizimki yattamı bidaha hiç kalkmıyor maş. ne adar erken yatarsa erken kalkar diye düşünüyorum çok geç kalkıyo bazen 11de bile kalktıgı oluyo bende 10-11de yatsın 8-9 kalksın istiyom ama olmuyor malesef...
hayırlısı olsun cnm allah saglıkla versin kucagına ama benimde tatlı acyip midemi kaldırıyodu :)
cnm sporun hayırlı olsun böyle dvm edersen gider kilocuklarda inş... azcık sabret ve yeme.. ayrıcada konserveyi bilmiyorum ama aslı anlatmış sagolsun..
özlemin oğlu olacak nurtenciğimmm ben iki erkek doğurmuş biri olara hep ekşi tuzlu acı yedimmmmmmmmmmm....
allah bilir onu.. ama çogunlukla ekşi ve tuzluda kız derler ya ondan dedim sende ayrı bi istisasın valla :)) abimin eşide hamile biliyon oda ilk aşermesinde acayip tatlı yedi ve halada tatlı dedigimizde agzı sulanıyo oluşumuz var:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hoşçakal cnm a.s.
iyi geceler eşim geliyormuş yarın görürüşürz zeynebe de bakayım içim rahat etmiyo yaw
bye a.s.
hoşgeldin cnm gezmişsin yine en iyisini sen yapıyon tabi kocanda seviyosa gezmeyi sorun olmuyo bizimkine ver çekirdegi ve pcyi ver cdfilm gezmek diye bi anlayış yok bide gezenlerede çok kızıyooo gıcık heriff.. neysem ayy sallanmaya alışmaması çok güzel gerçi bizimkide emseydi sallanmak isteemzdi dimi??
ayyy bu ivedik beni çatlattı yaaaa

ayy düşünki ben onu 6-7 aylıkken izlemiştim güldükçe göbiş hop hop hopluyodu yanımda oturan kız habire bana bakıyodu korktu doguracam diye:roflol:

ayyyy nurten hatırladım ivediğe gittik demiştin
senin koca neden sevmiii
benimkide senin o dediğini sever ama gezmeyide seviyor
bizime arabamız olaydı kesin bende her h.sonu kaçardım
çocuklarla taksiyle zor bikere arabayı indir 6 kattan aşağa o sorun

nurten kızz gelsene bana cnm oturmaya evde yanlızım çokda uzak değiliz hani:hulya:

ayyy bu ivedik beni çatlattı yaaaa

Şubat'ta 3 geliyo tatlım fragmN izledik oda süper belli a.s.

Evde oturup film ve çekirdeği benimkide çok sever ama gezmeyide seviyo Allah'tan. Daha dogrusu benim cenemi cekmektense gezmeyi kabul ede ede alıştı kaydirigubbakcemile3

Emme ile alakası yok heralde bacım yaalistirmakla ilgili :uhm: Ben 2 aylikken o salıncağı aldım ya o zaman iyioldu yoksa bende mecbur ayağa alistirirdim a.s.

Son düzenleme:
Bende yataktayim. Defdef'i emzirdim uyudu. Kocis gelsin bende uyuyayım artık. Herkese iyi geceler kızlar. Öptüm hepinizi a.s.

Kızlar erken uyudular bu aksam saat 10 da arı mamadan muahllebı verdım benımkılere bırer kase yedıler...belkı kalkmazlar gece ınŞ.6 kadar uyurlarda bende uyurum ıyı geceler......

ıncı cnm bugÜn ruhunla takıldık yarın senı ısterız ÖptÜmmm sızlerı byby

selam kizlaar yataktan yaziyorum hala annemdeyim
tufan geldi eve gittik bi baktik elektrik yok ev buz geri anneme dondum bu aksamda burdayiz yani
kolum cok sukur iyi hala agir kaldiramiyorum ama iyi gibiyim
bu kiz beni cildirticak cok bagrikci oldu yaaa surekli ciglik atiyor bi de yeni bise ogrenmis yemek tabagini gprdugu zaman ufuf uf diye ufluyor:)))))guya yemegi sogutacakmis annemden ogrenmia

benim koca seviideee arkadaşlarınla seviii gezmeyi.. ya bide bizimkilerin işleri hep böyle gezilen tozulan en güzel yerlerde ya angare geliyo ona bıkmış artık o tiplerden öyle diyoo offf keyfi bilir defne azcık serpilsin bacaklarına yapışacak haberi yokk haberiiii:dance: :dance:
cnm inş. kısmetse gelirim tabi ama havaların düzelmesi lazımakannehir
belkide cnm valla ilk salladıgımm günü hiç unutmuyorum hatta kk da yazışıyoduk sibel'in yagız'ı durmuyordu sabahtan buyana agladıgını ve mmecburen ayagımda sallıyorum demişti.. ve ogün defnede acayip huysuzdu ve ayagıma yatırdıgım anda susmuştu şaka gibi!!! ve oan kuş kadar hafif gelmişti bana hiç rahatsız edici bi durumda degildi... ama tabiii bu anımı bilseydimmmm aslaaaaamafoldumben oyyy oyy hey idi günler heyyyolumunekankayizsmile
Bende yataktayim. Defdef'i emzirdim uyudu. Kocis gelsin bende uyuyayım artık. Herkese iyi geceler kızlar. Öptüm hepinizi a.s.
iyi uykular canımcım Şeniz
ohhh inş. kalmaz paşalar :)) inci dedigin gülhan dimi kız bian şeyettiremedim:sm_confused:
hadi iyi uykular sanada Şeniz

canım slm sanada..
mercimek neler biliyo öylee uf uff he yerim onu bennn

ayyy varya gögüs kısmım acayip agrıyor sanki 1paket sigara içmişim gibi.. bogazlarımda şişgibi süt ısıttım içiyorum sabaha bişeyim kalmaz inş. defnede yeni uyudu zor uyuttum ışık yok ses yok tık olsa kalkıyooo off aslında hiç böyle alıştırmak istemiyorum annem ve kuzenimde çok kızıyolar ama sede uyumuyor uyumuyor oyuzden biryere gittimmi çok zorlanıyorum uykuusz kalıyo ve huysuzluk yapıyo herkesede sus diyemiyosun.. alıştırmaya çalışıyorum ama benim kafam götürmüyo habire salla ugraş..

yrn anneme gidicem sıkıldım annem olmasa ne yapardım bilmiyorum defneye 1 ögününü bile yediirse bana yetiyo kendime vakit ayırıyorum.. bikaçgün başbaşayız ya kafam götürmüyo valla allah anneleri başımızdan eksik etmesin..

çam.asıcam salondaki petegin önüne kurutmalıgı koydum yrnda yokum ya kurur gelene kadar..

hayırlı geceler herkese........

Defdef en son saat 8'de mama yemişti. Tabi bütün gece uyandı açlıktan, emip durdu. 2 kere mama yaptım yemedi. Neyse şimdi 130 cc yedirdim zorla. 1-2 saat deliksiz uyur inşallah salak oldum ya kafamçokkarıştı

Birsom inşallah senin kuzularda deliksiz uyumustur da sende rahat etmissindir a.s.

Esen'cim daha iyi olacak kolun inşallah. Ahsen'ime de maşallah bak üflemeyi de öğrenmiş zilli kaydirigubbakcemile3

Nurten git valla bacım annene en güzeli. Azcik rahat edersin. Bende yarın giderim buyuk ihtimalle a.s. İnsallah iyi gelmiştir süt boğazına :uhm: 2.bebislerde tecrübeli olucaz bacim o zaman daha rahat ederiz inşallah. Alıştırmayız abus sabuk seylere a.s.

Dışarıya baktimda her yer bembeyaz ya harikaaaaaaa alkisalkisalkis

Benim kız babasına sarılmış uyuyor cadı. Hadi bende kapadım gözümü muckkkk a.s

Günadınlar bugece uyudum çok şükür
gece aliye babası kalktı mama yapmış
benim yanıma getirdi bende uyur vaziyette yedirdim sonra aramızda
yattı ömere kalktım saat 5 de salladım uyudu yattık saat 8.30 kalktık
altlarını aldım şimdi süt ısıtacam kahvaltı yapacaklar

Gunaydinlar bacılar a.s.

Bizde şimdi uyandık. Neyse cadı mamadan sonra bu saate kadar uyudu da bende azcik kendime geldim. Defdos babasıyla oynasirken bende kahvaltı hazırlayayım gelirim a.s.

Birsom dinlenmissindir azcik iyi olmuş a.s.

Banu günaydın a.s.

günaydın kızloar nasılsınız* geçmiş olsun dileklerinde buluna herkese kızım için teşekkür ederim.kuzucum bugün daha iyi allaha şükür hemen geçti.sanırım haftasonu biraz üşüttü.bundan sonra kolay kolay dışarı çıkarmam valla:))

pınarcım sanada günaydın nasılsın canım

birsencim günaydın canım

doğumgünümüzü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim kızlar darısı mayıs kuzucuklarımıza inşallah

bizim dişlerimiz çıkmadı daha doktorumuz on birinci aya kadar normal dedi kızlar ben kahvaltısını artık karıştırmadan veriyorum hatta yumurta sarısı ve dometes rendesinden menemen bile yapıp yedirdim :)

tülaycım günaydın canım selinin iyi olmasına sevindim acaba bize gelirken mi üşüttü

tulay, bırsen,pınar,banu sızede gunaydın bacılarrrrr
tulay selıncıgın düzelmesıne sevındım kuzular hastalanınca benım hayat duruyo valla öff ya annelıgın zorlugu ısteee :1hug:
bırsen delıksız uyumussun bacım masallah paşalaraaa
pınar kocişle keyıfteymıssın bugun ohh allah agzınızın tadını bozmasına.s.
bende ıkı gundur otobuse talim edıyorum maglum araba karın altında kaldı kocısle sabah yuruyus yapıyorum sonra ayırıyorus yolları
duruda hiç bukadar evde kalmamıstı sıkılmıs sanırım pek huysuzluk yapıyo aksamları hep kucak ıstıyo gezdırelım ıstıyo velet nasıl parmagında oynatıyo bızı ama ıyıkı dogurmusum dedım sabah onsuz ev nekadar boşmuş megerrr:asigim:
neyse kızlar maglum kardan dolayı pek iş yok bugun ofıstede kımsecıkler yok herkez bı bahane buılmus gelmemıs
kolay gelsın hepınızeeee:1hug:

Son düzenleme:
banucum sağol canım.valla bilmiyorumki.hava yağmurluyduya ya bir şekilde oldu neyseki geldi geçti canım. gülşahcım sağol canım evetya uykusuz sabahlıyorsun aman şu kışı atlatsak iyi olcak valla.

Herkese günaydın.Benim melekte 10 da kalktı mama yaptım amahepsini içmedi.Uykusu vardı gene şimdi yatıyo.Uyanınca yumurtayla kahvaltı yaptırmayı düşünüyorum.Yanlız öğlen ne çorbası yapçam ona bilemiyorum.Sebze yaparım herhalde.Seviyo onu.Sizin menünüzde ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…