2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaaydin kizlar biz kalktik kajvaltimizi yaptik ahseninkini ananesi yedirdi zimdi ben uyutuyorum
aslidirek bende sebze corbasi yaptim kizima bezelye kabak havuc sogan bulgur vee iki corba kasigi kadar et cok seviyor zaten bitek sebze corbasini sviyo

Kahvaltımızı yaptık , kızımın meyvesini yedirdim, uyuttum şimdi. Ev çok sıcak oldu güneş vurunca. Salonun peteklerini kapattım :bbo:

Defne'ye yarım elma, yarım muzun içine ilk defa yarım kivi kattım. Hiç kivi veren oldu mu kızlar yasak mı acaba bilgisi olan var mı :uhm:

Çamaşır atayım makinaya eşimle Nefes'i izlicez. Sinemada gidememiştik evde izleyeylim bari a.s.

Tülay'cım Selin'in iyi olmasına sevindim canım geçmiş gitmiş olsun a.s.

Banu'cum iyiyim canım sen nasılsın a.s.

Sağolasın Gülşah'cım a.s. Dediğin gibi parmaklarından oynatıyor valla bizi küçücük veletler kaydirigubbakcemile3

aslidirek günaydın canım a.s. Ben bugün tavuk suyuna pilav yapıcam canım öğlen için Defne'ye a.s.

Esen'cim günaydın canım a.s.

gunaydin pinarcim oh film keyfi heeee benim esim calisiyor hos bende annemdwyim ama bugun gecicem evime bu arada bwn izledim o filmi sinemada cok guzldi

Son düzenleme:
gunaydin tulay slin iyilesmis seevindim cok sukur ama istedigin kadar cikarma disari yine de hasta olacaklari varsa oluyorlar

pınarcım sağol canım. afiyet olsun defneyede.

Sağolasın canım a.s.

gunaydin pinarcim oh film keyfi heeee benim esim calisiyor hos bende annemdwyim ama bugun gecicem evime bu arada bwn izledim o filmi sinemada cok guzldi

İzliyorum canım gerçekten güzel a.s.

balık çorbası yaptım canım ben sebzeli inş sever...

Afiyet şeker olsun kuzuna a.s.

gunaydin tulay slin iyilesmis seevindim cok sukur ama istedigin kadar cikarma disari yine de hasta olacaklari varsa oluyorlar

Haklısın canım ya. Dışarı çıkarmakla hasta olsaydı benim Defdef hep hasta olurdu. Çocuğu her hava koşulunda dışarıya çıkarıyorum. Hemde öyle çok sarıp sarmalamam ben. Kayınvalideme araba ile giderken bile şapka , atkı takmam. Montunun şapkasını takarım mesela. Birazda alıştırma meselesi heralde :uhm:

Defdef'im uyandı, pilavını koydum ocağa. Arada da film izlemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

selam kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
dün temizliğimi bugünde ütülerimi bitirdim. bugün rahatım artık.
ceylin'e kıymalı nohut yemeği yaptım. çok sevdi kuzum bir tabak hooop mideye kaydirigubbakcemile3
ama sinir oldum nohutların kabuklarını tek tek soymak çok sinirdi. yok mu bunun pratik bir yolu kızlar :uhm:

pınarcım orası öylede bir hasta olduya millet hatta apt.komşular bile yok sıkı giyinmiyormuş yok ağzını burnunu kaptmıyormuşum ayy bir sürü tantana yok soğukta dışarı çıkıyormuşum...ki bende zaten çok sıkı giydirmem vücudu alışmasın ben ince giyinirim hep kolay kolayda üşümem.ama insanalr sinir ediyor bende en sonunda dün artık siz benim girş çıkışımımı takip ediyorsunuz dedim :))))))))) kimsede ses yok:)) gerçi çocuk bu 9 ayda bir kere hastalanmış bu havalarda normal yani.

ayşeicm merhaba afiyet olsun ceyline.valla canım yok sanırım eğer bulursan banada söyle çok gıcık bişey çünkü:)

Günaydınlar güzel annişler.

Yine yoğun bir çalışma günü bizdede oğluş dün gece daha iyi uyudu çok şükür.Bende uykumu aldım.Dün gece tüm kuzular rahat uyumuş sanki.Akşam yatıp şöyle sabah kalkacakları günler uzakmı acaba ben hep onun hayalini kuruyorum.kaydirigubbakcemile3

Canım bu arada yukarıda okudum nasıl yaptın nohut yemeğini bi tarif etsene.

Pınarım bende seni özledim kuzum ya konuşalım bugün zaten çok öenmli bir konu var senle müzakere edeceğimiz.olumunekankayizsmile

geçmiş olsun tülaycım. sen kimseye kulak asma bildiğin gibi giydir. zaten haberlerde izledim sizin orda millet güneşleniyordu.üşüttüğünü sanmam

:)) haklısın ayşecim.yok ben takmam bildiğimden şaşmam:)) lafımıda esirgemem zaten söylerim.ama gerçi bugünlerde gerçekten burasıda soğuk dün -5 derece falandı.

sibel'cim nohutları akşamdan suya koydum. sabah haşladım kabuklarını soydum. tencerede domates ve azıcık soğanı kavurdum kıymayı ekledim. o da biraz kavrulduktan sonra nohutları ekledim biraz sıcak su ve zeytinyağı döküp kaynamaya bıraktım. tabakta çatalla biraz ezip yanında yoğurtla yedirdim. blendır kullanmıyorum uzun zamandır.

ay kızlar bu arada dün kayınvalidem aradı selin hasta diye aramış.nasıl ağlıyor telefonda çok özlemiş.ama havalar soğuk ve konyaya gidemeyizki( içim burkuldu ya..

:)) haklısın ayşecim.yok ben takmam bildiğimden şaşmam:)) lafımıda esirgemem zaten söylerim.ama gerçi bugünlerde gerçekten burasıda soğuk dün -5 derece falandı.
bize izlettikleri yalan haber demek ki. nasıl özendik eşimle. biz başımızı dışarı çıkaramıyoruz soğuktan orada güneşleniyorlar diye kaydirigubbakcemile3

ayşecim belki geçene haftalarda olmuştur.girenlerde muhtemel turistlerdir:) yoksa dalgalardan bu havada limandaki gemiler bile bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…