bu sene fena bastırdı kış. buranın ilçesi gelibolu'da da deniz donmuş. geçen yıl çok yumuşaktı burada kış. şimdi doğudan beter valla. allaha şükür evimiz güzel ısınıyor. yoksa benim kız dayanamaz kesin hasta olurdu.ayşecim belki geçene haftalarda olmuştur.girenlerde muhtemel turistlerdir:) yoksa dalgalardan bu havada limandaki gemiler bile bağlı.
bende nohut yediriyorum ama kendi yediğimizi veriyorum...
değişikli yapmıyorum şimdi karnıbahar pişireceğim
kendimize ondan yiyecekler ama öğlen kendi yemeklerini yesinler aksama vereceğim karnı baharı
yaa karnıbahrın yanına ne olur pöff tek yemek olmasın diyom
bu arada tülaycığım...kaynan gelsin yanınıza
birsencim gelemez çok yaşlı bide benim kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor.ondan dolayı da gelmek istemiyor(
selam kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
dün temizliğimi bugünde ütülerimi bitirdim. bugün rahatım artık.
ceylin'e kıymalı nohut yemeği yaptım. çok sevdi kuzum bir tabak hooop mideye kaydirigubbakcemile3
ama sinir oldum nohutların kabuklarını tek tek soymak çok sinirdi. yok mu bunun pratik bir yolu kızlar :uhm:
pınarcım orası öylede bir hasta olduya millet hatta apt.komşular bile yok sıkı giyinmiyormuş yok ağzını burnunu kaptmıyormuşum ayy bir sürü tantana yok soğukta dışarı çıkıyormuşum...ki bende zaten çok sıkı giydirmem vücudu alışmasın ben ince giyinirim hep kolay kolayda üşümem.ama insanalr sinir ediyor bende en sonunda dün artık siz benim girş çıkışımımı takip ediyorsunuz dedim :))))))))) kimsede ses yok:)) gerçi çocuk bu 9 ayda bir kere hastalanmış bu havalarda normal yani.
Günaydınlar güzel annişler.
Yine yoğun bir çalışma günü bizdede oğluş dün gece daha iyi uyudu çok şükür.Bende uykumu aldım.Dün gece tüm kuzular rahat uyumuş sanki.Akşam yatıp şöyle sabah kalkacakları günler uzakmı acaba ben hep onun hayalini kuruyorum.kaydirigubbakcemile3
Canım bu arada yukarıda okudum nasıl yaptın nohut yemeğini bi tarif etsene.
Pınarım bende seni özledim kuzum ya konuşalım bugün zaten çok öenmli bir konu var senle müzakere edeceğimiz.olumunekankayizsmile
sibel'cim nohutları akşamdan suya koydum. sabah haşladım kabuklarını soydum. tencerede domates ve azıcık soğanı kavurdum kıymayı ekledim. o da biraz kavrulduktan sonra nohutları ekledim biraz sıcak su ve zeytinyağı döküp kaynamaya bıraktım. tabakta çatalla biraz ezip yanında yoğurtla yedirdim. blendır kullanmıyorum uzun zamandır.
ay kızlar bu arada dün kayınvalidem aradı selin hasta diye aramış.nasıl ağlıyor telefonda çok özlemiş.ama havalar soğuk ve konyaya gidemeyizki( içim burkuldu ya..
bende nohut yediriyorum ama kendi yediğimizi veriyorum...
değişikli yapmıyorum şimdi karnıbahar pişireceğim
kendimize ondan yiyecekler ama öğlen kendi yemeklerini yesinler aksama vereceğim karnı baharı
yaa karnıbahrın yanına ne olur pöff tek yemek olmasın diyom
bu arada tülaycığım...kaynan gelsin yanınıza
birsencim gelemez çok yaşlı bide benim kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor.ondan dolayı da gelmek istemiyor(
ay tülay geçmiş olsun. çok üzüldüm ya. ne pis hastalık şu kanser.
benim annem yendi çok şükür. ama lenfomaydı annemin. %85 iyileşme oranı. allahıma binlerce şükür 4 yıl oldu çok iyi canım annem.
tedavi sürecini bilirim çok zordur allah yardımcısı olsun kayınpederinin :Saruboceq:
maşallah cnm esene neler öğrenmiş fıstık yaselam kizlaar yataktan yaziyorum hala annemdeyim
tufan geldi eve gittik bi baktik elektrik yok ev buz geri anneme dondum bu aksamda burdayiz yani
kolum cok sukur iyi hala agir kaldiramiyorum ama iyi gibiyim
bu kiz beni cildirticak cok bagrikci oldu yaaa surekli ciglik atiyor bi de yeni bise ogrenmis yemek tabagini gprdugu zaman ufuf uf diye ufluyor:)))))guya yemegi sogutacakmis annemden ogrenmia
merhaba canım,nsıslın?eşim işe gitti pc bana kaldı bi okuyayım dedim geçmişi,canım valla herlşeye ilaç gibisin he tülayŞenizözlemmmmmmmmm iyiki girdin.numaran olsa arıcaktım seni.sen bana adresini yazda ben sana tarhana göndereyim.annem kendi yapıyor
özlemcim güldürdün valla beni:) canım nolcak ya allah annecimi başımızdan eksik etmesin her yıl taze taze yapar ne diye hazır alcaksınki hem nasıl yapıldığı belli değil.ben sana gönderirim canım..
birsencim soslu makarna falan yapsan salata yada yoğurt yeter heralde.öndende çorba olursa.
ayyy cnm geçmiş olsun yaabirsencim gelemez çok yaşlı bide benim kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor.ondan dolayı da gelmek istemiyor(
Defdoş mis gibi tavuk suyuna pilavı yemedi gıcık :umursamaz: Mama yaptım onu da 80 cc zor yedi. Pilavıda ben yedim oh olsun kaydirigubbakcemile3
Eşimde şimdi başka filme geçti. Bende evi toparlıcam aama hiç yapasım yok. Öyle oturuyorum. Defdef'de koltuklarda çığlık atıyor sürekli.
Hava güneşli ya bizim salon acaip sıcak oldu kapıyı açıp açıp salonu havalandırıyorum. Çok sıkıldımmmmm akannehir
kızlar kaçtımm ben.off ya eken çıkıyor burdakiler işlerim bitmiyor ağlıcam şimdi ya.
akşam yemein hazır ne güzel afiyet oslun cnm şimdidensadece biraz makarna yapayım salata olunca çok geliyor kocama ya
yoğurt var ayran yapayım
ayyy kavga dövüş üstlerini değiştirdim ayyyy ömer beni çok yoruyor yaa
ağlıyo üstünü değiştirirken
karnıbaharı haşladım..çamaşır astım
saat 5-6 arası pişiririm karnıbaharı kocamın gelmesine yakın...
hazır olur....
uykum geldi beboshayallersmile
kızlar kaçtımm ben.off ya eken çıkıyor burdakiler işlerim bitmiyor ağlıcam şimdi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?