2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende nohut yediriyorum ama kendi yediğimizi veriyorum...
değişikli yapmıyorum şimdi karnıbahar pişireceğim
kendimize ondan yiyecekler ama öğlen kendi yemeklerini yesinler aksama vereceğim karnı baharı

yaa karnıbahrın yanına ne olur pöff tek yemek olmasın diyom

bu arada tülaycığım...kaynan gelsin yanınıza

birsencim gelemez çok yaşlı bide benim kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor.ondan dolayı da gelmek istemiyor(

ayşecim belki geçene haftalarda olmuştur.girenlerde muhtemel turistlerdir:) yoksa dalgalardan bu havada limandaki gemiler bile bağlı.
bu sene fena bastırdı kış. buranın ilçesi gelibolu'da da deniz donmuş. geçen yıl çok yumuşaktı burada kış. şimdi doğudan beter valla. allaha şükür evimiz güzel ısınıyor. yoksa benim kız dayanamaz kesin hasta olurdu.

canım bizimki salçalı tuzlu oluyor diye ona ayrı yapıyorum. ama tabi seninkiler biraz daha büyükler. yakışıklı bücürlere afiyet olsun opuyorumnanaktan

birsencim soslu makarna falan yapsan salata yada yoğurt yeter heralde.öndende çorba olursa.

birsencim gelemez çok yaşlı bide benim kayınpederim akciğer kanseri tedavi görüyor.ondan dolayı da gelmek istemiyor(

ay tülay geçmiş olsun. çok üzüldüm ya. ne pis hastalık şu kanser.
benim annem yendi çok şükür. ama lenfomaydı annemin. %85 iyileşme oranı. allahıma binlerce şükür 4 yıl oldu çok iyi canım annem.
tedavi sürecini bilirim çok zordur allah yardımcısı olsun kayınpederinin :Saruboceq:

Afiyet şeker olsun kuzuma a.s. Bende yarın pişireceğim Defdef'e. Onu düşünüyordum nasıl tek tek uğraşıcam diye :uhm:

En güzeli sıcağa alıştırmamak zaten tatlım. Boşver milleti ağzı olan konuşur. Yine çok şükür her dakika hastalanan bebekler değiller a.s.

Konuşalım tatlım. Hayırdır kız merak ettim :uhm:

Bende yarın böyle yapayım kuzuma a.s.

ay kızlar bu arada dün kayınvalidem aradı selin hasta diye aramış.nasıl ağlıyor telefonda çok özlemiş.ama havalar soğuk ve konyaya gidemeyizki( içim burkuldu ya..

Ayyy yazık ya

Makarna yap tatlım ya. Çorba salata bitti gitti missss a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya Allah şifasını versin a.s.

Aaa geçmiş gitmiş olsun canım. Allah bidaha göstermesin a.s.

Defdoş mis gibi tavuk suyuna pilavı yemedi gıcık :umursamaz: Mama yaptım onu da 80 cc zor yedi. Pilavıda ben yedim oh olsun kaydirigubbakcemile3

Eşimde şimdi başka filme geçti. Bende evi toparlıcam aama hiç yapasım yok. Öyle oturuyorum. Defdef'de koltuklarda çığlık atıyor sürekli.

Hava güneşli ya bizim salon acaip sıcak oldu kapıyı açıp açıp salonu havalandırıyorum. Çok sıkıldımmmmm akannehir

evet ayşecim çok pis.görüncemin kayınpederide lenfomaydı ama iyileşmiş.ama kayınpederimde artık son devreye girmiş dr çok olumlu konuşmuyor.ama allaha şükürki bünyesi sağlam kemoterapi yıpratmadı. allah inşallah şifasını verir. canım annecinede çok geçmiş olsun. allah göstermesin kimseye valla.görümcem hemşire olduğu için herşeyiyle ilgileniyor belkide hastalığın ilerlemesi bakım sayesinde durdu.çünkü selin doğduğunda 2-3 ay demişlerdi.

özlemmmmmmmmm iyiki girdin.numaran olsa arıcaktım seni.sen bana adresini yazda ben sana tarhana göndereyim.annem kendi yapıyor

maşallah cnm esene neler öğrenmiş fıstık ya
kolunda daha iyimiş sevindim
özlemmmmmmmmm iyiki girdin.numaran olsa arıcaktım seni.sen bana adresini yazda ben sana tarhana göndereyim.annem kendi yapıyor
merhaba canım,nsıslın?eşim işe gitti pc bana kaldı bi okuyayım dedim geçmişi,canım valla herlşeye ilaç gibisin he tülayŞeniz

özlemcim güldürdün valla beni:) canım nolcak ya allah annecimi başımızdan eksik etmesin her yıl taze taze yapar ne diye hazır alcaksınki hem nasıl yapıldığı belli değil.ben sana gönderirim canım..

canım ya çok teşekkrü ederimi,Allah bir kere değil valla bin kere razı olsun,hem sendenn hemde annenden a.s.

merhaba dememişim topiğe tarhanyı görünce tabisositososito
nasılsınız hanımlar
bende kendime mam yaptım aldım hem yiyiyorum hem size bakıyorumcokacimcoook

birsencim soslu makarna falan yapsan salata yada yoğurt yeter heralde.öndende çorba olursa.

sadece biraz makarna yapayım salata olunca çok geliyor kocama ya
yoğurt var ayran yapayım

ayyy cnm geçmiş olsun yaa

ohh benimde canım istedi senin koca evde he oda iyi bende çok isterim şöle haftada bir kaçamak yapmayı ama imkansız ...

ayyy kavga dövüş üstlerini değiştirdim ayyyy ömer beni çok yoruyor yaa
ağlıyo üstünü değiştirirken
karnıbaharı haşladım..çamaşır astım
saat 5-6 arası pişiririm karnıbaharı kocamın gelmesine yakın...
hazır olur....
uykum geldi beboshayallersmile

kızlar kaçtımm ben.off ya eken çıkıyor burdakiler işlerim bitmiyor ağlıcam şimdi ya.

kızlar kaçtımm ben.off ya eken çıkıyor burdakiler işlerim bitmiyor ağlıcam şimdi ya.

canım merhaba ben geldim sengidiyorsun.nasılsın güzel kızın nasıl?biz iyiyiz akşamdan yemeğimi yaptım sporuma gittim sabah oğlanın mamasını yedirdim şimdide uyuyor paşam canım sıkma bukadar kendini iş nekadar çok çalışırsan çalış bitmez serbest ol biraz bebişini düşün ona giderken büyük bi moralle git ve ewe vardığında sımsıkı kucakla yavrunu hadi bakalım sana ii akşamlar.

akşam yemein hazır ne güzel afiyet oslun cnm şimdiden
nasıslın Birsen ,ikisi beraber uyusada sende yatsan onlala biraz iyi olurmuş ama

kolay gelsin cnmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…