2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aa aklıma gelmişken size bişey sorucam zeynebin demir ilacını mamsına katıp veriyorum ben,meyveyle falan bişeyle yemiyo demir ilaçlı olunca harbiden tadı çok iğrenç ya bi tek mamda anlamıyo dr.da sütl vermede neyle veririsen ver demişti,siz nasıl veriyorsunuz?

ya sade yada meyve suyuyla ver demıstı doktor ben sade verıyorum suyu verır gıbı yapıyorum agzını acıncada döküyorum hemen a.s.

kızı olan hatunlarr Şeniz
daha erken ama ne zaman kuzuların kulaklarını deldırmeyı düşünüyosunuz?benım kıs oglan cocugu gıbı oldugu ıcın heves edıyorum kupelere ama yasına bassın dıye beklıyorumsositosositosositosositosositososito

ay canım sorma bazen mavili giydiriyorum aynı rkek çocuğu gibi ama kulağını deldirmeye kıyamam acır diye şöle en erken 1,5-2 yaşında ancak deldiririm

Kızlar merhaba, kağan paşa 2 gündür ishal, aynı zamanda mızmız ve salyaları akıyor, üstteki dişleri dün gece çıkartır diye düşünmüştük bembeyaz damakları ama çıkartmadı bugün yarın bekliyoruz, dr a çıkardım reflor ve bağırsak düzenleyici verdi, inş kısa süede kesilir yavrumıun ishali ya yeşil su gibi yapıyo yazık....gece uyurken bile kaçırıyo altına...senağlama

iyileşmesine çk sevindim canım.Benim babama da geniz eti kanseri teşhisi kondu.Doktor başlangıç dedi.1 ay oldu tedavi süreci biteli.Gerçekten çok zor.Allah kimseye göstermesin.Orda kalmıştık bizde moral olsun diye.Bakalım iki ay sonra kontrol var.İnşallah bir daha tekrar etmez.

Süt ve süt ürünleriyle verilmemesi gerektiğini biliyorum.eee kahvaltıda peynir,aralarda yoğurt yiyo ne zaman vercembende şaşırdım.Meyve öncesi ii galiba.Ama benim ki meyve yemiyo ki.Kavga dövüş tıkıyom ağzına.
Kızlar ben hala duru yu yatarak besliyom.Ağzına tıkması kolay oluyo:)Oturarak beslemesiçokzor kaçıyo oraya buraya yediremiyom.

benimkinde de saç yok.hala kız mı erkek mi diye soruyolar.Ama ben saçsız bebeğe küpe pek yakıştıramıyorum.

hummana ishal önleyici mamada çok etili ve normal yoğurta kat cnmm o ilacı bizdede ishsl ve kusma oldu ya
ve pirinç lapası patatets haşlaması yedir

selam herkese uzun zamandır gıremedım ben cok hasta oldum 4 gun atesım 40 oldu dusuremedık 14 ıgne oldum sukur sımdı ıyıyım bu sferde grıbe cevırdı ve cocuklarıma gectı berbat durumdayız canımda cok sıkkın hasta olmalarına umarım sızler ıyısınızdır optum herkesı

Burcucum kağanıma ve semroşum sana çok çok geçmiş olsun.Kağanıma birsende yazmış gerçi pirinç lapası ve patates püresi çok iyi geliyor.

Bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar..

ya sade yada meyve suyuyla ver demıstı doktor ben sade verıyorum suyu verır gıbı yapıyorum agzını acıncada döküyorum hemen a.s.
sağol cnm direk asla içmez benimki:çok üzgünüm:
bende istiyorum am kıyamıyorum ki ya,sürekli çeker diye korkuyorum bide,yara falan olur,az daha anlasın öyle deldiricem cnm ben
cnm ya geçmiş olsun,inş incileriniz çıkarda kuzum da düzelir en kısa zamnda

cnm yoğurt falan yemiyo benimki istemiyo hiç,en iyisi suyuna karıştırmayı deneyeyim bi de

slmm kızlarrrr alıntı yapmıstıummm ama benım paşa uyandıııııııı babsının kucaında mızıklanıyoooooo yazamıcamm yaaaaaaaaaaa...
AKLIMDA KALANLARRR...BIRSENN uyumusun bacım gece sevındımmm hadıııııııı....
PINARRRR kız uyku arasında bıle yazıon kk ya hee hayranımmmmmmm yafsss..
BURCUU kaan ıshalmı olduuuu cnm gecmişolsunnnnnn...
KNK kız ne ıstıon daha yatsın uyusun ısteee bıde benım gıbı olsan napcan bacımmmmm...
PINARRR ıyı olduu defdefı soledıın 3yasına kadar beklemek laızm yanıı he bakalım ınşallah duselırr yaaaaaaa
ASLIDIREKK ne gusel yatarak yedır en kolayı benımkı oturarak yıyo ımkanı yok yatmıyooooo ve evet cokkk zorrrr oluyo sureklı hareket halınde oluyo cunkııı((
SEMRAA gecmişolsun canımm hosgeldınnnn

pınar bende tavuklu pılav yaptım bakalım denıcem yıycekmı...oglende tavuksuyuna terbıyelı corba yaptım yagıza afıyetle yedıı cokta lezzetlı olduuu sende bı dene ıstersennn benım sıpa begendı:=)

cnm ya çok geçmiş olsun hepinize,inş bi an önce atlatırsınız cnma.s.

babasııı pılavını yedırmeye calısıyo yagıza aspıratörr oyunuylaaaaa ama yok bınbır sekle sokuyo adamcagızı benım sıpaaa yaaa sebek oldukk sebekkkkkk.....sanırım yemıcek pılavı ama eşimm tüm sebeklıklerı denıyoooooo:=)))

selam kızlar hepinize iyi akşamlar gülce ve ben çok iyiyiz nohut yedirmeye dün bende başladım bizde hala ne diş var ne sürünme emekleme belirtisi her bebeğin gelişimi ayrı diyorum ama bir an evvelde emeklesin dişler çıksın istiyorum burcucum kaana çok geçmiş olsun hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun öpüyorum hepinizi ve bebişleri a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…