aa aklıma gelmişken size bişey sorucam zeynebin demir ilacını mamsına katıp veriyorum ben,meyveyle falan bişeyle yemiyo demir ilaçlı olunca harbiden tadı çok iğrenç ya bi tek mamda anlamıyo dr.da sütl vermede neyle veririsen ver demişti,siz nasıl veriyorsunuz?
kızı olan hatunlarr Şeniz
daha erken ama ne zaman kuzuların kulaklarını deldırmeyı düşünüyosunuz?benım kıs oglan cocugu gıbı oldugu ıcın heves edıyorum kupelere ama yasına bassın dıye beklıyorumsositosositosositosositosositososito
ay tülay geçmiş olsun. çok üzüldüm ya. ne pis hastalık şu kanser.
benim annem yendi çok şükür. ama lenfomaydı annemin. %85 iyileşme oranı. allahıma binlerce şükür 4 yıl oldu çok iyi canım annem.
tedavi sürecini bilirim çok zordur allah yardımcısı olsun kayınpederinin :Saruboceq:
aa aklıma gelmişken size bişey sorucam zeynebin demir ilacını mamsına katıp veriyorum ben,meyveyle falan bişeyle yemiyo demir ilaçlı olunca harbiden tadı çok iğrenç ya bi tek mamda anlamıyo dr.da sütl vermede neyle veririsen ver demişti,siz nasıl veriyorsunuz?
kızı olan hatunlarr Şeniz
daha erken ama ne zaman kuzuların kulaklarını deldırmeyı düşünüyosunuz?benım kıs oglan cocugu gıbı oldugu ıcın heves edıyorum kupelere ama yasına bassın dıye beklıyorumsositosositosositosositosositososito
Kızlar merhaba, kağan paşa 2 gündür ishal, aynı zamanda mızmız ve salyaları akıyor, üstteki dişleri dün gece çıkartır diye düşünmüştük bembeyaz damakları ama çıkartmadı bugün yarın bekliyoruz, dr a çıkardım reflor ve bağırsak düzenleyici verdi, inş kısa süede kesilir yavrumıun ishali ya yeşil su gibi yapıyo yazık....gece uyurken bile kaçırıyo altına...senağlama
sağol cnm direk asla içmez benimki:çok üzgünüm:ya sade yada meyve suyuyla ver demıstı doktor ben sade verıyorum suyu verır gıbı yapıyorum agzını acıncada döküyorum hemen a.s.
bende istiyorum am kıyamıyorum ki ya,sürekli çeker diye korkuyorum bide,yara falan olur,az daha anlasın öyle deldiricem cnm benkızı olan hatunlarr Şeniz
cnm ya geçmiş olsun,inş incileriniz çıkarda kuzum da düzelir en kısa zamndaKızlar merhaba, kağan paşa 2 gündür ishal, aynı zamanda mızmız ve salyaları akıyor, üstteki dişleri dün gece çıkartır diye düşünmüştük bembeyaz damakları ama çıkartmadı bugün yarın bekliyoruz, dr a çıkardım reflor ve bağırsak düzenleyici verdi, inş kısa süede kesilir yavrumıun ishali ya yeşil su gibi yapıyo yazık....gece uyurken bile kaçırıyo altına...senağlama
Süt ve süt ürünleriyle verilmemesi gerektiğini biliyorum.eee kahvaltıda peynir,aralarda yoğurt yiyo ne zaman vercembende şaşırdım.Meyve öncesi ii galiba.Ama benim ki meyve yemiyo ki.Kavga dövüş tıkıyom ağzına.
Kızlar ben hala duru yu yatarak besliyom.Ağzına tıkması kolay oluyo:)Oturarak beslemesiçokzor kaçıyo oraya buraya yediremiyom.
selam herkese uzun zamandır gıremedım ben cok hasta oldum 4 gun atesım 40 oldu dusuremedık 14 ıgne oldum sukur sımdı ıyıyım bu sferde grıbe cevırdı ve cocuklarıma gectı berbat durumdayız canımda cok sıkkın hasta olmalarına umarım sızler ıyısınızdır optum herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?