sağol pınarcım.amin. bir daha tekrarlamaz inşallah. zaten 6 ayda bir kontrolleri var. çok iyi şükürler olsun.
pınarcımm sana afiyet olsun:))))))
sadece biraz makarna yapayım salata olunca çok geliyor kocama ya
yoğurt var ayran yapayım
ayyy cnm geçmiş olsun yaa
ohh benimde canım istedi senin koca evde he oda iyi bende çok isterim şöle haftada bir kaçamak yapmayı ama imkansız ...
ayyy kavga dövüş üstlerini değiştirdim ayyyy ömer beni çok yoruyor yaa
ağlıyo üstünü değiştirirken
karnıbaharı haşladım..çamaşır astım
saat 5-6 arası pişiririm karnıbaharı kocamın gelmesine yakın...
hazır olur....
uykum geldi beboshayallersmile
aa aklıma gelmişken size bişey sorucam zeynebin demir ilacını mamsına katıp veriyorum ben,meyveyle falan bişeyle yemiyo demir ilaçlı olunca harbiden tadı çok iğrenç ya bi tek mamda anlamıyo dr.da sütl vermede neyle veririsen ver demişti,siz nasıl veriyorsunuz?
kızı olan hatunlarr Şeniz
daha erken ama ne zaman kuzuların kulaklarını deldırmeyı düşünüyosunuz?benım kıs oglan cocugu gıbı oldugu ıcın heves edıyorum kupelere ama yasına bassın dıye beklıyorumsositosositosositosositosositososito
Kızlar merhaba, kağan paşa 2 gündür ishal, aynı zamanda mızmız ve salyaları akıyor, üstteki dişleri dün gece çıkartır diye düşünmüştük bembeyaz damakları ama çıkartmadı bugün yarın bekliyoruz, dr a çıkardım reflor ve bağırsak düzenleyici verdi, inş kısa süede kesilir yavrumıun ishali ya yeşil su gibi yapıyo yazık....gece uyurken bile kaçırıyo altına...senağlama
selam herkese uzun zamandır gıremedım ben cok hasta oldum 4 gun atesım 40 oldu dusuremedık 14 ıgne oldum sukur sımdı ıyıyım bu sferde grıbe cevırdı ve cocuklarıma gectı berbat durumdayız canımda cok sıkkın hasta olmalarına umarım sızler ıyısınızdır optum herkesı
slmm kızlarrrr alıntı yapmıstıummm ama benım paşa uyandıııııııı babsının kucaında mızıklanıyoooooo yazamıcamm yaaaaaaaaaaa...
AKLIMDA KALANLARRR...BIRSENN uyumusun bacım gece sevındımmm hadıııııııı....
PINARRRR kız uyku arasında bıle yazıon kk ya hee hayranımmmmmmm yafsss..
BURCUU kaan ıshalmı olduuuu cnm gecmişolsunnnnnn...
KNK kız ne ıstıon daha yatsın uyusun ısteee bıde benım gıbı olsan napcan bacımmmmm...
PINARRR ıyı olduu defdefı soledıın 3yasına kadar beklemek laızm yanıı he bakalım ınşallah duselırr yaaaaaaa
ASLIDIREKK ne gusel yatarak yedır en kolayı benımkı oturarak yıyo ımkanı yok yatmıyooooo ve evet cokkk zorrrr oluyo sureklı hareket halınde oluyo cunkııı((
SEMRAA gecmişolsun canımm hosgeldınnnn
pınar bende tavuklu pılav yaptım bakalım denıcem yıycekmı...oglende tavuksuyuna terbıyelı corba yaptım yagıza afıyetle yedıı cokta lezzetlı olduuu sende bı dene ıstersennn benım sıpa begendı:=)
selam kızlar hepinize iyi akşamlar gülce ve ben çok iyiyiz nohut yedirmeye dün bende başladım bizde hala ne diş var ne sürünme emekleme belirtisiher bebeğin gelişimi ayrı diyorum ama bir an evvelde emeklesin dişler çıksın istiyorum burcucum kaana çok geçmiş olsun hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun öpüyorum hepinizi ve bebişleri a.s.
kızlarrrrrrr nere kayboldunuzz beyaaaaa....bızım pılav husran olduuuu sıra corba denemesındeeee ogleyın yedıydı bakalım şimdik napcakk yagız beyyyy..ben koyuluıyorum şimdi işee opuorum hepınızıııııııı ve bebişlerııııııııı....
kızlar iy i akşamlar zeynep hiç durmuyo uykusu geldi uyumuyo da uyutursam uğrarım yine
normla canımmm benımkıde emeklemıyo yuzustu durmaktan nefrett edıo hatta ne bulsa goturuyo agzına herseyı yıycek gouzyle goruyolar sanırım..normal yanı telasetme camnımm....
gecmişols+un canım..içini ferah tut hemen koto seyler getırme fılızcım aklına bı dr a falan gıtsın bakalım....
ahhhh bu uykusuzlukkk ben artık uykusuzluk falan hıssetmıyorum oderce yanı 8 ayda alıştı bağışıklık yaptı bunyeme galıbakaydirigubbakcemile3
hergun yeni bişiler ogrenıyolarr o gıcırdatmayıda nerden ogrenmiş hınzırrrrrrrzemuszemus
Ohhh ne güzel ya eğlenmene çok sevindim canım a.s. Hediyeni de güle güle kullan a.s.
Defne'de sağ ayağını öyle dışarıya basıyor canım. Doktoruna sordum 3 yaşına kadar yani tam olarak yürümeye başladığı zamana kadar normal eğer ondan sonrada öyle basarsa araştırılır dedi a.s.
Türkiz'e geçmiş olsun canım. Kaynanana da üzüldüm mü desem kaydirigubbakcemile3
Yok canım belki emeklemeden yürüyecektir ya sıkma canını a.s.
Anaaa ucuzmuş kız ben geçen ay Max Factor'e dünya para verdimklava:
Maşallah kuzuma a.s.
Canım kardeşin için Allah kavuştursun diyeyim a.s. Mastit içinde geçmiş olsun a.s.
Maşallah Doruk'a. Defne'de yavaş yavaş derdini anlatmaya başladı aynı Doruk gibi. Karnı acıkınca bana bakıp "mamama" diye söyleniyor. Amcasına "Apo" diye sesleniyor. "Anne" ile "baba"yı zaten uzun zamandır söylüyordu. Geçen hafta da anneme "ayaye" demeye başladı. Hatta geçen hafta kakasını yapmış ve ben farketmemişim. Eline bezini alıp bana sallamaya başladı. Ben hiç anlamadım. Baktım almış bezini yanıma geldi. O zaman anladım. Bilinçli mi yaptı yoksa tesadüf müydü? Bu çocukların zekaları düşündürücü :uhm:
İlk arabam bizde de var. Bi sorun yaratacağını düşünmüyorum. Yürüteç te çevremde çok insan kullandı. Çok şükür koca adam oldular ama hiç sıkıntı yaşadıklarını görmedim. Çok da takmamak lazım ya. Neticede kullanacaklara kısa süre. O kadardan bişeycik olmaz a.s.
Hayırlı olsun canım dişiniz a.s. Bizim Defne hiç beklemiyor ya. 40 gün içinde 7 diş çıkardı :uhm:
İyi yaptın canım ya dinlen azcık yorma kolunu a.s.
Bizimkinin de ben spora başladıktan sonra bozuldu düzeni tatlım. Eskiden 9 dedi mi uyurdu. Şimdi erken yattığı çok nadir. Bizimle aynı saatte uyuyor ama Allah'tan yanımda emerek uyuyor bizimki. Çok şükür sallanmaya hiç alışmadılmaz:
Çok geçmiş olsun canım ya Allah Allah yazık kuzuma niye öyle oldu ki CADIARZU
Allah kolaylık versin bacım ya diyecek bişey bulamıyorum :1no2:
Selam tatlım a.s. Dinlenmiş olmana çok sevindim.
Özledim seni ya yarın arayacağım a.s.
Canım doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim a.s.
Geçmiş olsun canım ya a.s. İnşallah hayırlı haberler alırsınız a.s.
Kayınvalidemlerde yakıyor iyi ama tek korkum Defdef'in yanması. Gözümüzü üzerinden ayıramıyoruz ordayken :1no2:
Canım Defne'de de var o. Hatta Gülhan'ın oğluşu Bora'da da vardı. Netten araştırdım. Diş çıkarma zamanı yaparmış çocuklar merak etme a.s.
Maşallah kuzumun hayırlı olsun tek dişi a.s.
Ya bende düşünüyorum valla :uhm: Defne emmeden uyumuyor. 5 dk emip beni yalancı emzik niyetine kullanıyor. Doktoruyla bu ay konuşacağım bakalım CADIARZU
Çok geçmiş olsun canım ya offff :çok üzgünüm:
Selam canım a.s. Aman dikkat et çok da verme. Gerçi nasıl olsa kuzucuk beslenir senden. Artık tecrübeli olduk dimi yerimseniben
Geçmiş olsun canım ya önemli değildir sıkma canını. Kan şekeri falan düşmüştür belki CADIARZU
Ayyy karışmasa ölür heeeklava: Ona neymiş çocuğun mamasından kötükedihüso
Selam canım a.s. Ohhh ellerine sağlık a.s.
Hayırlı olsun canım inciniz a.s.
Canım benim kuzumun yatağı 90x110. Büyüyebilen yatak. Açılınca 90x160 olacak. Bence 9 cm küçük ya :uhm: Ve 1 yaşından sonra ben normal yatakta yatabileceğini düşünmüyorum. Döner düşer Allah korusun :1no2:
Hoşgeldin canım a.s. Ooo kilolar gitmeye başlamış çok sevindim. Benim üyeliğim bitti. Tam eve yakın biyere kayıt olacaktım kar mevzu çıktı. Havalar düzelsin ilk fırsatta bende yeniden yazılacağım a.s.
İyi akşamlar canım a.s.
Kızlar merhaba, kağan paşa 2 gündür ishal, aynı zamanda mızmız ve salyaları akıyor, üstteki dişleri dün gece çıkartır diye düşünmüştük bembeyaz damakları ama çıkartmadı bugün yarın bekliyoruz, dr a çıkardım reflor ve bağırsak düzenleyici verdi, inş kısa süede kesilir yavrumıun ishali ya yeşil su gibi yapıyo yazık....gece uyurken bile kaçırıyo altına...senağlama
selam herkese uzun zamandır gıremedım ben cok hasta oldum 4 gun atesım 40 oldu dusuremedık 14 ıgne oldum sukur sımdı ıyıyım bu sferde grıbe cevırdı ve cocuklarıma gectı berbat durumdayız canımda cok sıkkın hasta olmalarına umarım sızler ıyısınızdır optum herkesı
babasııı pılavını yedırmeye calısıyo yagıza aspıratörr oyunuylaaaaa ama yok bınbır sekle sokuyo adamcagızı benım sıpaaa yaaa sebek oldukk sebekkkkkk.....sanırım yemıcek pılavı ama eşimm tüm sebeklıklerı denıyoooooo:=)))
ay kanalturkde cınderella man var onu izliyorum daha önce dvd sini izlemiştik anne baba olmadan önce çok ağladım şimdide ağlıyorum allahım kimseyi yoklukla terbiye etmesinn
ayyy evet filiz cnm bu yabancı bir filim adam eski boksörlerden ....çok zenginken borsada batıyor
ve 3 çocuğu var iki erkek bir kız kızı uyanıyor ve kahvaltı istiyor annesi koca bir dilim salam gibi bişey pişiriyor..eşindede aynısınıdan veriyo...kızı süt istiyor ama borçtan dolayı sütcü süt bırakmıyor dolaptaki az süte çeşmeden su koyuyor kızına veriyor ..ve kız etini bitirince biraz daha istiyor annesi kardeşlerinede ayırması gerektiğini söylüyor..babasıda kızına rüyasında bir restorantta olduğunu çok güzel kalın kanlı bitr biftek ve patates püresi yediğini söylüyor şimdide çok tokum
benim tabağımdakinide ye diyor....işte burası beni ağlatıyor...filim böyle ilerliyor...
Kizlar ben bugün cok kötüyüm, bu yüzdende hic yazasim gelmedi. Sabah kahvalti hazirlarken, Doruk koltukta oyuncaklariyla oynuyordu. Babasida telefonla konusuyordu ablasiyla. Bizimkine, Doruga dikkat et, kendini atmasin diye tembih etmistim ki, zaten yanindaydi cocuk. 2-3 dk gecmediki bir feryat figan, nasil agliyor. Düsmüs cocuk ve gözünün önündeki cocugu görememis esim. Nasil sinir oldum, nasil bagirdim. O hisimla telefonu firlattim cünkü yaklasik 1 saat falan geyik yapti ve resmen cocuk ihmal kurbani oldu. Ben nasil düstügünü görmedim ama sanirim kafa üstü cakilmis, son anda bacagindan tutmus, siddeti kesmis ama yine de kafasi kizardi. Allahtan sisme falan olmadi. Birde ondan sonra esim bana dikleniyor, telefondayim niye cocukla ilgilenmiyorsun diye. Sen misin bunu diyen, actim agzimi yumdum gözümü. Sen telefonu gözünle mi kullaniyorsun, agzinla mi? Agzini acacagina gözünü ac diye söylenirken, Doruk olaya katila katila gülmeye basladi, neyseki kendimi frenledim. Esimde süt dökmüs kedi gibi ise gitti. Saat basi telefon etti durdu. Ama hala cok kiziyorum, su telefonla sohbet olayina artik kesin tavrimi koymam gerekiyor, cünkü öyle cok uzun zamanimiz yok ve olan Doruk'la bana oluyor...
canım can sıkıcı bir durum eşinde dikkatsiz davranmış haklısın ve üstelik eşin kendini haklı çıkarması cabası yani...
ama çocuklar düşe kalka büyür sözü çok doğru
biz aliyi halamın yatak odasına yatırdım ...düşeceği yerede yorgan koydum
ama o orayı geçmiş yataktan uçmuş........
günde ellikere oraya buraya tırmanya çalışırken düştü
yani ben dikkat etsemde arkamı döndümü yapıyor bişey
çok hareketli engel olamıyorumm işte...üzülme allah beterinden sakınsın
Haklisin engellemek imkansiz canim, zaten tehlikeyi hic düsünmedigin anda bile yaratabiliyorlar. Herseyi merak ediyorlar ve korkuyu henüz tanimiyorlar pek. Ama dedigin gibi Allah beterinden korusun cocuklarimizi, onlarin acisini yasamayalim.
oh onunda uyuttum zeynebi yine kalkar birazdan ay en çok ağladı ya uykusu var belli gözlerini kaşıyo uyumayacakmış hep mızlıyo diş jelinden sürdüm sobnra uyudu ya ağrısı falan var galiba
bende ömre bedeli izliyorum bi de elma alayım kendi,me azcık dinlenip ortalığı toplayayım
ay kanalturkde cınderella man var onu izliyorum daha önce dvd sini izlemiştik anne baba olmadan önce çok ağladım şimdide ağlıyorum allahım kimseyi yoklukla terbiye etmesinn
BIRSO kız ne bılem sewmedı herhalde yemedı benımkı pılavı...bulgur pılavını n sewdıydıde pirinçı ılkkez werdım ama cık 3kasık anca yedııı corbasını içti amaolumunekankayizsmile
PINARCIM bız yenı gıttık kontrole onumuzdekı ay gıtcez ozaman sorayım dıorum bende dr a...bakalım ..bende aslında tek ogun verıyorum ama az yedıgı gunlerde aksamda tekrar denıyorum..bugun ogleyın corbayı yarım kase içti oyuzden aksamda wereyım dedım ama pılavı yemedı.bıde aksam yemeklerınde boızle sofraya oturuyo benımkı bayılıyo bende agzına bı ıkı bısey werıyorum hosuna gıdıyo.....alkisalkisalkisbayanssulusmileo
kımsecıkler kalmamıs bende kacıyoommmmm kızlarrr cok optummmsssssssssopuyorumnanaktanAŞK VE CEZAAAYI IZLIYOM BENDEEE:hulya:
Kizlar ben bugün cok kötüyüm, bu yüzdende hic yazasim gelmedi. Sabah kahvalti hazirlarken, Doruk koltukta oyuncaklariyla oynuyordu. Babasida telefonla konusuyordu ablasiyla. Bizimkine, Doruga dikkat et, kendini atmasin diye tembih etmistim ki, zaten yanindaydi cocuk. 2-3 dk gecmediki bir feryat figan, nasil agliyor. Düsmüs cocuk ve gözünün önündeki cocugu görememis esim. Nasil sinir oldum, nasil bagirdim. O hisimla telefonu firlattim cünkü yaklasik 1 saat falan geyik yapti ve resmen cocuk ihmal kurbani oldu. Ben nasil düstügünü görmedim ama sanirim kafa üstü cakilmis, son anda bacagindan tutmus, siddeti kesmis ama yine de kafasi kizardi. Allahtan sisme falan olmadi. Birde ondan sonra esim bana dikleniyor, telefondayim niye cocukla ilgilenmiyorsun diye. Sen misin bunu diyen, actim agzimi yumdum gözümü. Sen telefonu gözünle mi kullaniyorsun, agzinla mi? Agzini acacagina gözünü ac diye söylenirken, Doruk olaya katila katila gülmeye basladi, neyseki kendimi frenledim. Esimde süt dökmüs kedi gibi ise gitti. Saat basi telefon etti durdu. Ama hala cok kiziyorum, su telefonla sohbet olayina artik kesin tavrimi koymam gerekiyor, cünkü öyle cok uzun zamanimiz yok ve olan Doruk'la bana oluyor...
canım can sıkıcı bir durum eşinde dikkatsiz davranmış haklısın ve üstelik eşin kendini haklı çıkarması cabası yani...
ama çocuklar düşe kalka büyür sözü çok doğru
biz aliyi halamın yatak odasına yatırdım ...düşeceği yerede yorgan koydum
ama o orayı geçmiş yataktan uçmuş........
günde ellikere oraya buraya tırmanya çalışırken düştü
yani ben dikkat etsemde arkamı döndümü yapıyor bişey
çok hareketli engel olamıyorumm işte...üzülme allah beterinden sakınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?