2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr nere kayboldunuzz beyaaaaa....bızım pılav husran olduuuu sıra corba denemesındeeee ogleyın yedıydı bakalım şimdik napcakk yagız beyyyy..ben koyuluıyorum şimdi işee opuorum hepınızıııııııı ve bebişlerııııııııı....

kızlar iy i akşamlar zeynep hiç durmuyo uykusu geldi uyumuyo da uyutursam uğrarım yine

valla cnm pilav istedi bee karnıbaharla pilavda gitmezki aman

melek cnm neden yemedi acep benimkiler götürür valla yeterki yediğimizden yesinler
sofradayken biz öle kuzu gibi bakıyolar

sağol pınarcım.amin. bir daha tekrarlamaz inşallah. zaten 6 ayda bir kontrolleri var. çok iyi şükürler olsun.

İnşallah canım a.s.

pınarcımm sana afiyet olsun:))))))

Sağolasın tatlım a.s.

Benimki işi az olunca gitmez tatlım. Kardeşi hallediyor az olunca a.s.

Ben demir ilacını ve devitini meyvesine katıyorum canım. Doktor süt ürünleri ile verme dedi a.s.

Ben daha düşünmüyorum canım ya. Bizimki kesin çeker kulağını falan koparır eyvahedigeldismile

Çok geçmiş olsun canım ya bol bol su vermeyi aksatma tatlım a.s.

Canım ya çok geçmiş olsun. Kuzulara geçmesi kötü olmuş :çok üzgünüm:

Valla doktor öyle dedi tatlım. Bu cumartesi kontrole götürücem yine sorarım a.s.

Aaaa ben öyleyim anam her yerden yetişirim size a.s.

Tavuk suyuna şehriyeyi yada tarhanayı seviyo benim kuzu. Bizim yediğimiz pilavıda yiyor ama bunu yemedi niyeyse. Belki keyfi yerinde değildi :uhm:

Hoşgeldin canım a.s. Belki emeklemeden yürür tatlım a.s.

Günde kaç kere veriyorsun yemek :uhm: Bizim doktor öğle öğününde ya çorba, ya pilav-makarna, yada nohut-ıspanak gibi yemek ver dedi. Tek öğün yani :uhm:

kızlar iy i akşamlar zeynep hiç durmuyo uykusu geldi uyumuyo da uyutursam uğrarım yine

Benimkininde uykusu var ama inadından uyumuyor zilli :umursamaz:

Bizde 5 gibi yemeğimizi yedik. O saatten beri bitek mutfağı toparlayıp, Defdef'in yıkanan çamaşırlarını astım. Daha bizim çamaşırlar yıkanmalı ama asacak yer yok kafamçokkarıştı

Defne de sabahtan beri bölüm pörçük uyuyor. 10 dk gibi kısa süreli. Acaip uykusu var belli. Bi uyutmaya çalışayım gelirim a.s.

oh onunda uyuttum zeynebi yine kalkar birazdan ay en çok ağladı ya uykusu var belli gözlerini kaşıyo uyumayacakmış hep mızlıyo diş jelinden sürdüm sobnra uyudu ya ağrısı falan var galiba
bende ömre bedeli izliyorum bi de elma alayım kendi,me azcık dinlenip ortalığı toplayayım

ay kanalturkde cınderella man var onu izliyorum daha önce dvd sini izlemiştik anne baba olmadan önce çok ağladım şimdide ağlıyorum allahım kimseyi yoklukla terbiye etmesinn

BIRSO kız ne bılem sewmedı herhalde yemedı benımkı pılavı...bulgur pılavını n sewdıydıde pirinçı ılkkez werdım ama cık 3kasık anca yedııı corbasını içti amaolumunekankayizsmile

PINARCIM bız yenı gıttık kontrole onumuzdekı ay gıtcez ozaman sorayım dıorum bende dr a...bakalım ..bende aslında tek ogun verıyorum ama az yedıgı gunlerde aksamda tekrar denıyorum..bugun ogleyın corbayı yarım kase içti oyuzden aksamda wereyım dedım ama pılavı yemedı.bıde aksam yemeklerınde boızle sofraya oturuyo benımkı bayılıyo bende agzına bı ıkı bısey werıyorum hosuna gıdıyo.....alkisalkisalkisbayanssulusmileo

kımsecıkler kalmamıs bende kacıyoommmmm kızlarrr cok optummmsssssssssopuyorumnanaktanAŞK VE CEZAAAYI IZLIYOM BENDEEE:hulya:

Sagol canim, bu arada hosgeldin. Yoktun uzun süredir.

Masallah Defne'ye de Pinar'cigim, oda erken konusacak belli. Asagi yukari ayni seyleri yapiyor bu sipalar, Doruk'da cisini ve kakasini yapinca, yüzünü burusturuyor ve "tisss" diyor.

Ah cok üzüldüm mavisime. Umarim ilaclar ve alacagin önlemler ise yararda, atlatir bir an önce. Bol bol su ver canim, (ki veriyorsundur zaten) vücudu cok su kaybetmesin.

Sana gecmis olsun Semra'cigim ama bebislere gecmesi kötü olmus ya, zaten bu grip illeti bir bulastimi, zincirleme sürüp gidiyor.:çok üzgünüm:

Inatci olacak Yagiz Efe Annesi. Ama pirinci ilk kez yiyiyorsa, o yüzdende yememis olabilir belki?

ay kanalturkde cınderella man var onu izliyorum daha önce dvd sini izlemiştik anne baba olmadan önce çok ağladım şimdide ağlıyorum allahım kimseyi yoklukla terbiye etmesinn

Dün Ivedik'le gülmüssün, bugün agliyorsun Birsen. Merak ettim simdi bende bu filmi.

ayyy evet filiz cnm bu yabancı bir filim adam eski boksörlerden ....çok zenginken borsada batıyor
ve 3 çocuğu var iki erkek bir kız kızı uyanıyor ve kahvaltı istiyor annesi koca bir dilim salam gibi bişey pişiriyor..eşindede aynısınıdan veriyo...kızı süt istiyor ama borçtan dolayı sütcü süt bırakmıyor dolaptaki az süte çeşmeden su koyuyor kızına veriyor ..ve kız etini bitirince biraz daha istiyor annesi kardeşlerinede ayırması gerektiğini söylüyor..babasıda kızına rüyasında bir restorantta olduğunu çok güzel kalın kanlı bitr biftek ve patates püresi yediğini söylüyor şimdide çok tokum
benim tabağımdakinide ye diyor....işte burası beni ağlatıyor...filim böyle ilerliyor...

Kizlar ben bugün cok kötüyüm, bu yüzdende hic yazasim gelmedi. Sabah kahvalti hazirlarken, Doruk koltukta oyuncaklariyla oynuyordu. Babasida telefonla konusuyordu ablasiyla. Bizimkine, Doruga dikkat et, kendini atmasin diye tembih etmistim ki, zaten yanindaydi cocuk. 2-3 dk gecmediki bir feryat figan, nasil agliyor. Düsmüs cocuk ve gözünün önündeki cocugu görememis esim. Nasil sinir oldum, nasil bagirdim. O hisimla telefonu firlattim cünkü yaklasik 1 saat falan geyik yapti ve resmen cocuk ihmal kurbani oldu. Ben nasil düstügünü görmedim ama sanirim kafa üstü cakilmis, son anda bacagindan tutmus, siddeti kesmis ama yine de kafasi kizardi. Allahtan sisme falan olmadi. Birde ondan sonra esim bana dikleniyor, telefondayim niye cocukla ilgilenmiyorsun diye. Sen misin bunu diyen, actim agzimi yumdum gözümü. Sen telefonu gözünle mi kullaniyorsun, agzinla mi? Agzini acacagina gözünü ac diye söylenirken, Doruk olaya katila katila gülmeye basladi, neyseki kendimi frenledim. Esimde süt dökmüs kedi gibi ise gitti. Saat basi telefon etti durdu. Ama hala cok kiziyorum, su telefonla sohbet olayina artik kesin tavrimi koymam gerekiyor, cünkü öyle cok uzun zamanimiz yok ve olan Doruk'la bana oluyor...

Bende en kisa sürede izleyeyim Birsen'cigim, belki internetten bulurum.

canım can sıkıcı bir durum eşinde dikkatsiz davranmış haklısın ve üstelik eşin kendini haklı çıkarması cabası yani...
ama çocuklar düşe kalka büyür sözü çok doğru
biz aliyi halamın yatak odasına yatırdım ...düşeceği yerede yorgan koydum
ama o orayı geçmiş yataktan uçmuş........
günde ellikere oraya buraya tırmanya çalışırken düştü
yani ben dikkat etsemde arkamı döndümü yapıyor bişey
çok hareketli engel olamıyorumm işte...üzülme allah beterinden sakınsın

Haklisin engellemek imkansiz canim, zaten tehlikeyi hic düsünmedigin anda bile yaratabiliyorlar. Herseyi merak ediyorlar ve korkuyu henüz tanimiyorlar pek. Ama dedigin gibi Allah beterinden korusun cocuklarimizi, onlarin acisini yasamayalim.

Haklisin engellemek imkansiz canim, zaten tehlikeyi hic düsünmedigin anda bile yaratabiliyorlar. Herseyi merak ediyorlar ve korkuyu henüz tanimiyorlar pek. Ama dedigin gibi Allah beterinden korusun cocuklarimizi, onlarin acisini yasamayalim.

aman allah korusun yaaa hayatlarındaki en büyük acıları dizleirndeki morluklarınki olsun

kızlar merhaba. annemlerdeyim. hafta sonu kızkardeşimin nişanı var. enişte samsunlu olunca misafirler yarın gelmeye başlayacak.
aaa ben bugün röfle yaptırdım saçlarıma. hemdekısa kestirdim:)) yakıştı diyolar ama bana garip geldi,en son 4 yıl oluyo röfle yaptıralı. geçmişi okuyamadım. bi yaramazlık yok umarım.

Şu dişler fena etti çocukları ya. Bi tamamlansa da kurtulsak a.s.

Bende çok ağlamıştım o filme sinemada izlediğimde tatlım ya aminnn yüce rabbim kimseyi yoklukla terbiye etmesin a.s.

Anladım canım. Bende öyle mama sandalyesinde otururken bizim yemeklerden tıkıştırıyorum ağzına a.s.

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Eşin dikkatsiz davranmış ama oda böyle olsun istemezdi. Bak gıcık görümcen yüzünden hem kuzucuk düşmüş hemde sen eşinle atıştın. Ordan bile yetişiyor klava:

Birso'nun da dediği gibi bende aynen Defne'yi gözümün önünden ayırmamaya çalışıyorum. Ama o nasıl beceriyorsa biyerlerden uçup bi yerlere kafa tosluyor. Her yere koltuk minderleri dizmiştim şimdi onların üzerinden atlıyor. Ortadaki deri pufa tırmanıp kendini atıyor falan. Allah beterinden saklasın diyorum hep. Düşe kalka büyüyecekler a.s.

Bende duşumu aldım, salonumu toparladım. Şimdi Defdef'in çantasını hazırlayayım. Yarın sabah erkenden eşimle birlikte annişime gidicem. Defdef'de bugün 9'da uyudu ne hikmetse. Gerçi o saatten beri 5 kere uyandı ama emip uyuyor. Niye bu kadar uyanıyor bu çocuk anlamıyorum ya :uhm:

Neyse yarın akşama görüşürüz. Öptüm sizi bacılar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…