2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

uyumuyor bu cocuk yaaa gulup duruyor deli olacam
filiz ucuz atlatmissiniz canim cocuklar duse kalka buyuyorlar iste benim yegenimde annemlerin ev iki katli evin merdivenleerinin wn tepesinden uctu kafasi sismedi bile Allah koruyor kuzularimizi

günaydın kızlar
bugün geldim işe. dün yoktum. bendeki grip berkeye geçti. öldük sormayın.pazartesi gecesi sabahladık. hiç uyumadım. burnu tıkandı sürekli nefes alamadıkça ağladı kaktı. sabahta kalktımki ateşi vardı biraz hiç evde o şekilde bırakıp çıkmak gelmedi içimden..akşama kadar kucağımda gezdi.bir tek lokmayı zor yedirdim. azıcık zorlasam onuda gei kustu. geniz akıntısı vardı. yediklerinide çıkardı geri. yanından hiç bırakmadı beni kuzum. bu gece iyi yattı arada sırada kalktı. şimdi evi aradım kahvaltı yapıyormuş.

sizlerde iyisiniz umarım geçmişe bakamadım...kusura bakmayın...

günaydın kızlar nasılsınız?? filizcim geçmiş olsunya.valla ne kadar dikkat edersen et düşcek bir eyr buluyorlar.ben odanın her yerini yastık yaptım ama selin bu sefer koltuğa çıkıp ordan atlamaya çalışıyor sanırım bu dönem bebişleri fazla çılgın:)) ceren canım çok geçmiş olsunya.inşallah hemen düzelirsiniz.

günaydınnnnnnnnnnnnsositososito
ceren güle güle kullan canım saclarını en yakın zamanda beklıyroum resmını
bende 1 haftadır bogazıma hakim oluyorum basladım dıyete bakalım yavas yavas nıyetım yaza kadar 15 kılo eşimin arkadasının hanımını gorudm dun gece aramızda 15 gun var kızı bı gorsenız hıc dogum yapmamış gıbı hırslandım onu gorunce bende salmış gdıyorum bıraz kılo verıp ımaj degıstırecem inşallahhh
filizcim gecmıs olsun kocan hatalı dıkkatsız davranmıs ama sende bıraz fazla tepkı gostermıssın öle buyuyeceklerr düşe kalka sıkma canınıı:teselli:
buarada cmt aksamı esımle duruyu uyutup natılıusa 24.00 seyansına avatara gıttık 3boyutlu seyrettık superdı tavsıye ederım kızlar seyredın:teytey:bıraz uzun suruyo ama cok ıyı geldı bana gece gezmesı:dance:
daha yazacaktım ama unuttum:a015:
semra tulay tuba sibel hepınızeeee kolay gelsın kızlarrrrrr

Günaydınlar Herkese,

Ayşecim saçını bende çok merak ettim face'e falan eklesen ya.
Filizcim ucuz atlatılmış çok şükür yağızda düştü birgün aklım çıkmıştı.Ne kadar sakınırsak sakınalım engel olamıyoruz malesef.
Cerencim çok çok geçmiş olsun sanada berkeyede toparlamışsınız biraz çok sevindim.
Gülşahcım bizde haftasonu dvd de izledik valla gitme fırsatımız olmadı bir türlü.

Ay kızlar ya benim canım çok sıkkın kendime eskisi kadar bakamıyorum.O kadar yorgun oluyorumki bazen 12 de uyuyup tüm gece toplamda 3 saat uyuduğum bazen o kadar bile uyuyamadığım günlerde oluyo.Birde işin yoğunlu dolayısıyla perişan haldeyim.Annem tüm gün yağıza bakıyor eve geri dönüyor her gün 1 saat yol çekiyor onada bişey diyemiyorum ilgilen diye.Kaynana desen başında hiç eksik olmayan görümcemin 2 çocuğu sanki kendi çocuğuymuş gibi sürekli ordalar.Bıraksam ikisi yağızı sıkıştıracaklar işin içinden çıkamıyorum offfffffffffff offffffffffff.:sinifsinif:Sabah sabah sizide şişirdim kusura bakmayın.mafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız?kahvaltıyı hazırladık kızımla babamızı bekliyoruz ekmek almaya gitti
sonra uğrarım yine

sibelcim haklısın ama az kaldıya 1 yaşına geldikleri zaman daha hemde bahar gelcekya daha iyi olur bebişler.çalışınca gerçekten zor oluyor anlıyorum seni bende akşama akdar hesapların içinde boğuluyorum.ama geçicek inşallah..

gülşahcım iyi gelmiştir sinema.biz ilk vizyona girdiği gün izlemiştik uzun sürüyor ama çok keyifli bir film.

çalışna annelerın en buyuk sorunu bebişlere bakım olayı tulayında dedıgı gıbı az kaldı yaşına gırmesıne en azından mayısa kadar sabret canım
valla ben 2 yasına gelsın calısmaya devam edersem bırakıcam tam karsımda kres var oraya hem arkadaslıgı ogrensın hem gozumun onunde dursun hem sıkıldım kolonı gıbı yasamaktan ama 2 yasına kadar sabır etcez bence sanslısın yagıza annen bakıyo tabıkı zorlugu olucak az daha sabırr:lepi:

TÜLAYCIM,SıBELCıM SAĞOLUN KIZLAR DAHA ıYıYıZ ARTIK...

SıBELCıM VALLA BENDE AYNI DURUMDAYIM :teselli: ıNAN KAŞ ALDIRMAYA BıLE GıDEMıYORUM. MAYMUNA DÖNDÜM NERDEYSE. HAFTA ıÇı ıŞTEYıM. ÇIKIŞTA KUAFÖRE GıTSEM EVE GıTMEM 8,5-9 U BULUYOR. CUMA AKŞAMINDAN DA ANNEM EVE GıDıYOR TEKRAR CUMARTESıDE BAKTA BıR KUAFÖRE GıDıP GELıYıM DıYEMıYORUM ARAMIZ 10 DAKıKA AMA OLMUYOR ıŞTE BıLıRSıN...KALDIM BÖYLE SORMA YANı..
EVı DESEN AFEDERSıN MOK GÖTÜRÜYOR DERLERYA AYNEN ÖYLE. ÇOCUKTAN BIRAK KENDıMı EVE BıLE BAKAMIYORUM BEN YA...mafoldumben

ceren aynen canımya kuaförü yakında unutucam.işyeride şehre epey uzak olunca artık hiçbişey yapamıyorum. annemede bırakmıyorum dediğin gibi zaten yoruluyor( neyseki bu zamana kadar geldik gelip geçecek inşallah:)

[/B]günaydın kızlar.

hasta bebişlere geçmiş olsun. çabucak iyileşsin kuzular.

çalışan anneler allah size de kolaylık versin. işiniz çok zor gerçekten. sizi görünce iyiki ayrılmışım işten diyorum. anneleriniz bakmasına rağmen sıkıntı yaşıyorsunuz. ben bide bakıcıya bırakmak zorunda kalacaktım.

benim de bu akşam misafirim var. arkadaşlar sözleşmiş dün akşam haber verdiler. ben de yemeğe gelin balık yaparım size dedim. pasta börek yapmaktan nefret ediyorum. yemek daha kolay. balık, meyhane pilavı, roka salatası ve irmik helvası yapacağım. zaten samimi arkadaşlar yabancı değiller.

günaydınlar çok şükür bugecede mız mız olmadılar yada ben şuğursuzca uyuyorumda duymuyorum aliye mama yaptım yine yanımıza aldık....(bu iş fena oldu yaaa ) sonra ömere kalktım mama yaptım
allah aşkına ya 10 da birer kase arımama yediler..saat 12 150 cc den biraz fazla mama içip uyudular...ama gece yine mamaya kalkıyolar...neyse 8.30 ali uyandı yatakda oynadı 9 dada ömer kalktı
altlarını değiştirim gece ali kaka yapmış sanırım poposu ciğer gibi olmuş hemen sildim sonrda yıkadım...
sizin önerdiğiniz kremi sürdüm...ali çok acıkmıştı huysuzlandı huysuz olunca kaşıkla çok az yiyor...
biberon maması yaptım ömerede kahvaltı verdim...
evi toplamam gerek süpüreceğim mutfak dağnık ....ama önce bir kahvaltı yapacam ve banyı yapacağım
yaa soğuk diye banyo yapamadım..gündüzde çocukları bırakmak istemedim ...aksmada mayışıyorum
am hemen duşa gireceğim.............

ceylin meyhane pilavı nasıl oluyor ?balığın yanına pilav gidiyormu?ben genelde çorba salata ve helva koyarım..

ceren cnm geçmiş olsunn ...

bu arada sibel senin kaynana nedne gece gündüz bakıyo görümcenin çocuklarına
siz h.sonu dışarı çıkın uyuma vaktine kadar baksın yağıza

valla kaynanam bakacağını bilsem ben bilem çıkarım
ama annemin oradan gelince malesef hiç dışarı çıkamıyorum

birsencim çok iş var desene yine. ama çok sık acıkıyor galiba senin oğluşlar:) bende balığın yanında tahin helvasını fırında cevizli yapıp sıcak sıcak yemeyi seviyorum.

birsen biz bol domates,yeşil biber ve acılı bulgur pilavına meyhane pilavı deriz. hatta yazın patlıcan da konuyor. balığın yanına çok yakışıyor.

ceren arımama eski muahllebiden kız pişiyor hani
pirinçunu işte

evet tülay yaa benimkiler çok acıkıyor 4 danino yiyolar birkerede püffff
eee o kadar mıcarlarsa o olur tabiii

ayşe cnm yakışmışş ama makyajsız biraz ölü gibi oluyor insan
güle güle kullan cnm

ay kanalturkde cınderella man var onu izliyorum daha önce dvd sini izlemiştik anne baba olmadan önce çok ağladım şimdide ağlıyorum allahım kimseyi yoklukla terbiye etmesinn
evet çok güzel bir filmdi bizde sinemada izlemiştimk eşimel ,çok zor valla,kimseye vermesin allah
cnm geçmiş olsun Allahtamn bişey olmamış doruğa,aslında eşin suçlu ama adamlar sorumluluk almazlar işte böyle
çok yakışmış cnm sana röfle ben bayıldım doğrusu
Şu dişler fena etti çocukları ya. Bi tamamlansa da kurtulsak a.s.

s.
evet cnm ya dişler bi çıksa da rahatlasak
hala düzelmedi mi oğluşun yazık yavruya ama geceyi daha iyi geçimiş inş en kısa zamnada tamamen iyileşir cnm
ohh ne güzel eğlenmişsiniz cnma.s.
günaydın cnm
depresyona mı giriyon çık bakalım ordan evet işin zor cnm hem çalış hemde evle ilgilen çok haklısın,Allah kolaylık verisn cnm,sende değişiklik yap bi haftasonu moralin yerine gelir biraz
günaydın özlem canım afiyet olsun..
sağol cnm sanada kolay gelsinŞeniz

eski haliiiimmmm veeee

yeni halim kızlar. nasılım??bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…