2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne güzel sizin bebekleriniz emeklemeye başlamış. Benim bebeğim aslında 1 Ağustosta doğacaktı ama erken 9 mayısta doğdu 1240 gr. Henüz emeklemiyor yüzüstü durmayı da pek sevmiyor.

Kızlar ne güzel sizin bebekleriniz emeklemeye başlamış. Benim bebeğim aslında 1 Ağustosta doğacaktı ama erken 9 mayısta doğdu 1240 gr. Henüz emeklemiyor yüzüstü durmayı da pek sevmiyor.

her bebek bir olmaz cnm ya benim kızım da sevmiyo emeklemeyi
boş ver zamanı gelince hepsini yapıyorlar tek tek

Canımya her bebeĞın gelıŞımı farklı sıkma canını.bıde senınkı daha zamansız doĞmuŞ.o yÜzden daha geÇ yapabılır.belkı dırek yÜrÜrde:) benım kızımda emeklıyor ama sevmıyor yÜrÜme derdnde koltuĞa Çıkma derdın yÜzÜstÜ yatmaz yan yatar hep:))

Evet canım gelişimi mayıs bebeklerine göre bayağı geriden geliyor. 3 ay erken doğdu 52 gün küvezde kaldı. Daha geçen ay dönmeye başladı. Desteksiz oturamıyor. Sağlığı yerinde olsun da biraz geç yapsın diyorum artık.

ben banuyu görmedim bugün nerelerde

aman yaa hiç keyfim yok yaa zorla çocukların odasının örtüsünü silkedim topladım
mutfağın kilimini silkeledim...bulaşıkları attım makinaya tezgahı sildim geldim....bi ara kalkacağım yatak odası çocuk odası ,antre mutfağı süpürüp sileceğim....
sonra çocukları antreye alacağım oturma odasını süpüreceğim sileceğim

püffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cnm maşallahh pek tatlı ama baya erken doğmuş ve şuan aslında 5 aylık bebeğin o yüzden normal bunlar
neden erken doğum oldu cnm?

benim ikizlerimde 33 haftalık doğdu

merhaba kızlar giremiyorum artık girsemde yazamıyorum işler çok yoğunlaştı
kızlar bakalım pazar günü benim doğumgünüm eşim bana ne yapacak süpriz olarak

banu maşallahh kızımın adaşınaaa koca kıs oldu bunlar maşallahhzemuszemus
mehtap zamanla gelişecek hareketlerı hem erken dogmus kuzun cok acelecı davranma bence gec olsun temız olsunyerimseniben

sağol birsencim. evet röfle makyaj istiyor. dünmakyajlıyken fırsatım olmadı foto çekmeye, makyajlısını da eklerim senin için

evet çok güzel bir filmdi bizde sinemada izlemiştimk eşimel ,çok zor valla,kimseye vermesin allah

çok yakışmış cnm sana röfle ben bayıldım doğrusu

sağol cnm sanada kolay gelsinŞeniz

sağol canımopuyorumnanaktan

Bu da bizim fotomuz:)
maşallah cnm size,ne kadar hoşsun,vermişim kiloları hemen
merhaba kızlar giremiyorum artık girsemde yazamıyorum işler çok yoğunlaştı
kızlar bakalım pazar günü benim doğumgünüm eşim bana ne yapacak süpriz olarak
kolay gelsin cnm sana,inş güzel bir süpriz yapar cnm eşin

büyümüşmü teyzeleri durum

maşallah duruya çok şeker olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…