Kızlar ne güzel sizin bebekleriniz emeklemeye başlamış. Benim bebeğim aslında 1 Ağustosta doğacaktı ama erken 9 mayısta doğdu 1240 gr. Henüz emeklemiyor yüzüstü durmayı da pek sevmiyor.
her bebek bir olmaz cnm ya benim kızım da sevmiyo emeklemeyi
boş ver zamanı gelince hepsini yapıyorlar tek tek
Canımya her bebeĞİn gelİŞİmİ farklı sıkma canını.bİde senİnkİ daha zamansız doĞmuŞ.o yÜzden daha geÇ yapabİlİr.belkİ dİrek yÜrÜrde:) benİm kızımda emeklİyor ama sevmİyor yÜrÜme derdnde koltuĞa Çıkma derdİn yÜzÜstÜ yatmaz yan yatar hep:))
Evet canım gelişimi mayıs bebeklerine göre bayağı geriden geliyor. 3 ay erken doğdu 52 gün küvezde kaldı. Daha geçen ay dönmeye başladı. Desteksiz oturamıyor. Sağlığı yerinde olsun da biraz geç yapsın diyorum artık.
çok uykum geldiii çok miskinim çokk
banu maşallahh kızımın adaşınaaa koca kıs oldu bunlar maşallahhzemuszemus
mehtap zamanla gelişecek hareketlerı hem erken dogmus kuzun cok acelecı davranma bence gec olsun temız olsunyerimseniben
Bu da bizim fotomuz:)
sağol birsencim. evet röfle makyaj istiyor. dünmakyajlıyken fırsatım olmadı foto çekmeye, makyajlısını da eklerim senin içinceren arımama eski muahllebiden kız pişiyor hani
pirinçunu işte
evet tülay yaa benimkiler çok acıkıyor 4 danino yiyolar birkerede püffff
eee o kadar mıcarlarsa o olur tabiii
ayşe cnm yakışmışş ama makyajsız biraz ölü gibi oluyor insan
güle güle kullan cnm
evet çok güzel bir filmdi bizde sinemada izlemiştimk eşimel ,çok zor valla,kimseye vermesin allah
çok yakışmış cnm sana röfle ben bayıldım doğrusu
sağol cnm sanada kolay gelsinŞeniz
maşallah cnm size,ne kadar hoşsun,vermişim kiloları hemenBu da bizim fotomuz:)
kolay gelsin cnm sana,inş güzel bir süpriz yapar cnm eşinmerhaba kızlar giremiyorum artık girsemde yazamıyorum işler çok yoğunlaştı
kızlar bakalım pazar günü benim doğumgünüm eşim bana ne yapacak süpriz olarak
büyümüşmü teyzeleri durum
banucumm çok çabuk büyüyorlar ya maşallah duruma...
maşallah sizeee
senı yenı goruyorum yenımı katılıyosun bızeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?