sağol canım dostum:)))
özlemcim nasılsın tatlım
iyiym cnm sağol sen nasılsın?zeyneple oturuyoruz babamız işe gitti
zeynep uyusada bende yatsam diye bakıyorum valla
rica ederim banucum:) özlem valla uyursan benim içinde uyu:)
cnm maşallahh pek tatlı ama baya erken doğmuş ve şuan aslında 5 aylık bebeğin o yüzden normal bunlar
neden erken doğum oldu cnm?
benim ikizlerimde 33 haftalık doğdu
özlemcim sana haftaya göndericem canım sorun olmaz demi.bu hafta ofisten çıkamıcam( yoğunum ..
maşallah cnm size,ne kadar hoşsun,vermişim kiloları hemen
Teşekkür ederim canım. Erken doğmasından kaynaklanıyor sanırım. Çok sıkıntı yaşadık. 28 haftalık doğduğundan 12 kilo almıştım hamileliğimde doğumdan sonra hastane ev arası koşturmadan nasıl gitti anlamadım kilolar
mehtap canım sıkma canını.benim komşum erken doğum yaptı.1 kilo doğdu kızı.ama inan şimdi 1 yaşını geçti kendini toparladı.sen elinden geldiği kadar bakıyorsundur muhakkak önemli olan sağlıklı olması zaten 1 yaşından sonra süte falanda başlayınca daha çabuk toparlanır.çünkü şöyle düşün 3 kilo doğan bir bebekle senin kinin arasında çok fark var.yarıdan fazla canım.o yüzden kıyaslama yapma.ona kalırsa benim kızımda az kilo alıyor yemesine rağmen formunu koruyuor şimdiden:))
Haklısın canım inşallah öyle olur. Senin kızın kaç kilo benim bebeğim henüz 8100 gram civarında şimdi. Kilosunu çok sorun etmiyorum aslında benim için önemli olan motor gelişimi.
kılosu az degılkı canım benımkı 3980gr dogdu sımdı 9 kıloya ulasamadık hala 8900 cıvarı falan herseyde yıyo anne sutude alıyo ama kılo almıyo yedıklerıne gore
mehtap cnaım benim kızım 2850 doğdu daha 15 gün önceye kadar 8 400 falandı.anca şimdi 9100 gr oldu.senin bebişin bence çok iyi .ama tabi önemli olan motor gelişimi.doktorlar sağlıklı diyorlarsa bence sorun yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?