2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayşee yakışmış canım sacların yorum yapmayı unutmuşum sımdı farkettımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hşgeldin cnm aramıza bende özlem memnun oldum cnm,inan burası çok faydalı o0lacak sanada,çok güzel paylaşımlar oluyor çünkü burda

zeynebe banyo yaptırdım,ağladı ya,istemedi bu sefer banyoyu ahlbuki ne severdi,giydirdim amamsını yeme istemedi bu sefer biraz zorlada olsa yedi hepsini
salladım uyuttum şimdi bira zuyur umarım
yoruldum valla ya sırtım ağrıdı çok
azcık bende yatam yanına

kızlar dun aksam pınarın 6 12 aylık bebekler ıcın olan sütünden aldım ılk defa verıcem buaksam ınek sutu nasıl verıyosunuz nekadarlık içiyor kuzularr?

GÜLŞAHCIM BEN DıREK VERMıYORUMYA MUHALLEBı VE YOĞURT OLARAK VERıYORUM.ama verenler vardı galiba hatta ayşe geçen anket yapmıştı :)

Kızlar ne güzel sizin bebekleriniz emeklemeye başlamış. Benim bebeğim aslında 1 Ağustosta doğacaktı ama erken 9 mayısta doğdu 1240 gr. Henüz emeklemiyor yüzüstü durmayı da pek sevmiyor.

Merak etme canımbenimkide emeklemiyo daha.Bende emeklesin istiyorum ama emekleyince daha zor olcak herhalde

Ben havalar soğuk diye korkuyorum yıkamaya.Kız kokuştu artık:)

bigudi cnm ben sütü ısıtıp bisküvi ile sabah kahvaltısı olarak veriyorum

Birsencim neden süt veriyosun sen.Ben daha hiç vermedim.Versem mi acaba?Doktorlar 1 yaşına kadar yasak diyolar ya

anladım cnm rabbim sağlıklı günler nasip etsin hepimize bende 27 + larda sancılandım
2 cm acığım vardı ...ama 5 hafta ertelndi doğumum çok şükür ...bebeklerim ayına göre gelişimleri tam hatta bazı şeylerde önde bile sayılıyolar cnm
önemli olan sağlıklı olmaları zaten

Kızlar ben kaÇtım ıyı akŞamlar herkese gıdımde kızımla koklaŞayım azcuk Çok Özleıdmya:)) Şımdı benı gÖrÜnce yerlere yatar debelenır:))

bugün takip edemedim işim çoktu kızlar
çıkıyorum iyi akşamlar
öptümmmmmmmmmmmm

Selam kızlar nasılsınız?a.s.

Herkes iyidir inşaallah ben annemle çok güzel vakit geçiriyorum canım annem ya illa hergün bişi yapıyo bir temizlik buluyo allah annelerimizden razı olsun walla.

Kızlar ya Defnoş yine yemek istemiyo üst dişler acaip şiş ama hala çıkmıyo off ya bi çıksada kurtulsakkk

Filizcim çok geçmiş olsun neseki bişi yok Doruğun düşmeleri an meselesi tabi babası biraz dikkatsiz davranmış

Hayırlı olsun nişanınız canım saçlarınıda güle güle kullana.s.

Cerencim geçmiş olsun Berkeye geçmesi kötü olmuş sanada kuzunada acil şifalara.s.

Afiyet olsun cokacimcoookkolay gelsin canıma.s.

eski haliiiimmmm veeee

yeni halim kızlar. nasılım??bayanssulusmile

Yakışmış canım beğendima.s

Canım baya erken doğmuş bebişin seninde dediğin gibi sağlıklı ya varsın biraz geç otursun ve geç emeklesin ki normal bebişin için

büyümüşmü teyzeleri durum

Oyyy datlu Duru maşallah opuyorumnanaktan

kızlar dun aksam pınarın 6 12 aylık bebekler ıcın olan sütünden aldım ılk defa verıcem buaksam ınek sutu nasıl verıyosunuz nekadarlık içiyor kuzularr?
cnm ben hep vermiyorum sulandırarak bisküvi ile veriyorum arada
Ben havalar soğuk diye korkuyorum yıkamaya.Kız kokuştu artık:)
bende korkuyorum vala hasta olacak diye amayıkamadan da olmuyo cnm ya
yıka sende rahatlasın kuzu
Kızlar ben kaÇtım İyİ akŞamlar herkese gİdİmde kızımla koklaŞayım azcuk Çok Özleİdmya:)) Şİmdİ benİ gÖrÜnce yerlere yatar debelenİr:))
iyi akşamlar cnm
çıkıyorum iyi akşamlar
öptümmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar cnm

anneler öyle işte cnm ya,hakları ödenmez valla
çıksa şu kuzuların dişleri artık ne sıkıntı veriyor yavrulara ya

Merhaba canım güle güle büyüt bebişini

Hoşgeldina.s. benim adımda Sevgi

Sıhhatler olsun Zeynebime niye ağladıki acaba :uhm:

Bende Defnoşu yıkadım Soğuk diye yıkamıyodum yıkayınca bi rahatladı kuzu güzel bi uyku çektizemuszemus

Kızlar ben kaÇtım İyİ akŞamlar herkese gİdİmde kızımla koklaŞayım azcuk Çok Özleİdmya:)) Şİmdİ benİ gÖrÜnce yerlere yatar debelenİr:))

çıkıyorum iyi akşamlar
öptümmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…