kızlar dun aksam pınarın 6 12 aylık bebekler ıcın olan sütünden aldım ılk defa verıcem buaksam ınek sutu nasıl verıyosunuz nekadarlık içiyor kuzularr?
Kızlar ben kaÇtım İyİ akŞamlar herkese gİdİmde kızımla koklaŞayım azcuk Çok Özleİdmya:)) Şİmdİ benİ gÖrÜnce yerlere yatar debelenİr:))
bugün takip edemedim işim çoktu kızlar
çıkıyorum iyi akşamlar
öptümmmmmmmmmmmm
anneler öyle işte cnm ya,hakları ödenmez valla
çıksa şu kuzuların dişleri artık ne sıkıntı veriyor yavrulara ya
ayşee yakışmış canım sacların yorum yapmayı unutmuşum sımdı farkettımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Filizcim çok geçmiş olsun neseki bişi yok Doruğun düşmeleri an meselesi tabi babası biraz dikkatsiz davranmış
Hayırlı olsun nişanınız canım saçlarınıda güle güle kullana.s.
Cerencim geçmiş olsun Berkeye geçmesi kötü olmuş sanada kuzunada acil şifalara.s.
Afiyet olsun cokacimcoookkolay gelsin canıma.s.
Yakışmış canım beğendima.s
Canım baya erken doğmuş bebişin seninde dediğin gibi sağlıklı ya varsın biraz geç otursun ve geç emeklesin ki normal bebişin için
Oyyy datlu Duru maşallah opuyorumnanaktan
aman evin heryerini sildim makarna suyu koydum banyoyuda temizledim
duşumu aldım kocamı bekliyorum
Şu dişler fena etti çocukları ya. Bi tamamlansa da kurtulsak a.s.
Bende çok ağlamıştım o filme sinemada izlediğimde tatlım ya aminnn yüce rabbim kimseyi yoklukla terbiye etmesin a.s.
Anladım canım. Bende öyle mama sandalyesinde otururken bizim yemeklerden tıkıştırıyorum ağzına a.s.
Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Eşin dikkatsiz davranmış ama oda böyle olsun istemezdi. Bak gıcık görümcen yüzünden hem kuzucuk düşmüş hemde sen eşinle atıştın. Ordan bile yetişiyorklava:
Birso'nun da dediği gibi bende aynen Defne'yi gözümün önünden ayırmamaya çalışıyorum. Ama o nasıl beceriyorsa biyerlerden uçup bi yerlere kafa tosluyor. Her yere koltuk minderleri dizmiştim şimdi onların üzerinden atlıyor. Ortadaki deri pufa tırmanıp kendini atıyor falan. Allah beterinden saklasın diyorum hep. Düşe kalka büyüyecekler a.s.
uyumuyor bu cocuk yaaa gulup duruyor deli olacam
filiz ucuz atlatmissiniz canim cocuklar duse kalka buyuyorlar iste benim yegenimde annemlerin ev iki katli evin merdivenleerinin wn tepesinden uctu kafasi sismedi bile Allah koruyor kuzularimizi
günaydın kızlar
bugün geldim işe. dün yoktum. bendeki grip berkeye geçti. öldük sormayın.pazartesi gecesi sabahladık. hiç uyumadım. burnu tıkandı sürekli nefes alamadıkça ağladı kaktı. sabahta kalktımki ateşi vardı biraz hiç evde o şekilde bırakıp çıkmak gelmedi içimden..akşama kadar kucağımda gezdi.bir tek lokmayı zor yedirdim. azıcık zorlasam onuda gei kustu. geniz akıntısı vardı. yediklerinide çıkardı geri. yanından hiç bırakmadı beni kuzum. bu gece iyi yattı arada sırada kalktı. şimdi evi aradım kahvaltı yapıyormuş.
sizlerde iyisiniz umarım geçmişe bakamadım...kusura bakmayın...
günaydın kızlar nasılsınız?? filizcim geçmiş olsunya.valla ne kadar dikkat edersen et düşcek bir eyr buluyorlar.ben odanın her yerini yastık yaptım ama selin bu sefer koltuğa çıkıp ordan atlamaya çalışıyor sanırım bu dönem bebişleri fazla çılgın:)) ceren canım çok geçmiş olsunya.inşallah hemen düzelirsiniz.
günaydınnnnnnnnnnnnsositososito
ceren güle güle kullan canım saclarını en yakın zamanda beklıyroum resmını
bende 1 haftadır bogazıma hakim oluyorum basladım dıyete bakalım yavas yavas nıyetım yaza kadar 15 kılo eşimin arkadasının hanımını gorudm dun gece aramızda 15 gun var kızı bı gorsenız hıc dogum yapmamış gıbı hırslandım onu gorunce bende salmış gdıyorum bıraz kılo verıp ımaj degıstırecem inşallahhh
filizcim gecmıs olsun kocan hatalı dıkkatsız davranmıs ama sende bıraz fazla tepkı gostermıssın öle buyuyeceklerr düşe kalka sıkma canınıı:teselli:
buarada cmt aksamı esımle duruyu uyutup natılıusa 24.00 seyansına avatara gıttık 3boyutlu seyrettık superdı tavsıye ederım kızlar seyredın:teytey:bıraz uzun suruyo ama cok ıyı geldı bana gece gezmesı:dance:
daha yazacaktım ama unuttum:a015:
semra tulay tuba sibel hepınızeeee kolay gelsın kızlarrrrrr
Günaydınlar Herkese,
Ayşecim saçını bende çok merak ettim face'e falan eklesen ya.
Filizcim ucuz atlatılmış çok şükür yağızda düştü birgün aklım çıkmıştı.Ne kadar sakınırsak sakınalım engel olamıyoruz malesef.
Cerencim çok çok geçmiş olsun sanada berkeyede toparlamışsınız biraz çok sevindim.
Gülşahcım bizde haftasonu dvd de izledik valla gitme fırsatımız olmadı bir türlü.
Ay kızlar ya benim canım çok sıkkın kendime eskisi kadar bakamıyorum.O kadar yorgun oluyorumki bazen 12 de uyuyup tüm gece toplamda 3 saat uyuduğum bazen o kadar bile uyuyamadığım günlerde oluyo.Birde işin yoğunlu dolayısıyla perişan haldeyim.Annem tüm gün yağıza bakıyor eve geri dönüyor her gün 1 saat yol çekiyor onada bişey diyemiyorum ilgilen diye.Kaynana desen başında hiç eksik olmayan görümcemin 2 çocuğu sanki kendi çocuğuymuş gibi sürekli ordalar.Bıraksam ikisi yağızı sıkıştıracaklar işin içinden çıkamıyorum offfffffffffff offffffffffff.:sinifsinif:Sabah sabah sizide şişirdim kusura bakmayın.mafoldumben
evet çok güzel bir filmdi bizde sinemada izlemiştimk eşimel ,çok zor valla,kimseye vermesin allah
cnm geçmiş olsun Allahtamn bişey olmamış doruğa,aslında eşin suçlu ama adamlar sorumluluk almazlar işte böyle
çok yakışmış cnm sana röfle ben bayıldım doğrusu
evet cnm ya dişler bi çıksa da rahatlasak
hala düzelmedi mi oğluşun yazık yavruya ama geceyi daha iyi geçimiş inş en kısa zamnada tamamen iyileşir cnm
ohh ne güzel eğlenmişsiniz cnma.s.
günaydın cnm
depresyona mı giriyon çık bakalım ordan evet işin zor cnm hem çalış hemde evle ilgilen çok haklısın,Allah kolaylık verisn cnm,sende değişiklik yap bi haftasonu moralin yerine gelir biraz
sağol cnm sanada kolay gelsinŞeniz
27 haftalık hamileyken hafif bir kanama oldu. Doktora gittim. Rahim açıklığı 2 cm ama NST'de kasılma görülmedi. Çalışıyordum doktorum artık işi bırak evde dinlen dedi. Eve gittim sırtüstü yatıp dinlenmeye başladım. 3 gün sonra gece aniden sancılarım başladı. Hastaneye gittik rahim açıklığı 5 cm olmuş doğum başlamış dedi doktor. Bebeğin ciğerinin gelişmesi için bir iğne yapıldı. Bu iğne yapıldıktan sonra etkili olabilmesi için 48 saat geçmesi gerekiyormuş. 48 saat geçti ilaçlarla sancılarım durdu. Tekrar eve geldik. Çok zor zamanlardı. Sabaha karşı tekrar sancılarım başladı yine hastaneye gittik. Rahim açıklığı 8 cm olmuş hemen acil sezeryana alındım. Bebeğim tam 28 haftalık doğdu.
Doktorlar da öyle söylüyorlar canım ancak 2 yaşında yaşıtlarını yakalayabilirmiş. Ama ben yine de diğer bebeklerle kıyaslamaktan kendimi alamıyorum bazen.
Senin bebeklerin de erken doğmuş ama haftaları yine de iyi sayılır. İlk zamanları gerçekten çok zor oluyor.
zeynebe banyo yaptırdım,ağladı ya,istemedi bu sefer banyoyu ahlbuki ne severdi,giydirdim amamsını yeme istemedi bu sefer biraz zorlada olsa yedi hepsini
salladım uyuttum şimdi bira zuyur umarım
yoruldum valla ya sırtım ağrıdı çok
azcık bende yatam yanına
Filizcim çok geçmiş olsun neseki bişi yok Doruğun düşmeleri an meselesi tabi babası biraz dikkatsiz davranmış
Hayırlı olsun nişanınız canım saçlarınıda güle güle kullana.s.
Cerencim geçmiş olsun Berkeye geçmesi kötü olmuş sanada kuzunada acil şifalara.s.
Afiyet olsun cokacimcoookkolay gelsin canıma.s.
Yakışmış canım beğendima.s
Canım baya erken doğmuş bebişin seninde dediğin gibi sağlıklı ya varsın biraz geç otursun ve geç emeklesin ki normal bebişin için
Oyyy datlu Duru maşallah opuyorumnanaktan
slm kızlar,
nasılsınız?kaç gündür bakamadım yine,fırsat bulamadım,geceleri o kadar çok uyanıyoruzki,gündüzleri hiçbişey yapmaya halim kalmıyor.Herşey aynı rutin,sadece Dağhan artık alkış,gel gel,bye bye yapıyoo,kendi başına bir iki saniye ayakta duruyor...yanaktan kocaman koklayarak öpüyor..kuşları biliyor,karı izliyor,köfte patates yiyor :)) yani Dağhan büyüyor,bi de şu yaramazlıkları geçse azıcık ,üzmese annesini tadından yenmicek ama şu an bi gelişme yok!!
Sizler nasılsınız kızlar?geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum,oğlum uyurken bakıyım azıcık..
mucccckkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?