2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dun aksam pınarın 6 12 aylık bebekler ıcın olan sütünden aldım ılk defa verıcem buaksam ınek sutu nasıl verıyosunuz nekadarlık içiyor kuzularr?

canım ben sadece muhallebide veriyoruma.s.

Kızlar ben kaÇtım İyİ akŞamlar herkese gİdİmde kızımla koklaŞayım azcuk Çok Özleİdmya:)) Şİmdİ benİ gÖrÜnce yerlere yatar debelenİr:))

İyi akşamlar canım koş kuzunaa.s.

bugün takip edemedim işim çoktu kızlar
çıkıyorum iyi akşamlar
öptümmmmmmmmmmmm

İyi akşamlar canıma.s.

anneler öyle işte cnm ya,hakları ödenmez valla
çıksa şu kuzuların dişleri artık ne sıkıntı veriyor yavrulara ya

Aynen öyle canıma.s

ayşee yakışmış canım sacların yorum yapmayı unutmuşum sımdı farkettımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kzılar bendeçıkayım zeynep durmuyo bugün hiç ya zplayıp duruyo yine az ilgileniyp kızımla

annem işten geldi benı yıkadı bayanssulusmile
sizede bı merhaba dıyım dedım nasılım teyzoşlarrrzemuszemus

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız gününüm umarım güzel geçmiştir benim herzamnki gibi yoğun geçti.şuan oğluma mamasını veriyorum.kızlar bende buraya oğluşumun fotosunu koymak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum.

kızlar aranızda bebefon yani bebek telsizi kullanan var mı
zeynebin odasını ayırınca düşünüyordum da almayı

bigudi maşallah cnm yaa kocam olmuş ufacık halini görünce bu hali süperrrrrrrrrrrrrr

özlem cnm ben kullanıyrom kraftın ...4 ayında ayrıldım odalarından çocukların iiyi kık deseler duyuyoruz

gerçi maşallahh öle bir ses varki duymamak imkansız zati

aman evin heryerini sildim makarna suyu koydum banyoyuda temizledim
duşumu aldım kocamı bekliyorum

annem işten geldi benı yıkadı bayanssulusmile
sizede bı merhaba dıyım dedım nasılım teyzoşlarrrzemuszemus[/QUOTE]

maşallah kuzuya.Dişlerini yerim ben onun

Kızlar ya bu saatte duruyu yıkasamolur mu?hava da soğuk ya?zaten ben berbat grip oldum.Ona geçer diye korkuyom.

slm kızlar,
nasılsınız?kaç gündür bakamadım yine,fırsat bulamadım,geceleri o kadar çok uyanıyoruzki,gündüzleri hiçbişey yapmaya halim kalmıyor.Herşey aynı rutin,sadece Dağhan artık alkış,gel gel,bye bye yapıyoo,kendi başına bir iki saniye ayakta duruyor...yanaktan kocaman koklayarak öpüyor..kuşları biliyor,karı izliyor,köfte patates yiyor :)) yani Dağhan büyüyor,bi de şu yaramazlıkları geçse azıcık ,üzmese annesini tadından yenmicek ama şu an bi gelişme yok!!
Sizler nasılsınız kızlar?geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum,oğlum uyurken bakıyım azıcık..

mucccckkk..

Selam kızlar a.s.

Annemdeydim tüm gün. Ordan da kayınvalideme geçtik. Akşam yemeğimizi yiyip evimize geldik. Annişimde okul dolayısıyla tatilde olunca tüm güm iyi vakit geçirdik. Hatta bi ara Defdef'i sarıp sarmalayıp yürüyüşe çıktık. Hava mis gibiydi iyi oldu opuyorumnanaktan

Şimdi de eşim yerde uyukluyor. Defdef'de onun tepesine tırmanmaya çalışıyor. Bende size bakayım dedim.

Ayşe'cim saçların güzel olmuş canım. Güle güle kullan a.s. Kardeşinin nişanıda hayırlı olsun a.s.

Ceren zaten Berke'ye çok geçmiş olsun a.s.

Gülşah'cım bizde gitmek istedik ama erken saate bi yer bulamadık şu Avatar'a. Hafta sonu şansımızı bi daha deneyelim bakalım a.s. Kilo işinde de hadi bakalım Allah tamamına erdirsin a.s. Kuzumada maşallah aynı Defne gibi bizimkide elde kemik geziniyor kaydirigubbakcemile3

Sibel'cim canım benim hiç canını sıkma. Zaten yeterince yoruluyorsun bakım yapmaya halin kalmıyor ama sen her halile güzelsin a.s.

Mehtap'cım aramıza hoşgeldin a.s. Oğluşunla ilgili bölümleri daha önce okuyup takip etmiştim. O kadar erken doğmasına rağmen gayet iyi gelişimi. Bizim kuzuları kısa sürede yakalayacaktır. Seni aramızda görmek isteriz a.s.

Banu'cum Duru kıza maşallah kocaman olmuş a.s. Seninde doğum günün şimdiden kutlu olsun a.s. Eşinde güzel bir süpriz yapar eminim a.s.

Ferda'cım maşallah kuzuma yaramazlığıda geçecek tatlım a.s.

Birsommmm yoğun insan öpüyorum kocaman a.s.

Tülay, Esen, ceylinim, aslidirek, simal, spapatya hepinize öpücükler a.s. Unuttuklarım varsa sizi daha fazla öptüm opuyorumnanaktan

Sorma Pinar'cigim, ikide bir aramalari kesilir artik, telefon acikken firlattigimi anladi cünkükaydirigubbakcemile5 Iki hafta esimle küsmüstü, ne rahattik ya. Esimlede birbirimizden özür dileyip baristik, artik o daha dikkatli davranip, telefonda az konusacak, bende bir daha Dorugun yaninda fevri davranip, panik yapmamaya calisacagim. Ve evet ne kadar sakinsakta, cocuk bu dediginiz gibi, örselenecek, aglayacaklar maalesef...

uyumuyor bu cocuk yaaa gulup duruyor deli olacam
filiz ucuz atlatmissiniz canim cocuklar duse kalka buyuyorlar iste benim yegenimde annemlerin ev iki katli evin merdivenleerinin wn tepesinden uctu kafasi sismedi bile Allah koruyor kuzularimizi

Off feci düsmüs yegenin Esen, Allah korusun tüm melekleri...

Gecmis olsun Berke'ye Ceren, tez zamanda sifasini bulur kuzum insallah...

Bak yaramaza, zaten olmayacak seyleri yapar bu sipalar. Dorukta bugün, vitrinin cekmecelerini acmis, ne varsa döküp sacmis ben kendime bir cay yapip gelene kadar.

Sagol Gülsah'cigim, evet panik durumlarinda öfkeme pek hakim olamiyorum maalesef. Normalinde sakin bir insanim aslinda.

Sagol canim. Hem uykusuzluk, hem is stresi perisan ediyor seni. Kaynananda keske biraz esnek davransa, arada rahatlatsa seni...

eski haliiiimmmm veeee

yeni halim kızlar. nasılım??bayanssulusmile

Gayet hos olmussun, güle güle kullan yeni saclarini canim.

Sagol canim, aslinda esim sorumluluk aliyor hakkini yiyemem. Ama cok dikkatsiz ve umursamaz bazen.

Kötü bir durum yasamissin canim, neyseki saglikli bir bebegin var. Gelisiminede cok takilma derim, kendine güvenmesi gerek öncelikle. Üzerinde bir baski hissetmemesi önemli olan...

Dorukta banyoya cok tepkili nedense. Üsüyorda o yüzden mi anlamadim? Bu arada sende cok yorma kendini Özlem'cigim, bol bol enerjiye ihtiyacin var ve olacak...

Sagol canim.

Yaramaz cocuklar genellikle 5-6 yaslarinda duruluyorlar canim. Üzme kendini, birak yapsin yapacagi tüm yaramazliklarini...

Ve kizlar kardesim burdayken 21:00'dan önce uyumayan Doruk Pasa, uyku saatlerini yine 19:00'a cekti o gittiginden beri. Ve haliyla yine dikiliyor sabahin bir köründe ayaga. Bende perisan oldum anlayacaginiz gibi. Birazdan yatacagim yoksa sersem gibi dolaniyorum ortalikta. Yarin görüsürüz artik, iyi bakin kendinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…