Sorma Pinar'cigim, ikide bir aramalari kesilir artik, telefon acikken firlattigimi anladi cünkükaydirigubbakcemile5 Iki hafta esimle küsmüstü, ne rahattik ya. Esimlede birbirimizden özür dileyip baristik, artik o daha dikkatli davranip, telefonda az konusacak, bende bir daha Dorugun yaninda fevri davranip, panik yapmamaya calisacagim. Ve evet ne kadar sakinsakta, cocuk bu dediginiz gibi, örselenecek, aglayacaklar maalesef...
Ve kizlar kardesim burdayken 21:00'dan önce uyumayan Doruk Pasa, uyku saatlerini yine 19:00'a cekti o gittiginden beri. Ve haliyla yine dikiliyor sabahin bir köründe ayaga. Bende perisan oldum anlayacaginiz gibi. Birazdan yatacagim yoksa sersem gibi dolaniyorum ortalikta. Yarin görüsürüz artik, iyi bakin kendinize...
maşallah sana ne şeker olmuşssun sen öyle
bende bilmiyorum tatlım tam olarakmerhaba arkadaşlar nasılsınız gününüm umarım güzel geçmiştir benim herzamnki gibi yoğun geçti.şuan oğluma mamasını veriyorum.kızlar bende buraya oğluşumun fotosunu koymak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum.
sağol cnm,ucuz bişeyler almak istiyorum bdne arçelik pahalı değildi galiba,bu arada odasına nasıl alıştırdın kuzuları kolay olmamıştırbigudi maşallah cnm yaa kocam olmuş ufacık halini görünce bu hali süperrrrrrrrrrrrrr
özlem cnm ben kullanıyrom kraftın ...4 ayında ayrıldım odalarından çocukların iiyi kık deseler duyuyoruz
gerçi maşallahh öle bir ses varki duymamak imkansız zati
oh sen miss evin misssŞenizaman evin heryerini sildim makarna suyu koydum banyoyuda temizledim
duşumu aldım kocamı bekliyorum
yıkama cnm ya soğuktur üşümesinKızlar ya bu saatte duruyu yıkasamolur mu?hava da soğuk ya?zaten ben berbat grip oldum.Ona geçer diye korkuyom.
maşallah dağhanaslm kızlar,
nasılsınız?kaç gündür bakamadım yine,fırsat bulamadım,geceleri o kadar çok uyanıyoruzki,gündüzleri hiçbişey yapmaya halim kalmıyor.Herşey aynı rutin,sadece Dağhan artık alkış,gel gel,bye bye yapıyoo,kendi başına bir iki saniye ayakta duruyor...yanaktan kocaman koklayarak öpüyor..kuşları biliyor,karı izliyor,köfte patates yiyor :)) yani Dağhan büyüyor,bi de şu yaramazlıkları geçse azıcık ,üzmese annesini tadından yenmicek ama şu an bi gelişme yok!!
Sizler nasılsınız kızlar?geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum,oğlum uyurken bakıyım azıcık..
mucccckkk..
oh keyifli bir gün geçirmişssin ne güzelSelam kızlar a.s.
Annemdeydim tüm gün. Ordan da kayınvalideme geçtik. Akşam yemeğimizi yiyip evimize geldik. Annişimde okul dolayısıyla tatilde olunca tüm güm iyi vakit geçirdik. Hatta bi ara Defdef'i sarıp sarmalayıp yürüyüşe çıktık. Hava mis gibiydi iyi oldu opuyorumnanaktan
Şimdi de eşim yerde uyukluyor. Defdef'de onun tepesine tırmanmaya çalışıyor. Bende size bakayım dedim.
Ayşe'cim saçların güzel olmuş canım. Güle güle kullan a.s. Kardeşinin nişanıda hayırlı olsun a.s.
Ceren zaten Berke'ye çok geçmiş olsun a.s.
Gülşah'cım bizde gitmek istedik ama erken saate bi yer bulamadık şu Avatar'a. Hafta sonu şansımızı bi daha deneyelim bakalım a.s. Kilo işinde de hadi bakalım Allah tamamına erdirsin a.s. Kuzumada maşallah aynı Defne gibi bizimkide elde kemik geziniyor kaydirigubbakcemile3
Sibel'cim canım benim hiç canını sıkma. Zaten yeterince yoruluyorsun bakım yapmaya halin kalmıyor ama sen her halile güzelsin a.s.
Mehtap'cım aramıza hoşgeldin a.s. Oğluşunla ilgili bölümleri daha önce okuyup takip etmiştim. O kadar erken doğmasına rağmen gayet iyi gelişimi. Bizim kuzuları kısa sürede yakalayacaktır. Seni aramızda görmek isteriz a.s.
Banu'cum Duru kıza maşallah kocaman olmuş a.s. Seninde doğum günün şimdiden kutlu olsun a.s. Eşinde güzel bir süpriz yapar eminim a.s.
Ferda'cım maşallah kuzuma yaramazlığıda geçecek tatlım a.s.
Birsommmm yoğun insan öpüyorum kocaman a.s.
Tülay, Esen, ceylinim, aslidirek, simal, spapatya hepinize öpücükler a.s. Unuttuklarım varsa sizi daha fazla öptüm opuyorumnanaktan
cnm zeynep çok severdi anlamadım ne oldu bugün bana yapıştı ağladı durdu,sanırım üşüdü titredi yavrum bi sonrakinde deböyle mi yapacak merak ediyorumDorukta banyoya cok tepkili nedense. Üsüyorda o yüzden mi anlamadim? Bu arada sende cok yorma kendini Özlem'cigim, bol bol enerjiye ihtiyacin var ve olacak...
...
iyi akşamalr cnmVe kizlar kardesim burdayken 21:00'dan önce uyumayan Doruk Pasa, uyku saatlerini yine 19:00'a cekti o gittiginden beri. Ve haliyla yine dikiliyor sabahin bir köründe ayaga. Bende perisan oldum anlayacaginiz gibi. Birazdan yatacagim yoksa sersem gibi dolaniyorum ortalikta. Yarin görüsürüz artik, iyi bakin kendinize...
çok başım ağrıyo yaprak dökümü izliyorum
Bende Defdef'in iyice uykusu gelene kadar bekledim. Sonra bizim yatağa yatırdım mamasını verdim. İçerken uyudu kuzum. Memeyle uyumayı bırakmasını istiyorum ya yoksa hiç yerinde yatamayacak. Bu akşamı başardım bakalım. Bide gece sık sık uyanmasını engelleyebilirsem güp yatağına atacağım yakında. Yoksa benim belim, sırtım, göğsüm açık kalmaktan ve yamuk yumuk yatmaktan hasta olacağım valla :1no2:
slm kızlar,
nasılsınız?kaç gündür bakamadım yine,fırsat bulamadım,geceleri o kadar çok uyanıyoruzki,gündüzleri hiçbişey yapmaya halim kalmıyor.Herşey aynı rutin,sadece Dağhan artık alkış,gel gel,bye bye yapıyoo,kendi başına bir iki saniye ayakta duruyor...yanaktan kocaman koklayarak öpüyor..kuşları biliyor,karı izliyor,köfte patates yiyor :)) yani Dağhan büyüyor,bi de şu yaramazlıkları geçse azıcık ,üzmese annesini tadından yenmicek ama şu an bi gelişme yok!!
Sizler nasılsınız kızlar?geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum,oğlum uyurken bakıyım azıcık..
mucccckkk..
Selam kızlar a.s.
Annemdeydim tüm gün. Ordan da kayınvalideme geçtik. Akşam yemeğimizi yiyip evimize geldik. Annişimde okul dolayısıyla tatilde olunca tüm güm iyi vakit geçirdik. Hatta bi ara Defdef'i sarıp sarmalayıp yürüyüşe çıktık. Hava mis gibiydi iyi oldu opuyorumnanaktan
Ve kizlar kardesim burdayken 21:00'dan önce uyumayan Doruk Pasa, uyku saatlerini yine 19:00'a cekti o gittiginden beri. Ve haliyla yine dikiliyor sabahin bir köründe ayaga. Bende perisan oldum anlayacaginiz gibi. Birazdan yatacagim yoksa sersem gibi dolaniyorum ortalikta. Yarin görüsürüz artik, iyi bakin kendinize...
Merhabalar kızlar tÜrkİzİm hala hasta İyİleŞmedİ kÖtÜledİ bugÜn yİne dr gİttİk kan aldılar Çok aĞladı kıyamadım ya mİkrobİk enfeksİyon kapmıŞ bronŞİt olmuŞ nerden kaptı anlamadım İlaÇları deĞİŞtİrdİ hala uyuyor yavrum ama uyanıncada Çok aĞlıyor 2 gÜndÜr sadece 2 saat uyumuŞtu hİÇ bİŞey yemedİ nerden kaptı anlamadım dİŞİ de Çokmadı hala oda tetİklİyormuŞ Çok ÜzÜlÜyorum Çok kıyamıyorum bu arada kaynanamda geldİ dır dır dır bunaldım İmdatttttttttt
Merhabalar kızlar tÜrkİzİm hala hasta İyİleŞmedİ kÖtÜledİ bugÜn yİne dr gİttİk kan aldılar Çok aĞladı kıyamadım ya mİkrobİk enfeksİyon kapmıŞ bronŞİt olmuŞ nerden kaptı anlamadım İlaÇları deĞİŞtİrdİ hala uyuyor yavrum ama uyanıncada Çok aĞlıyor 2 gÜndÜr sadece 2 saat uyumuŞtu hİÇ bİŞey yemedİ nerden kaptı anlamadım dİŞİ de Çokmadı hala oda tetİklİyormuŞ Çok ÜzÜlÜyorum Çok kıyamıyorum bu arada kaynanamda geldİ dır dır dır bunaldım İmdatttttttttt
Dediğin gibi canım memeyle uyumayı bıraktırabilirsen yatağına alıştırabilirsin a.s.
Pınarcım güzel bir gün geçirmişin ohh yürüyüşlerde yapılmışş maşallah wallazemuszemus
günaydın kızlar.
günaydınlarrrr güzel mayıs annişleri
günaydın herkese nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?