2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aman aramasın sizin huzurunuz için a.s.

Eşinlede anlaşma sağladığınıza çok sevindim canım a.s.

Oooo çok erkenmiş ya. 9-10 gibi olsa çok iyi olur. Sen ayarlarsın mutlaka a.s.

Bende Defdef'in iyice uykusu gelene kadar bekledim. Sonra bizim yatağa yatırdım mamasını verdim. İçerken uyudu kuzum. Memeyle uyumayı bırakmasını istiyorum ya yoksa hiç yerinde yatamayacak. Bu akşamı başardım bakalım. Bide gece sık sık uyanmasını engelleyebilirsem güp yatağına atacağım yakında. Yoksa benim belim, sırtım, göğsüm açık kalmaktan ve yamuk yumuk yatmaktan hasta olacağım valla :1no2:

aklinialirimsmileetek gıymesek erkek sanacaklarrrbayanssulusmile
maşallah sana ne şeker olmuşssun sen öyle
bende bilmiyorum tatlım tam olarak
sağol cnm,ucuz bişeyler almak istiyorum bdne arçelik pahalı değildi galiba,bu arada odasına nasıl alıştırdın kuzuları kolay olmamıştır
aman evin heryerini sildim makarna suyu koydum banyoyuda temizledim
duşumu aldım kocamı bekliyorum
oh sen miss evin misssŞeniz
Kızlar ya bu saatte duruyu yıkasamolur mu?hava da soğuk ya?zaten ben berbat grip oldum.Ona geçer diye korkuyom.
yıkama cnm ya soğuktur üşümesin
maşallah dağhana
oh keyifli bir gün geçirmişssin ne güzel
Dorukta banyoya cok tepkili nedense. Üsüyorda o yüzden mi anlamadim? Bu arada sende cok yorma kendini Özlem'cigim, bol bol enerjiye ihtiyacin var ve olacak...

...
cnm zeynep çok severdi anlamadım ne oldu bugün bana yapıştı ağladı durdu,sanırım üşüdü titredi yavrum bi sonrakinde deböyle mi yapacak merak ediyorum
fırsat bulunca dinleniyorum valla filiz,sonra hiç zamanım olmayacknasılsaakannehir
iyi akşamalr cnm
çok başım ağrıyo yaprak dökümü izliyorum

geçmiş olsun cnm
bende izledim bitti yatıcam şimdi
iyi geceler herkesea.s.

Merhabalar kızlar tÜrkızım hala hasta ıyıleŞmedı kÖtÜledı bugÜn yıne dr gıttık kan aldılar Çok aĞladı kıyamadım ya mıkrobık enfeksıyon kapmıŞ bronŞıt olmuŞ nerden kaptı anlamadım ılaÇları deĞıŞtırdı hala uyuyor yavrum ama uyanıncada Çok aĞlıyor 2 gÜndÜr sadece 2 saat uyumuŞtu hıÇ bıŞey yemedı nerden kaptı anlamadım dıŞı de Çokmadı hala oda tetıklıyormuŞ Çok ÜzÜlÜyorum Çok kıyamıyorum bu arada kaynanamda geldı dır dır dır bunaldım ımdatttttttttt

Defdef'imin çantasını boşalttım, çamaşırlıktaki çamaşırları ütülemek üzere katladım kenara koydum, ortalığı toparladım yatıyorum artık. Eşimde yerde yattı kaldı adam yazık. Kaldırayım bari uyuştu her yeri kaydirigubbakcemile3

Birsom benimde dün fenaydı. Evde de minoset yoktu akşam ağrı çektim hep. Bugünde olunca aldım içtim hemen geçti. Sende iç bi ilaç a.s.

Özlem'cim iyi geceler canım a.s.

Aaaa Esra'cım geçmiş olsun ya düzelemedi mi kuzum hâlâ :çok üzgünüm: Valla bu bebişler her yerden kapıyolar tatlım ya inşallah kısa sürede iyileşir kuzum kıyamam :çok üzgünüm:

Kayınvalidende tam sıkıntılı zamanda gelmiş. Bide başına dırdır. Çekme valla ver cevabını offf ben sıkıldım valla klava:

Son düzenleme:

Dediğin gibi canım memeyle uyumayı bıraktırabilirsen yatağına alıştırabilirsin a.s.

annem işten geldi benı yıkadı bayanssulusmile
sizede bı merhaba dıyım dedım nasılım teyzoşlarrrzemuszemus

aklinialirimsmileetek gıymesek erkek sanacaklarrrbayanssulusmile

Eteğini seveyim fıstıkk çok yakışmışşopuyorumnanaktan

Maşallah Dağhan'a baya ilerlemiş neler yapıyomuş öylekaydirigubbakcemile3 yaramazlığıda geçer annesiiopuyorumnanaktan

Pınarcım güzel bir gün geçirmişin ohh yürüyüşlerde yapılmışş maşallah wallazemuszemus

19:00 evet erken olmuş canım inşallah uykusunu biraz ileri saate çekebilirsin a.s.

Ay geçmiş olsun kuzuya kıyamamya onlar hasta olmasın acil şifalar canıma.s.

Kaynanan da dırdırcı galiba allah yardımcın olsun kuzuda hastaymış hiç çekilmez wallalmaz:

geçmiş olsun canım,inşallah kısa zamanda iyileşir.İnsan çocuğuna kıyamıyomuş.Anne olmak ne demek anlamaya başladım.Allah bebişlerimize iyilik sağlık versin.

Dediğin gibi canım memeyle uyumayı bıraktırabilirsen yatağına alıştırabilirsin a.s.

Pınarcım güzel bir gün geçirmişin ohh yürüyüşlerde yapılmışş maşallah wallazemuszemus

Ayyyy nerde bacım ya gece habire emdi durdu yine. Ağlamaya başlayınca aldım kucağıma gezdirdim, salladım ama yok emmeden susmuyor :1no2:

Annemle keyifli vakit geçiriyoruz canım ya. Kafamıza göre takılıyoruz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.

günaydınlarrrr güzel mayıs annişleri

günaydın herkese nasılsınız

Günaydın bacılar hepinize a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Bizde şimdi kalktık kızımla. Yumurtası haşlansın kahvaltısını yedireceğim kuzuma cokacimcoook Sonrada ben atıştırırım bişeyler cokacimcoook

Çamaşır yıkamam lazım. Anam ütülerde dağ gibi oldu. Bi toz alıp yerleri silmem lazım. Ayyy iyice pis insan oldum ben geçen haftadan beri dışarıda gezmekten kaydirigubbakcemile3

Havada nasıl oldu yine ya. Gece amma yağmış valla sabah görünce şaşırdım kafamçokkarıştı

pınarcım günaydın canım sanada

tülaycım nasılsın bitanem selincim nasıl hava nasıl kapalı ve yağmurlu demi

GÜnaydın pınarcım. Bendede daĞ gıbı yıĞılmıŞ ÇamaŞırlar var ÜtÜ ıÇın bekleyen(( geÇen hafta kaytarınca ıyıce bırıktıler

banucum günaydın canım.iyiyim ben selinde iyi gibi ama burnu az tıkalı gibiydi sanki hırıltılı gelliordu nefes alması kalktım kontrol ettim ama bişey yoktu. havalar çok kötüya sabah bir kalktım bizim binanın önü komple su küçük bir gölet olmuş resmen:) sen nasılsın canım az önce seni aradım ama telefonu açan olmadıç.sana bişey sorcaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…