2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım toplantı olacak ben seni ararım toplantı başlayınca konuşuruz opuyorumnanaktan

merhaba güzeller güzeli nekadar büyümişsün sen böyle maşallah sana fıstığım.
a.s.
kızlar aranızda bebefon yani bebek telsizi kullanan var mı
zeynebin odasını ayırınca düşünüyordum da almayı
canım bende arcelıgınkı var gayette memnunum suara kullanmıyorum ama odasını ayırınca işe yarıcak:1hug:

saol canıma.s.

bende aynı durumdayım o yuzden salondakı koltuga yanlamasına yatıyorus artık genıs genıs pek bı rahat edıyorus tavsıye ederım iyice alıstık bız kuzumuza sarılarak uyumaya bırazda işime öle gelıyo yanımdan ayrılsın ıstemıyorum nasılsa bı gun alısacak ayrı yatmaya.gündüz zaten özlüyor gecede koyun koyuna yatalım dıyorum :1hug:

masallah kuzuma allah nazarlardan saklasin
a.s.aminnnn tüm kuzucuklarımızı inşallah

Hepinize ve meleklerinize iyi geceler kızlar deliksiz bir uyku diliyoruma.s.
a.s.

gülşahcım kocaman olmuş maşallah.afiyet olsunn kuzucuma.
a.s.saol canım
gez gez sımdı iş yapması zor gelır tabiiiiklava:şaka bı yana tadını cıkar ev nasılsa temızlenır nasılsa tekrar kırlenmıyomu bosverrr salla gıtsın:sm_cool:ya şu kahvaltı olayına hala alısamadık bız kahvaltı muhallebı yedırıyorus ama peynır yumurta yemesı ayrı neyse bıraz ugrasacaz ama alıstıracam mecburen
günaydınlarrrr güzel mayıs annişleri

gunaydın canıma.s.

tamam banucum .. gülşahcım aynen öyle bende kızıma sarılarak uyumayı çok seviyorum.eşim hatta diyorki niye yatak aldıkki boşuna diye:))) dediğin gbi zaten gündüz ayrıyız(( geceler bizim olsun:)))

günaydın kızlar.

dün misafirlerim 12' de gitti. mutfağı,salonu toparla derken saat 1 oldu. sabah süpürge attım eve. şimdi de ceylin uyumuşken toz alıp yerleri sileyim bari.
çalışan annelere iyi mesailer. kolay gelsin.

günaydın kızlar.

günaydınlarrrr güzel mayıs annişleri

günaydın herkese nasılsınız

Günaydın canlarra.s.

Günaydın canım kolay gelsin a.s.

Kuzuyada afiyet olsunopuyorumnanaktan

tamam banucum .. gülşahcım aynen öyle bende kızıma sarılarak uyumayı çok seviyorum.eşim hatta diyorki niye yatak aldıkki boşuna diye:))) dediğin gbi zaten gündüz ayrıyız(( geceler bizim olsun:)))

Ayy Tülaycım ne güzel bende kuzuma sarılıp yatmak isterim ama beni cadı sarılıp yatmaktan sıkılıyo illaki yatağında sere serpe yatıcak zillikaydirigubbakcemile3

Günaydın Ayşecim a.s.

Hadi atlattın misafirleri kolay gelsin canıma.s.

Günaydın kızlarra.s.Nasılsınız?

Bebişler ve sizler iyisinizdir umarım.Kuzum yine kahvaltıdan 2-3 kaşık yedi off bu kız yemiyo yaaa:çok üzgünüm:

pınarcım günaydın canım sanada

tülaycım nasılsın bitanem selincim nasıl hava nasıl kapalı ve yağmurlu demi

Sağolasın canım a.s.

GÜnaydın pınarcım. Bendede daĞ gİbİ yıĞılmıŞ ÇamaŞırlar var ÜtÜ İÇİn bekleyen(( geÇen hafta kaytarınca İyİce bİrİktİler

Ay sorma canım ya. Haftaya annem gelicek 2 gün detaylı temizlik yapıcaz evde. Birazda o yüzden saldım kaydirigubbakcemile3

Canım bizim koltuklar köşeli ve açılmıyor. Yanına deri pufu koymamız lazım öyle daha zorlanırız :1no2: Neyse öyle böyle bu zamana kadar idare ettik napalım kuzularımızın canı sağolsun a.s.

Günaydın canım oh hızlı başlamışsın güne kolay gelsin a.s.

Günaydın canım sağolasın a.s.

herkese günaydınnnnn
ne yaptınız kızlar ?

biz iyiyiz sevgilimle....

Günaydın a.s.

Defdef'le kahvaltılarımızı yaptık. Mutfağımı ve yatak odamı topladım. Makinaya çamaşır attım. Şimdi kızımla oynaşayım. Sonrada ne yemek yapsam onu düşüneyim :uhm:

Kızlar sağolun valla çok destek oldunuz.Çok sosyal bir hayattan bu duruma düşünce bunalıma giriyor insan.Halada keyfim yok ama dün kocişle konuştum birazda duygusal baskı uyguladım sanırım etkisi olacak.Tamam bundan sonrasında ben ayarlıycam muhakkak dedi bakalım.

eski haliiiimmmm veeee

yeni halim kızlar. nasılım??bayanssulusmile

ÇOk güzel olmuşsun çok yakışmış en kısa zamanda bende yaptırıcam

büyümüşmü teyzeleri durum

Büyümek ne kelime kocaman olmuş fıstık

annem işten geldi benı yıkadı bayanssulusmile
sizede bı merhaba dıyım dedım nasılım teyzoşlarrrzemuszemus

aklinialirimsmileetek gıymesek erkek sanacaklarrrbayanssulusmile

Oy oy yesinler onu çokkkkkk şeker.

kızlar aranızda bebefon yani bebek telsizi kullanan var mı
zeynebin odasını ayırınca düşünüyordum da almayı

Ben kullanıyorum Özlemcim chicconun çokta memnunum.Nefes alışı bile duyuluyor nerdeyse.

Ferdacım hoşgeldin yaramazlıklarıda zamanda gidecek inşallah büyüyüp abi olacaklar ya.Hepsi acayip hareketli ve dilli oldular .Allah yardımcımız olsun.

Face e de yazdım çok geçmiş olsun esracım kaynananıda hiç takma aman tam zamanını bulmuş.Zaten canın kızdan dolayı sıkkın bide o hiç çekilmez.

Günaydınlar güzel annişler,

Bende yoğun bir güne başladım yine.Dün gece yağızla 9 gibi banyo yaptık oğluşum nasıl olduysa bi mayıştı mamasını yerken sızdı.Bende onla cup yatağa 9 buçukta uyuduk birlikte sabahta 7 de kalktık.Çok iyi geldi anlatamam.Sabah güzel bir kahvaltı ettim.Çok sevdiğim ekip arkadaşlarımdan biri geldi keyifli bir gün yani.

Sizde ne var ne yok?

saol sıbelcım keyıf yap oğluşunla ohhzemuszemus

bugun iş yokmu tatlım bilmiyorumkismile

Günaydın kuzuuuummmm ohhh güzel uyumuşsun çok sevindim a.s.

İşe niye gitmedin gıııı CADIARZU

Bu arada sen Yağız'ı artık odasında mı yatırıyosun?

sibelcimm oh afiyet olsun iyi olmuştur valla. pınarrrr ne yemek yapcaksın bendde kopya çekeyim senden.valla ehrgün düşünmekten bunalım geçircem ya eşim sebze yese sorun yok ama hep etli bişeyler olcak ((((((

Selam Arkadaslar,

Uzun bır ara oldu yıne.Umarım hepiniz iyisinizdir.Geçmişe bakmaya suanda vaktım yok.Babam Böbreklerinden ameliyat oldu.1 haftadan beri hastane,ev,Bora perişan oldum.Halımı bı görsenız acırsınız valla.Eve bırısı gırse adım atıcak yer yok.Neyse babam dun eve cıktı bende evımdeuım.Toplanıcaz artık yavas yavas.Sağlık olsunda gerisi hıkaye.

Şu cocuğun normale dönmesı için tek carem dua etmek artık.Yumruklarını ve dışlerini sıkarak bana bır bağırıyor kı görmenız lazım.Sankı kesıyorum ya.ınanılmaz asabı ve agrasif.Ve gece uykusu cok kotu.Artık ne kadar uyanıyorum bılmıyorum valla.Böyle olunca Alp le birbirimize gırıyoruz tabı.Ayy boyle işler kızlar.

slm kızlar geçmişe bölük bölçük bakabildim aklımda bişi kalmıyo öyle olunca..

gülhancım babana çok geçmiş olsun inş.durumuda iyidir haberimizz olmadı canm allah kolaylıklar versin işleri takma kafana hallolur ama bora için bişi diyemicem canım ya kıyamam sana:teselli:

defneye kahvaltısını yaptırıyorum midesi kalkıyo yine bişi begenmedi ayyy bu kızın nazları fena yapıyo beni.. eşim erken çıktı bende bi kahvaltı edip geliyorum bacılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…