banucum günaydın canım.iyiyim ben selinde iyi gibi ama burnu az tıkalı gibiydi sanki hırıltılı gelliordu nefes alması kalktım kontrol ettim ama bişey yoktu. havalar çok kötüya sabah bir kalktım bizim binanın önü komple su küçük bir gölet olmuş resmen:) sen nasılsın canım az önce seni aradım ama telefonu açan olmadıç.sana bişey sorcaktım.
a.s.merhaba güzeller güzeli nekadar büyümişsün sen böyle maşallah sana fıstığım.
canım bende arcelıgınkı var gayette memnunum suara kullanmıyorum ama odasını ayırınca işe yarıcak:1hug:kızlar aranızda bebefon yani bebek telsizi kullanan var mı
zeynebin odasını ayırınca düşünüyordum da almayı
saol canıma.s.bigudi maşallah cnm yaa kocam olmuş ufacık halini görünce bu hali süperrrrrrrrrrrrrr
özlem cnm ben kullanıyrom kraftın ...4 ayında ayrıldım odalarından çocukların iiyi kık deseler duyuyoruz
gerçi maşallahh öle bir ses varki duymamak imkansız zati
bende aynı durumdayım o yuzden salondakı koltuga yanlamasına yatıyorus artık genıs genıs pek bı rahat edıyorus tavsıye ederım iyice alıstık bız kuzumuza sarılarak uyumaya bırazda işime öle gelıyo yanımdan ayrılsın ıstemıyorum nasılsa bı gun alısacak ayrı yatmaya.gündüz zaten özlüyor gecede koyun koyuna yatalım dıyorum :1hug:Bende Defdef'in iyice uykusu gelene kadar bekledim. Sonra bizim yatağa yatırdım mamasını verdim. İçerken uyudu kuzum. Memeyle uyumayı bırakmasını istiyorum ya yoksa hiç yerinde yatamayacak. Bu akşamı başardım bakalım. Bide gece sık sık uyanmasını engelleyebilirsem güp yatağına atacağım yakında. Yoksa benim belim, sırtım, göğsüm açık kalmaktan ve yamuk yumuk yatmaktan hasta olacağım valla :1no2:
a.s.aminnnn tüm kuzucuklarımızı inşallahmasallah kuzuma allah nazarlardan saklasin
a.s.Hepinize ve meleklerinize iyi geceler kızlar deliksiz bir uyku diliyoruma.s.
a.s.saol canımgülşahcım kocaman olmuş maşallah.afiyet olsunn kuzucuma.
gez gez sımdı iş yapması zor gelır tabiiiiGünaydınlar bacılar a.s.
Bizde şimdi kalktık kızımla. Yumurtası haşlansın kahvaltısını yedireceğim kuzuma cokacimcoook Sonrada ben atıştırırım bişeyler cokacimcoook
Çamaşır yıkamam lazım. Anam ütülerde dağ gibi oldu. Bi toz alıp yerleri silmem lazım. Ayyy iyice pis insan oldum ben geçen haftadan beri dışarıda gezmekten kaydirigubbakcemile3
Havada nasıl oldu yine ya. Gece amma yağmış valla sabah görünce şaşırdım kafamçokkarıştı
günaydınlarrrr güzel mayıs annişleri
günaydın kızlar.
günaydınlarrrr güzel mayıs annişleri
günaydın herkese nasılsınız
Günaydınlar bacılar a.s.
Bizde şimdi kalktık kızımla. Yumurtası haşlansın kahvaltısını yedireceğim kuzuma cokacimcoook Sonrada ben atıştırırım bişeyler cokacimcoook
Çamaşır yıkamam lazım. Anam ütülerde dağ gibi oldu. Bi toz alıp yerleri silmem lazım. Ayyy iyice pis insan oldum ben geçen haftadan beri dışarıda gezmekten kaydirigubbakcemile3
Havada nasıl oldu yine ya. Gece amma yağmış valla sabah görünce şaşırdım kafamçokkarıştı
tamam banucum .. gülşahcım aynen öyle bende kızıma sarılarak uyumayı çok seviyorum.eşim hatta diyorki niye yatak aldıkki boşuna diye:))) dediğin gbi zaten gündüz ayrıyız(( geceler bizim olsun:)))
günaydın kızlar.
dün misafirlerim 12' de gitti. mutfağı,salonu toparla derken saat 1 oldu. sabah süpürge attım eve. şimdi de ceylin uyumuşken toz alıp yerleri sileyim bari.
çalışan annelere iyi mesailer. kolay gelsin.
herkese günaydınnnnn
ne yaptınız kızlar ?
biz iyiyiz sevgilimle....
pınarcım günaydın canım sanada
tülaycım nasılsın bitanem selincim nasıl hava nasıl kapalı ve yağmurlu demi
GÜnaydın pınarcım. Bendede daĞ gİbİ yıĞılmıŞ ÇamaŞırlar var ÜtÜ İÇİn bekleyen(( geÇen hafta kaytarınca İyİce bİrİktİler
bende aynı durumdayım o yuzden salondakı koltuga yanlamasına yatıyorus artık genıs genıs pek bı rahat edıyorus tavsıye ederım iyice alıstık bız kuzumuza sarılarak uyumaya bırazda işime öle gelıyo yanımdan ayrılsın ıstemıyorum nasılsa bı gun alısacak ayrı yatmaya.gündüz zaten özlüyor gecede koyun koyuna yatalım dıyorum :1hug:
gez gez sımdı iş yapması zor gelır tabiiiiklava:şaka bı yana tadını cıkar ev nasılsa temızlenır nasılsa tekrar kırlenmıyomu bosverrr salla gıtsın:sm_cool:ya şu kahvaltı olayına hala alısamadık bız kahvaltı muhallebı yedırıyorus ama peynır yumurta yemesı ayrı neyse bıraz ugrasacaz ama alıstıracam mecburen
günaydın kızlar.
dün misafirlerim 12' de gitti. mutfağı,salonu toparla derken saat 1 oldu. sabah süpürge attım eve. şimdi de ceylin uyumuşken toz alıp yerleri sileyim bari.
çalışan annelere iyi mesailer. kolay gelsin.
Günaydın canlarra.s.
Günaydın canım kolay gelsin a.s.
Kuzuyada afiyet olsunopuyorumnanaktan
Ayy Tülaycım ne güzel bende kuzuma sarılıp yatmak isterim ama beni cadı sarılıp yatmaktan sıkılıyo illaki yatağında sere serpe yatıcak zillikaydirigubbakcemile3
herkese günaydınnnnn
ne yaptınız kızlar ?
biz iyiyiz sevgilimle....
sibelcim haklısın ama az kaldıya 1 yaşına geldikleri zaman daha hemde bahar gelcekya daha iyi olur bebişler.çalışınca gerçekten zor oluyor anlıyorum seni bende akşama akdar hesapların içinde boğuluyorum.ama geçicek inşallah..
gülşahcım iyi gelmiştir sinema.biz ilk vizyona girdiği gün izlemiştik uzun sürüyor ama çok keyifli bir film.
çalışna annelerın en buyuk sorunu bebişlere bakım olayı tulayında dedıgı gıbı az kaldı yaşına gırmesıne en azından mayısa kadar sabret canım
valla ben 2 yasına gelsın calısmaya devam edersem bırakıcam tam karsımda kres var oraya hem arkadaslıgı ogrensın hem gozumun onunde dursun hem sıkıldım kolonı gıbı yasamaktan ama 2 yasına kadar sabır etcez bence sanslısın yagıza annen bakıyo tabıkı zorlugu olucak az daha sabırr:lepi:
TÜLAYCIM,SİBELCİM SAĞOLUN KIZLAR DAHA İYİYİZ ARTIK...
SİBELCİM VALLA BENDE AYNI DURUMDAYIM :teselli: İNAN KAŞ ALDIRMAYA BİLE GİDEMİYORUM. MAYMUNA DÖNDÜM NERDEYSE. HAFTA İÇİ İŞTEYİM. ÇIKIŞTA KUAFÖRE GİTSEM EVE GİTMEM 8,5-9 U BULUYOR. CUMA AKŞAMINDAN DA ANNEM EVE GİDİYOR TEKRAR CUMARTESİDE BAKTA BİR KUAFÖRE GİDİP GELİYİM DİYEMİYORUM ARAMIZ 10 DAKİKA AMA OLMUYOR İŞTE BİLİRSİN...KALDIM BÖYLE SORMA YANİ..
EVİ DESEN AFEDERSİN MOK GÖTÜRÜYOR DERLERYA AYNEN ÖYLE. ÇOCUKTAN BIRAK KENDİMİ EVE BİLE BAKAMIYORUM BEN YA...mafoldumben
günaydınlar çok şükür bugecede mız mız olmadılar yada ben şuğursuzca uyuyorumda duymuyorum aliye mama yaptım yine yanımıza aldık....(bu iş fena oldu yaaa ) sonra ömere kalktım mama yaptım
allah aşkına ya 10 da birer kase arımama yediler..saat 12 150 cc den biraz fazla mama içip uyudular...ama gece yine mamaya kalkıyolar...neyse 8.30 ali uyandı yatakda oynadı 9 dada ömer kalktı
altlarını değiştirim gece ali kaka yapmış sanırım poposu ciğer gibi olmuş hemen sildim sonrda yıkadım...
sizin önerdiğiniz kremi sürdüm...ali çok acıkmıştı huysuzlandı huysuz olunca kaşıkla çok az yiyor...
biberon maması yaptım ömerede kahvaltı verdim...
evi toplamam gerek süpüreceğim mutfak dağnık ....ama önce bir kahvaltı yapacam ve banyı yapacağım
yaa soğuk diye banyo yapamadım..gündüzde çocukları bırakmak istemedim ...aksmada mayışıyorum
am hemen duşa gireceğim.............
ceylin meyhane pilavı nasıl oluyor ?balığın yanına pilav gidiyormu?ben genelde çorba salata ve helva koyarım..
ceren cnm geçmiş olsunn ...
bu arada sibel senin kaynana nedne gece gündüz bakıyo görümcenin çocuklarına
siz h.sonu dışarı çıkın uyuma vaktine kadar baksın yağıza
valla kaynanam bakacağını bilsem ben bilem çıkarım
ama annemin oradan gelince malesef hiç dışarı çıkamıyorum
ayse saclarini gule gule kullan canim ben begendim
ceren gecmis olsun canim cabuk iyilesirsiniz insallah
sibel sen elinden geleni yapiyorsun canim eminim bakimlisindirda gezmwk icin cikmasigindan sana oyle geliyor
yagizi sen bitak annene birgun gezin esinle bizde esimin islerinden dolayi gezemiyoruz
Hala annemdyim kizlar sabah tek kolla evi supurfum yazik anem cok yoruluyor diye simdi kizi uyutuyorum
Selam kızlar a.s.
Annemdeydim tüm gün. Ordan da kayınvalideme geçtik. Akşam yemeğimizi yiyip evimize geldik. Annişimde okul dolayısıyla tatilde olunca tüm güm iyi vakit geçirdik. Hatta bi ara Defdef'i sarıp sarmalayıp yürüyüşe çıktık. Hava mis gibiydi iyi oldu opuyorumnanaktan
Şimdi de eşim yerde uyukluyor. Defdef'de onun tepesine tırmanmaya çalışıyor. Bende size bakayım dedim.
Ayşe'cim saçların güzel olmuş canım. Güle güle kullan a.s. Kardeşinin nişanıda hayırlı olsun a.s.
Ceren zaten Berke'ye çok geçmiş olsun a.s.
Gülşah'cım bizde gitmek istedik ama erken saate bi yer bulamadık şu Avatar'a. Hafta sonu şansımızı bi daha deneyelim bakalım a.s. Kilo işinde de hadi bakalım Allah tamamına erdirsin a.s. Kuzumada maşallah aynı Defne gibi bizimkide elde kemik geziniyor kaydirigubbakcemile3
Sibel'cim canım benim hiç canını sıkma. Zaten yeterince yoruluyorsun bakım yapmaya halin kalmıyor ama sen her halile güzelsin a.s.
Mehtap'cım aramıza hoşgeldin a.s. Oğluşunla ilgili bölümleri daha önce okuyup takip etmiştim. O kadar erken doğmasına rağmen gayet iyi gelişimi. Bizim kuzuları kısa sürede yakalayacaktır. Seni aramızda görmek isteriz a.s.
Banu'cum Duru kıza maşallah kocaman olmuş a.s. Seninde doğum günün şimdiden kutlu olsun a.s. Eşinde güzel bir süpriz yapar eminim a.s.
Ferda'cım maşallah kuzuma yaramazlığıda geçecek tatlım a.s.
Birsommmm yoğun insan öpüyorum kocaman a.s.
Tülay, Esen, ceylinim, aslidirek, simal, spapatya hepinize öpücükler a.s. Unuttuklarım varsa sizi daha fazla öptüm opuyorumnanaktan
büyümüşmü teyzeleri durum
kızlar aranızda bebefon yani bebek telsizi kullanan var mı
zeynebin odasını ayırınca düşünüyordum da almayı
slm kızlar,
nasılsınız?kaç gündür bakamadım yine,fırsat bulamadım,geceleri o kadar çok uyanıyoruzki,gündüzleri hiçbişey yapmaya halim kalmıyor.Herşey aynı rutin,sadece Dağhan artık alkış,gel gel,bye bye yapıyoo,kendi başına bir iki saniye ayakta duruyor...yanaktan kocaman koklayarak öpüyor..kuşları biliyor,karı izliyor,köfte patates yiyor :)) yani Dağhan büyüyor,bi de şu yaramazlıkları geçse azıcık ,üzmese annesini tadından yenmicek ama şu an bi gelişme yok!!
Sizler nasılsınız kızlar?geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum,oğlum uyurken bakıyım azıcık..
mucccckkk..
Merhabalar kızlar tÜrkİzİm hala hasta İyİleŞmedİ kÖtÜledİ bugÜn yİne dr gİttİk kan aldılar Çok aĞladı kıyamadım ya mİkrobİk enfeksİyon kapmıŞ bronŞİt olmuŞ nerden kaptı anlamadım İlaÇları deĞİŞtİrdİ hala uyuyor yavrum ama uyanıncada Çok aĞlıyor 2 gÜndÜr sadece 2 saat uyumuŞtu hİÇ bİŞey yemedİ nerden kaptı anlamadım dİŞİ de Çokmadı hala oda tetİklİyormuŞ Çok ÜzÜlÜyorum Çok kıyamıyorum bu arada kaynanamda geldİ dır dır dır bunaldım İmdatttttttttt
Günaydınlar güzel annişler,
Bende yoğun bir güne başladım yine.Dün gece yağızla 9 gibi banyo yaptık oğluşum nasıl olduysa bi mayıştı mamasını yerken sızdı.Bende onla cup yatağa 9 buçukta uyuduk birlikte sabahta 7 de kalktık.Çok iyi geldi anlatamam.Sabah güzel bir kahvaltı ettim.Çok sevdiğim ekip arkadaşlarımdan biri geldi keyifli bir gün yani.
Sizde ne var ne yok?
Günaydınlar güzel annişler,
Bende yoğun bir güne başladım yine.Dün gece yağızla 9 gibi banyo yaptık oğluşum nasıl olduysa bi mayıştı mamasını yerken sızdı.Bende onla cup yatağa 9 buçukta uyuduk birlikte sabahta 7 de kalktık.Çok iyi geldi anlatamam.Sabah güzel bir kahvaltı ettim.Çok sevdiğim ekip arkadaşlarımdan biri geldi keyifli bir gün yani.
Sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?