2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar sabah kalktim kahvaltidan sonra vucut temizligimi yaptim oh mis oldum missssss
ahseni uyuttum annemle kwyif yapicaz

tutkun turkizime cok uzuldum canim ya kiyamam yavruma allah acil sifa versin
sibel esinle anlastigina sevindim eminim bir cozum bulacaktir bu duruma

sibelcimm oh afiyet olsun iyi olmuştur valla. pınarrrr ne yemek yapcaksın bendde kopya çekeyim senden.valla ehrgün düşünmekten bunalım geçircem ya eşim sebze yese sorun yok ama hep etli bişeyler olcak ((((((

Valla düşündüm düşündüm aklıma şöyle patatesli havuçlu bi parça et haşlaması yapayım dedim. Hem düdüklüde çabucakda pişer :uhm:

Canım çok geçmiş olsun ya. İnşallah şimdi iyidir babacığın a.s.

Bora paşamda üzmesin artık annesini ya :1no2: Ama bu asabiyet hepsinde var tatlım. Defne'de yumruklarını ve dişlerini sıkıp bir bağırıyorki bende bazen diyorum sanki kesiyorum bu çocuğu diye :1no2:

Selam canım a.s. ağız tadları bi oturmadı bigün yeseler bigün yemiyolar ya :1no2:

gulhan gecmiS olsun canim babana allah sifa versin

Hoşgeldin tatlım nasıl oldun a.s.

Ohhhh mis gibi bacım güle güle kullan kaydirigubbakcemile3

Bende Defdoş'umu uyuttum. Şimdi şu siyah çamaşırlarımı asayım. Yerine açık renklileri atayım. Daha bi posta beyaz yıkamam lazım ama asacak yer yok ya puffffffff :1no2:

evet pınarcım iyi fikir ama haşlamalık et kalmamıştı en son kullandım geçenelrde.bende kıyma çıkarttım eşime tepsi kebabı yapmka için yanınada pilav salata tamamdır. selinde aynı pınar ya akşam ben ona kızmıştım ellerimi açıp bıktım senden çok yaramazsın diye oda elinin birini açmış diğerinide sıkarak öyle bir bağırıyorki bide kıpkırmızı oluyor.valla şimdieden böyleler bakalım sonra nolcaklar:))

iyiyim pinarcim sagol annem is yaptirmadi kolum baya ıyilesti
kiz senxe yika yika bitiremedin camasirlariii:))))))
birseeeeeen naber kiz su soguklar gecsin gelicem sana arabada var rahat gelirimm

slm kızlar ...bende gece salak sersem uyudum anlamadım kime ne yedirdim kimle uyudum

sabahda aliş yine yanımdaydı aksam başım çok ağrıyordu gecede rahat yatamadığımdan sabaha karşı baş ağrım devam ediyordu....gittim kanepede uyudum
eşim işe giderken yatağa geçrimiş beni.....işte uyudum 8.30 kalktı aliş yine ondan 15 dk. sonra ömer kaktı alişi yere attım ömerde uyanınca aldım onları odaya bıraktım klimayı açtım ben uyudum kendimi çok halsiz hissediyorum kafam kalkmadı ...10,45 de kalkmışım kuzularım uslu durmuş içeri bir girdim
ikiside tv .açıktı reklam izliyor hemen mama yaptım verdim yediler....sonra onları soydum hemen banyo yaptırdım...aliş hafif öksürüyo hemen aferim verdim banyodan sonrada paranox verdim
kuzu gibi uyuyolar....bişiler yiyiceğim evi toplayacam kızlarrr

esencim iyi fikir epilasyon bende istiyorum aslında gittiğim kuaförede yapıyorlar hatta fiyatları yarı yarıya indirmişler ama güvenemiyorum ben ya. o yüzden bu işin uzmanı kişileri araştırıyorum ama fiyatlar pahalı gibi( gerçi kökten çözüm

saol sıbelcım keyıf yap oğluşunla ohhzemuszemus

bugun iş yokmu tatlım bilmiyorumkismile

Günaydın kuzuuuummmm ohhh güzel uyumuşsun çok sevindim a.s.

İşe niye gitmedin gıııı CADIARZU

Bu arada sen Yağız'ı artık odasında mı yatırıyosun?

sibelcimm oh afiyet olsun iyi olmuştur valla. pınarrrr ne yemek yapcaksın bendde kopya çekeyim senden.valla ehrgün düşünmekten bunalım geçircem ya eşim sebze yese sorun yok ama hep etli bişeyler olcak ((((((

Var kızlar olmazmı işteyim farklı bir lokasyonda çalışan arkadaşım bizim buraya geldi bugün ondan.Süper oldu hakkaten

Pınarcım malesef evin yalıtım sorunu nedeniyle göçebe gibiyiz.Bizimle aynı odada hatta bazen yanımda yatıyor.

Gülhancım tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.Boracığıma da sakinlik.

Sıhhatler olsun Esencim.Evet bi orta yol bulduk diyebilirim.Anlayışlıdır genelde,arada böyle odunluğu tutabiliyor.sempatiksalakcinni

Birsom geçmiş olsun bu aralar ne çok başın ağrıyor yoksa sendede sinüzit gibi bişeymi var yoksa uykusuztanmı?

Ohhh oda iyi valla afiyet şeker olsun a.s.

Valla fena asabiler :1no2:

iyiyim pinarcim sagol annem is yaptirmadi kolum baya İyilesti
kiz senxe yika yika bitiremedin camasirlariii:))))))
birseeeeeen naber kiz su soguklar gecsin gelicem sana arabada var rahat gelirimm

Heh iyi canım hadi tatil bitene kadar geçmiş olucak inşallah a.s.

sagol canim bu son olur insallah ya epilasyona karar verdim bidahaki sefr gidicem esim birkacyer arastiriyor

En güzeli valla. Ben kolumun altını hallettim. Şimdi bu ay genital bölge için 3.seansa gidicem. 5'te oda biter inşallah. Sonrada yarım bacak yaptırdım mı bitti gitti tüyler ohhhh zemuszemus

Valla Anadolu yakasında otursaydın benim epilasyon yaptırdığım yeri kesinlikle tavsiye ederdim. Acısız, tertemiz mis gibi valla a.s.

Canım ya yine tam uyuyamamışsın. Seni en güzel annen paklar yine. Şu kuzular az daha büyüyene kadar idare et annende ya yoksa canın çıkıyor :1no2:

Anladım bacım a.s.

Bu arada hazır epilasyon konusu açılmışken sende randevu almıştın ne oldu ya bi türlü soramadım unuttum :uhm:

kızlar mecbur böyle olacak annemde eşim kalmak çok istemiyor annemde arza yapıoo
zaten haftaya gideceğim eşim seyhate gidiyoo

canım ya çok geçmiş olsun,inş düzelir kuzucun en ksıa zamanda
off bide kaynanan gelmiş dırdır yanmışın sen ağlayanın yok,türkiz düzelsin de gerisini boşver hiçbişeyle ilgilenme kızından başka tatlım
evet y agece amma yağmış bende bi baktım camdan bembeyaz çok da güzel görünüyo ama donduruyo bizieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
a.s.

canım bende arcelıgınkı var gayette memnunum suara kullanmıyorum ama odasını ayırınca işe yarıcak:1hug:
s.
cnm sağoalsın bende istiyorum almak ama bakalım,sanırım annemlere aldırıcam,eşime daha bir gardrop bile aldıramadım ,bi düze çıkamadık valla
kolay gelsin cnm
Defdef'le kahvaltılarımızı yaptık. Mutfağımı ve yatak odamı topladım. Makinaya çamaşır attım. Şimdi kızımla oynaşayım. Sonrada ne yemek yapsam onu düşüneyim :uhm:
bende bu haftayemek derdi yok kociş öğlen gibi gidiyo akşamda yiyip geliyo çok sevdim ben bu işi
zaten yemek ğişirmek istemiyorum midem kötü bende atıştırıyorum bişeyler süper oluyo valla:lepi:
Ben kullanıyorum Özlemcim chicconun çokta memnunum.Nefes alışı bile duyuluyor nerdeyse.

.
cnm evet onunki iyidir ama pahalı biraz bana göre,annemlerede aldıracak olunca ucuz bi şeyler olsun istiyorum
gülhancim çok geçmiş olsun cnm,hiç haberimiz olmadı,duymadık,evi boşver ya nasılsa toplanır,babn düzelsinde en kısa zamanda,
Borada mı çok sinirli zeynep de aynı nerden geliyo bu sinir çocuklara anlamıyorum,inatla istediğini yaptıryo bizimki de
gunaydin kizlar sabah kalktim kahvaltidan sonra vucut temizligimi yaptim oh mis oldum missssss
ahseni uyuttum annemle kwyif yapicaz

ohhh güle güle kirlen bacımkaydirigubbakcemile3

pınarcım fiyatlar nasıll ve kaç seans sürüyor bide acıyormu ya ben o konuda korkağım biraz::)

merhabalar herkese nasılsınız hatunlar?bizde kocişi gönderdik size bi bakayım dedim
zeynep bi yere bastı pire kadar oldu yazılar be göremiyom bişi
düzeltemedim de bakalım tekrar basıp düzeltmesini beklicem artık
çek elini diye bağırıyo fareye o basacakmışkaydirigubbakcemile3
çamaşaırlarımı attım bende makinaya, bi posta daha var
ütülenecek var ne zaman yapıcam bilmem
evi toplamamlazım toz falan artık yarın alırım cumartesi misafirlerim var yineooff eşimin akrabaları doluşacakalar yine hizmet zamanı başlıyooo
neyse unutalım bu konuyu yarına kadar
bu sabah zeynepe yarı su yarı sütlü bisküvili,pekmezli kahvaltı yaptım abya yedi sanırım bundan sonra öyle vericm kahvaltısını
zeynepten miss kokular geliyo bi değişip beizimizi gelelim
öptük hepinizi
çalışan annişler kolay gelsin hepinize

sibelim yok bende sinüzit ama sinüslerden akıyor içime astımdan ötürü aksam saçımı kurutmadım ondan sanırım cnm ....

bende kalkayım kızlar evim talna bıktım yaa hergün topluyorum bişiler yapıyorum bugünde işim yok diyemiyroum yaaa....oturma odamı görseniz bu ne dersiniz....şimdi çocuklar uyurken hemen örtüleri silkeleyecem...arkasından süpürürüm bulaşıkları makinaya atacağım....çamaşır yıkancak dışardıki kurumuşmu bakacağım püffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…