sibelcimm oh afiyet olsun iyi olmuştur valla. pınarrrr ne yemek yapcaksın bendde kopya çekeyim senden.valla ehrgün düşünmekten bunalım geçircem ya eşim sebze yese sorun yok ama hep etli bişeyler olcak((((((
Selam Arkadaslar,
Uzun bır ara oldu yıne.Umarım hepiniz iyisinizdir.Geçmişe bakmaya suanda vaktım yok.Babam Böbreklerinden ameliyat oldu.1 haftadan beri hastane,ev,Bora perişan oldum.Halımı bı görsenız acırsınız valla.Eve bırısı gırse adım atıcak yer yok.Neyse babam dun eve cıktı bende evımdeuım.Toplanıcaz artık yavas yavas.Sağlık olsunda gerisi hıkaye.
Şu cocuğun normale dönmesı için tek carem dua etmek artık.Yumruklarını ve dışlerini sıkarak bana bır bağırıyor kı görmenız lazım.Sankı kesıyorum ya.İnanılmaz asabı ve agrasif.Ve gece uykusu cok kotu.Artık ne kadar uyanıyorum bılmıyorum valla.Böyle olunca Alp le birbirimize gırıyoruz tabı.Ayy boyle işler kızlar.
slm kızlar geçmişe bölük bölçük bakabildim aklımda bişi kalmıyo öyle olunca..
gülhancım babana çok geçmiş olsun inş.durumuda iyidir haberimizz olmadı canm allah kolaylıklar versin işleri takma kafana hallolur ama bora için bişi diyemicem canım ya kıyamam sana:teselli:
defneye kahvaltısını yaptırıyorum midesi kalkıyo yine bişi begenmedi ayyy bu kızın nazları fena yapıyo beni.. eşim erken çıktı bende bi kahvaltı edip geliyorum bacılar...
gulhan gecmiS olsun canim babana allah sifa versin
gunaydin kizlar sabah kalktim kahvaltidan sonra vucut temizligimi yaptim oh mis oldum missssss
ahseni uyuttum annemle kwyif yapicaz
tutkun turkizime cok uzuldum canim ya kiyamam yavruma allah acil sifa versin
sibel esinle anlastigina sevindim eminim bir cozum bulacaktir bu duruma
güle güle kirlen esencim.iyi keyifler annecinle..
saol sıbelcım keyıf yap oğluşunla ohhzemuszemus
bugun iş yokmu tatlım bilmiyorumkismile
Günaydın kuzuuuummmm ohhh güzel uyumuşsun çok sevindim a.s.
İşe niye gitmedin gıııı CADIARZU
Bu arada sen Yağız'ı artık odasında mı yatırıyosun?
sibelcimm oh afiyet olsun iyi olmuştur valla. pınarrrr ne yemek yapcaksın bendde kopya çekeyim senden.valla ehrgün düşünmekten bunalım geçircem ya eşim sebze yese sorun yok ama hep etli bişeyler olcak((((((
Selam Arkadaslar,
Uzun bır ara oldu yıne.Umarım hepiniz iyisinizdir.Geçmişe bakmaya suanda vaktım yok.Babam Böbreklerinden ameliyat oldu.1 haftadan beri hastane,ev,Bora perişan oldum.Halımı bı görsenız acırsınız valla.Eve bırısı gırse adım atıcak yer yok.Neyse babam dun eve cıktı bende evımdeuım.Toplanıcaz artık yavas yavas.Sağlık olsunda gerisi hıkaye.
Şu cocuğun normale dönmesı için tek carem dua etmek artık.Yumruklarını ve dışlerini sıkarak bana bır bağırıyor kı görmenız lazım.Sankı kesıyorum ya.İnanılmaz asabı ve agrasif.Ve gece uykusu cok kotu.Artık ne kadar uyanıyorum bılmıyorum valla.Böyle olunca Alp le birbirimize gırıyoruz tabı.Ayy boyle işler kızlar.
gunaydin kizlar sabah kalktim kahvaltidan sonra vucut temizligimi yaptim oh mis oldum missssss
tutkun turkizime cok uzuldum canim ya kiyamam yavruma allah acil sifa versin
sibel esinle anlastigina sevindim eminim bir cozum bulacaktir bu duruma
slm kızlar ...bende gece salak sersem uyudum anlamadım kime ne yedirdim kimle uyudum
sabahda aliş yine yanımdaydı aksam başım çok ağrıyordu gecede rahat yatamadığımdan sabaha karşı baş ağrım devam ediyordu....gittim kanepede uyudum
eşim işe giderken yatağa geçrimiş beni.....işte uyudum 8.30 kalktı aliş yine ondan 15 dk. sonra ömer kaktı alişi yere attım ömerde uyanınca aldım onları odaya bıraktım klimayı açtım ben uyudum kendimi çok halsiz hissediyorum kafam kalkmadı ...10,45 de kalkmışım kuzularım uslu durmuş içeri bir girdim
ikiside tv .açıktı reklam izliyor hemen mama yaptım verdim yediler....sonra onları soydum hemen banyo yaptırdım...aliş hafif öksürüyo hemen aferim verdim banyodan sonrada paranox verdim
kuzu gibi uyuyolar....bişiler yiyiceğim evi toplayacam kızlarrr
evet pınarcım iyi fikir ama haşlamalık et kalmamıştı en son kullandım geçenelrde.bende kıyma çıkarttım eşime tepsi kebabı yapmka için yanınada pilav salata tamamdır. selinde aynı pınar ya akşam ben ona kızmıştım ellerimi açıp bıktım senden çok yaramazsın diye oda elinin birini açmış diğerinide sıkarak öyle bir bağırıyorki bide kıpkırmızı oluyor.valla şimdieden böyleler bakalım sonra nolcaklar:))
iyiyim pinarcim sagol annem is yaptirmadi kolum baya İyilesti
kiz senxe yika yika bitiremedin camasirlariii:))))))
birseeeeeen naber kiz su soguklar gecsin gelicem sana arabada var rahat gelirimm
sagol canim bu son olur insallah ya epilasyona karar verdim bidahaki sefr gidicem esim birkacyer arastiriyor
slm kızlar ...bende gece salak sersem uyudum anlamadım kime ne yedirdim kimle uyudum
sabahda aliş yine yanımdaydı aksam başım çok ağrıyordu gecede rahat yatamadığımdan sabaha karşı baş ağrım devam ediyordu....gittim kanepede uyudum
eşim işe giderken yatağa geçrimiş beni.....işte uyudum 8.30 kalktı aliş yine ondan 15 dk. sonra ömer kaktı alişi yere attım ömerde uyanınca aldım onları odaya bıraktım klimayı açtım ben uyudum kendimi çok halsiz hissediyorum kafam kalkmadı ...10,45 de kalkmışım kuzularım uslu durmuş içeri bir girdim
ikiside tv .açıktı reklam izliyor hemen mama yaptım verdim yediler....sonra onları soydum hemen banyo yaptırdım...aliş hafif öksürüyo hemen aferim verdim banyodan sonrada paranox verdim
kuzu gibi uyuyolar....bişiler yiyiceğim evi toplayacam kızlarrr
Var kızlar olmazmı işteyim farklı bir lokasyonda çalışan arkadaşım bizim buraya geldi bugün ondan.Süper oldu hakkaten
Pınarcım malesef evin yalıtım sorunu nedeniyle göçebe gibiyiz.Bizimle aynı odada hatta bazen yanımda yatıyor.
Gülhancım tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.Boracığıma da sakinlik.
Sıhhatler olsun Esencim.Evet bi orta yol bulduk diyebilirim.Anlayışlıdır genelde,arada böyle odunluğu tutabiliyor.sempatiksalakcinni
Birsom geçmiş olsun bu aralar ne çok başın ağrıyor yoksa sendede sinüzit gibi bişeymi var yoksa uykusuztanmı?
canım ya çok geçmiş olsun,inş düzelir kuzucun en ksıa zamandaMerhabalar kızlar tÜrkİzİm hala hasta İyİleŞmedİ kÖtÜledİ bugÜn yİne dr gİttİk kan aldılar Çok aĞladı kıyamadım ya mİkrobİk enfeksİyon kapmıŞ bronŞİt olmuŞ nerden kaptı anlamadım İlaÇları deĞİŞtİrdİ hala uyuyor yavrum ama uyanıncada Çok aĞlıyor 2 gÜndÜr sadece 2 saat uyumuŞtu hİÇ bİŞey yemedİ nerden kaptı anlamadım dİŞİ de Çokmadı hala oda tetİklİyormuŞ Çok ÜzÜlÜyorum Çok kıyamıyorum bu arada kaynanamda geldİ dır dır dır bunaldım İmdatttttttttt
evet y agece amma yağmış bende bi baktım camdan bembeyaz çok da güzel görünüyo ama donduruyo bizieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileGünaydınlar bacılar a.s.
Bizde şimdi kalktık kızımla. Yumurtası haşlansın kahvaltısını yedireceğim kuzuma cokacimcoook Sonrada ben atıştırırım bişeyler cokacimcoook
Çamaşır yıkamam lazım. Anam ütülerde dağ gibi oldu. Bi toz alıp yerleri silmem lazım. Ayyy iyice pis insan oldum ben geçen haftadan beri dışarıda gezmekten kaydirigubbakcemile3
Havada nasıl oldu yine ya. Gece amma yağmış valla sabah görünce şaşırdım kafamçokkarıştı
cnm sağoalsın bende istiyorum almak ama bakalım,sanırım annemlere aldırıcam,eşime daha bir gardrop bile aldıramadım ,bi düze çıkamadık vallaa.s.
canım bende arcelıgınkı var gayette memnunum suara kullanmıyorum ama odasını ayırınca işe yarıcak:1hug:
s.
kolay gelsin cnmgünaydın kızlar.
dün misafirlerim 12' de gitti. mutfağı,salonu toparla derken saat 1 oldu. sabah süpürge attım eve. şimdi de ceylin uyumuşken toz alıp yerleri sileyim bari.
çalışan annelere iyi mesailer. kolay gelsin.
bende bu haftayemek derdi yok kociş öğlen gibi gidiyo akşamda yiyip geliyo çok sevdim ben bu işiDefdef'le kahvaltılarımızı yaptık. Mutfağımı ve yatak odamı topladım. Makinaya çamaşır attım. Şimdi kızımla oynaşayım. Sonrada ne yemek yapsam onu düşüneyim :uhm:
cnm evet onunki iyidir ama pahalı biraz bana göre,annemlerede aldıracak olunca ucuz bi şeyler olsun istiyorumBen kullanıyorum Özlemcim chicconun çokta memnunum.Nefes alışı bile duyuluyor nerdeyse.
.
gülhancim çok geçmiş olsun cnm,hiç haberimiz olmadı,duymadık,evi boşver ya nasılsa toplanır,babn düzelsinde en kısa zamanda,Selam Arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?