kızlar mecbur böyle olacak annemde eşim kalmak çok istemiyor annemde arza yapıoo
zaten haftaya gideceğim eşim seyhate gidiyoo
pınarcım fiyatlar nasıll ve kaç seans sürüyor bide acıyormu ya ben o konuda korkağım biraz::)
merhabalar herkese nasılsınız hatunlar?bizde kocişi gönderdik size bi bakayım dedim
zeynep bi yere bastı pire kadar oldu yazılar be göremiyom bişi
düzeltemedim de bakalım tekrar basıp düzeltmesini beklicem artık
çek elini diye bağırıyo fareye o basacakmışkaydirigubbakcemile3
çamaşaırlarımı attım bende makinaya, bi posta daha var
ütülenecek var ne zaman yapıcam bilmem
evi toplamamlazım toz falan artık yarın alırım cumartesi misafirlerim var yineooff eşimin akrabaları doluşacakalar yine hizmet zamanı başlıyooo
neyse unutalım bu konuyu yarına kadar
bu sabah zeynepe yarı su yarı sütlü bisküvili,pekmezli kahvaltı yaptım abya yedi sanırım bundan sonra öyle vericm kahvaltısını
zeynepten miss kokular geliyo bi değişip beizimizi gelelim
öptük hepinizi
çalışan annişler kolay gelsin hepinize
sibelim yok bende sinüzit ama sinüslerden akıyor içime astımdan ötürü aksam saçımı kurutmadım ondan sanırım cnm ....
bende kalkayım kızlar evim talna bıktım yaa hergün topluyorum bişiler yapıyorum bugünde işim yok diyemiyroum yaaa....oturma odamı görseniz bu ne dersiniz....şimdi çocuklar uyurken hemen örtüleri silkeleyecem...arkasından süpürürüm bulaşıkları makinaya atacağım....çamaşır yıkancak dışardıki kurumuşmu bakacağım püffffffffffffffffffffffffff
aa kızlar aklımdayken yazayım size
akşam rüyamda bişeyler gördüm bi yorumlayıverin rüya tabirlerine bakınca hem olumlu hem olumsuz yazmışlar bişi anlamadım
bi telefon geliyo güya babammış nasılın falan diyo ses yabancı git başkasıyla eğlen diyip kapıyorum
evde bir sürü misafir varmış gitmişler kapıları falan açık bırakmışlar hep gidim kiltleyeim eve kimse girmesin diyorum ben kapatana kadar yaşlı bi adam geliyo elinde tabanca intikam alacakmış bizden
3-4 yaşlarında bi oğlum varmış karşı komşuya kaçıyo hemen biraz rahatlıyorum,sonra 7 yaşlarında bir oğlum daha varmış ona ateş ediyo ama silah ateş almıyosadece sesi geliyo,biraz kaçışıyoruz içerde sonra uyandım,
rüya tabeilerine baktım hamile kadın erkek görürse kızı olur diyo bazı kişilere görede oğlu olur diyo,tabaca sıkıntıymış,bazılarına göre ise kuvvetmiş,bişey anlamadım bu işten
Allah hayırlara çıkarsın
sağol pınarcım.burda da ilk 3 seans genital bölge için 200 sonrakilere 100 dediler.kol altı içinde 100 ilk seanslar. bunlarda ödüllü falan dediler ama bilmiyorum.ama bildiğim kadarıyla az ve ince tüylülerde seans uzun sürebilirmiş((( kız öyle demişti.o zaman yandım
pınarrrrrrr geçenlerde verdin ama ben yazdırdığım kağıdı kaybettim.ton balığını kremayı mantarı falan aldım ama tarif yok:)) bir daha yazarsan canım sana zahmet
pinar senin gittigin yerdeki makinanin markasi ne ona gore arastirayim guvenli olmasi onemli
agdamı yaptın kız?? pamık olmuşsundur sen şincik:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:gunaydin kizlar sabah kalktim kahvaltidan sonra vucut temizligimi yaptim oh mis oldum missssss
ahseni uyuttum annemle kwyif yapicaz
tutkun turkizime cok uzuldum canim ya kiyamam yavruma allah acil sifa versin
sibel esinle anlastigina sevindim eminim bir cozum bulacaktir bu duruma
ayy zaten asma derdinden bende çam. yıkamak istemiyorumm bak ben evden gidecegim zamanlarada akşamdan yıkıyıp oadaların kapılarıda dahıl petekler falan seriyorum heryere ve gelince kurumuş oluyooo :lepi: :lepi:Bende Defdoş'umu uyuttum. Şimdi şu siyah çamaşırlarımı asayım. Yerine açık renklileri atayım. Daha bi posta beyaz yıkamam lazım ama asacak yer yok ya puffffffff :1no2:
bak sen seline maş. anlattıgın kadarıyla kzın ne akıllı bişi olcakk kız tepsi kebebını dün çocuk yemekteyizde yaptı begenmedim.. emeinim sen güzel yapıyorsundur..evet pınarcım iyi fikir ama haşlamalık et kalmamıştı en son kullandım geçenelrde.bende kıyma çıkarttım eşime tepsi kebabı yapmka için yanınada pilav salata tamamdır. selinde aynı pınar ya akşam ben ona kızmıştım ellerimi açıp bıktım senden çok yaramazsın diye oda elinin birini açmış diğerinide sıkarak öyle bir bağırıyorki bide kıpkırmızı oluyor.valla şimdieden böyleler bakalım sonra nolcaklar:))
slm cnm geçmiş olsun bende sabah kalktım öyle idim ama işe güce dlınca geçti valla inş. seninkide geçer cnmslm kızlar ...bende gece salak sersem uyudum anlamadım kime ne yedirdim kimle uyudum
sabahda aliş yine yanımdaydı aksam başım çok ağrıyordu gecede rahat yatamadığımdan sabaha karşı baş ağrım devam ediyordu....gittim kanepede uyudum
eşim işe giderken yatağa geçrimiş beni.....işte uyudum 8.30 kalktı aliş yine ondan 15 dk. sonra ömer kaktı alişi yere attım ömerde uyanınca aldım onları odaya bıraktım klimayı açtım ben uyudum kendimi çok halsiz hissediyorum kafam kalkmadı ...10,45 de kalkmışım kuzularım uslu durmuş içeri bir girdim
ikiside tv .açıktı reklam izliyor hemen mama yaptım verdim yediler....sonra onları soydum hemen banyo yaptırdım...aliş hafif öksürüyo hemen aferim verdim banyodan sonrada paranox verdim
kuzu gibi uyuyolar....bişiler yiyiceğim evi toplayacam kızlarrr
aa kızlar aklımdayken yazayım size
akşam rüyamda bişeyler gördüm bi yorumlayıverin rüya tabirlerine bakınca hem olumlu hem olumsuz yazmışlar bişi anlamadım
bi telefon geliyo güya babammış nasılın falan diyo ses yabancı git başkasıyla eğlen diyip kapıyorum
evde bir sürü misafir varmış gitmişler kapıları falan açık bırakmışlar hep gidim kiltleyeim eve kimse girmesin diyorum ben kapatana kadar yaşlı bi adam geliyo elinde tabanca intikam alacakmış bizden
3-4 yaşlarında bi oğlum varmış karşı komşuya kaçıyo hemen biraz rahatlıyorum,sonra 7 yaşlarında bir oğlum daha varmış ona ateş ediyo ama silah ateş almıyosadece sesi geliyo,biraz kaçışıyoruz içerde sonra uyandım,
rüya tabeilerine baktım hamile kadın erkek görürse kızı olur diyo bazı kişilere görede oğlu olur diyo,tabaca sıkıntıymış,bazılarına göre ise kuvvetmiş,bişey anlamadım bu işten
Allah hayırlara çıkarsın
pinar senin gittigin yerdeki makinanin markasi ne ona gore arastirayim guvenli olmasi onemli
tutkunum boşversene konuşsun dursun ver cevabiını geç sanki çok lazım hiç içinde tutma valla küserse küssün zaten utanmada yok onca yaptıkların akrşılık yine gelmiş ya yine gelir ayyyyyy sinir ya sinir sende anneni çagırsana ya annen olunca sakinlersin cnm...selam kızlar çıldırıyoooooorrrrrrruuuuuuuuum kaynanam beni deli ediyor katil olucam bide türko hasta zaten stresliyim kadın dır dır vır vır konuşuyo bi yardım ettiğide yok sadece konuşuyor.deli ya valla deli elimde kalcak
Arkadaşım geldi görüşürüz kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?