2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

altımızı değiştikj geldik
çamaşırlar çıkmış onları asalım diğer posatyı atalım bu arada çorba yapayım kızımla bana
yayla çorbası yapayım en kolay o hemenceceik olur
tülaycım yoğun muusn bugünde tatalım,işiniz çok zor ya eve gidince tüm yorgunluğun geçer selini görünce hem ev hem iş yürütüyorsunuz ya kocaman maşallah size çalışan annelere

aa kızlar aklımdayken yazayım size
akşam rüyamda bişeyler gördüm bi yorumlayıverin rüya tabirlerine bakınca hem olumlu hem olumsuz yazmışlar bişi anlamadım
bi telefon geliyo güya babammış nasılın falan diyo ses yabancı git başkasıyla eğlen diyip kapıyorum
evde bir sürü misafir varmış gitmişler kapıları falan açık bırakmışlar hep gidim kiltleyeim eve kimse girmesin diyorum ben kapatana kadar yaşlı bi adam geliyo elinde tabanca intikam alacakmış bizden
3-4 yaşlarında bi oğlum varmış karşı komşuya kaçıyo hemen biraz rahatlıyorum,sonra 7 yaşlarında bir oğlum daha varmış ona ateş ediyo ama silah ateş almıyosadece sesi geliyo,biraz kaçışıyoruz içerde sonra uyandım,
rüya tabeilerine baktım hamile kadın erkek görürse kızı olur diyo bazı kişilere görede oğlu olur diyo,tabaca sıkıntıymış,bazılarına göre ise kuvvetmiş,bişey anlamadım bu işten
Allah hayırlara çıkarsın

özlemcim evet yoğun bu aralar yılsonu işlemelri henüz bitmedi.ama dediğin gibi çok yorucu ev iş derken bazen stresten oturup ağlıyorum evde.ama yinede şükür diyorum çalışma şartlarım iyi öyle olmasa zatenn çalışmayıp bebişime bakardım. rüyan hayra çıksın canım.benim duyduğum kapıyı kapatmamak hayırlı canım kapatırsan hayırlı olmaz derler.

kızlar mecbur böyle olacak annemde eşim kalmak çok istemiyor annemde arza yapıoo
zaten haftaya gideceğim eşim seyhate gidiyoo

İyi canım ya sende ragat edersin a.s.

pınarcım fiyatlar nasıll ve kaç seans sürüyor bide acıyormu ya ben o konuda korkağım biraz::)

Canım kolumun altı 6 seansta bitti. İlk 3 seans 80 sonra 2 seans 50 ve son seans 20 vermiştim. Genital bölge için 2 seans gittim 150 tl her seans. Oda 3.seanstan sonra azalır ve 6'da biter sanırım. 2 ayda bir gidiyorsun başlarda. Sonra 3 ayda bire çıkıyor. Valla benim gittiğim yerdeki makinalar 2005'ten beri Amerika'nın en iyi epilasyon makinası ödülünü alıyor. O yüzden sinek ısırığı gibi. Zaten 7-8 dk sürüyor seans a.s.

Selam canım hoşgeldin a.s. Ooo sende yoğunsun kolay gelsin a.s.

Kolay gelsin canım dağınıklık hiç bitmiyor zaten a.s.

Ben hiç anlamam canım ama Allah hayırlara çıkarsın diyelim a.s.

Arkadaşım aradı işe gitmmeiş bugün. Kocası şimdi onu bırakıcak bana. Akşamda iş çıkışı oda gelicek benim ton balıklı makarnamı yapıcaz a.s. Yemek derdinden kurtuldum a.s.

Bende o arada çamaşırlarımı astım, yeni çamaşır attım, lavabomu, tuvaletimi cifledim. Küçük el süpürgemle ortalığı bi çektirdim. Tam salonu yaparken bi baktım Defne geldi emekleyerek. Ben şok tabi. Yataktan inmiş ve tıpış tıpış gelmiş. Ağlama falan da yok. Anam bu kız fena tehlikeli oldu. Artık en azından gündüzleri odasında yatması şart eyvahedigeldismile

Bi salonun yerlerini şöyle sil-süpür ile hemen geçeyim evim temiz görünsün kaydirigubbakcemile3

Yabancı değil gerçi ama olsun temiz olsun dimi a.s.

sağol pınarcım.burda da ilk 3 seans genital bölge için 200 sonrakilere 100 dediler.kol altı içinde 100 ilk seanslar. bunlarda ödüllü falan dediler ama bilmiyorum.ama bildiğim kadarıyla az ve ince tüylülerde seans uzun sürebilirmiş((( kız öyle demişti.o zaman yandım

pınarrrrrrr geçenlerde verdin ama ben yazdırdığım kağıdı kaybettim.ton balığını kremayı mantarı falan aldım ama tarif yok:)) bir daha yazarsan canım sana zahmet

pinar senin gittigin yerdeki makinanin markasi ne ona gore arastirayim guvenli olmasi onemli

selam kızlar çıldırıyoooooorrrrrrruuuuuuuuum kaynanam beni deli ediyor katil olucam bide türko hasta zaten stresliyim kadın dır dır vır vır konuşuyo bi yardım ettiğide yok sadece konuşuyor.deli ya valla deli elimde kalcak

Tatlım benimde tüylerim öyle çok siyah ve kalın değildir. Bitiyo merak etme a.s. Ama çok demişler ya CADIARZU

pınarrrrrrr geçenlerde verdin ama ben yazdırdığım kağıdı kaybettim.ton balığını kremayı mantarı falan aldım ama tarif yok:)) bir daha yazarsan canım sana zahmet

Canım 1 paket Barilla deniz kabuğu makarna için bir paket mantar, 3-4 çarliston biber, 1 büyük boy soğan, 4-5 domates, sarımsak, bir paket krema, 2 ton balığı. Önce soğanları, sarımsakları ve biberleri ince ince doğrayıp kavuruyosun tatlım. Sonra ton balığını 2 dk sonra mantarları atıp mantarlar su salana kadar pişiriyorsun. Üzerine küp küp doğranmış domatesleri ekleyip suyunu azcık çekince kremayı ekliyosun. 5 dk daha pişirip haşlanmış makarnaya ekliyosun. Servis yapmadan önce tabağın altına kaşar peynir üzerine makarna üstüne yine kaşar peynir döküp afiyetle yiyosun. Aslında parmesan peyniri konuluyor ama ben parmesan sevmediğimden kaşar koyuyorum a.s.

pinar senin gittigin yerdeki makinanin markasi ne ona gore arastirayim guvenli olmasi onemli

Sordum şimdi canım Alexandermiş markası a.s.

Arkadaşım geldi görüşürüz kızlar a.s.

agdamı yaptın kız?? pamık olmuşsundur sen şincik:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Bende Defdoş'umu uyuttum. Şimdi şu siyah çamaşırlarımı asayım. Yerine açık renklileri atayım. Daha bi posta beyaz yıkamam lazım ama asacak yer yok ya puffffffff :1no2:
ayy zaten asma derdinden bende çam. yıkamak istemiyorumm bak ben evden gidecegim zamanlarada akşamdan yıkıyıp oadaların kapılarıda dahıl petekler falan seriyorum heryere ve gelince kurumuş oluyooo :lepi: :lepi:
bak sen seline maş. anlattıgın kadarıyla kzın ne akıllı bişi olcakk kız tepsi kebebını dün çocuk yemekteyizde yaptı begenmedim.. emeinim sen güzel yapıyorsundur..
slm cnm geçmiş olsun bende sabah kalktım öyle idim ama işe güce dlınca geçti valla inş. seninkide geçer cnm

[QUcnm rüyan hayırlı olsun sana rüyanı tabir edemeicem ama sen şimdi hamilesinya 9 ay görürüsün böyle rüyalar hamileyken acayip rüyalar görüyor insan ben hayatımda görmedigim kadar rüya görmüştüm o dönemdeOTE=pnrhlt;11280863]Arkadaşım aradı işe gitmmeiş bugün. Kocası şimdi onu bırakıcak bana. Akşamda iş çıkışı oda gelicek benim ton balıklı makarnamı yapıcaz a.s. Yemek derdinden kurtuldum a.s.

Bende o arada çamaşırlarımı astım, yeni çamaşır attım, lavabomu, tuvaletimi cifledim. Küçük el süpürgemle ortalığı bi çektirdim. Tam salonu yaparken bi baktım Defne geldi emekleyerek. Ben şok tabi. Yataktan inmiş ve tıpış tıpış gelmiş. Ağlama falan da yok. Anam bu kız fena tehlikeli oldu. Artık en azından gündüzleri odasında yatması şart eyvahedigeldismile

Bi salonun yerlerini şöyle sil-süpür ile hemen geçeyim evim temiz görünsün kaydirigubbakcemile3

Yabancı değil gerçi ama olsun temiz olsun dimi a.s.
[/QUOTE]
kolay gelsin ohh tek çeşitmi kız bide çorba yap.. senin şu makarnan tam bi kalori bombası canım yaa krema,ton balıgı falan akannehir
kız bak sen defnoşa zilli ya zilli harbi korkulur hatundan :) öp onu öpp yok yok ısır ısırkaydirigubbakcemile3
kız sende benim gibi, biri aniden gelse ilk wc ve lovobomu ovar üssten süpürür görünen yerleride videdayla silerim ya şu sil süpür bana hiç pratik gibi gelmiyo?? fayanslar için yapılmış sanki??

esen burda oliviumun karşısına yeni biyer açıldı adı nexuz yada nexsuz hatırlamıyom netten bakarım ama makineleri avrupanın en yenisiymiş bizim gelin öyle diyo bende yaza gidicem sende bi bak istersen başka yerdede şubeleri var bahçelievlerde diye biliyom

tutkuncumm sakin ol canım duymazda gelmeye çalış biliyorum zor ama (( türkizede geçmiş olsun hala aynımı?

tutkunum boşversene konuşsun dursun ver cevabiını geç sanki çok lazım hiç içinde tutma valla küserse küssün zaten utanmada yok onca yaptıkların akrşılık yine gelmiş ya yine gelir ayyyyyy sinir ya sinir sende anneni çagırsana ya annen olunca sakinlersin cnm...

Arkadaşım geldi görüşürüz kızlar a.s.

bye cnm

nurtencim hoşgeldin.valla bilmiyorum canım umarım akıllı bişi olur:)) felaket valla kafa tutuyor resmen annemede aynısını yapıyormuş.bide bıdır bıdır söyleniyor.

kızlar bugün sabahtan arkadaşlar çok güzelsin saçlarını kestirme dediler iltifat çok aldım sonrası mı tam bir felaket önce soba devrildi sonra masamın altındaki adaptör yere düştü sonrada bardak kırıldı ne oldu böyle anlamadım

nurtencim ben bu arada tepsi kebabını daha önce 1 kere yaptım eşim çok beyendi.o beyendiyse herkes beyenir valla:) adam gurrme olsa bundan daha iyi ya. valla bazen onun yemek eleştirileri karşısında camı açıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum( eşimin en kötü yanı bu zaten kavgalarımızda hep yemek olayından başkada hiçbişeyden değil.

offffff baş ağrım daha çok arttı yaaaa
ağrı kesici aldım
odamı süpürdüm iyice örtülerini topladım sirkeldim...
çamaşırları makinaya attım...çocuklar kalktı meyvelerini yedirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…