valla sorma tatlım dırdır tatilimi perişan etti.defnoş nasıl?Defdef'imin çantasını boşalttım, çamaşırlıktaki çamaşırları ütülemek üzere katladım kenara koydum, ortalığı toparladım yatıyorum artık. Eşimde yerde yattı kaldı adam yazık. Kaldırayım bari uyuştu her yeri kaydirigubbakcemile3
Birsom benimde dün fenaydı. Evde de minoset yoktu akşam ağrı çektim hep. Bugünde olunca aldım içtim hemen geçti. Sende iç bi ilaç a.s.
Özlem'cim iyi geceler canım a.s.
Aaaa Esra'cım geçmiş olsun ya düzelemedi mi kuzum hâlâ :çok üzgünüm: Valla bu bebişler her yerden kapıyolar tatlım ya inşallah kısa sürede iyileşir kuzum kıyamam :çok üzgünüm:
Kayınvalidende tam sıkıntılı zamanda gelmiş. Bide başına dırdır. Çekme valla ver cevabını offf ben sıkıldım vallaklava:
sağol tatlım dır dırcı nedemek şeytan halt yemiş onun yanında tövbe tövbeDediğin gibi canım memeyle uyumayı bıraktırabilirsen yatağına alıştırabilirsin a.s.
Eteğini seveyim fıstıkk çok yakışmışşopuyorumnanaktan
Maşallah Dağhan'a baya ilerlemiş neler yapıyomuş öylekaydirigubbakcemile3 yaramazlığıda geçer annesiiopuyorumnanaktan
Pınarcım güzel bir gün geçirmişin ohh yürüyüşlerde yapılmışş maşallah wallazemuszemus
19:00 evet erken olmuş canım inşallah uykusunu biraz ileri saate çekebilirsin a.s.
Ay geçmiş olsun kuzuya kıyamamya onlar hasta olmasın acil şifalar canıma.s.
Kaynanan da dırdırcı galiba allah yardımcın olsun kuzuda hastaymış hiç çekilmez wallalmaz:
sağol tatlım doğrusun dün oturdum ağladım üzüntümden neden iyileşm,iyor diye....bide tabi sinirimi bozanlarda gevşetti tabigeçmiş olsun canım,inşallah kısa zamanda iyileşir.İnsan çocuğuna kıyamıyomuş.Anne olmak ne demek anlamaya başladım.Allah bebişlerimize iyilik sağlık versin.
sağol tatlım ben problemini anlayamadım hayırdır ya ne oldu?Kızlar sağolun valla çok destek oldunuz.Çok sosyal bir hayattan bu duruma düşünce bunalıma giriyor insan.Halada keyfim yok ama dün kocişle konuştum birazda duygusal baskı uyguladım sanırım etkisi olacak.Tamam bundan sonrasında ben ayarlıycam muhakkak dedi bakalım.
ÇOk güzel olmuşsun çok yakışmış en kısa zamanda bende yaptırıcam
Büyümek ne kelime kocaman olmuş fıstık
Oy oy yesinler onu çokkkkkk şeker.
Ben kullanıyorum Özlemcim chicconun çokta memnunum.Nefes alışı bile duyuluyor nerdeyse.
Ferdacım hoşgeldin yaramazlıklarıda zamanda gidecek inşallah büyüyüp abi olacaklar ya.Hepsi acayip hareketli ve dilli oldular .Allah yardımcımız olsun.
Face e de yazdım çok geçmiş olsun esracım kaynananıda hiç takma aman tam zamanını bulmuş.Zaten canın kızdan dolayı sıkkın bide o hiç çekilmez.
maşallah yavruma ya çok iyi olmuş senin içindeGünaydınlar güzel annişler,
Bende yoğun bir güne başladım yine.Dün gece yağızla 9 gibi banyo yaptık oğluşum nasıl olduysa bi mayıştı mamasını yerken sızdı.Bende onla cup yatağa 9 buçukta uyuduk birlikte sabahta 7 de kalktık.Çok iyi geldi anlatamam.Sabah güzel bir kahvaltı ettim.Çok sevdiğim ekip arkadaşlarımdan biri geldi keyifli bir gün yani.
Sizde ne var ne yok?
geçmiş olsun tatlım yeni öğrendim.Bizimkiler en baştan huysuz alışcaz napalımSelam Arkadaslar,
Uzun bır ara oldu yıne.Umarım hepiniz iyisinizdir.Geçmişe bakmaya suanda vaktım yok.Babam Böbreklerinden ameliyat oldu.1 haftadan beri hastane,ev,Bora perişan oldum.Halımı bı görsenız acırsınız valla.Eve bırısı gırse adım atıcak yer yok.Neyse babam dun eve cıktı bende evımdeuım.Toplanıcaz artık yavas yavas.Sağlık olsunda gerisi hıkaye.
Şu cocuğun normale dönmesı için tek carem dua etmek artık.Yumruklarını ve dışlerini sıkarak bana bır bağırıyor kı görmenız lazım.Sankı kesıyorum ya.İnanılmaz asabı ve agrasif.Ve gece uykusu cok kotu.Artık ne kadar uyanıyorum bılmıyorum valla.Böyle olunca Alp le birbirimize gırıyoruz tabı.Ayy boyle işler kızlar.
sağol canım mis gibide olmuşsun süpergunaydin kizlar sabah kalktim kahvaltidan sonra vucut temizligimi yaptim oh mis oldum missssss
ahseni uyuttum annemle kwyif yapicaz
tutkun turkizime cok uzuldum canim ya kiyamam yavruma allah acil sifa versin
sibel esinle anlastigina sevindim eminim bir cozum bulacaktir bu duruma
geçmiş olsun amandikkat et çok zor bilirimslm kızlar ...bende gece salak sersem uyudum anlamadım kime ne yedirdim kimle uyudum
sabahda aliş yine yanımdaydı aksam başım çok ağrıyordu gecede rahat yatamadığımdan sabaha karşı baş ağrım devam ediyordu....gittim kanepede uyudum
eşim işe giderken yatağa geçrimiş beni.....işte uyudum 8.30 kalktı aliş yine ondan 15 dk. sonra ömer kaktı alişi yere attım ömerde uyanınca aldım onları odaya bıraktım klimayı açtım ben uyudum kendimi çok halsiz hissediyorum kafam kalkmadı ...10,45 de kalkmışım kuzularım uslu durmuş içeri bir girdim
ikiside tv .açıktı reklam izliyor hemen mama yaptım verdim yediler....sonra onları soydum hemen banyo yaptırdım...aliş hafif öksürüyo hemen aferim verdim banyodan sonrada paranox verdim
kuzu gibi uyuyolar....bişiler yiyiceğim evi toplayacam kızlarrr
valla sen sayarken ben yoruldum rüyanda hayırdır inşallahmerhabalar herkese nasılsınız hatunlar?bizde kocişi gönderdik size bi bakayım dedim
zeynep bi yere bastı pire kadar oldu yazılar be göremiyom bişi
düzeltemedim de bakalım tekrar basıp düzeltmesini beklicem artık
çek elini diye bağırıyo fareye o basacakmışkaydirigubbakcemile3
çamaşaırlarımı attım bende makinaya, bi posta daha var
ütülenecek var ne zaman yapıcam bilmem
evi toplamamlazım toz falan artık yarın alırım cumartesi misafirlerim var yineooff eşimin akrabaları doluşacakalar yine hizmet zamanı başlıyooo
neyse unutalım bu konuyu yarına kadar
bu sabah zeynepe yarı su yarı sütlü bisküvili,pekmezli kahvaltı yaptım abya yedi sanırım bundan sonra öyle vericm kahvaltısını
zeynepten miss kokular geliyo bi değişip beizimizi gelelim
öptük hepinizi
çalışan annişler kolay gelsin hepinize
sağol ama zor dayanıyorum biraz önce biraz terslendim amabniiiin kadın valla çok fena şimdi laf çaktırıyor.tutkuncumm sakin ol canım duymazda gelmeye çalış biliyorum zor ama(( türkizede geçmiş olsun hala aynımı?
annem Aydında tatil için gitti nefes alsın biraz hem.Bu arada Türkiz hala öksürüyor ama biraz daha iyi hala keyifsiz çocuk ilaç küpü oldu artık ben yaklaşırken ağlıyor hep ilaç veriyorum sanıyor ya neyse hemen kaçıyorum herkesi öptümtutkunum boşversene konuşsun dursun ver cevabiını geç sanki çok lazım hiç içinde tutma valla küserse küssün zaten utanmada yok onca yaptıkların akrşılık yine gelmiş ya yine gelir ayyyyyy sinir ya sinir sende anneni çagırsana ya annen olunca sakinlersin cnm...
bye cnm