2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla sorma tatlım dırdır tatilimi perişan etti.defnoş nasıl?

sağol tatlım dır dırcı nedemek şeytan halt yemiş onun yanında tövbe tövbe

geçmiş olsun canım,inşallah kısa zamanda iyileşir.İnsan çocuğuna kıyamıyomuş.Anne olmak ne demek anlamaya başladım.Allah bebişlerimize iyilik sağlık versin.
sağol tatlım doğrusun dün oturdum ağladım üzüntümden neden iyileşm,iyor diye....bide tabi sinirimi bozanlarda gevşetti tabi
sağol tatlım ben problemini anlayamadım hayırdır ya ne oldu?
maşallah yavruma ya çok iyi olmuş senin içinde
geçmiş olsun tatlım yeni öğrendim.Bizimkiler en baştan huysuz alışcaz napalım
sağol canım mis gibide olmuşsun süper
geçmiş olsun amandikkat et çok zor bilirim
valla sen sayarken ben yoruldum rüyanda hayırdır inşallah
tutkuncumm sakin ol canım duymazda gelmeye çalış biliyorum zor ama (( türkizede geçmiş olsun hala aynımı?
sağol ama zor dayanıyorum biraz önce biraz terslendim amabniiiin kadın valla çok fena şimdi laf çaktırıyor.
annem Aydında tatil için gitti nefes alsın biraz hem.Bu arada Türkiz hala öksürüyor ama biraz daha iyi hala keyifsiz çocuk ilaç küpü oldu artık ben yaklaşırken ağlıyor hep ilaç veriyorum sanıyor ya neyse hemen kaçıyorum herkesi öptüm

nurtencim haftaya o taraftayim insallah sorarim bii
valla bugun pamik oldum mis oldum missss
pinar sagol canim en azindan arastirma yaparken bi fikrim olur

Selam canım hoşgeldin a.s. Ooo sende yoğunsun kolay gelsin a.s.

Ben hiç anlamam canım ama Allah hayırlara çıkarsın diyelim a.s.
sorma cnm valal işler bitmiyo offf
yemek işi bittimi geri boş zaten
canım ya Allahs abır versin sana bol bol hemde
Arkadaşım geldi görüşürüz kızlar a.s.
hadi bol muhabbetler cnm
nazar değmiş cnm sana ya,biri okusa yada biliyorsan kendin oku
aynen benim kocada öyle herşeyi bilir yemek konusunda:mymeka:
offffff baş ağrım daha çok arttı yaaaa
ağrı kesici aldım
odamı süpürdüm iyice örtülerini topladım sirkeldim...
çamaşırları makinaya attım...çocuklar kalktı meyvelerini yedirdim
hala mı geçmedi başın ya geçer inş ilaçtan sonra birsen

hemen bakalım

bende çamaşırlarımı astım çorbayı koydum eşim aradı bab geliyor oturacak biraz diye
evde yemek falan da yok
hemen çorbayı hallettim bi makarna yaptım,üzerine kıyma hazırladım,yoğurt falan bitti
kendi babam olunca ne olsa yeriz onunla eşimn ki olsaydıyemek isterdi illa onlarla geçiştirmezdi
eşim erken çıkmıştı meğer babmla buluşmuşlar
hastaneye ontrole gitmiş babam kan falan aldırmış
ameliyat meselesi vardı haftaya onu olacakmışinş sorunsuz kısaca olur biter

ay bide adam eli kolu dolu gelmiş ya alışveriş yapmış marketten hiç boş gelmez sağolsun
canım babam ya

özlemcim nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyor tatlım iş yerinden nazar duası okudu bilen birisi

mesaim bitsede gitsem çok yorgunum iş görüşmeleri vardı bugün baya kalabalıktı inşallah çıkarım mesaim bitince biri gelmezde

okutman iyi olmuş cnm,inş işlerin çabucak toparlarsın da çıkarsın cnm bir an önce
bende iiym ne olsun cnm başladım artık yemek yemeğe,şimdilik pek sorun yok,yemek pişirmezsem,bakalım şubat sonu gibi 2 li test olacak onu bekliyorum 4 gözle,inş iyi çıkar sonuçlarım
özlemcim geçmiş olsun babana şimdiden. insanın kendi ailesi başka canımm..

çok sağol cnm,valla insanın kendi canından olunca bambaşka,eşiminkilerle öyle bomboş gelir,her aman getirmesinler zaten istemem ama bazen düşünsünler halimi de biliyorlar yok,aman açmayayım bu konuları cnm sıkılıyor açtıkça

ağustos annelerine baktım az önce 2 li teste gidenler var,cinsiyetini öğrenenler falan bende istiyorum ya
zeynep uyurken etrafı toplayıp diğer çamaşırlarımı da asayım

Aynen banucum bende gıtsem ıyı olacak baŞım yıne aĞrımaya baŞladı. Neysekı eŞım gelıp alayım dedı.hazırlanayım ben ıyı akŞamalr kızlar.

birsencim tatlim o hattimi cok kullanmadigim icin unutmusum kontor yuklememisim kapandi sadece avea var aksam esim gelince ararim ben seni eger her yone ucretsizse sen ara

birsencim tatlim o hattimi cok kullanmadigim icin unutmusum kontor yuklememisim kapandi sadece avea var aksam esim gelince ararim ben seni eger her yone ucretsizse sen ara

aaaa öylemi benimki sadece turclliye yaww tamam ara ve hattını açtır kızımm olmuyo böle bikere daha armıştım seni

Yok kız o makarnanın yanına başka bişey yemiceksin yoksa tıkıyor ama canımız patlıcan salatası idtedi. Attık fırına közleniyor a.s.

Ay canım ya Allah sabır versin :1no2:

Aaa nazar değmiş canım ya geçmiş olsun a.s.

pınarcım tarif için saol by öptüm

Rica ederim canım a.s.

offffff baş ağrım daha çok arttı yaaaa
ağrı kesici aldım
odamı süpürdüm iyice örtülerini topladım sirkeldim...
çamaşırları makinaya attım...çocuklar kalktı meyvelerini yedirdim

Havalar mı bize yapıyor bu ağrıları ya CADIARZU

nurtencim haftaya o taraftayim insallah sorarim bii
valla bugun pamik oldum mis oldum missss
pinar sagol canim en azindan arastirma yaparken bi fikrim olur

Rica ederim canım inşallah bulursun a.s.

ay bide adam eli kolu dolu gelmiş ya alışveriş yapmış marketten hiç boş gelmez sağolsun
canım babam ya

Ay canım ya :çok üzgünüm:

Aynen banucum bende gİtsem İyİ olacak baŞım yİne aĞrımaya baŞladı. Neysekİ eŞİm gelİp alayım dedİ.hazırlanayım ben İyİ akŞamalr kızlar.

İyi akşamlar canım a.s.

canım babam ya

canım ya insan kendi çocugunu nasıl düşünüyor dimi ama eşinde onların çocugu niye böyle yapıyorlar özlemcim ya?? demekki BABA var babacık var rahmetli halamın bi sözü var köpekler bile ana baba oluyo derdi a.s

valla benim kayınvalidemde kayınpederde sagolsun asala boş gelmezler ufacıkta olsa düşünür alırlar allah razı olsun...

Bizde arkadaşımla markete gittik Defdoş'u sarıp sarmalayıp. Havamızı aldık geldik kaydirigubbakcemile3

Makarna içinde malzemelerimizi doğradık. Fırına patlıcan attık közlendi. Kocişler gelsin mamamızı yapıcizzzzz a.s.

NE GÜZEL BEBEıŞLERıNıZı ALIP EN AZINDAN MARKETE GıDıYORSUNUZ BENDE EVDE OLMAK ıSTıYORUM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sempatiksalakcinni

valla ben iyilik neyin istemiyorum köstek olmasınlar yeterli bence

pınar afiyet olsun canım bende aldım tarifi yarın akşam yapıcam kocişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…