2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşım geldi görüşürüz kızlar a.s.

İyi muhabbetler canıma.s.

Banucum kesin nazar olmuş sana aman allah korusun

Bende bayılırım tepsi kebabınaacokacimcoook

offffff baş ağrım daha çok arttı yaaaa
ağrı kesici aldım
odamı süpürdüm iyice örtülerini topladım sirkeldim...
çamaşırları makinaya attım...çocuklar kalktı meyvelerini yedirdim

Geçmiş olsun canıma.s.

ay bide adam eli kolu dolu gelmiş ya alışveriş yapmış marketten hiç boş gelmez sağolsun
canım babam ya

Görüyomusun baba ya insanın kendi anne babası başka oluyo a.s.

annemde komşumla pazara gitmişti eli kolu dolu gelmiş halbuki öyle gezinmeye gittiydi canım annemmmopuyorumnanaktan

Aynen banucum bende gİtsem İyİ olacak baŞım yİne aĞrımaya baŞladı. Neysekİ eŞİm gelİp alayım dedİ.hazırlanayım ben İyİ akŞamalr kızlar.

İyi akşamlar canıma.s.

kızlar evde ne yag, ne salça,ve bisüürü şeyin sonu geldi dün çıkıcaktım markete bizimki geç geldi
zaten ondan atıştıkta bide yemek yok diye tirip yapıyo bana uffff..
bende buzluktan zate fasulye çıkardım yanına makarna yaparım dedim.. ama fasulyeyi eşim yemiyo et koyunca biraz yiyo etli yapayım dedim etide fasulyeyide çözdürdüm aaa zeytinyagındaan başka çok azda margarin var..
mecbur z.yagından etli taze fasulye yaptım az dom.salçası vardı oda ancak makarnaya yeter teyzesinin verdigi urfa biber salçası var birazda bizim yaptıgımız biber salçasın azda dom.ekledim bakalım nasıl olacak eyvahedigeldismile he bide makarnanın suyunu dokmedim fasulyeye ekledim...
makarnayıda bol domatesli ve sarımsaklı sosla margarin ve z.yagla yaptım o güzel oldu bitabak yedim bileeesempatiksalakcinni
offfff ordan alıp ona baglıyonda anlayanaaaaaklinialirimsmile gelir birazdan begenmez klava:

iyi yapmışsınız biri olunca dahada cesaretli çıkıyor inasan dimi?? tek başına zor oluyor benimde çıkmam lazım ama 4kat aşagı indiir bindir puff kibilay beyi beklicem mecbur:sinifsinif:
AYYY YıNE HıÇ GıREMEDıM ÖZLEDıM VALLA 2 GÜNDÜR SıZı mafoldumben
bizde seni öslüyos kız nasılsın??
NE GÜZEL BEBEıŞLERıNıZı ALIP EN AZINDAN MARKETE GıDıYORSUNUZ BENDE EVDE OLMAK ıSTıYORUM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla ben iyilik neyin istemiyorum köstek olmasınlar yeterli bence

pınar afiyet olsun canım bende aldım tarifi yarın akşam yapıcam kocişe
wooowww akşam herkeste makarna var anlaşılannn:roflol: :roflol: :roflol:

slm canım nasılsın??a.s.

Son düzenleme:
bacım nerdesin...
benim süt izin işi olacak galiba..
bölüm müd. syledim.. genel müd. konuşum dedi...

kızlar merhaba ben bugidi54 .. okulldan arkadaşım.ve 09 nisan annesiyim. ona bakındım ama yok..
bu arada herkese iyiakşamlar dilerim..

slm cnm ben seni tanıyorum arada bakıyorum nisan annelerine sizde çok keyiflisiniz a.s.
gülşah çalışıyo busaatlede pek girmiyor sanırım eve dönüş vakti ama akşam girerse görür a.s

Anladım bacım a.s.

Bu arada hazır epilasyon konusu açılmışken sende randevu almıştın ne oldu ya bi türlü soramadım unuttum :uhm:

Alamadım valla kocişin şu çene tedavisi için yüklüce bir miktar ödeyince birkaç ay sonrasına kaldı malesef mirmirmirmir

Ondandır kesin işte ihmal etmemek gerekiyor,aynı hatayı bende yapıyorum sonra ertesi gün baş ağrısından ölüyorum

Hayır olsun ne demek acaba benimde hiç yorum kabiliyetim yoktur.Şimdi hamilesin ya bence ondan sık rüya görüyorsun.Babanada helal olsun anne baba gibisi varmı yaa.Annem sevdiğim neyi yapsa muhakkak getirir boğazımdan geçmedi sensiz der canım annem :1hug:

Aman be güzelim tak tak kendine yapıyosun zaten canın burnunda bide onu düşünmesene yok gibi davran oda azcık sesini keser belki.

Nazar canım nazar ay ben çok korkarım göze gelmekten.

Kız bu lafların nereye gideceğini anlamak için soluksuz okudum öyle bi detaylı anlatmışsınki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin

ohh şimdiden afiyet olsun cnm
AYYY YİNE HİÇ GİREMEDİM ÖZLEDİM VALLA 2 GÜNDÜR SİZİ mafoldumben
olsun kız sen işlerine bak

maşallah kız sana işte ev hanımı böyle olur,idare ediyosun herşeyi,beğenir kocanda inşafiyetle yersiniz

Bende kaçıyorum yavaştan toplanayım.ıyi akşamlar hepinizeeeeee opuyorumnanaktan

Canım walla bravo sana daha ne yapıcaksın ayarlayıp yemek yapmışın ne güzel amaann bu kocalar böyle bişi de beğenmezlerr ellerine sağlıka.s.

slm canım nasılsın??a.s.

İyiyim canım sağol a.s.sen nasılsın Defne nasıl?

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

İyi akşamlar canıma.s.

nereye gitsin kocişe gitsin hatta koca kulaklarından girip midesine posssss diye otursun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne sandın kız dogru söyle kaydirigubbakcemile2
ohh şimdiden afiyet olsun cnm

olsun kız sen işlerine bak

maşallah kız sana işte ev hanımı böyle olur,idare ediyosun herşeyi,beğenir kocanda inşafiyetle yersiniz

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bende kaçıyorum yavaştan toplanayım.İyi akşamlar hepinizeeeeee opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım :))

bizde iyiyiz baby tv izliyoz hoşumuza giden yerlede alkış yapıp çıglık atıyoruz

Berbat bir gece geçirdik kızlar.Kızım hiç uyumadı.Hıçkıra hıçkıra ağladı bütün akşam nedenini de anlamadım.Nerdeyse bende ağlıcaktım onla.En son doktora getirmeyi düşündüm sustu sonra.beş buçuk gibi ancak uyuyabildi yavrum.
Dişler böyle mi ağlatır bilmiyom.bugün hiç ii değilim.kafam sersem gibi.

yaa ben yemek yapmayı unuttum pırasam var zeytinyağlı pırasa nasıl oluyodu yaww unuttum hatırlatın hemen bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…