Arkadaşım geldi görüşürüz kızlar a.s.
kızlar bugün sabahtan arkadaşlar çok güzelsin saçlarını kestirme dediler iltifat çok aldım sonrası mı tam bir felaket önce soba devrildi sonra masamın altındaki adaptör yere düştü sonrada bardak kırıldı ne oldu böyle anlamadım
nurtencim ben bu arada tepsi kebabını daha önce 1 kere yaptım eşim çok beyendi.o beyendiyse herkes beyenir valla:) adam gurrme olsa bundan daha iyi ya. valla bazen onun yemek eleştirileri karşısında camı açıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum( eşimin en kötü yanı bu zaten kavgalarımızda hep yemek olayından başkada hiçbişeyden değil.
offffff baş ağrım daha çok arttı yaaaa
ağrı kesici aldım
odamı süpürdüm iyice örtülerini topladım sirkeldim...
çamaşırları makinaya attım...çocuklar kalktı meyvelerini yedirdim
ay bide adam eli kolu dolu gelmiş ya alışveriş yapmış marketten hiç boş gelmez sağolsun
canım babam ya
Aynen banucum bende gİtsem İyİ olacak baŞım yİne aĞrımaya baŞladı. Neysekİ eŞİm gelİp alayım dedİ.hazırlanayım ben İyİ akŞamalr kızlar.
iyi yapmışsınız biri olunca dahada cesaretli çıkıyor inasan dimi?? tek başına zor oluyor benimde çıkmam lazım ama 4kat aşagı indiir bindir puff kibilay beyi beklicem mecbur:sinifsinif:Bizde arkadaşımla markete gittik Defdoş'u sarıp sarmalayıp. Havamızı aldık geldik kaydirigubbakcemile3
Makarna içinde malzemelerimizi doğradık. Fırına patlıcan attık közlendi. Kocişler gelsin mamamızı yapıcizzzzz a.s.
bizde seni öslüyos kız nasılsın??AYYY YıNE HıÇ GıREMEDıM ÖZLEDıM VALLA 2 GÜNDÜR SıZı mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3NE GÜZEL BEBEıŞLERıNıZı ALIP EN AZINDAN MARKETE GıDıYORSUNUZ BENDE EVDE OLMAK ıSTıYORUM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sempatiksalakcinni
wooowww akşam herkeste makarna var anlaşılannn:roflol: :roflol: :roflol:valla ben iyilik neyin istemiyorum köstek olmasınlar yeterli bence
pınar afiyet olsun canım bende aldım tarifi yarın akşam yapıcam kocişe
ıyi muhabbetler canıma.s.
Banucum kesin nazar olmuş sana aman allah korusun
Bende bayılırım tepsi kebabınaacokacimcoook
Geçmiş olsun canıma.s.
Görüyomusun baba ya insanın kendi anne babası başka oluyo a.s.
annemde komşumla pazara gitmişti eli kolu dolu gelmiş halbuki öyle gezinmeye gittiydi canım annemmmopuyorumnanaktan
ıyi akşamlar canıma.s.
bacım nerdesin...
benim süt izin işi olacak galiba..
bölüm müd. syledim.. genel müd. konuşum dedi...
kızlar merhaba ben bugidi54 .. okulldan arkadaşım.ve 09 nisan annesiyim. ona bakındım ama yok..
bu arada herkese iyiakşamlar dilerim..
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:aferin kız nurtennn
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
Anladım bacım a.s.
Bu arada hazır epilasyon konusu açılmışken sende randevu almıştın ne oldu ya bi türlü soramadım unuttum :uhm:
sibelim yok bende sinüzit ama sinüslerden akıyor içime astımdan ötürü aksam saçımı kurutmadım ondan sanırım cnm ....
bende kalkayım kızlar evim talna bıktım yaa hergün topluyorum bişiler yapıyorum bugünde işim yok diyemiyroum yaaa....oturma odamı görseniz bu ne dersiniz....şimdi çocuklar uyurken hemen örtüleri silkeleyecem...arkasından süpürürüm bulaşıkları makinaya atacağım....çamaşır yıkancak dışardıki kurumuşmu bakacağım püffffffffffffffffffffffffff
aa kızlar aklımdayken yazayım size
akşam rüyamda bişeyler gördüm bi yorumlayıverin rüya tabirlerine bakınca hem olumlu hem olumsuz yazmışlar bişi anlamadım
bi telefon geliyo güya babammış nasılın falan diyo ses yabancı git başkasıyla eğlen diyip kapıyorum
evde bir sürü misafir varmış gitmişler kapıları falan açık bırakmışlar hep gidim kiltleyeim eve kimse girmesin diyorum ben kapatana kadar yaşlı bi adam geliyo elinde tabanca intikam alacakmış bizden
3-4 yaşlarında bi oğlum varmış karşı komşuya kaçıyo hemen biraz rahatlıyorum,sonra 7 yaşlarında bir oğlum daha varmış ona ateş ediyo ama silah ateş almıyosadece sesi geliyo,biraz kaçışıyoruz içerde sonra uyandım,
rüya tabeilerine baktım hamile kadın erkek görürse kızı olur diyo bazı kişilere görede oğlu olur diyo,tabaca sıkıntıymış,bazılarına göre ise kuvvetmiş,bişey anlamadım bu işten
Allah hayırlara çıkarsın
selam kızlar çıldırıyoooooorrrrrrruuuuuuuuum kaynanam beni deli ediyor katil olucam bide türko hasta zaten stresliyim kadın dır dır vır vır konuşuyo bi yardım ettiğide yok sadece konuşuyor.deli ya valla deli elimde kalcak
kızlar bugün sabahtan arkadaşlar çok güzelsin saçlarını kestirme dediler iltifat çok aldım sonrası mı tam bir felaket önce soba devrildi sonra masamın altındaki adaptör yere düştü sonrada bardak kırıldı ne oldu böyle anlamadım
kızlar evde ne yag, ne salça,ve bisüürü şeyin sonu geldi dün çıkıcaktım markete bizimki geç geldi
zaten ondan atıştıkta bide yemek yok diye tirip yapıyo bana uffff..
bende buzluktan zate fasulye çıkardım yanına makarna yaparım dedim.. ama fasulyeyi eşim yemiyo et koyunca biraz yiyo etli yapayım dedim etide fasulyeyide çözdürdüm aaa zeytinyagındaan başka çok azda margarin var..
mecbur z.yagından etli taze fasulye yaptım az dom.salçası vardı oda ancak makarnaya yeter teyzesinin verdigi urfa biber salçası var birazda bizim yaptıgımız biber salçasın azda dom.ekledim bakalım nasıl olacak eyvahedigeldismile he bide makarnanın suyunu dokmedim fasulyeye ekledim...
makarnayıda bol domatesli ve sarımsaklı sosla margarin ve z.yagla yaptım o güzel oldu bitabak yedim bileeesempatiksalakcinni
offfff ordan alıp ona baglıyonda anlayanaaaaaklinialirimsmile gelir birazdan begenmezklava:
ohh şimdiden afiyet olsun cnmBizde arkadaşımla markete gittik Defdoş'u sarıp sarmalayıp. Havamızı aldık geldik kaydirigubbakcemile3
Makarna içinde malzemelerimizi doğradık. Fırına patlıcan attık közlendi. Kocişler gelsin mamamızı yapıcizzzzz a.s.
olsun kız sen işlerine bakAYYY YİNE HİÇ GİREMEDİM ÖZLEDİM VALLA 2 GÜNDÜR SİZİ mafoldumben
Görüyomusun baba ya insanın kendi anne babası başka oluyo a.s.
annemde komşumla pazara gitmişti eli kolu dolu gelmiş halbuki öyle gezinmeye gittiydi canım annemmmopuyorumnanaktan
evet cnm ya çok düşünürler sağosunlar,bak annende gezmeye gitmiş almış i iki parça bişey düşünmesi yeter
]
kızlar evde ne yag, ne salça,ve bisüürü şeyin sonu geldi dün çıkıcaktım markete bizimki geç geldi
bende buzluktan zate fasulye çıkardım yanına makarna yaparım dedim.. ama fasulyeyi eşim yemiyo et koyunca biraz yiyo etli yapayım dedim etide fasulyeyide çözdürdüm aaa zeytinyagındaan başka çok azda margarin var..
mecbur z.yagından etli taze fasulye yaptım az dom.salçası vardı oda ancak makarnaya yeter teyzesinin verdigi urfa biber salçası var birazda bizim yaptıgımız biber salçasın azda dom.ekledim bakalım nasıl olacak eyvahedigeldismile he bide makarnanın suyunu dokmedim fasulyeye ekledim...
makarnayıda bol domatesli ve sarımsaklı sosla margarin ve z.yagla yaptım o güzel oldu bitabak yedim bileeesempatiksalakcinni
offfff ordan alıp ona baglıyonda anlayanaaaaaklinialirimsmile gelir birazdan begenmezklava:
slm canım nasılsın??a.s.
nereye gitsin kocişe gitsin hatta koca kulaklarından girip midesine posssss diye otursun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne sandın kız dogru söyle kaydirigubbakcemile2Alamadım valla kocişin şu çene tedavisi için yüklüce bir miktar ödeyince birkaç ay sonrasına kaldı malesef mirmirmirmir
Ondandır kesin işte ihmal etmemek gerekiyor,aynı hatayı bende yapıyorum sonra ertesi gün baş ağrısından ölüyorum
Hayır olsun ne demek acaba benimde hiç yorum kabiliyetim yoktur.Şimdi hamilesin ya bence ondan sık rüya görüyorsun.Babanada helal olsun anne baba gibisi varmı yaa.Annem sevdiğim neyi yapsa muhakkak getirir boğazımdan geçmedi sensiz der canım annem :1hug:
Aman be güzelim tak tak kendine yapıyosun zaten canın burnunda bide onu düşünmesene yok gibi davran oda azcık sesini keser belki.
Nazar canım nazar ay ben çok korkarım göze gelmekten.
Kız bu lafların nereye gideceğini anlamak için soluksuz okudum öyle bi detaylı anlatmışsınki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin
ohh şimdiden afiyet olsun cnm
olsun kız sen işlerine bak
maşallah kız sana işte ev hanımı böyle olur,idare ediyosun herşeyi,beğenir kocanda inşafiyetle yersiniz
Bende kaçıyorum yavaştan toplanayım.İyi akşamlar hepinizeeeeee opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım :))Bende kaçıyorum yavaştan toplanayım.İyi akşamlar hepinizeeeeee opuyorumnanaktan
Canım walla bravo sana daha ne yapıcaksın ayarlayıp yemek yapmışın ne güzel amaann bu kocalar böyle bişi de beğenmezlerr ellerine sağlıka.s.
İyiyim canım sağol a.s.sen nasılsın Defne nasıl?
İyi akşamlar canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?