bende azcık dinlenem kociş gelene kadar,şöyle uzatam ayaklarımı,çok bişi de yapmadım ama yoruldum,biraz başım dönüyo,kuzunun da keyfi yerinde birazcık da onunla oynayalım
iyi akşamalr kızlar hepinize
uğrarım belki yine sonra
geçmiş olsun burcucum ya kıyamam kağan'ıma
evet cnm tekrar hamileim,süpriz oldu desek yeridir,yüksek lisans yapıyorum doğru hatırlamışssın,tek dersim kaldı onu da verdiysem okul bitti inş cnmgeçmişi okuyamadım hamile misin canım, isteyerek mi oldu?
yüksek lisans yapıyordun sanırım, yanlış hatırlıyorsam düzelt.
tekrar hoşgeldin cnmMerhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra aranızdayım tekrar, sınavlarım vardı ders çalışıyordum, kızıma sağolsun annem baktı ben de derslerle ilgilendim, hiç kk'ya giremedim, şükür atlattım derslerimi verdim geldim
geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir
Kızlar merhabaa.s., geçmişi okumadım, çok kalamıcam inş. biyaramazlık yoktur, kağan kocagün 5 kasık menemen ve 1 kaşık pirinç lapası haricinde ağzına hiç birşey sürdürmedi, sadece emdi, bi yandanda cırt ishal hala geçmedi, ilaçlarınıda içmiyo ağzını açmıyo, artık sinirden oturup ağlamaya karar verdiğim sırada annem şırıngayla sıkalım ağzına dedi öyle yaptık ilaçlarını içirebildik, yıkadık, neyse bişeyler yesin diye uğraştım, daha öncden severek yediği tavuklu bi yemek vardı onu yaptım ondan yedi şükür, bende rahat bi nefes aldım, annem tamam sen bırak artık ben uyuturum dedi, uyudu şimdi... heralde baya uyur artık....zemuszemus
kızla bu arada kağanın sevdiği yemek,
iki minik tavuk butu, 1 pat, 1 havuç, 1 küçük soğan ,1 diş sarımsak, ev salçası, pirinç, su,z.yağı
bunları düdüklüde yarım saat pişirdim iyice yumuşadılar, tavukları rendeledim kalanını ezdim karıştırıp yedirdim, vallahi çok güzel oldu ben bile bi kaç kaşık yedimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?