2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsen yagda havuç ve az soganı kızarınca salçasını ekliyorum sonra pırasalar az kavurup suyunu ekle alana yakında 2 poratakalın suyunu sıkıyorum ekleyip az kaynatıp kapatıyorum portakal inanaılmaz aroma veriyo.. i

bende azcık dinlenem kociş gelene kadar,şöyle uzatam ayaklarımı,çok bişi de yapmadım ama yoruldum,biraz başım dönüyo,kuzunun da keyfi yerinde birazcık da onunla oynayalım
iyi akşamalr kızlar hepinize
uğrarım belki yine sonra

geçmişi okuyamadım hamile misin canım, isteyerek mi oldu?
yüksek lisans yapıyordun sanırım, yanlış hatırlıyorsam düzelt.

hee ben portakallı yemem kıı
annem sanırım pırasaları doğuruyo salçasını pirincini kırmızı biberi atıyo suyunu koup kısık atese atıyo sanırım..

ülen tuuu bana pırasa yapmayı nasıl unuttum valla b12 düşmüş bunaklık vurduu

Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra aranızdayım tekrar, sınavlarım vardı ders çalışıyordum, kızıma sağolsun annem baktı ben de derslerle ilgilendim, hiç kk'ya giremedim, şükür atlattım derslerimi verdim geldim
geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir

Kıslarrrrrr,

Gecmiş olsun dıleleriniz için cok teşekkür ederim.Cok sukur bugun ağrısıda azalmış.Bu saate kadar 2 kışı ev topladık,temizledım.Ama pestılımız cıktı valla.
Bora da uyudu Alp gelene kadar dınlenmek istıyorum.Sonra yıne mama,yatak,bulaşık başlıycak.Bı rahat yok bee.

Birso....
ıri iri doğra pırasaları.Zeytınyağın içine havuçları at hafıf öldür,sonra pırasayı at 1-2 karıştır.Cok az su ve pirinç koy tamamdır işte ya.Ilıkkende lımon sık olsun bıtsın.

herkese selam kızlar
maşallahınız var nasıl bu kadar vakit buluyorsunuz yetişemiyorum size arada bakıp çıkıyorum zaman zaman boracık mı hasta kıyamam ya
hasta bebişlerimiz bir an önce iyileşir inşallah
bu arada sibellllll faceden mesaj yazdım okumadın mı çok üzüldüm ama bennnn

Kızlar merhabaa.s., geçmişi okumadım, çok kalamıcam inş. biyaramazlık yoktur, kağan kocagün 5 kasık menemen ve 1 kaşık pirinç lapası haricinde ağzına hiç birşey sürdürmedi, sadece emdi, bi yandanda cırt ishal hala geçmedi, ilaçlarınıda içmiyo ağzını açmıyo, artık sinirden oturup ağlamaya karar verdiğim sırada annem şırıngayla sıkalım ağzına dedi öyle yaptık ilaçlarını içirebildik, yıkadık, neyse bişeyler yesin diye uğraştım, daha öncden severek yediği tavuklu bi yemek vardı onu yaptım ondan yedi şükür, bende rahat bi nefes aldım, annem tamam sen bırak artık ben uyuturum dedi, uyudu şimdi... heralde baya uyur artık....zemuszemus
kızla bu arada kağanın sevdiği yemek,

iki minik tavuk butu, 1 pat, 1 havuç, 1 küçük soğan ,1 diş sarımsak, ev salçası, pirinç, su,z.yağı
bunları düdüklüde yarım saat pişirdim iyice yumuşadılar, tavukları rendeledim kalanını ezdim karıştırıp yedirdim, vallahi çok güzel oldu ben bile bi kaç kaşık yedimzemuszemus

geçmiş olsun burcucum ya kıyamam kağan'ıma

sağol cnm, bi düzelemedi gitti çocuk ya cırt cırt cırt gidiyo valla, dr yine hastaneye yatın dicek diye ödüm kopuyo, inş gerek kalmadan düzelir kuzucum....:gitme:

Bengi saol canım Bora hasta değil.Babam böbrek amelıyatı oldu.Ama şükür oda iyi.Sen tatıl değilmisin ki?

Burcu geçmiş olsun canım.Umarım gecer ishal illetı.Biliyosun bızde cok cektık.Olgun muzda aklında olsun iyi geliyor.Bıde patlıcan 1 yas önce verılırmıkı.Ya ben şimdiye kadar soğan,sarımsak,salça hıç kullanmadım.Kullansammı bılemedım şimdi.

ben bora hasta sandım canım babana da geçmiş olsun tatildeyim ama misafir eksik olmuyo eşim askere gittiği için gelen giden çok e ev temizliği oğlanla ilgilen arada iade-i ziyaretler fırsat bulamıyorum ben de soğan sarımsak salça kullanmadım daha
burcucum inşallah hastaneye gerek kalmaz ateşi var mı bol bol su içir emzir canım muz da iyi gelebilir bi de patates haşlayıp sütle püre yapabilirsin

geçmişi okuyamadım hamile misin canım, isteyerek mi oldu?
yüksek lisans yapıyordun sanırım, yanlış hatırlıyorsam düzelt.
evet cnm tekrar hamileim,süpriz oldu desek yeridir,yüksek lisans yapıyorum doğru hatırlamışssın,tek dersim kaldı onu da verdiysem okul bitti inş cnm
tekrar hoşgeldin cnm

geçmiş olsun cnm ya hala mı düzelme di yavru,iyileşsin artık hasta kuzuların hepsi bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…