:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ne gecesi kız şaşkın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ahsen seninle çok eğlenencek :roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar merhabaa.s., geçmişi okumadım, çok kalamıcam inş. biyaramazlık yoktur, kağan kocagün 5 kasık menemen ve 1 kaşık pirinç lapası haricinde ağzına hiç birşey sürdürmedi, sadece emdi, bi yandanda cırt ishal hala geçmedi, ilaçlarınıda içmiyo ağzını açmıyo, artık sinirden oturup ağlamaya karar verdiğim sırada annem şırıngayla sıkalım ağzına dedi öyle yaptık ilaçlarını içirebildik, yıkadık, neyse bişeyler yesin diye uğraştım, daha öncden severek yediği tavuklu bi yemek vardı onu yaptım ondan yedi şükür, bende rahat bi nefes aldım, annem tamam sen bırak artık ben uyuturum dedi, uyudu şimdi... heralde baya uyur artık....zemuszemus
kızla bu arada kağanın sevdiği yemek,
iki minik tavuk butu, 1 pat, 1 havuç, 1 küçük soğan ,1 diş sarımsak, ev salçası, pirinç, su,z.yağı
bunları düdüklüde yarım saat pişirdim iyice yumuşadılar, tavukları rendeledim kalanını ezdim karıştırıp yedirdim, vallahi çok güzel oldu ben bile bi kaç kaşık yedimzemuszemus
Berbat bir gece geçirdik kızlar.Kızım hiç uyumadı.Hıçkıra hıçkıra ağladı bütün akşam nedenini de anlamadım.Nerdeyse bende ağlıcaktım onla.En son doktora getirmeyi düşündüm sustu sonra.beş buçuk gibi ancak uyuyabildi yavrum.
Dişler böyle mi ağlatır bilmiyom.bugün hiç ii değilim.kafam sersem gibi.
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
aa kızlar aklımdayken yazayım size
akşam rüyamda bişeyler gördüm bi yorumlayıverin rüya tabirlerine bakınca hem olumlu hem olumsuz yazmışlar bişi anlamadım
bi telefon geliyo güya babammış nasılın falan diyo ses yabancı git başkasıyla eğlen diyip kapıyorum
evde bir sürü misafir varmış gitmişler kapıları falan açık bırakmışlar hep gidim kiltleyeim eve kimse girmesin diyorum ben kapatana kadar yaşlı bi adam geliyo elinde tabanca intikam alacakmış bizden
3-4 yaşlarında bi oğlum varmış karşı komşuya kaçıyo hemen biraz rahatlıyorum,sonra 7 yaşlarında bir oğlum daha varmış ona ateş ediyo ama silah ateş almıyosadece sesi geliyo,biraz kaçışıyoruz içerde sonra uyandım,
rüya tabeilerine baktım hamile kadın erkek görürse kızı olur diyo bazı kişilere görede oğlu olur diyo,tabaca sıkıntıymış,bazılarına göre ise kuvvetmiş,bişey anlamadım bu işten
Allah hayırlara çıkarsın
Arkadaşım aradı işe gitmmeiş bugün. Kocası şimdi onu bırakıcak bana. Akşamda iş çıkışı oda gelicek benim ton balıklı makarnamı yapıcaz a.s. Yemek derdinden kurtuldum a.s.
Bende o arada çamaşırlarımı astım, yeni çamaşır attım, lavabomu, tuvaletimi cifledim. Küçük el süpürgemle ortalığı bi çektirdim. Tam salonu yaparken bi baktım Defne geldi emekleyerek. Ben şok tabi. Yataktan inmiş ve tıpış tıpış gelmiş. Ağlama falan da yok. Anam bu kız fena tehlikeli oldu. Artık en azından gündüzleri odasında yatması şart eyvahedigeldismile
Bi salonun yerlerini şöyle sil-süpür ile hemen geçeyim evim temiz görünsün kaydirigubbakcemile3
Yabancı değil gerçi ama olsun temiz olsun dimi a.s.
valla ben iyilik neyin istemiyorum köstek olmasınlar yeterli bence
pınar afiyet olsun canım bende aldım tarifi yarın akşam yapıcam kocişe
kızlar evde ne yag, ne salça,ve bisüürü şeyin sonu geldi dün çıkıcaktım markete bizimki geç geldi
zaten ondan atıştıkta bide yemek yok diye tirip yapıyo bana uffff..
bende buzluktan zate fasulye çıkardım yanına makarna yaparım dedim.. ama fasulyeyi eşim yemiyo et koyunca biraz yiyo etli yapayım dedim etide fasulyeyide çözdürdüm aaa zeytinyagındaan başka çok azda margarin var..
mecbur z.yagından etli taze fasulye yaptım az dom.salçası vardı oda ancak makarnaya yeter teyzesinin verdigi urfa biber salçası var birazda bizim yaptıgımız biber salçasın azda dom.ekledim bakalım nasıl olacak eyvahedigeldismile he bide makarnanın suyunu dokmedim fasulyeye ekledim...
makarnayıda bol domatesli ve sarımsaklı sosla margarin ve z.yagla yaptım o güzel oldu bitabak yedim bileeesempatiksalakcinni
offfff ordan alıp ona baglıyonda anlayanaaaaaklinialirimsmile gelir birazdan begenmezklava:
iyi yapmışsınız biri olunca dahada cesaretli çıkıyor inasan dimi?? tek başına zor oluyor benimde çıkmam lazım ama 4kat aşagı indiir bindir puff kibilay beyi beklicem mecbur:sinifsinif:
bizde seni öslüyos kız nasılsın??
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
wooowww akşam herkeste makarna var anlaşılannn:roflol: :roflol: :roflol:
slm canım nasılsın??a.s.
bacım nerdesin...
benim süt izin işi olacak galiba..
bölüm müd. syledim.. genel müd. konuşum dedi...
kızlar merhaba ben bugidi54 .. okulldan arkadaşım.ve 09 nisan annesiyim. ona bakındım ama yok..
bu arada herkese iyiakşamlar dilerim..
Alamadım valla kocişin şu çene tedavisi için yüklüce bir miktar ödeyince birkaç ay sonrasına kaldı malesef mirmirmirmir
Ondandır kesin işte ihmal etmemek gerekiyor,aynı hatayı bende yapıyorum sonra ertesi gün baş ağrısından ölüyorum
Hayır olsun ne demek acaba benimde hiç yorum kabiliyetim yoktur.Şimdi hamilesin ya bence ondan sık rüya görüyorsun.Babanada helal olsun anne baba gibisi varmı yaa.Annem sevdiğim neyi yapsa muhakkak getirir boğazımdan geçmedi sensiz der canım annem :1hug:
Aman be güzelim tak tak kendine yapıyosun zaten canın burnunda bide onu düşünmesene yok gibi davran oda azcık sesini keser belki.
Nazar canım nazar ay ben çok korkarım göze gelmekten.
Kız bu lafların nereye gideceğini anlamak için soluksuz okudum öyle bi detaylı anlatmışsınki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin
ohh şimdiden afiyet olsun cnm
olsun kız sen işlerine bak
maşallah kız sana işte ev hanımı böyle olur,idare ediyosun herşeyi,beğenir kocanda inşafiyetle yersiniz
Berbat bir gece geçirdik kızlar.Kızım hiç uyumadı.Hıçkıra hıçkıra ağladı bütün akşam nedenini de anlamadım.Nerdeyse bende ağlıcaktım onla.En son doktora getirmeyi düşündüm sustu sonra.beş buçuk gibi ancak uyuyabildi yavrum.
yaa ben yemek yapmayı unuttum pırasam var zeytinyağlı pırasa nasıl oluyodu yaww unuttum hatırlatın hemen bakimmm
Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra aranızdayım tekrar, sınavlarım vardı ders çalışıyordum, kızıma sağolsun annem baktı ben de derslerle ilgilendim, hiç kk'ya giremedim, şükür atlattım derslerimi verdim geldim
geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir
Kıslarrrrrr,
Gecmiş olsun dıleleriniz için cok teşekkür ederim.Cok sukur bugun ağrısıda azalmış.Bu saate kadar 2 kışı ev topladık,temizledım.Ama pestılımız cıktı valla.
Bora da uyudu Alp gelene kadar dınlenmek istıyorum.Sonra yıne mama,yatak,bulaşık başlıycak.Bı rahat yok bee.
herkese selam kızlar
maşallahınız var nasıl bu kadar vakit buluyorsunuz yetişemiyorum size arada bakıp çıkıyorum zaman zaman boracık mı hasta kıyamam ya
hasta bebişlerimiz bir an önce iyileşir inşallah
bu arada sibellllll faceden mesaj yazdım okumadın mı çok üzüldüm ama bennnn
Kızlar merhabaa.s., geçmişi okumadım, çok kalamıcam inş. biyaramazlık yoktur, kağan kocagün 5 kasık menemen ve 1 kaşık pirinç lapası haricinde ağzına hiç birşey sürdürmedi, sadece emdi, bi yandanda cırt ishal hala geçmedi, ilaçlarınıda içmiyo ağzını açmıyo, artık sinirden oturup ağlamaya karar verdiğim sırada annem şırıngayla sıkalım ağzına dedi öyle yaptık ilaçlarını içirebildik, yıkadık, neyse bişeyler yesin diye uğraştım, daha öncden severek yediği tavuklu bi yemek vardı onu yaptım ondan yedi şükür, bende rahat bi nefes aldım, annem tamam sen bırak artık ben uyuturum dedi, uyudu şimdi... heralde baya uyur artık....zemuszemus
iki minik tavuk butu, 1 pat, 1 havuç, 1 küçük soğan ,1 diş sarımsak, ev salçası, pirinç, su,z.yağı
bunları düdüklüde yarım saat pişirdim iyice yumuşadılar, tavukları rendeledim kalanını ezdim karıştırıp yedirdim, vallahi çok güzel oldu ben bile bi kaç kaşık yedimzemuszemus
gecmis olsun cnm .bolbol su icirmeye calis,vucut su kaybi yasiyor ihsal ile.dis bazi bebeklerde hic sorunsuz cikarken bazilarindada böle istahsizlik ve ihsal yapio..bu arada senin tariften bende veriyorum ogluma severek yiyor,salca ile migdesi eksiyo sadece..
disten kaynaklaniyor cnm herkeste ayni sorun var,bende saat 5 lerde yatabiliyorum sabah
cnm yorgunsun galiba :))ii aksamlar kizzz ne gecesii..
bende hamileligimde cok ruya görurdum..bak tel gelmis babanmis ya aynen de öle olmus baban gelmis hehe..icime öyle doguyorki oglun olucak senin(bi yerde okumustum bebeginizin kafasina bakin arkadan sac olmayan bölum ortaya dogru ise kiz bebege, biraz kenarda ise erkek bebege isaretmiss :)))(insallah anlatabilmisimdir)
cnm tarifini not ettim deniycem bende..
bize gelince oglumun dr aradim ,cok stres yapiodum oturamamasi icin felan... kadin yuruteci yasakladiii ...elinden geldigince birak yerlerde debelensin yuvarlansin dedi butun gun..hem normalmis dedi...biraz rahatladim..
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizhadi ordan beaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile
ohhh pastalar falan afiyetler olsun :)) bende bugun tavukgögsü yapcaktım ama kaldı..Bizde mamamızı yedik, mutfağımızı toparladık. Arkadaşımla canımız bisküvi pastası istedi. Onu yaptık attık buzluğa soğumasını bekliyoruz zemuszemus
Kocişlerde kurtlar vadisine takıldılar.
Defdef'imde yarım saat önce uyudu. Erkenci bugün çok şükür. Ama yarım saatte bir uyanıp 5 dk emip uyuyor. Resmen yalancı emzik muamelesi yapıyor bu kız bana beee :1no2:
Offfffff cok sıkıcı bır akşam.Aşkı memnu da yokmuş.Bora yla Alp horul horul uyuyor.Burdada kımse yok.
Pınarrrrrrr akşam makarna şimdide tatlımı yoksa.Diet atta mı gıttı bana mı öyle geliyo.
akşam hamsi yaptım benim kaynana bana yemiycem dedi neyse sonra hadi gelin dedim bizimkilere eşim annem yemiyomu dedi yok dedim bi sor istersen gitti yemek hazır dedi kadın gelmezmi sofraya sanki ben yalan söyledimde çağırmadım ne fena ya hepimizden çok yedi bide bana aç değilim dedi peynir ekmek yedim falan bide laf çarptırıyor bende dolapta bir sürü yemek var dedim yapmasaydın dedi oyyyyyyy bu kadın çok zorrrr hala bana sen zezeryan oldun sen ana değilsin diyor bende bi daha söylersen dedim seni balkondan aşağı atarım dedim eşimin yanında şok oldular hıncımı anvca öyle alırım dedim
afiyet olsun pınar benim yerime de yeee:)
Offfffff cok sıkıcı bır akşam.Aşkı memnu da yokmuş.Bora yla Alp horul horul uyuyor.Burdada kımse yok.
Pınarrrrrrr akşam makarna şimdide tatlımı yoksa.Diet atta mı gıttı bana mı öyle geliyo.
AYYY HALAMLAR geldi kızlar ondan yokumm
büyük halam (kıskanç olan)
küçük halam(alinin aşkı)
bizdeler halamlar bizde kalacaklar yarında bende anacığımm ama gelirim bu halam relax çünkii
burcu geçmiş olsun cnm diş isal yapıyormuş kızların dedigi gibi katı şeyler yedirmeye bak cnma.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ohhh pastalar falan afiyetler olsun :)) bende bugun tavukgögsü yapcaktım ama kaldı..
hakkaten ya aşkı mennu vermediler yemekteyiz var onuda bizimki açmıyo vadi varya
mutfaga geçmedim bende kızımı yıkadım pamık oldu pamık şimdi yogurdunuda yedi ama bişiler yapıyo yaa hala kabız uf
marketede gitmedim yine geç geldi gıcık...........
banane kendi bilir bulur bidaha yemekguclubacismile
fasulyeyi çok begenmiş hapur hupur yediiii.....
boşuna dememişler kocanın iki kaşıgı varsa birini kırıcan diye!! kıymet bilir bari dimi??
akşam hamsi yaptım benim kaynana bana yemiycem dedi neyse sonra hadi gelin dedim bizimkilere eşim annem yemiyomu dedi yok dedim bi sor istersen gitti yemek hazır dedi kadın gelmezmi sofraya sanki ben yalan söyledimde çağırmadım ne fena ya hepimizden çok yedi bide bana aç değilim dedi peynir ekmek yedim falan bide laf çarptırıyor bende dolapta bir sürü yemek var dedim yapmasaydın dedi oyyyyyyy bu kadın çok zorrrr hala bana sen zezeryan oldun sen ana değilsin diyor bende bi daha söylersen dedim seni balkondan aşağı atarım dedim eşimin yanında şok oldular hıncımı anvca öyle alırım dedim
bu erkekler çok düşüncesiz oluyor bazen yemek güzel olmuş çok bilekızlar evde ne yag, ne salça,ve bisüürü şeyin sonu geldi dün çıkıcaktım markete bizimki geç geldi
zaten ondan atıştıkta bide yemek yok diye tirip yapıyo bana uffff..
bende buzluktan zate fasulye çıkardım yanına makarna yaparım dedim.. ama fasulyeyi eşim yemiyo et koyunca biraz yiyo etli yapayım dedim etide fasulyeyide çözdürdüm aaa zeytinyagındaan başka çok azda margarin var..
mecbur z.yagından etli taze fasulye yaptım az dom.salçası vardı oda ancak makarnaya yeter teyzesinin verdigi urfa biber salçası var birazda bizim yaptıgımız biber salçasın azda dom.ekledim bakalım nasıl olacak eyvahedigeldismile he bide makarnanın suyunu dokmedim fasulyeye ekledim...
makarnayıda bol domatesli ve sarımsaklı sosla margarin ve z.yagla yaptım o güzel oldu bitabak yedim bileeesempatiksalakcinni
offfff ordan alıp ona baglıyonda anlayanaaaaaklinialirimsmile gelir birazdan begenmezklava:
canım diştir şu dentinox jelden al sür çok iyi oluyor hemen uyşturuyorBerbat bir gece geçirdik kızlar.Kızım hiç uyumadı.Hıçkıra hıçkıra ağladı bütün akşam nedenini de anlamadım.Nerdeyse bende ağlıcaktım onla.En son doktora getirmeyi düşündüm sustu sonra.beş buçuk gibi ancak uyuyabildi yavrum.
hoşgeldin ne sınavlarıydı nasıl geçtinmi?Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra aranızdayım tekrar, sınavlarım vardı ders çalışıyordum, kızıma sağolsun annem baktı ben de derslerle ilgilendim, hiç kk'ya giremedim, şükür atlattım derslerimi verdim geldim
geçmişi okumam imkansız umarım herkes iyidir
canım yedirdiklerin hep hisal yapıcı şeyler muz genelde kabız yapar bi dene istersen bide biraz karışımsız yemek yedirKızlar merhabaa.s., geçmişi okumadım, çok kalamıcam inş. biyaramazlık yoktur, kağan kocagün 5 kasık menemen ve 1 kaşık pirinç lapası haricinde ağzına hiç birşey sürdürmedi, sadece emdi, bi yandanda cırt ishal hala geçmedi, ilaçlarınıda içmiyo ağzını açmıyo, artık sinirden oturup ağlamaya karar verdiğim sırada annem şırıngayla sıkalım ağzına dedi öyle yaptık ilaçlarını içirebildik, yıkadık, neyse bişeyler yesin diye uğraştım, daha öncden severek yediği tavuklu bi yemek vardı onu yaptım ondan yedi şükür, bende rahat bi nefes aldım, annem tamam sen bırak artık ben uyuturum dedi, uyudu şimdi... heralde baya uyur artık....zemuszemus
ooooooovvv kolay gelsin tatlım zor misafirler zorben bora hasta sandım canım babana da geçmiş olsun tatildeyim ama misafir eksik olmuyo eşim askere gittiği için gelen giden çok e ev temizliği oğlanla ilgilen arada iade-i ziyaretler fırsat bulamıyorum ben de soğan sarımsak salça kullanmadım daha
burcucum inşallah hastaneye gerek kalmaz ateşi var mı bol bol su içir emzir canım muz da iyi gelebilir bi de patates haşlayıp sütle püre yapabilirsin
oooov afiyet olsun bende istiyorum bizse Türko elden ele uyumuyor yineBizde mamamızı yedik, mutfağımızı toparladık. Arkadaşımla canımız bisküvi pastası istedi. Onu yaptık attık buzluğa soğumasını bekliyoruz zemuszemus
Kocişlerde kurtlar vadisine takıldılar.
Defdef'imde yarım saat önce uyudu. Erkenci bugün çok şükür. Ama yarım saatte bir uyanıp 5 dk emip uyuyor. Resmen yalancı emzik muamelesi yapıyor bu kız bana beee :1no2:
ben varım dünürüm bende hem kurtları hem sizi takip ediyorum kaynımın pc yi kaptım çocuk ortakçı buldu beni yandı valla baksın biraz yeğenine ama dimiOfffffff cok sıkıcı bır akşam.Aşkı memnu da yokmuş.Bora yla Alp horul horul uyuyor.Burdada kımse yok.
kolay gelsin tatlımAYYY HALAMLAR geldi kızlar ondan yokumm
büyük halam (kıskanç olan)
küçük halam(alinin aşkı)
bizdeler halamlar bizde kalacaklar yarında bende anacığımm ama gelirim bu halam relax çünkii
sende hergün fasulye yap bakalım ne diycekmarketede gitmedim yine geç geldi gıcık...........
banane kendi bilir bulur bidaha yemekguclubacismile
fasulyeyi çok begenmiş hapur hupur yediiii.....
boşuna dememişler kocanın iki kaşıgı varsa birini kırıcan diye!! kıymet bilir bari dimi??
az kaldı kız haftaya kadar burda sonrada tatil bitiyo neden tatildeyim anlamadım sabah kahvaltı öğlen yemek akşam yemek yap topla yıka servis et bi kaşığı bile kaldırma yediğini masada bırak laf söyle alsanaalsanasmile gıcııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkktutukunummmmmmm wowww şok oldum yürüüüüüüü arkandayııııımmmmmmmmmmm
hatta geleyimde beraber atalım guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?