2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eim aradı geliyormuş ben yine giderr
yarın görürürşüz iyi akşamlar bacılar hepinize

beyazcım inşallah biter yükseklisansın hamilelik nasıl gidiyor

burcu cnm tavuk vermesen belki bozmuş olabilir cnm bide seni emiyor ama hummananın mamasını büyüklerede veriyolar muhallebi tarzında olabiliyor onu ver cmnm
muz ver patatesi haşla yedir derim

gecmis olsun cnm .bolbol su icirmeye calis,vucut su kaybi yasiyor ihsal ile.dis bazi bebeklerde hic sorunsuz cikarken bazilarindada böle istahsizlik ve ihsal yapio..bu arada senin tariften bende veriyorum ogluma severek yiyor,salca ile migdesi eksiyo sadece..

disten kaynaklaniyor cnm herkeste ayni sorun var,bende saat 5 lerde yatabiliyorum sabah

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

cnm yorgunsun galiba :))ii aksamlar kizzz ne gecesii..

bende hamileligimde cok ruya görurdum..bak tel gelmis babanmis ya aynen de öle olmus baban gelmis hehe..icime öyle doguyorki oglun olucak senin(bi yerde okumustum bebeginizin kafasina bakin arkadan sac olmayan bölum ortaya dogru ise kiz bebege, biraz kenarda ise erkek bebege isaretmiss :)))(insallah anlatabilmisimdir)

cnm tarifini not ettim deniycem bende..

bize gelince oglumun dr aradim ,cok stres yapiodum oturamamasi icin felan... kadin yuruteci yasakladiii ...elinden geldigince birak yerlerde debelensin yuvarlansin dedi butun gun..hem normalmis dedi...biraz rahatladim..

valla ben iyilik neyin istemiyorum köstek olmasınlar yeterli bence

pınar afiyet olsun canım bende aldım tarifi yarın akşam yapıcam kocişe

Yap canım afiyet şeker olsun a.s.

Oooo yoktan var etmişsin be daha ne olsun bacım a.s.

Ya normalde tek başımada çıkardım yazın ama şimdi Defne cadısı kucakta zor taşındığı için 2 kişi iyi oluyor. Yorulan taşımayı devralıyor kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım a.s.

Anladım canım sağlık olsun yaza doğru gidersin a.s.

ohh şimdiden afiyet olsun cnm

olsun kız sen işlerine bak

maşallah kız sana işte ev hanımı böyle olur,idare ediyosun herşeyi,beğenir kocanda inşafiyetle yersiniz

Sağolasın canım a.s.

Allah Allah Defne'ninde ilk 2 dişinde oldu ama o kadar ağlamadı hiç. BAşka bir sıkıntısı olmasın kuzunun :uhm:

yaa ben yemek yapmayı unuttum pırasam var zeytinyağlı pırasa nasıl oluyodu yaww unuttum hatırlatın hemen bakimmm

Ben salçalı sevmem canım. Sade yaparım soğuk soğuk yerim. Zeytinyağında havuçları kavururum. Üzerine pırasaları ekler az daha kavururum. Sonra az bişey su ve pişmesine yakın pirinç koyarım. Her zeytinyağlıya olduğu gibi şekerde koyarım. Soğukken üzerine limon sıkar yerim afiyetle a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Hadi gözün aydın atlatmışsın a.s.

Babanın daha iyi olmasına sevindim canım a.s.

Selam canım hoşgeldin a.s.

Canım ya yazık kuzuma. İçi dışına çıktı kuzumun :çok üzgünüm:

Dene canım afiyet şeker olsun a.s.

Bizde mamamızı yedik, mutfağımızı toparladık. Arkadaşımla canımız bisküvi pastası istedi. Onu yaptık attık buzluğa soğumasını bekliyoruz zemuszemus

Kocişlerde kurtlar vadisine takıldılar.

Defdef'imde yarım saat önce uyudu. Erkenci bugün çok şükür. Ama yarım saatte bir uyanıp 5 dk emip uyuyor. Resmen yalancı emzik muamelesi yapıyor bu kız bana beee :1no2:

Offfffff cok sıkıcı bır akşam.Aşkı memnu da yokmuş.Bora yla Alp horul horul uyuyor.Burdada kımse yok.

Pınarrrrrrr akşam makarna şimdide tatlımı yoksa.Diet atta mı gıttı bana mı öyle geliyo.

AYYY HALAMLAR geldi kızlar ondan yokumm
büyük halam (kıskanç olan)
küçük halam(alinin aşkı)
bizdeler halamlar bizde kalacaklar yarında bende anacığımm ama gelirim bu halam relax çünkii

burcu geçmiş olsun cnm diş isal yapıyormuş kızların dedigi gibi katı şeyler yedirmeye bak cnma.s.

hadi ordan beaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ohhh pastalar falan afiyetler olsun :)) bende bugun tavukgögsü yapcaktım ama kaldı..

hakkaten ya aşkı mennu vermediler yemekteyiz var onuda bizimki açmıyo vadi varya
mutfaga geçmedim bende kızımı yıkadım pamık oldu pamık şimdi yogurdunuda yedi ama bişiler yapıyo yaa hala kabız uf

marketede gitmedim yine geç geldi gıcık...........

banane kendi bilir bulur bidaha yemekguclubacismile

fasulyeyi çok begenmiş hapur hupur yediiii.....

boşuna dememişler kocanın iki kaşıgı varsa birini kırıcan diye!! kıymet bilir bari dimi??

akşam hamsi yaptım benim kaynana bana yemiycem dedi neyse sonra hadi gelin dedim bizimkilere eşim annem yemiyomu dedi yok dedim bi sor istersen gitti yemek hazır dedi kadın gelmezmi sofraya sanki ben yalan söyledimde çağırmadım ne fena ya hepimizden çok yedi bide bana aç değilim dedi peynir ekmek yedim falan bide laf çarptırıyor bende dolapta bir sürü yemek var dedim yapmasaydın dedi oyyyyyyy bu kadın çok zorrrr hala bana sen zezeryan oldun sen ana değilsin diyor bende bi daha söylersen dedim seni balkondan aşağı atarım dedim eşimin yanında şok oldular hıncımı anvca öyle alırım dedim

tutukunummmmmmm wowww şok oldum yürüüüüüüü arkandayııııımmmmmmmmmmm

hatta geleyimde beraber atalım guclubacismile

afiyet olsun pınar benim yerime de yeee:)

Sağolasın canım a.s.

Offfffff cok sıkıcı bır akşam.Aşkı memnu da yokmuş.Bora yla Alp horul horul uyuyor.Burdada kımse yok.

Pınarrrrrrr akşam makarna şimdide tatlımı yoksa.Diet atta mı gıttı bana mı öyle geliyo.

Kız çaktırma valla tam dayaklıkım klava:

küçük halam(alinin aşkı)
bizdeler halamlar bizde kalacaklar yarında bende anacığımm ama gelirim bu halam relax çünkii

Ohhh eğlencelisiniz yani yarın a.s.

Sağoalsın canım a.s.

Valla doğru demişler yerimseniben

Kız süpersin valla aynen arkandayım a.s.

Valla pasta buzlukta bi güzel donmuşki dondurma gibi. Eşim falan bayıldı. Acele ile yapılan daha güzel oluyormuş anlaşıldı kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlarda giderler birazdan.

Sabahta annecim gelicek kahvaltıya. Önümüzdeki hafta detaylı temizlik yapıcaz 2 gün. O yüzden yarın etraftaki fazlalıkları kaldırıcaz. Ütülerimi falan halledicem. Pazarteside temizlik başlıcak kısmetse zemuszemus

En son doğumdan önce evi tam bi temizlemiştik. O zamandan beri dolaplar falan duruyor. Herşey inecek aşşağıya. Mis edicez evimi inşallah a.s.

slm kızlar,,
ayy özledim valla , bu ne yaa,açtırmıyor bilgisayarı,benimde aklım kalıyor sizde ..

yine kavga döğüş uyuttuk yaramaz oğlumu,buğday nişastası almıştım ona,muhallebi yaptım onla yemedi,milupanınkinide gündüz yemişti akşam yemedi,bende sinirlendim zorla sokuşturdum ağzına bitane çok ağladı anıl geldi napıyosun sen dedi,bırak dedim,aldı elimden,hala ağlıyor ama,nasıl sinirlendim anlatamam,birileri muhallebi yesinde uyusun geceleri az kalkar diyo çocuk yemiyo,ben yedirmeye çalışınca kötü oluyorum,yakında beni bulamazsanız bilinki Bakırköydeyim ziyaretime gelirsiniz kızlar :gitme: off offf,,,

kaynımlar burdaydı yemek yedik ,eltim diyoki işin çok zor ferda!!biliyorum dedim..
kayınvalidem bende kalıyor hala,Dağhan dün gece ne olduysa 4 de uyandı,uyumucam dedi,5.30 a kadar oturduk sonra uyudu 7 de yine ayakta eşim bakmıştı,kayınvalidemde kalkmış,Anıl dediki ferda bi emzir acıktı heralde dei aldım emzirdim,bende zannediyorumki kayınvalidem alır bakar uyumadın yat der,nerde dedim anıla yattı dedi şok oldum,11 de uyandı,bende o saatten beri uyumadı şimdi uyur dedin zannettim diyo..bende dedimki ben bakıyım onu sen yat dersin zannettim sende yatıp uyumuşsun dedim,bozuldu biraz üzüldüde ama yok zaten bakamıyor...dayanamıyor..neyse boşverin yaaa ,anlattım rahatladım iştee ,sizi sıktım ama hakkınızı helal edin...
sizlerde ne var ne yok,gördüğüm kadarıyla fazla bakamadım ama
Gülhancım baban ameliyat olmuş çok geçmiş olsun cnm..Allah şifa versin,,,sende otur artık dinlen biraz..Dağhan da uyudu bende dinlenmeye geçtim ama başım çok ağrıyor..

Birsen misafirin varmış,kolay gelsin cnm..

Pınarın seninde arkadaşın var sanırım iyi oturmalar,afiyet olsun bende irmik tatlısı yaptım çikolata sosla güzel olmuş yedikk,Bu arada Dağhanda öyle yalancı emzik muaamelesi uyguluyor bana aynen Defne gibi,ama kayınvalidem hala aç olduğu için diyor :sinifsinif: klava:

Tutkun Allah yardımcın olsun cnm,cevriye hanımdan beter desene seninki...

Burcu geçmiş olsun cnm..

bu erkekler çok düşüncesiz oluyor bazen yemek güzel olmuş çok bile

canım diştir şu dentinox jelden al sür çok iyi oluyor hemen uyşturuyor
hoşgeldin ne sınavlarıydı nasıl geçtinmi?

canım yedirdiklerin hep hisal yapıcı şeyler muz genelde kabız yapar bi dene istersen bide biraz karışımsız yemek yedir
ooooooovvv kolay gelsin tatlım zor misafirler zor
oooov afiyet olsun bende istiyorum bizse Türko elden ele uyumuyor yine
ben varım dünürüm bende hem kurtları hem sizi takip ediyorum kaynımın pc yi kaptım çocuk ortakçı buldu beni yandı valla baksın biraz yeğenine ama dimi
küçük halam(alinin aşkı)
kolay gelsin tatlım

sende hergün fasulye yap bakalım ne diycek
tutukunummmmmmm wowww şok oldum yürüüüüüüü arkandayııııımmmmmmmmmmm

hatta geleyimde beraber atalım guclubacismile
az kaldı kız haftaya kadar burda sonrada tatil bitiyo neden tatildeyim anlamadım sabah kahvaltı öğlen yemek akşam yemek yap topla yıka servis et bi kaşığı bile kaldırma yediğini masada bırak laf söyle alsanaalsanasmile gıcııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk

pınar temizlenir çabucak ama düşünmesi bile kafa yoruyo dimi??

ben camlarımı falan 1,5ay önce sildim heryeri kaldırmıştım.. bidaha nisan başına kadar yapmayacagım dipten nisanda başında temizligimi yapar kızımın dogum gününe hazır ederim abimin eşide 23 nisan dediler dogum tarihini ama belli olmaz bu işler önceden yapayımda elim ayagıma dolanmasın.. bu arada defnenin d.günü 24 nisan abimin çogu eger muhtemel tarihte dogarsa nisan dogumlu olacak dolu dolu 1yaş var aralarında :)) ayyy halası kurban.... erkeğim geliyo erkegimmmmmmm:sm_cool:

Dünürrrrrrrrrrrr yürüüüüü be kım tutar senı.Delı karıya bak ya hala ne diyor.Şrytan dıyor indir hamsıleri kafasından asağıa.Gıcık oldum bee.

Nurten güldürdün kız benı.Yarın akşamda yap bı tencere makarna aklı basına gelir.

Bırso yoğunsun.Ne guzel halaların var masallah.

Pınar caktırma dıyosun bıde supermış bak şimdi.

Ferdaaaaam boşver aldırma dıyıcem sana.Bende fenalardayım Boradan.Ama bak muhallebıde cok ısrarcı olma tatlım.Bora yıyıyor yıne uyanıyor sık sık.Ayy gıtsın senınde kayınvalıden artık ya destekten cok köstek sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…