2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oh süper valla bande annemi arıyorum bu arada tekrar afiyet olsun

seninde işin zor ama benimki tam.şimdi demezmi yakın olsam hergün gelirim diye <allah korusun dedim ben kesin Bakırköylük olurdum"imdaaat
kızlar gelin bitirelim şu işi ama olmuyor işte oturup kalıyoruz inşallah daha gelmez nefret ediyorum ondansempatiksalakcinni

hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah ne mutlu çifte mutluluk olacak

az kaldı sabrım az

kafayı sıyırmak uzereyım benım oglum harbı canavar oldu hıc durmadan bagrınıyor aglıyor yarım saat aglamadan durdugu zaman yok sinirden dişlerimi sıkıyorum hep bugun hep dişetlerım kanadı ya bu cocuga anason bıle fayda etmıyor ayagıma alınca sallamak ıcın kendını atıyor gulhan yarın sabah getırıp sana bırakıcam onu aliye abla baksın :))) boradan alışık o nasılsa

ben kaçıyorum kaynım gözümün içine bakıyor vereyim şu pc yide takılsın biraz öpüldünüz kızlarrr

ohh yapın bakalım biz evde üç kadın bişeycik yapamıyoruz valla,siz düşünün artık..!!Yeğeninde hayırlısıyla doğar inşallah cnm..

ayy cnm sorma ne diyim bilmiyorumkii,bakırköyde buluşalım...)
cnm sende Bakırköye gell
Al işte bi tane daha ,kızlar en iyisi biz bi çadır kuralım akıl hastanesinin bahçesine..
ben kaçıyorum kaynım gözümün içine bakıyor vereyim şu pc yide takılsın biraz öpüldünüz kızlarrr
hadii byee

ayy kkızlar size doyum olmuyor ama malum çok uykum var bende yavaştan kaçıyım diyorum,
Gülhancım hadi gel artık bekliyoruz ıstanbul'a bahanenle görüşürüz belki bizde...

ayy kkızlar size doyum olmuyor ama malum çok uykum var bende yavaştan kaçıyım diyorum,
Gülhancım hadi gel artık bekliyoruz İstanbul'a bahanenle görüşürüz belki bizde...

ahh canım ahhh o cadıra benım cok ıhtıyacım var kesın :)))) ıyı geceler canım bende cıkıyorum gorusuruz

hadi kızlar iyi geceler öptüm sizlerii..yarın bakabilirsem görüşürüz..inşallah bütün bebekler deliksiz uyurlar,,,amiiiiiiiiiinnnnnnn:))

Semoş gel valla elimizde bi işe yarar Alıye abla var.Onuda kacırsın bu haylazlar.Ya dr u arasana sakınleştirici fılan versın yaa.

Ferda iyi fikir canım Bakırköyun bahcesınde buluşalım en iyisi.Önümüzdeki ay geliyorum istanbula tatlım.Bakarsın yaparız bı kaçamak.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, öğretmenliğe başlamadan iki çocuğu da büyütmüş olursun , ne güzel kaydirigubbakcemile3

çok güldüm ya, haketmiş valla ne güzel demişsin.

yüksek lisans yapıyorum da onun sınavlarıydı, evet tüm derslerimi vermişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

cnm allah yardımcın olsun ama sen dua ette sen anne degilsn diyen bi kayınvaliden yok!! anlat anlat açılırsın :))
makarna sevmezde inadından yedi bugeceklava: aaa yapmamki bugunkileri yesinnn
hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah ne mutlu çifte mutluluk olacak

az kaldı sabrım az
sagol cnm inş.
ah be canım ya allah yardımcın olsun ya annene rica etsen gelip sende 1hafta sonu enazından kalsa sende azda olsa nefes alırsın...
öptk cnm kız şaka maka derken kadına bişi yapma sakin ol haakaydirigubbakcemile3
ohh yapın bakalım biz evde üç kadın bişeycik yapamıyoruz valla,siz düşünün artık..!!Yeğeninde hayırlısıyla doğar inşallah cnm..
ohoooww sizde tam alemsinizkaydirigubbakcemile3
sagol cnm amin

ayy cnm sorma ne diyim bilmiyorumkii,bakırköyde buluşalım...)

cnm sende Bakırköye gell

Al işte bi tane daha ,kızlar en iyisi biz bi çadır kuralım akıl hastanesinin bahçesine..

hadii byee
bakırköy buluşması he süpermişş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi kızlar iyi geceler öptüm sizlerii..yarın bakabilirsem görüşürüz..inşallah bütün bebekler deliksiz uyurlar,,,amiiiiiiiiiinnnnnnn:))
a.s.
şubattamı geliyon??

bukıza bi haller oldu 1.25de zor uyudu... halbuki yıkamıştımda mıyıştı ama uykusu açıldı heralde...

herkese iyi geceler olsun

iyi geceler kızlar, ay bu aralar uyku düzenim iyice şaştı ya, ne zaman anneme gelsem nasıla sabah erken kalkmıcam diye geç yatıyorum sonucundada uykum bozuluyo, nurtencm kağanında uykuya dalamsı artık çok zorlaştı...

teyzesinin kuzusu yaramazlık peşindemiymiş... cnm inş kısa zamanda eçer bu kötü dönemi...

Sağol cnm, katı şeyler ve su vermeye çalışıyorum

ohhhhhhhhhhhhhh haketmiş yelloz vallahi içimin yağları eridi :))))) cnm inş bu olay eşinle aranda bi tatsızlığa neden olmaz...

Kolay gelsin cnm, afiyet olsun

Bi yandan kaynana bi yandan bebek zor ama cidden kaşınıyo senin kaynana...

Cnmm sağol, muz yemiyo ya... zorla bile tıksam yemiyo, kız hangisi ishal yapıcı onu vermiyim , biber fln eklemedim içine ...

oyyy yeni dünya :)))
burcu cnm tavuk vermesen belki bozmuş olabilir cnm bide seni emiyor ama hummananın mamasını büyüklerede veriyolar muhallebi tarzında olabiliyor onu ver cmnm
muz ver patatesi haşla yedir derim

Cnm sağol, tavuk ishal yaparmıki acaba...

Sağol cnm, suyu bol veriyorum inş su kaybetmez

sağol pınarcım öyle gerçekten ((
AYYY HALAMLAR geldi kızlar ondan yokumm
büyük halam (kıskanç olan)
küçük halam(alinin aşkı)
bizdeler halamlar bizde kalacaklar yarında bende anacığımm ama gelirim bu halam relax çünkii

:)))) kız okuyunca gülme geldi öyle komik yazmışsınki kıskanç olan falan, kolay gelsin cnm

sağol cnm, muzu yemiyo ya... soğan sarımsak ekleyebilirsin cnm, ben yemeklerine evde yapılmış salçada katıyorum artık, bi zararı olacağını düşünmüyorum

Cnm sağol, ateşi yok, inş çıkmaz ya...

sağol cnm, bugünde ishale devam ((

günaydın ceylinim nasılsın :))

kızlar herkese günaydın nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum sabah eşim bıraktı işe sahilden geldik sohbet edeede güzeldi:))) yarında kızlarımla vakit geçiririm:)

ay ne fena bi kadınmış bu. allah sabır versin bacım. çekilir gibi değilmiş alsanaalsanasmile
hadi kolay gelsin. yorulacaksın ama mis gibi olacak evin bayanssulusmile

allah korusun ne bakırköyü yav. inşallah uslanır dağhan paşa bir an önce de sen de rahat edersin :Saruboceq:

canım sağlıkla gelsin yeğenin. hala olmak gibisi yok. ben de yeğenlerime çok düşkünümdür. ne güzel defne'ye arkadaş geliyor

iyiyim canım. sen nasılsın. güzel başlamışsın güne.
bugün de cuma hafta sonu kızlarınla hasret giderirsin bol bol a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…