bayağı kalabalık olacaksınız anlaşılan. kolay gelsin şimdiden.gunaydın kızlarrrrr
dun gece cocugu uyutan gelmıs hepımızın ortak sorunu uyumak ıstemıyolar dırenıyolar benımkıde aynı saat 9,30da sallamaya basladım saat 11 i gecıyodu hala uyanıktıakannehir aldı babası ayagımdan 5dk sonra uyudu arkasından ben sızmışım
buaksam eltımler gelıyor aılecek adapazarıdan yarın da gorumcem ev dolu anlıcagınız bu hafta sonu dınlenmek yok çalışmaya devam:lepi:
geçmiş olsun canım. inşallah ciğerlerine inmemiştir. basit bir soğuk algınlığıdır belki. kıyamam götür bakalım ne diycek doktoru. iyi haberlerle gel inşallahkızlar günaydın nasılsınız? kızlar ya kuzum hasta oldu burnu akıyor öksürüyor(( gece hiç uyumadık.gıcık dr deidmki apzar günü kızım hafif ökdürüyor en azından şurup verin ilerlemesin dedim.tamam yazarız şu kusma olayını çözelim önce dedi kayboldu.şimdide çok öksürüyor.artık yarın gideriz randevu aldık. burcu canım inşallah geçer kısa zamanda.patates haşlaması falan vermişssindir ama iyi gelmedimi?
bayağı kalabalık olacaksınız anlaşılan. kolay gelsin şimdiden.
geçmiş olsun canım. inşallah ciğerlerine inmemiştir. basit bir soğuk algınlığıdır belki. kıyamam götür bakalım ne diycek doktoru. iyi haberlerle gel inşallah
Kızlar merhabaa.s., geçmişi okumadım, çok kalamıcam inş. biyaramazlık yoktur, kağan kocagün 5 kasık menemen ve 1 kaşık pirinç lapası haricinde ağzına hiç birşey sürdürmedi, sadece emdi, bi yandanda cırt ishal hala geçmedi, ilaçlarınıda içmiyo ağzını açmıyo, artık sinirden oturup ağlamaya karar verdiğim sırada annem şırıngayla sıkalım ağzına dedi öyle yaptık ilaçlarını içirebildik, yıkadık, neyse bişeyler yesin diye uğraştım, daha öncden severek yediği tavuklu bi yemek vardı onu yaptım ondan yedi şükür, bende rahat bi nefes aldım, annem tamam sen bırak artık ben uyuturum dedi, uyudu şimdi... heralde baya uyur artık....zemuszemus
kızla bu arada kağanın sevdiği yemek,
iki minik tavuk butu, 1 pat, 1 havuç, 1 küçük soğan ,1 diş sarımsak, ev salçası, pirinç, su,z.yağı
bunları düdüklüde yarım saat pişirdim iyice yumuşadılar, tavukları rendeledim kalanını ezdim karıştırıp yedirdim, vallahi çok güzel oldu ben bile bi kaç kaşık yedimzemuszemus
Bengi saol canım Bora hasta değil.Babam böbrek amelıyatı oldu.Ama şükür oda iyi.Sen tatıl değilmisin ki?
Burcu geçmiş olsun canım.Umarım gecer ishal illetı.Biliyosun bızde cok cektık.Olgun muzda aklında olsun iyi geliyor.Bıde patlıcan 1 yas önce verılırmıkı.Ya ben şimdiye kadar soğan,sarımsak,salça hıç kullanmadım.Kullansammı bılemedım şimdi.
Bizde mamamızı yedik, mutfağımızı toparladık. Arkadaşımla canımız bisküvi pastası istedi. Onu yaptık attık buzluğa soğumasını bekliyoruz zemuszemus
Kocişlerde kurtlar vadisine takıldılar.
Defdef'imde yarım saat önce uyudu. Erkenci bugün çok şükür. Ama yarım saatte bir uyanıp 5 dk emip uyuyor. Resmen yalancı emzik muamelesi yapıyor bu kız bana beee :1no2:
akşam hamsi yaptım benim kaynana bana yemiycem dedi neyse sonra hadi gelin dedim bizimkilere eşim annem yemiyomu dedi yok dedim bi sor istersen gitti yemek hazır dedi kadın gelmezmi sofraya sanki ben yalan söyledimde çağırmadım ne fena ya hepimizden çok yedi bide bana aç değilim dedi peynir ekmek yedim falan bide laf çarptırıyor bende dolapta bir sürü yemek var dedim yapmasaydın dedi oyyyyyyy bu kadın çok zorrrr hala bana sen zezeryan oldun sen ana değilsin diyor bende bi daha söylersen dedim seni balkondan aşağı atarım dedim eşimin yanında şok oldular hıncımı anvca öyle alırım dedim
slm kızlar,,
ayy özledim valla , bu ne yaa,açtırmıyor bilgisayarı,benimde aklım kalıyor sizde ..
yine kavga döğüş uyuttuk yaramaz oğlumu,buğday nişastası almıştım ona,muhallebi yaptım onla yemedi,milupanınkinide gündüz yemişti akşam yemedi,bende sinirlendim zorla sokuşturdum ağzına bitane çok ağladı anıl geldi napıyosun sen dedi,bırak dedim,aldı elimden,hala ağlıyor ama,nasıl sinirlendim anlatamam,birileri muhallebi yesinde uyusun geceleri az kalkar diyo çocuk yemiyo,ben yedirmeye çalışınca kötü oluyorum,yakında beni bulamazsanız bilinki Bakırköydeyim ziyaretime gelirsiniz kızlar :gitme: off offf,,,
kaynımlar burdaydı yemek yedik ,eltim diyoki işin çok zor ferda!!biliyorum dedim..
kayınvalidem bende kalıyor hala,Dağhan dün gece ne olduysa 4 de uyandı,uyumucam dedi,5.30 a kadar oturduk sonra uyudu 7 de yine ayakta eşim bakmıştı,kayınvalidemde kalkmış,Anıl dediki ferda bi emzir acıktı heralde dei aldım emzirdim,bende zannediyorumki kayınvalidem alır bakar uyumadın yat der,nerde dedim anıla yattı dedi şok oldum,11 de uyandı,bende o saatten beri uyumadı şimdi uyur dedin zannettim diyo..bende dedimki ben bakıyım onu sen yat dersin zannettim sende yatıp uyumuşsun dedim,bozuldu biraz üzüldüde ama yok zaten bakamıyor...dayanamıyor..neyse boşverin yaaa ,anlattım rahatladım iştee ,sizi sıktım ama hakkınızı helal edin...
sizlerde ne var ne yok,gördüğüm kadarıyla fazla bakamadım ama
Gülhancım baban ameliyat olmuş çok geçmiş olsun cnm..Allah şifa versin,,,sende otur artık dinlen biraz..Dağhan da uyudu bende dinlenmeye geçtim ama başım çok ağrıyor...
pınar temizlenir çabucak ama düşünmesi bile kafa yoruyo dimi??
ben camlarımı falan 1,5ay önce sildim heryeri kaldırmıştım.. bidaha nisan başına kadar yapmayacagım dipten nisanda başında temizligimi yapar kızımın dogum gününe hazır ederim abimin eşide 23 nisan dediler dogum tarihini ama belli olmaz bu işler önceden yapayımda elim ayagıma dolanmasın.. bu arada defnenin d.günü 24 nisan abimin çogu eger muhtemel tarihte dogarsa nisan dogumlu olacak dolu dolu 1yaş var aralarında :)) ayyy halası kurban.... erkeğim geliyo erkegimmmmmmm:sm_cool:
kafayı sıyırmak uzereyım benım oglum harbı canavar oldu hıc durmadan bagrınıyor aglıyor yarım saat aglamadan durdugu zaman yok sinirden dişlerimi sıkıyorum hep bugun hep dişetlerım kanadı ya bu cocuga anason bıle fayda etmıyor ayagıma alınca sallamak ıcın kendını atıyor gulhan yarın sabah getırıp sana bırakıcam onu aliye abla baksın :))) boradan alışık o nasılsa
yüksek lisans yapıyorum da onun sınavlarıydı, evet tüm derslerimi vermişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
günaydın, hayırlı cumalar kızlar a.s.
günaydın ceylinim nasılsın :))
kızlar herkese günaydın nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum sabah eşim bıraktı işe sahilden geldik sohbet edeede güzeldi:))) yarında kızlarımla vakit geçiririm:)
herkeslere günaydınnn
gunaydın kızlarrrrr
dun gece cocugu uyutan gelmıs hepımızın ortak sorunu uyumak ıstemıyolar dırenıyolar benımkıde aynı saat 9,30da sallamaya basladım saat 11 i gecıyodu hala uyanıktıakannehir aldı babası ayagımdan 5dk sonra uyudu arkasından ben sızmışım
buaksam eltımler gelıyor aılecek adapazarıdan yarın da gorumcem ev dolu anlıcagınız bu hafta sonu dınlenmek yok çalışmaya devam:lepi:
kızlar günaydın nasılsınız? kızlar ya kuzum hasta oldu burnu akıyor öksürüyor(( gece hiç uyumadık.gıcık dr deidmki apzar günü kızım hafif ökdürüyor en azından şurup verin ilerlemesin dedim.tamam yazarız şu kusma olayını çözelim önce dedi kayboldu.şimdide çok öksürüyor.artık yarın gideriz randevu aldık. burcu canım inşallah geçer kısa zamanda.patates haşlaması falan vermişssindir ama iyi gelmedimi?
Günaydın Şekerler,
Bız 7 de uyandık.Hala oturuyoruz ana oğul.Bu cocuğun bana garezı var ya.Gecede bın kere uyanıp,ağlıyor.Neysem böyle işte.Bi arkadasımın bebeği oldu bugun ona gıdıcem.Sonrada anneme,gece kalırım heralde.
Tulay gecmiş olsun canım.Umarım düzelirsiniz.Ya havalarda dengesız kurtulamıyoruz hastalıklardan.
Gülşah haftasonuda rahat yok desene.Off anam offff.Şöyle anasız,babasız bırını bulamadık bee.Tepemizdeler hep.Benım kayınvalıdede zır zır hergun arıyo gelin diye.Bu havada istanbula nasıl gıdıceksen cocukla.
Nurtennnn mart bası ordayım tatlım.Görüncem doğum yapıcak.
Ceren,Sibel,Banu,Ceylınım selam bacılar.
Kızlar ya bebişlere tarhana çorbasını nasıl yapıyonuz komşumdan aldım denicem bakalım Defne yerse alıcam ama hiç yapmadığım için bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sevgicim günaydın.sağol canımya.inşallah düzelir hemen.akşam ıhlamur elma falan kaynattım.pekmez evrdim ılık su ile öksürüğü hafifledi biraz da olsa.burnu içinde sprey kullandım.ama yarın dr götürücem .yazık annecimde çok üzüldü hasta olunca o kadar iyi bakıyorum nasıl oldu diye kendini suçluyor( dedim anne çocuk bu bişeylerden kapar takma kafana diye.
canım önce 1,5 tatlı kaşığı tarhanayı sıcak suda eritoyurm ben.daha sonra önceden haşlattığım tavuğu tekrar 1 bardak suya koyup az daha kaynatıyorum.sonra ayrı bir yerde
az salça kavurup tavuk suyunu içine döküyorum tavuklarıda rondodan geçiriyorip içine atıyorum tarhanayıda döküp bide küçük sarımsak ekliyorum. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?