2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlarrrrr

dun gece cocugu uyutan gelmıs hepımızın ortak sorunu uyumak ıstemıyolar dırenıyolar benımkıde aynı saat 9,30da sallamaya basladım saat 11 i gecıyodu hala uyanıktıakannehir aldı babası ayagımdan 5dk sonra uyudu arkasından ben sızmışım
buaksam eltımler gelıyor aılecek adapazarıdan yarın da gorumcem ev dolu anlıcagınız bu hafta sonu dınlenmek yok çalışmaya devam:lepi:

kızlar günaydın nasılsınız? kızlar ya kuzum hasta oldu burnu akıyor öksürüyor(( gece hiç uyumadık.gıcık dr deidmki apzar günü kızım hafif ökdürüyor en azından şurup verin ilerlemesin dedim.tamam yazarız şu kusma olayını çözelim önce dedi kayboldu.şimdide çok öksürüyor.artık yarın gideriz randevu aldık. burcu canım inşallah geçer kısa zamanda.patates haşlaması falan vermişssindir ama iyi gelmedimi?

bayağı kalabalık olacaksınız anlaşılan. kolay gelsin şimdiden.

geçmiş olsun canım. inşallah ciğerlerine inmemiştir. basit bir soğuk algınlığıdır belki. kıyamam götür bakalım ne diycek doktoru. iyi haberlerle gel inşallah

canım sağolya umarım. aldım randevu götürücem yarın.

ceylincim sağol iyileşti çok şükür....

tülaycım sanada çok geçmiş olsun..selinimi görüyormusun ya nasıl kötü olmuş kuzuya

Günaydın Şekerler,

Bız 7 de uyandık.Hala oturuyoruz ana oğul.Bu cocuğun bana garezı var ya.Gecede bın kere uyanıp,ağlıyor.Neysem böyle işte.Bi arkadasımın bebeği oldu bugun ona gıdıcem.Sonrada anneme,gece kalırım heralde.

Tulay gecmiş olsun canım.Umarım düzelirsiniz.Ya havalarda dengesız kurtulamıyoruz hastalıklardan.

Gülşah haftasonuda rahat yok desene.Off anam offff.Şöyle anasız,babasız bırını bulamadık bee.Tepemizdeler hep.Benım kayınvalıdede zır zır hergun arıyo gelin diye.Bu havada istanbula nasıl gıdıceksen cocukla.

Nurtennnn mart bası ordayım tatlım.Görüncem doğum yapıcak.

Ceren,Sibel,Banu,Ceylınım selam bacılar
.

ceren banu gülhan teşekkür ederim kızlar.ceren ya valla bende anlamadım sabah hiçbişeyi yoktu.yavrum sabaha kadar resmen nefes alamıyordu ya hırıl hırıl. gülhan antalya ya da bekleriz canım:))a.s.

Canım geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah yavruma.s.

Gülhancım babana çok geçmiş olsun daha iyiidrr inşallaha.s.

Afiyet olsun bisküvi pastası mı bayılırımmmmcokacimcoook

Anaaaa ne kaynanaymış kız öyle allah yardımcın olsun bacım.İyi cevap vermişin wallaaklinialirimsmile

Ferdacım senin işinde zor he bu kaynanayla ne kadar düşüncesizler ya sanki bunlar ana değil tövbe tövbealsanaalsanasmile

Hayırlı olsun canım hala oluyosun demek sağlıkla doğar inşallaha.s.

Yeğenler başka oluyo bende teyze ve hala olduğumda çok sevinmiştim çok da düşkünüm yeğenlerimeopuyorumnanaktan

Canım allah yardımcın olsun bi derdi mi var acaba çocuğun?:uhm:

Günaydın kızlar herkesler nasıl bakalım?a.s.

Kızım gece boyunca kalktı uayndı kalktı uyandı noluyo bunlara ya ah şu şiş damaklar mahvediyo çocukları bi uyku düzenleri kalmadı dişler çıksada kurtulsakÇok üzgünüm çoook

yüksek lisans yapıyorum da onun sınavlarıydı, evet tüm derslerimi vermişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

Hadi gözün aydın canım dersler bitmişa.s.

günaydın, hayırlı cumalar kızlar a.s.

herkeslere günaydınnn

Günaydın hanımlar hayırlı cumalarra.s.

Ayy Tülaycım üzüldüm ya ilerlemez inşallah geçmiş olsun Selinimeopuyorumnanaktan

Günaydın canım iyi gezmelera.s.

Kızlar ya bebişlere tarhana çorbasını nasıl yapıyonuz komşumdan aldım denicem bakalım Defne yerse alıcam ama hiç yapmadığım için bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sevgicim günaydın.sağol canımya.inşallah düzelir hemen.akşam ıhlamur elma falan kaynattım.pekmez evrdim ılık su ile öksürüğü hafifledi biraz da olsa.burnu içinde sprey kullandım.ama yarın dr götürücem .yazık annecimde çok üzüldü hasta olunca o kadar iyi bakıyorum nasıl oldu diye kendini suçluyor( dedim anne çocuk bu bişeylerden kapar takma kafana diye.

Kızlar ya bebişlere tarhana çorbasını nasıl yapıyonuz komşumdan aldım denicem bakalım Defne yerse alıcam ama hiç yapmadığım için bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım önce 1,5 tatlı kaşığı tarhanayı sıcak suda eritoyurm ben.daha sonra önceden haşlattığım tavuğu tekrar 1 bardak suya koyup az daha kaynatıyorum.sonra ayrı bir yerde
az salça kavurup tavuk suyunu içine döküyorum tavuklarıda rondodan geçiriyorip içine atıyorum tarhanayıda döküp bide küçük sarımsak ekliyorum. a.s.

Annelerimiz böyle işte ya çocuk yani alıyo bir yerden .İyi yapmışın canım öksürük için pekmez ıhlamur falan acil şifalar inşallaha.s.

Çok saol canıma.s.

kızlar bimin sayfasına bakın bebişlere guzel oyuncaklar var bıde diada bugun eğitici oyun halısı var dun alsmı babası duruya basınca ses cıkarıyo ayy delırdı onunla oynerken bı bakın derimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…