2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

beyazcım inşallah biter yükseklisansın hamilelik nasıl gidiyor
ah cnm inşş o kadar emek verdm boşa gitmez umarım
nasıl lsun iyi gidiyo cnm,bi aksilik yok şimdilik
sen naıslsın bengi?
aslında haklsıın valla babam geldi rüyamın üstüne,anladım cnm en demek istediğini,babannemde öyle diyor arkası oğlan diye ama bilemem,beni de karnı sivriymiş annemin oğlan diye beklemişler ve süprizz ben olmuşum herkes şok tabidelikafadulden
hayılrııs olsun bakalım
AYYY HALAMLAR geldi kızlar ondan yokumm
büyük halam (kıskanç olan)
küçük halam(alinin aşkı)
bizdeler halamlar bizde kalacaklar yarında bende anacığımm ama gelirim bu halam relax çünkii
kolay gelsin cnm misafirin varmış
ayy kadına bak ya,hak etmiş cnm,iyi cevap vermişssinklava:klava:klava:
ohh afiyet olsun cnm size
hemenceecik biter inş temizliğin,kolay gelsin
Allah sana bol bol sabır versin cnmakannehir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, öğretmenliğe başlamadan iki çocuğu da büyütmüş olursun , ne güzel kaydirigubbakcemile3
valla öyle olacakkaydirigubbakcemile3
günaydın, hayırlı cumalar kızlar a.s.

herkeslere günaydınnn

hepinize günaydın kızlar gerçi öğlen oldu tünaydın diyeyim benkaydirigubbakcemile3hayırlı cumalar
tülaycım ya geçmiş olsun cnm,ay inş çabucak atlatır hastalığı selin
bebeişler teker teker hasta olmaya başladı nazar değiyo topiğe
günaydın cnm,git gez tabi evini temizledin misss:lepi:
günaydın cnm
evet ya çıksa bi an önce dişleri kuzuların
kızlar bimin sayfasına bakın bebişlere guzel oyuncaklar var bıde diada bugun eğitici oyun halısı var dun alsmı babası duruya basınca ses cıkarıyo ayy delırdı onunla oynerken bı bakın derimzemuszemus

eevt tatlım güzel şeyler varmış
eşimde bim e gitti şimdi,eğitici piyano gibi bişi varmış onu alacak zeynepe,bide uzaktan kumandalı jip varmış onu da alayım diyo onu ne yapacak dedim,emeklermiş arabayı hareket ettitirmişiz adam kendine oyuncak alıyo oynamak için:roflol::roflol::roflol:

selam kızlarrrr
bizd kızımla temizlik yapıcaz altını değişelim önce miss gibi koktu yine
eteğimi çekiştiriyo değiş diyo moklu kalmayı sevmiyo hiç kzuu ya

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Bu arada bu topic çok hızlı ilerliyor. Geçmişi takip etmekte zorlanıyor insan. Size bir sorum olacak bebeğimin 2 gündür burnu tıkanıyor. Pek ilaç kullanmak istemiyorum. Evde buhar makinesi çalışıyor. Tıkandığında serum fizyolojikle ıslatıp aspiratörle temizliyorum. Kaloriferin üzerinde de sürekli su var. Burnun kuruyup tıkanmaması için sizlerin uyguladığı doğal yöntemler var mı?

mehtap canım kaynar suyun içine okaliptus koyuncada iyi geliyor.bide vicks onuda dene istersen.geçmiş olsun canım. ben bide tonimer damla kullanıyorum akşam 1 kere yaptım sabah daha iyiydi canım.
bu arada kızlar kızımın 2-3 dişi aynı anda geliyor umarım rahatça çıkarır

özlem canım saolasın. selinde aynı altı kirli olunca mümkün değil oturmuyor paçama yapışıyor yada gidip yere yatıyor:))

selam kızlarrrr
bizd kızımla temizlik yapıcaz altını değişelim önce miss gibi koktu yine
eteğimi çekiştiriyo değiş diyo moklu kalmayı sevmiyo hiç kzuu ya
temizle bakalım annesi. işimiz ne ki başka kaydirigubbakcemile3

mehtap'cım ben de tülayınkilere ilave olarak cold mix damlayı tavsiye ederim. yastığına veya pijamasının omuz yada yaka kısımlarına 2-3 damla damlatılıyor. bire bir valla. bu da eczanelerde satılıyor ama doğal, bitkisel bir ilaç. geçmiş olsun kuzuna a.s.

eşim yemeğe geldi onu doyurdum kızımı doyurdum. babasıyla yıkadık kuzumu, hemen uyudu. eşimi de uğurladım ohhh kahvemi alıp keyif yapayım azcık.

tulaycım gecmış olsun tatlım bu hastalıklar maf ettı bızı ya su kış bır gecsede rahatlasak
gulhan hanım nerelere gıdıyon sen gıdersen bende gelırım banane banane
bugun sessıxz buralar cocuklar hepımızın canına okuyor galıba

slm kızlar geçmişe şöle bi baktım ama yarım yamalak okudum bi sorun yok sanırım
tülay dişleriniz hayırlı olsun

mehtap cnm ben sinemorin sıkıyorum okyonus suyu yani
onunla dışarı attığını atıyolar ,atamadığını ortribebe ile çekiyoruz normal burun aspiretörlerinden çok daha iyi.....

bana gelince küçük halam bende kaldı....gece çocukların odasında kaldı ...sağolsun gece çocuklarla ilgilenmiş....bizide uyuttu...alişim fena öksürüyor ...derinden gelen bir ses olduğu için agumentine başladım...bakalım bi 10 gün içireceiğim hafif ateşte var...
halam sabah çocuklara baktı ben markete gittim ayy ne kadar özlemişim dışarıyı yaaa
eve geldim kahvaltı yaptık kahvemizi içtik halam çocukları oyalarken ben çocuk odasını topladım süpürdüm....antremi süpürdüm...halamda yatak odamı toplamış ,çamaşırımı asmış
kuruyanları katlamışş...alişi uyuttu gitti bende oturma odamı süpürdüm kapı ağzına klim attım çocuklar hep çıplak parkede oturuyor küçük bişey vardı onu kaldrıdım tamamen kapttım..
halı üzerindeki örtüler leş olmuş onları yıkıyorum....valla sadece halı olsa demek haftada ikikere silinecek halı yaaa....aman süsü bozuk olsun ama temiz olsun evim....
şimdi size bi bakimm dedim ...netimde sorun var sürekli kopuyor....modemin destek ekibini arayacağım ama odada aliş uyuyor ....sıkıldım ikide bir kopuyor ...
kk da turlayım banyoyu temizleyeceğim ...aksamdan beri kaç kere girildi çıkıldı...
yarında misafirim var yarın yemek yapacağım kalan vakittede evimi süpürürüm

menüm şöyle olacak kızlar
fırında tavuk karnitürlü
mercimek çorbası
pilav..
salata

gelen arkadaşın eşi hamile kızın canı ciğer istemiş eğer hala istiyorsa
ciğer yapacak eşim ...bide tavuk göğüsü yapayım diyorum...
yeter heralde yaww iki çocukla anca bukaderrrr olur

ay canım ya inş koalyca çıkaırır 2-3 diş baya zorlar selini,ağrı kesici falan ver hep cnm ya biraz rahatlasın yavru
öyle valla başka işimiz yok
cnm ya bunu ilk kez duydum ama güzel bişeymiş araşırayım alayım bende evde bulunsun
eşim yemeğe geldi onu doyurdum kızımı doyurdum. babasıyla yıkadık kuzumu, hemen uyudu. eşimi de uğurladım ohhh kahvemi alıp keyif yapayım azcık.
afiyet olsun cnm

maşallah kız ahalana yardım etmiş ne güzel
menüde güzel cnm daha ne olsun

eşim geldi tv yi götürdü,bzouktu bi kaç gündür,küçük tv yi kurdu bize,yemek yedik,tıka basa makarna yedim çok cnm istemiş valla
şimdi zeyneple mutfağı toplayalım
bu arada oyuncakları da almamış akşam gelirken kapanmazsa aalacak
zeynep de mızmız uykusu geldi galiba
onu da uyutur gelririm sonra

Teşekkür ederim Tülaycım tavsiyelin için. İnşallah kızın çabucak çıkarır dişlerini.

mehtap'cım ben de tülayınkilere ilave olarak cold mix damlayı tavsiye ederim. yastığına veya pijamasının omuz yada yaka kısımlarına 2-3 damla damlatılıyor. bire bir valla. bu da eczanelerde satılıyor ama doğal, bitkisel bir ilaç. geçmiş olsun kuzuna a.s.[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım..

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. İşlerin için Allah kolaylık versin.

selam kızlar nabersiniz?Türkiz'in dişi pırtlıyor sanırım hafif opuyorumnanaktançooooooook sevinçliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…