2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BENıMDE ÇOK ıŞıM OLUYOR GıREMıYORUM YAW BıR TÜRLÜÜÜ OFFFF sempatiksalakcinni

zeyneple mutfağı topladık,bulaşıkları yıkadım,ortalığı toplattım hemen
zırzır peşimde uykusu geldi inatla uyumadı yaaa
ağlaya zırlaya uyudu sonunda
neden böyle yapıyo hiç anlamıyorum bazen bi konuşmaya başlasalar derdi var anlatamaıyo bende anlamıuyorum bazen offff
zeynomu uyuttum
hemen yatak odasının tozunu aldım
banyo ve tuvalet aynalarını sildim,ernet ve ayrıca lavabolara koku giderici koydum,bi tek oturma odam kaldı,şimdi hemen tozunu alırım zeynebin oyuncaklarını toplalayım hemen
çamaşırlar var daha ama yetişemezsem artık arka odaya koyarım pazar gününe kalsın onlar
patates haşlayayım hemen,akşam böreğin içini ayarlayayım bi kek yapayım,yarın böreği fırına vermek kalsın sadece
yoruldum yawwww

kızlar çok kolay kek ve börek tarifleriniz varsa bekliyorum benim menüden vazgeçip onları yapabilirm pratik bişeyler lazım
ben bi patatesli börek,bide havuçlu kek düşünüorum daha kolayı varsa beklerim:kedi:

tam havuclu kek yap yazacaktım sende yazmıssın zaten :) ben yaptım az önce kendime..

selam kizlar simdi kurandan gwldik kizimla cumaniz hayirli olsun
sabah kalktik mamamizi yedik gittik geldik uyudu kuzum sardim sarmaladim yuruuerek gittik Ahsenin cok hosuna gitti
bugun artik evime gecsem super olur

bence patatesi rendele az kavur içine malzemeleri koy yufkaya dök gitsin canımyada kol böreği gibi sar.

özlemciğim cnm ben normal kek yaparım ama kekim çok güzel olur

1 bardak süt
1 bardak şeker
2 yumurta
1 bardak yağ
1 kabartmatozu
1 vanilya
alabildiği kadar un

cnm ben şeker ,yağ,yumurta ,sütü mikserle iyice çırpıyorum sonra ununu ekliyorum arkasından vanilya ve kabartma tozu hamurum biraz koyu oluyor akışkan halde kalıba döküyorum
kalıptan çıkarmadan kenarlarından bıcakla çıkarıyorum sonra ters çeviriyorum
ve üzerine ıslan bez koyuyorum...

birde pattes salatasının değişik hali var
haşlanıyor tuz zeytin yağı karabiber koy
borcama koy üzerine sarımsaklı yoğurt ve üzerine havuç kavur koy...

başka aparatif ne olabilir diye düşünüyorum
ama sen nasıl bişiler istiyon

birsen patates salatasına yoğurt ve mayonezle sos yapıp üzerine nane kırmızı biber gezdirdinmi süper oluıyor:))

selam kizlar simdi kurandan gwldik kizimla cumaniz hayirli olsun
sabah kalktik mamamizi yedik gittik geldik uyudu kuzum sardim sarmaladim yuruuerek gittik Ahsenin cok hosuna gitti
bugun artik evime gecsem super olur
Allah kabul etsin cnm
canım evet en kolay havuçlu kek.yada kakaolu:)
kakolu keki çok yaparım sülaede herkes bilir atık o yüzden başka bişi yapayım dedim bu seferCADIARZU
bence patatesi rendele az kavur içine malzemeleri koy yufkaya dök gitsin canımyada kol böreği gibi sar.
ayy evet evet bu daha kolay haşlamaktansa
amaninnn canim istedi beaaa susun:)))yada yyemege geliyorum
gel kız al ahseni deŞeniz

sağol birsencim
ben bi tatlı bide tuzlu olsun diyorum yani bi kek gibi bişi bide börek
böreği patatesli yapıcam kesinleştirdim
patates salatası yapsam da olur aslında ama kalabalık olacaklar servis bana zor olur,ufak kasem de yok o kadar
neyse börek en iyisi
yanına irmik tatlısı mı yapsak nasıl olur ki yapmadım daha önce ama tarfilere baktım da çok kolay görünüyo ama becerebilirmiyimm bilmemkaydirigubbakcemile3

tülay ya tek tabakla iş bitsin istiyorum yoksa aynı tabağa koyunca karışıyo yenmeyince de rezil oluyo

o zaman cnm milföy al derim yawww
hem kolay hemde çok olur
yada sigara böğreği yap

bide kolay bisküvi tarifi var
1 kilo süte
7 kaşık irmik koy
4 kaşık toz şeker koy isteğe göre fazlada koyabilirsin
bu karşımı pişir ocakta muhallebi gibi
petibör,piknik biskivi hangisi olursa
onu bor cama siz üzerine şekerli su yada
sütle ısla üzerine muhallebi dök
yine bi kat bisküvi yine muhallebi en son muhallebi ile kapla üzerine fındık koy

birde pudink yap aynı sistemle büskiveleri siz mudingi dök
üzerine muz ..hindistan cevizi koyabilirsin

zeynep de bi türlü rahat uyumadı tam 3 kere kalktı yaramaz ya
en sonunda da uyand işte
balkonları da sildik,yağmur yağıyo dışarda üstünden alıdrıverdim nasılsa batacak yine
ufak tefek işlerim kaldı onlarda bittmi rahatım

pudingli yapmıştım hep irmikli yapmamıştım birsen ay hem kendi cnm istedi hemde bi deneyeyimcokacimcoook
eşim işten gelirken alsın malzemeleri de ben bu akşam yapayım tatlıyı beceremzsem yarın başka bişi yaparımhihoyyythihoyyyt

valla çok sağolun kızlarrra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…