2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bune yaaa valla canim istedi hele zu irmikli olan cok hos geldi bana bende mi dwnesem

slm cnm ben seni tanıyorum arada bakıyorum nisan annelerine sizde çok keyiflisiniz a.s.
gülşah çalışıyo busaatlede pek girmiyor sanırım eve dönüş vakti ama akşam girerse görür a.s

biraz geç cevap verdim ama genede ilgine teşekkür ederim demek istedm...

ben nisan muhtarıyım . sizin muhtarınız kim bakım...
mahalleleri kaynaştıralım biraz :)))
organizasyon lazım

ayyy karnım açıktı yaaaaa özlem leynnn
ay valla benimdecokacimcoook
bune yaaa valla canim istedi hele zu irmikli olan cok hos geldi bana bende mi dwnesem
gel kzı gell
kızlar iyi akşamlar öpülüdünüz.
iyi akşamalr cnm

organizasyon lazım

hoşgeldin cnm

oyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmmm
deminden beri kızımla karşılıklı geçtik oynuyoruz
zıp zıp zıplıyo yerinde bi de alkış yapıyo babutsayı dinli,yoz
kuduruk hala oynayacakmış aç diyo yaa
bide owwww oww lşarkıya eşlik ediyo zilli ya

kızlarbebeklere ayakkabı aldınızmı aldıysa nasıl bi ayakkabı şimdiden sagolun

tamam cnm bekliyorum gel tabii..
haklısın cnm bi de öyle dese iyice çıldırırım heralde ama yok onu demez eminim..
kim kaşıcak kızzz!!! :))
böyle değildi anacım sonradan oldu !!
geçmiş olsun cnm, aman yaa doktorlarda bi alem...sen verseydin keşke..
ayy bizde 7 de uyandık ne zormuş yaa erken kalkmak,gerçi işe giderkende erken kalkıyorduk ama gece deliksiz uyurduk tabii...hadi bekliyoruz gel artıkk...
aman zor hayatım ama ne yapcan başa gelen çekilirmiş..
Kızlar ya bebişlere tarhana çorbasını nasıl yapıyonuz komşumdan aldım denicem bakalım Defne yerse alıcam ama hiç yapmadığım için bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
cnm bir yemek kaşığı tarhanayı soğuk suyla karıştır sonra ocağa koy suyun yarısını tavuk suyu koyuyorum ben yada minik tavuk parçaları..pişincede 1 tatlı kş.zeytinyağı koy tamamdır...
cnm salça ve sarımsağa gerke yok bence sasrımsak dokunabilir,salçada hala vermiyorum ben..tabii tercih meselesii..
amiiiiinnnn cnm...
selam kizlar simdi kurandan gwldik kizimla cumaniz hayirli olsun
sabah kalktik mamamizi yedik gittik geldik uyudu kuzum sardim sarmaladim yuruuerek gittik Ahsenin cok hosuna gitti
bugun artik evime gecsem super olur
Allah kabul etsin cnm ,,
kızlarbebeklere ayakkabı aldınızmı aldıysa nasıl bi ayakkabı şimdiden sagolun
almadım ama düşünüyorum cnm alırsam paylaşırım

slm herkese kızlar,,
biraz bakabildim geçmişe umarım iyisinizdir hepinizde,,bizde bugün oğlumla komşuma gittik,çocuğun havası değişti,onunda kızı var 1.5 yaşında oynadılar biraz işte iyi oldu bizde çayımızı filan içtik,sağolsun evdede işlerimizi aynur abla yapmış,ohh şimdide oturuyoruz oğluşla,babaannemizle.. :))
bu arada şimdi oğlum kafasını koltuğa çarptı,ağladı,birazcık şişti ama düşe kalka büyücekler dimi ama..neyse bilg.istiyoo ben biraz ilgileniyim onla,,öptüm sizi...

Merhaba kızlar
duruya yemek yedirmek istemiyoruummm!
Zilli çokzorluyo beni.Çizgi filmin karşısına geçiyoz,bi de yatıyoz,ağzımızı da sımsıkı kapatıyoeuz.Dikkati dağılınca kaşığı sokuyom ağzına.Ne yapçam ben yaa!
Karnı açdeğil desem 3-4 saat geçiyo aradan.Fena aqlıştı bu kız

ufff yaaa tatlılar börekler canımı istetiniz beee bugün yapcaktım yapmadım yrn anneme gidicem oradad yaparım dedim kızkardeşim lise sonda teşekkür almış hem hedayem olur!! bizim hediyemizde böyle olur...gerçi regl olcam benim cnm istiyo oda ayrı

organizasyon lazım

cnm nedemeka.s.

kız karıştırcak bişi yok hmmm ama olsa olsa bizim mıktarımız birsen olur :roflol:
dırımkızı hemde çok meşhurdur K.K'da zemuszemus zemuszemus zemuszemus

cnm geçmiş olsun,çok bişi olmamıştır inş
iyi eğlenmişssinzi bugün ana oğul

aynencnmbizde öyle mamyı tercih ediyo zeyno da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…