slm cnm ben seni tanıyorum arada bakıyorum nisan annelerine sizde çok keyiflisiniz a.s.
gülşah çalışıyo busaatlede pek girmiyor sanırım eve dönüş vakti ama akşam girerse görür a.s
birsen o dediğini kedidili ile yap bide üste çikolata sosu süper oluyor:))
ay valla benimdecokacimcoookayyy karnım açıktı yaaaaa özlem leynnn
gel kzı gellbune yaaa valla canim istedi hele zu irmikli olan cok hos geldi bana bende mi dwnesem
iyi akşamalr cnmkızlar iyi akşamlar öpülüdünüz.
biraz geç cevap verdim ama genede ilgine teşekkür ederim demek istedm...
ben nisan muhtarıyım . sizin muhtarınız kim bakım...
mahalleleri kaynaştıralım biraz :)))
organizasyon lazım
yozlemcim gercekten gelirim heeeee:))
zaten birsenden de ses cikmadiii(((
sagol caniminici gelmisyemis kadar oldum
kızlarbebeklere ayakkabı aldınızmı aldıysa nasıl bi ayakkabı şimdiden sagolun
tamam cnm bekliyorum gel tabii..Semoş gel valla elimizde bi işe yarar Alıye abla var.Onuda kacırsın bu haylazlar.Ya dr u arasana sakınleştirici fılan versın yaa.
Ferda iyi fikir canım Bakırköyun bahcesınde buluşalım en iyisi.Önümüzdeki ay geliyorum istanbula tatlım.Bakarsın yaparız bı kaçamak.
haklısın cnm bi de öyle dese iyice çıldırırım heralde ama yok onu demez eminim..cnm allah yardımcın olsun ama sen dua ette sen anne degilsn diyen bi kayınvaliden yok!! anlat anlat açılırsın :))
makarna sevmezde inadından yedi bugeceklava: aaa yapmamki bugunkileri yesinnn
sagol cnm inş.
ah be canım ya allah yardımcın olsun ya annene rica etsen gelip sende 1hafta sonu enazından kalsa sende azda olsa nefes alırsın...
öptk cnm kız şaka maka derken kadına bişi yapma sakin ol haakaydirigubbakcemile3
ohoooww sizde tam alemsinizkaydirigubbakcemile3
sagol cnm amin
bakırköy buluşması he süpermişş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
a.s.
şubattamı geliyon??
kim kaşıcak kızzz!!! :))teyzesinin kuzusu yaramazlık peşindemiymiş... cnm inş kısa zamanda eçer bu kötü dönemi...
Sağol cnm, katı şeyler ve su vermeye çalışıyorum
ohhhhhhhhhhhhhh haketmiş yelloz vallahi içimin yağları eridi :))))) cnm inş bu olay eşinle aranda bi tatsızlığa neden olmaz...
Kolay gelsin cnm, afiyet olsun
Bi yandan kaynana bi yandan bebek zor ama cidden kaşınıyo senin kaynana...
Cnmm sağol, muz yemiyo ya... zorla bile tıksam yemiyo, kız hangisi ishal yapıcı onu vermiyim , biber fln eklemedim içine ...
oyyy yeni dünya :)))
Cnm sağol, tavuk ishal yaparmıki acaba...
Sağol cnm, suyu bol veriyorum inş su kaybetmez
sağol pınarcım öyle gerçekten((
:)))) kız okuyunca gülme geldi öyle komik yazmışsınki kıskanç olan falan, kolay gelsin cnm
sağol cnm, muzu yemiyo ya... soğan sarımsak ekleyebilirsin cnm, ben yemeklerine evde yapılmış salçada katıyorum artık, bi zararı olacağını düşünmüyorum
Cnm sağol, ateşi yok, inş çıkmaz ya...
sağol cnm, bugünde ishale devam((
böyle değildi anacım sonradan oldu !!ay ne fena bi kadınmış bu. allah sabır versin bacım. çekilir gibi değilmiş alsanaalsanasmile
hadi kolay gelsin. yorulacaksın ama mis gibi olacak evin bayanssulusmile
allah korusun ne bakırköyü yav. inşallah uslanır dağhan paşa bir an önce de sen de rahat edersin :Saruboceq:
canım sağlıkla gelsin yeğenin. hala olmak gibisi yok. ben de yeğenlerime çok düşkünümdür. ne güzel defne'ye arkadaş geliyor
geçmiş olsun cnm, aman yaa doktorlarda bi alem...sen verseydin keşke..kızlar günaydın nasılsınız? kızlar ya kuzum hasta oldu burnu akıyor öksürüyor(( gece hiç uyumadık.gıcık dr deidmki apzar günü kızım hafif ökdürüyor en azından şurup verin ilerlemesin dedim.tamam yazarız şu kusma olayını çözelim önce dedi kayboldu.şimdide çok öksürüyor.artık yarın gideriz randevu aldık. burcu canım inşallah geçer kısa zamanda.patates haşlaması falan vermişssindir ama iyi gelmedimi?
ayy bizde 7 de uyandık ne zormuş yaa erken kalkmak,gerçi işe giderkende erken kalkıyorduk ama gece deliksiz uyurduk tabii...hadi bekliyoruz gel artıkk...Günaydın Şekerler,
Bız 7 de uyandık.Hala oturuyoruz ana oğul.Bu cocuğun bana garezı var ya.Gecede bın kere uyanıp,ağlıyor.Neysem böyle işte.Bi arkadasımın bebeği oldu bugun ona gıdıcem.Sonrada anneme,gece kalırım heralde.
Tulay gecmiş olsun canım.Umarım düzelirsiniz.Ya havalarda dengesız kurtulamıyoruz hastalıklardan.
Gülşah haftasonuda rahat yok desene.Off anam offff.Şöyle anasız,babasız bırını bulamadık bee.Tepemizdeler hep.Benım kayınvalıdede zır zır hergun arıyo gelin diye.Bu havada istanbula nasıl gıdıceksen cocukla.
Nurtennnn mart bası ordayım tatlım.Görüncem doğum yapıcak.
Ceren,Sibel,Banu,Ceylınım selam bacılar.
aman zor hayatım ama ne yapcan başa gelen çekilirmiş..Canım geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah yavruma.s.
Gülhancım babana çok geçmiş olsun daha iyiidrr inşallaha.s.
Afiyet olsun bisküvi pastası mı bayılırımmmmcokacimcoook
Anaaaa ne kaynanaymış kız öyle allah yardımcın olsun bacım.İyi cevap vermişin wallaaklinialirimsmile
Ferdacım senin işinde zor he bu kaynanayla ne kadar düşüncesizler ya sanki bunlar ana değil tövbe tövbealsanaalsanasmile
Hayırlı olsun canım hala oluyosun demek sağlıkla doğar inşallaha.s.
Yeğenler başka oluyo bende teyze ve hala olduğumda çok sevinmiştim çok da düşkünüm yeğenlerimeopuyorumnanaktan
Canım allah yardımcın olsun bi derdi mi var acaba çocuğun?:uhm:
cnm bir yemek kaşığı tarhanayı soğuk suyla karıştır sonra ocağa koy suyun yarısını tavuk suyu koyuyorum ben yada minik tavuk parçaları..pişincede 1 tatlı kş.zeytinyağı koy tamamdır...Kızlar ya bebişlere tarhana çorbasını nasıl yapıyonuz komşumdan aldım denicem bakalım Defne yerse alıcam ama hiç yapmadığım için bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
cnm salça ve sarımsağa gerke yok bence sasrımsak dokunabilir,salçada hala vermiyorum ben..tabii tercih meselesii..canım önce 1,5 tatlı kaşığı tarhanayı sıcak suda eritoyurm ben.daha sonra önceden haşlattığım tavuğu tekrar 1 bardak suya koyup az daha kaynatıyorum.sonra ayrı bir yerde
az salça kavurup tavuk suyunu içine döküyorum tavuklarıda rondodan geçiriyorip içine atıyorum tarhanayıda döküp bide küçük sarımsak ekliyorum. a.s.
amiiiiinnnn cnm...
ah cnm inşş o kadar emek verdm boşa gitmez umarım
nasıl lsun iyi gidiyo cnm,bi aksilik yok şimdilik
sen naıslsın bengi?
aslında haklsıın valla babam geldi rüyamın üstüne,anladım cnm en demek istediğini,babannemde öyle diyor arkası oğlan diye ama bilemem,beni de karnı sivriymiş annemin oğlan diye beklemişler ve süprizz ben olmuşum herkes şok tabidelikafadulden
hayılrııs olsun bakalım
kolay gelsin cnm misafirin varmış
ayy kadına bak ya,hak etmiş cnm,iyi cevap vermişssinklava: klava: klava:
ohh afiyet olsun cnm size
hemenceecik biter inş temizliğin,kolay gelsin
Allah sana bol bol sabır versin cnmakannehir
valla öyle olacakkaydirigubbakcemile3
hepinize günaydın kızlar gerçi öğlen oldu tünaydın diyeyim benkaydirigubbakcemile3hayırlı cumalar
tülaycım ya geçmiş olsun cnm,ay inş çabucak atlatır hastalığı selin
bebeişler teker teker hasta olmaya başladı nazar değiyo topiğe
günaydın cnm,git gez tabi evini temizledin misss:lepi:
günaydın cnm
evet ya çıksa bi an önce dişleri kuzuların
eevt tatlım güzel şeyler varmış
eşimde bim e gitti şimdi,eğitici piyano gibi bişi varmış onu alacak zeynepe,bide uzaktan kumandalı jip varmış onu da alayım diyo onu ne yapacak dedim,emeklermiş arabayı hareket ettitirmişiz adam kendine oyuncak alıyo oynamak için:roflol::roflol::roflol:
Allah kabul etsin cnm ,,selam kizlar simdi kurandan gwldik kizimla cumaniz hayirli olsun
sabah kalktik mamamizi yedik gittik geldik uyudu kuzum sardim sarmaladim yuruuerek gittik Ahsenin cok hosuna gitti
bugun artik evime gecsem super olur
almadım ama düşünüyorum cnm alırsam paylaşırımkızlarbebeklere ayakkabı aldınızmı aldıysa nasıl bi ayakkabı şimdiden sagolun
biraz geç cevap verdim ama genede ilgine teşekkür ederim demek istedm...
ben nisan muhtarıyım . sizin muhtarınız kim bakım...
mahalleleri kaynaştıralım biraz :)))
organizasyon lazım
cnm geçmiş olsun,çok bişi olmamıştır inşslm herkese kızlar,,
biraz bakabildim geçmişe umarım iyisinizdir hepinizde,,bizde bugün oğlumla komşuma gittik,çocuğun havası değişti,onunda kızı var 1.5 yaşında oynadılar biraz işte iyi oldu bizde çayımızı filan içtik,sağolsun evdede işlerimizi aynur abla yapmış,ohh şimdide oturuyoruz oğluşla,babaannemizle.. :))
bu arada şimdi oğlum kafasını koltuğa çarptı,ağladı,birazcık şişti ama düşe kalka büyücekler dimi ama..neyse bilg.istiyoo ben biraz ilgileniyim onla,,öptüm sizi...
Merhaba kızlar
duruya yemek yedirmek istemiyoruummm!
Zilli çokzorluyo beni.Çizgi filmin karşısına geçiyoz,bi de yatıyoz,ağzımızı da sımsıkı kapatıyoeuz.Dikkati dağılınca kaşığı sokuyom ağzına.Ne yapçam ben yaa!
Karnı açdeğil desem 3-4 saat geçiyo aradan.Fena aqlıştı bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?