2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohh planlar yapılmış yine,Şile'de nereye gidiyorsunuz?mangala mı?
Bu gece kayınvalidem bize dedide bırakın çıkın diye,güvenemedik Dağhana!!
ayy tühh yaa ne şans cidden...uyuyamaz tabii çocuk..

Pınar yaa bi de bana şu epilasyoncunun adresini ve fiyat bilgisini versene cnm???bende istiyorumda..güvenemiyorum..

oo maşallah kuzuya

ohh planlar yapılmış yine,Şile'de nereye gidiyorsunuz?mangala mı?
Bu gece kayınvalidem bize dedide bırakın çıkın diye,güvenemedik Dağhana!!

ayy tühh yaa ne şans cidden...uyuyamaz tabii çocuk..

Evet canım mangala gidiyoruz. Babanemin evi var orda yaz kış kiralık olarak. Ananemin ise kendi evi var hep orda kalıyor dedem ile. Arkadaşlarımızın evleri de var. Yer çok yani a.s.

Aaa gitseydiniz ya ne olacak ne güzel işte yerimseniben Şİle'de mi bu arada kayınvaliden?

Sorma ne şans bendeki. Ama kalabalık bi grup gitti az önce. Sanırım azaldılar alkisalkisalkis

Pınar yaa bi de bana şu epilasyoncunun adresini ve fiyat bilgisini versene cnm???bende istiyorumda..güvenemiyorum..

Canım internet siteleri vardı ama sanırım sorun var açılmıyor. Ben sana telini mesaj atarım özelden şimdi a.s.

Eşimde gelmek üzereymiş. Bende azcık kitap okuyayım fırsattan istifade. Yarın sabah görüşürüz kızlar. Kaçıyorum ben. Öptüm hepinizi a.s.

yok yok kayınvalidem Didim de yaşıyor aslında ama şimdi eltimin kızına bakıyor burda..
yaa uyanırsa şimdi emmeden uyumaz Dağhanda,ee nasıl olacaka,sen bıraktığında nasıl oluyor emmeden geri uyuyabiliyormu babaannesinde?
Eşimde gelmek üzereymiş. Bende azcık kitap okuyayım fırsattan istifade. Yarın sabah görüşürüz kızlar. Kaçıyorum ben. Öptüm hepinizi a.s.
hadi iyi geceler cnm iyi gezmeler..sağol cnm numara için bakıcam ben.
bu arada pınarcım son soru sen tek çocukmusun?

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:hahaha mıktar heee evet ben olabüürüm:lepi:
bencede ol:lepi::lepi:
özlem'cim yaptın mı ikramlıklarını? çok yorma kendini. olduğu kadar boşver. sen bebiş bekliyosun kimse senden bişey beklemez dimi yerimseniben
yaptım cnm,eşim gelirken armadı bugün bişiler isteyecektim,bi baktım zil çaldı,halası aradı belki gündüzden gelirlermiş,o yüzden hepsini hallettim bi yemek işi kalsın
havuçlu kek yaptım,böreğin içi hazır,bide makarna salatas için malzeme hazırladımson anda karar verdim,tabak da alıcam yarın off
beklerler cnm beklerler onlar için sorun değil
birsen sen topiğin muhtarı mı oldun şimdi. hayırlı olsun yakışır valla kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

azalar kim o zaman. bence birinci aza pınar olsun :lepi:
pınar evet evet:lepi:
güle güle kullan cnm kitabını tarifleri beklerizopuyorumnanaktan
oh mis olmuş her yer ellerinize sağlık
eşim almış cnm çok güzel ladır mutlaka sende
maşallah defneye de he oynak defnoşkaydirigubbakcemile3
maşallh maşallah
yaa bu arada unutmadan söyleyim
Özlemcim,ben arçelik bebefon kullanıyorum çok memenunum gri renk modelini bilemedim ama bilgin olsun.sen sormuştun diye hatırlıyorum öptüm..
sağol cnm,istiyorum am bakalım inş alabilirim

sende ki de ne şans:bbo:

pınar vakumlu torbaları nasıl kullanıyorsun bide pratik oluyor mu ya bende istiyorum da
çıkarınca çok kırışıyor mu?

ferdacım pınarın bi abisi vardı bildiğim kadarıyla kardeşi var mı bilmiyorum
anladım cnm merak ettimde ondan sordum..
pınar vakumlu torbaları nasıl kullanıyorsun bide pratik oluyor mu ya bende istiyorum da
cnm çok rahat oluyor bende kullanıyorum ama iyi marka alamn lazım yoksa havası kaçıyoo..,çıkarıncada kırışık olmuyo valla..

ama iyide ben haileyken hergün 2 koca bardak süt ki yrm lt eder ve hep yemeklerimide yogurt yada ayranla yerdim ama benim kız çok tembel daha yeni yeni adım atıyo oda yürüteç sayesinde oldu! ve hiç dişimizde yok üstelik belirtisi bilee yok:1no2: sütten falan oldugunu sanmıyorum o genetik bence.. e kendide pek bi hareketli pınarın ondandır kesinkaydirigubbakcemile3
oyy oyyy planlar süpeerr alkisalkisalkis
harbiden haaa :roflol:
bende kullanıyorum çok pratik içini doldurup elektik süpürgeyle havasını çekiyosun torbada talimatı var zaten a.s benim yorgan ve yastıklarım yazlıklar kışlıklar vakumlularda.. kırışıyo halıyle kıyafetler a.s
herkese iyi geceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
bye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi geceler bende kaçar..

sanada bye canımopuyorumnanaktan

selam kızlar az önce eve geldik
apartmanın kapısı kartlı kartı dokunduruyoruz açılmıyor soğukta donduk meğer içerden dangalagın biri kilitlemiş ne akıl yaaa sanki ondan sonra kimse girmiycek
neyse komşumu aradımda indi açtı
ay akşam akşam çok sinirlendim sadece buna değil kayınbabama da kızdım yine herkes kaynanasından çeker ben kayınbabamdan bu ne yaaa
hadi ben yatar iyi geceler

anladım cnm merak ettimde ondan sordum..

cnm çok rahat oluyor bende kullanıyorum ama iyi marka alamn lazım yoksa havası kaçıyoo..,çıkarıncada kırışık olmuyo valla..

ferda canım vakumlu poşetlerin iyi markası demişsin ben kış başında aldım ama içine hava doldu o kadarda para verdim ama iyisi değilmiş demek ki

ferda canım vakumlu poşetlerin iyi markası demişsin ben kış başında aldım ama içine hava doldu o kadarda para verdim ama iyisi değilmiş demek ki

off be kötü olmuş bu sogukta..

kız hakkaten sende bi kayınbaba sorunu vardır gidiyo hayır olsun..

poşetlerin iyiside olsa patlıyo maleseffff

..

sağolun kızlar yazlıklar için bende alayım

hadi ya hangi akıllı yapmış acaba:mymeka:

günaydınlar çocuklar kalktıııı benimde uykum var biraz yatacam çocukların yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…