ohh planlar yapılmış yine,Şile'de nereye gidiyorsunuz?mangala mı?İyi tespit valla tatlım hiç düşünmemiştim süt ürünlerinden olduğunu a.s.
Valla yarın saat 2'de Defdef'in aylık doktor kontrolü var. Eğer hava iyi olursa arkadaşlarla Şile'ye gitmeyi planlıyoruz ama sanırım yağmur yağacak. Hiç olmadı önce Defne'yle alışveriş merkezi yaparız sonrada kayınvalideme bırakır arkadaşlarla dışarı kaçarız yerimseniben
ayy tühh yaa ne şans cidden...uyuyamaz tabii çocuk..Bu arada yan dairemdeki komşumun oğlunun sanırım doğum günü. Defne ile 3 ay vardı aralarında çünkü. Bi parti gibi bişey var heralde doğumgünü. Kızının odasıda Defne'nin odası ile bitişik. Müzik sesi , çocukların çığlıkları geliyor sürekli. Defne'de uyduuğundan beri 3.kez ağlayarak uyandı. Tam odasında yatsın dedim bu çıktı. Hay şansımı seveyimklava:
Bu arada kızlar en önemli şeyi söylemeyi unuttum. Defne zaten 1 aydır falan uzun süre ayakta kendi başına duruyordu. Bugün ayaktayken gel kızım dedim ve bana 2 adım attı hop kucağıma atladı sonra. İlk adımlarını attı kuzum. İnşallah bu ay tamamen yürümüş olucak heyyoooo :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt
ohh planlar yapılmış yine,Şile'de nereye gidiyorsunuz?mangala mı?
Bu gece kayınvalidem bize dedide bırakın çıkın diye,güvenemedik Dağhana!!
ayy tühh yaa ne şans cidden...uyuyamaz tabii çocuk..
Pınar yaa bi de bana şu epilasyoncunun adresini ve fiyat bilgisini versene cnm???bende istiyorumda..güvenemiyorum..
oo maşallah kuzuya
yok yok kayınvalidem Didim de yaşıyor aslında ama şimdi eltimin kızına bakıyor burda..Evet canım mangala gidiyoruz. Babanemin evi var orda yaz kış kiralık olarak. Ananemin ise kendi evi var hep orda kalıyor dedem ile. Arkadaşlarımızın evleri de var. Yer çok yani a.s.
Aaa gitseydiniz ya ne olacak ne güzel işte yerimseniben Şİle'de mi bu arada kayınvaliden?
Sorma ne şans bendeki. Ama kalabalık bi grup gitti az önce. Sanırım azaldılar alkisalkisalkis
Canım internet siteleri vardı ama sanırım sorun var açılmıyor. Ben sana telini mesaj atarım özelden şimdi a.s.
hadi iyi geceler cnm iyi gezmeler..sağol cnm numara için bakıcam ben.Eşimde gelmek üzereymiş. Bende azcık kitap okuyayım fırsattan istifade. Yarın sabah görüşürüz kızlar. Kaçıyorum ben. Öptüm hepinizi a.s.
bencede ol:lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hahaha mıktar heee evet ben olabüürüm:lepi:
yaptım cnm,eşim gelirken armadı bugün bişiler isteyecektim,bi baktım zil çaldı,halası aradı belki gündüzden gelirlermiş,o yüzden hepsini hallettim bi yemek işi kalsınözlem'cim yaptın mı ikramlıklarını? çok yorma kendini. olduğu kadar boşver. sen bebiş bekliyosun kimse senden bişey beklemez dimi yerimseniben
pınar evet evet:lepi:birsen sen topiğin muhtarı mı oldun şimdi. hayırlı olsun yakışır valla kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:
azalar kim o zaman. bence birinci aza pınar olsun :lepi:
güle güle kullan cnm kitabını tarifleri beklerizopuyorumnanaktanIyi Aksamlar Kizlar,
Bir firsat bulup yazamiyorum artik, Doruk tüm gün ilgi istiyor. Birde bu aralar sürekli yürütmemi istiyor, elimi tuttugu gibi hemen dikiliyor ve gezdire gezdire belim kopuyor resmen. Birde cok güzel birsey yapiyor iki gündür, ona sarki söylüyorum yataga uzanip. Oda karsimda. Yanagini oksuyorum söylerkende. Oda benim yanaklarimi oksuyor, sevgiyle bakiyor. Öyle güzel bir duygu ki, bugün aynisini yine yapti.
Bu arada dün bir sürü alinti yapmistim ama yollayamadim. Uzun süre hatta olmayinca alintilarim ve yanitlar ucup gitmis.
Aklimda kaldigi kadariyla,
Pinar, benim oglumda öyle emmeden uyuyamiyor. Birde karni doysa bile, emzik muamelesi cekiyor bir süredir bana. Hatta zorla agzindan almaya calistim alismasin diye. Disli cekti sipa ve cekistire cekistire meme uclarim hep yara oldu gecen haftalarda. Simdi biraz daha düzeldi ama nasil birakacak bu aliskanligini hic bilmiyorum.
Burcu Kagan umarim düzelmistir. Yemeklerini tek tip ver bencede. Örnegin patates püresi, havuc püresi gibi. Sogan ve sarimsagin bir zarari olacagini bende sanmiyorum, gerci hic denemedim ama kis aylarindayiz, direncli olur bedenleri. Salca konusunda ise, ev yapimi salcam olmadigi icin, yaza kadar veremem sanirim.
Gülhan'cigim, gecmis olsun babana. Bora'ya gelince, agir abi olacak o, belli simdiden.
Ferda, icim daraldi Bakirköy falan demissin. Birak yapsin tüm afacanliklarini, belki ileride bu cektiklerinin ödülü bambaska olur?
Esra'cigim, kaynanana cok radikal bir cikis yapmissin, bravo diyorum. SIkiysa baska laf etsin bakalim.
Özlem'cigim, senin rüyani uzun uzadiya yorumlamistim ama yorumumu unuttum iyi mi? opuyorumnanaktan
Bu arada kizlar esim bana hamilelikte gördügüm ama pahali buldugum icin almaya tereddüt edipte almadigim cok kapsamli bir yemek kitabi almis. Akdeniz mutfagini öyle güzel tariflerle ve detaylarla tanitmislar ki, cok güzel bir kitap. Türkiye, Ispanya, Yunanistan, Italya, Tunus, Fransa mutfaklari var aklimda kaldigi kadariyla. Ascilari falanda tanitiyor kitap, yemeklerin tarihcesini falan. Arada denedigim tarifleri paylasim bende. Bol tarif veriyorsunuz, hamur isi yemedigim icin icim eriyor, okumadan direk geciyorum bazen.kaydirigubbakcemile3
oh mis olmuş her yer ellerinize sağlıkKızlar selam a.s.
Şimdi annemi yolcu ettim kıçımın üzerine oturdum. Sabah 10'da geldi annem. Kahvaltıdan hemen sonra Defne'nin odasına giriştik. Küçüklerini hurçladık. Gardırobunu, yatağının altını, camını falan filan derken odayı mis ettik. Ordan benim yatak odasına geçtik. Gardırobu toptan indir, sil temizle yerleştir, vakumlanacakları vakumla, bazanın altını boşalt sil temizle, karışan nevresimleri düzenle, odayı sil süpür falan filan derken en son kalan odaları süpürdüm sildim. Sonra ütüye giriştik. 1 saat ben 1 saat annem ütü yaptık. En son Defne'yi yıkadık, yemeğimizi yedik gitti annem.
Pazartesiye küçük odam, salonum, mutfak ve banyomun dip köşesi kalıyor. Oyyy oyyy daha çok iş var çok kafamçokkarıştı
Eşiminde toplantısı vardı gelir birazdan. Bende o gelene kadar dinleneyim resmen canım çıktı. Yarında kızımın doktor kontrolü var.
Eğer halim kalırsa geçmişe bakıcam inşallah öptüm hepinizi a.s.
eşim almış cnm çok güzel ladır mutlaka sendeBende geçen hafta kayınvalidemlerin ordaki bimde ilanını görmüştüm. Bas öğren vardı. Bugün için kayınpederime demiştim al diye ama sormadım bak aldımı acaba :uhm:
Kız bunlar fena oynak ya bizimkide annemle karşılıklı göbek atıyo kaydirigubbakcemile3
maşallh maşallahBu arada kızlar en önemli şeyi söylemeyi unuttum. Defne zaten 1 aydır falan uzun süre ayakta kendi başına duruyordu. Bugün ayaktayken gel kızım dedim ve bana 2 adım attı hop kucağıma atladı sonra. İlk adımlarını attı kuzum. İnşallah bu ay tamamen yürümüş olucak heyyoooo :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt
sağol cnm,istiyorum am bakalım inş alabilirimyaa bu arada unutmadan söyleyim
Özlemcim,ben arçelik bebefon kullanıyorum çok memenunum gri renk modelini bilemedim ama bilgin olsun.sen sormuştun diye hatırlıyorum öptüm..
Bu arada yan dairemdeki komşumun oğlunun sanırım doğum günü. Defne ile 3 ay vardı aralarında çünkü. Bi parti gibi bişey var heralde doğumgünü. Kızının odasıda Defne'nin odası ile bitişik. Müzik sesi , çocukların çığlıkları geliyor sürekli. Defne'de uyduuğundan beri 3.kez ağlayarak uyandı. Tam odasında yatsın dedim bu çıktı. Hay şansımı seveyimklava:
anladım cnm merak ettimde ondan sordum..ferdacım pınarın bi abisi vardı bildiğim kadarıyla kardeşi var mı bilmiyorum
cnm çok rahat oluyor bende kullanıyorum ama iyi marka alamn lazım yoksa havası kaçıyoo..,çıkarıncada kırışık olmuyo valla..pınar vakumlu torbaları nasıl kullanıyorsun bide pratik oluyor mu ya bende istiyorum da
çıkarınca çok kırışıyor mu?
ama iyide ben haileyken hergün 2 koca bardak süt ki yrm lt eder ve hep yemeklerimide yogurt yada ayranla yerdim ama benim kız çok tembel daha yeni yeni adım atıyo oda yürüteç sayesinde oldu! ve hiç dişimizde yok üstelik belirtisi bilee yok:1no2: sütten falan oldugunu sanmıyorum o genetik bence.. e kendide pek bi hareketli pınarın ondandır kesinkaydirigubbakcemile3belli cnm işte ondan erkenden çıktı dişleri,ben hiç sevmem yoğurdu sütü hamilelikte içtim ama zorla yanii..neyse iki dişi çıktı diğerleride gelir inşallah..ikisi daha kabarık zten..
ayy Dağhan dün gece üç kere uyandı,bi sevindimki,inşallah bu gece de öyle uyur,yattı şimdi.Bakalım hayırlısı..
ee yarınki program ne cnm haftasonuya senin planlar hazırdır?? kaydirigubbakcemile5
oyy oyyy planlar süpeerr alkisalkisalkisİyi tespit valla tatlım hiç düşünmemiştim süt ürünlerinden olduğunu a.s.
Valla yarın saat 2'de Defdef'in aylık doktor kontrolü var. Eğer hava iyi olursa arkadaşlarla Şile'ye gitmeyi planlıyoruz ama sanırım yağmur yağacak. Hiç olmadı önce Defne'yle alışveriş merkezi yaparız sonrada kayınvalideme bırakır arkadaşlarla dışarı kaçarız yerimseniben
harbiden haaa :roflol:Bu arada yan dairemdeki komşumun oğlunun sanırım doğum günü. Defne ile 3 ay vardı aralarında çünkü. Bi parti gibi bişey var heralde doğumgünü. Kızının odasıda Defne'nin odası ile bitişik. Müzik sesi , çocukların çığlıkları geliyor sürekli. Defne'de uyduuğundan beri 3.kez ağlayarak uyandı. Tam odasında yatsın dedim bu çıktı. Hay şansımı seveyimklava:
bende kullanıyorum çok pratik içini doldurup elektik süpürgeyle havasını çekiyosun torbada talimatı var zaten a.s benim yorgan ve yastıklarım yazlıklar kışlıklar vakumlularda.. kırışıyo halıyle kıyafetler a.spınar vakumlu torbaları nasıl kullanıyorsun bide pratik oluyor mu ya bende istiyorum da
çıkarınca çok kırışıyor mu?
bye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanherkese iyi geceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
iyi geceler bende kaçar..
anladım cnm merak ettimde ondan sordum..
cnm çok rahat oluyor bende kullanıyorum ama iyi marka alamn lazım yoksa havası kaçıyoo..,çıkarıncada kırışık olmuyo valla..
selam kızlar az önce eve geldik
apartmanın kapısı kartlı kartı dokunduruyoruz açılmıyor soğukta donduk meğer içerden dangalagın biri kilitlemiş ne akıl yaaa sanki ondan sonra kimse girmiycek
neyse komşumu aradımda indi açtı
ay akşam akşam çok sinirlendim sadece buna değil kayınbabama da kızdım yine herkes kaynanasından çeker ben kayınbabamdan bu ne yaaa
hadi ben yatar iyi geceler
ferda canım vakumlu poşetlerin iyi markası demişsin ben kış başında aldım ama içine hava doldu o kadarda para verdim ama iyisi değilmiş demek ki
..
cnm çok rahat oluyor bende kullanıyorum ama iyi marka alamn lazım yoksa havası kaçıyoo..,çıkarıncada kırışık olmuyo valla..
bende kullanıyorum çok pratik içini doldurup elektik süpürgeyle havasını çekiyosun torbada talimatı var zaten a.s benim yorgan ve yastıklarım yazlıklar kışlıklar vakumlularda.. kırışıyo halıyle kıyafetler a.s
[]
selam kızlar az önce eve geldik
apartmanın kapısı kartlı kartı dokunduruyoruz açılmıyor soğukta donduk meğer içerden dangalagın biri kilitlemiş ne akıl yaaa sanki ondan sonra kimse girmiycek
neyse komşumu aradımda indi açtı
ay akşam akşam çok sinirlendim sadece buna değil kayınbabama da kızdım yine herkes kaynanasından çeker ben kayınbabamdan bu ne yaaa
hadi ben yatar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?